Τα ζώδια για σήμερα 18/5

Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 12/4

Ταρώ για σήμερα 12/4

Κριός (Ο Κόσμος)

Ταρώ για σήμερα 12/4 ξεκινά με τον Κριό..Η τύχη σήμερα είναι δίπλα σας σε ό,τι και αν κάνετε. Η διάθεσή σας είναι πάρα πολύ καλή ήδη από το πρωί. Μέσα στον χώρο της εργασίας σας φαίνεται πως θα πάρετε μεγάλη χαρά διότι θα αποζημιωθείτε για τον κόπο σας. Ένα πρόσωπο που είναι ανώτερο από εσας θα σας επιβραβεύσει και θα σας δώσει συγχαρητήρια για όσα μέχρι τώρα έχετε κάνει. Τα επαγγελματικά σας αρχίζουν και σταθεροποιούνται ενώ σήμερα θα σας γίνει μια πρόταση η οποία θα μπορούσε να σας εξασφαλίσει το μέλλον σας.

 

Δίδυμος (Ο Τρελός) 

Σήμερα το μυαλό σας θα είναι ιδιαίτερα μπερδεμένο και θα νοιώθετε μια έντονη νευρικότητα και ανησυχία.Είναι πιθανό να σας παρουσιαστεί ένα ξαφνικό ταξίδι και εσείς θα θελήσετε να αρπάξετε την ευκαιρία.Πρέπει να προσέχετε πολύ τις κινήσεις σας διότι είναι πιθανό να κάνετε το ένα λάθος μετά το άλλο. Στα ερωτικά σας θέματα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με την στάση που θα κρατήσετε θα έχετε μπερδεμένα αποτελέσματα και ενδέχεται να του δώσετε να καταλάβει πως δεν ενδιαφέρεστε. Όσο για  τις εξελίξεις της δουλειάς πρέπει να δείξετε υπευθυνότητα γιατί μπορεί να χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία.

 

Καρκίνος (Ο Ιεροφάντης)

Βοήθεια θα πάρετε σήμερα σε ό,τι σας απασχολεί ενώ  θα ξεπεράσετε μέσα στην μέρα προβλήματα τα οποία σας εγκλώβιζαν. Δίπλα σας θα είναι ένας άντρας ο οποίος λειτουργεί πάντα με μεγάλη διαίσθηση και προστασία σε ό,τι κάνει. Είναι ένας άντρας με μεγάλες εμπειρίες και εμείς θα ακολουθήσουμε κάθε του συμβουλή. Δυσκολίες σήμερα φεύγουν μακριά ενώ η χαρά και το χαμόγελο έρχεται ξανά στα χείλη μας. Θα ασχοληθούμε με επαγγελματικά θέματα και θα αποδείξουμε στους γύρω μας πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε.

 

Λέων (Οι Εραστές)

Όμορφη μέρα σήμερα. Η διάθεσή μας είναι ιδιαίτερα παιχνιδιάρικη και δεν θα χάσουμε την ευκαιρία να φλερτάρουμε ασταμάτητα κάθε φορά που βρίσκετε σήμερα ευκαιρία. Λαμπετε σήμερα,ξεχειλίζετε από ζωντάνια και αυθορμητισμό και αυτό σας κάνει να εκφράζεστε <<ανοιχτά>> στους γύρω σας χωρίς αναστολές. Σύντομα θα βρεθείτε σε ερωτικά τερτίπια αφού θα σας διεκδικήσουν έντονα. Ενδέχεται όμως να είστε λιγάκι αναποφάσιστοι και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε αμηχανία.

 

Παρθένος (Το Άρμα)

Πρόοδος,χαρά και επιτυχία σε ό,τι και αν κάνετε σήμερα αφού νοι κινήσεις θα είναι δυναμικές. Είναι νπιθανό όμως να υπάρξει  μια παρεξήγηση με ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σας. Εσείς θα φερθείτε εγωιστικά και θα κοιτάξετε μόνο την δική σας πλευρά. Εκείνο όμως θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει και να σας ξεκαθαρίσει την δική του πρόθεση η οποία δεν είναι πονηρή. Η λύση του προβλήματος δεν θα αργήσει να έρθει και όλα θα αρχίζουν να γίνονται όπως πριν.

 

Ζυγός (Η Δικαιοσύνη)

Ιδανική μέρα σήμερα για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε από πρόσωπα τα οποία δεν σας έχουν φερθεί καλά. Με την οικογένειά σας θα περάσετε χρόνο και θα νιώσετε πως το ηθικό σας ανεβαίνει ξανά. Οι κουβέντες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σας δικαιώνουν καθώς σας υπενθυμίζουν ποιοι είστε και πόσα έχετε καταφέρει μόνοι σας. Μια είδηση σχετικά με κάποια έγγραφα ή κάποια υπογραφή φαίνεται επίσης πως θα σας απασχολήσουν,ενώ δεν αποκλείεται να έχετε μια είδηση και για τα οικονομικά σας.

 

Σκορπιός (Ο Ερημίτης)

Την μοναξιά καμιά φορά την χρειαζόμαστε. Είναι πολύτιμη για πολλούς λόγους και κάποιοι δυσκολεύονται να την αποκτήσουν. Σήμερα φαίνεται πως την έχετε αληθινά ανάγκη για δικούς λόγους. Μέσα στο σπίτι θα ηρεμήσετε και θα κουβεντιάσετε,θα γίνετε ο καλύτερος σας φίλος,αλλά και θα θερεπεύσετε κάθε είδους πληγή που κρατάτε από τα παλιά εώς τώρα. Αναμνήσεις αρκετές θα σας έρθουν και ίσως νιώσετε μελαγχολικοί. Μέσα από όλα αυτά όμως το καλό είναι πως θα συνειδητοποιήσετε πράγματα που πρέπει να αλλάξετε για εσάς κυρίως και μετά για τους άλλους.

 

Τοξότης (Ο Τροχός)

Η σημερινή μέρα θα σας φέρει αρκετά απρόβλεπτα γεγονότα θα σας φέρει όμως και καλές εξελίξεις σχετικά με τα επαγγελματικά. Στον χώρο εργασίας σας συζητιέστε αρκετά για την άνοδο σας αλλά και για το πως χειρίζεστε τις καταστάσεις. Φιλικά πρόσωπα θα σας πλησιάσουν και θα σας μιλήσουν. Βέβαια εσείς φαίνεται πως θα βρεθείτε και με καινούρια πρόσωπα όπου θα ανταλλάξετε αρκετές απόψεις όπου και δείτε δρόμους να ανοίγονται μπροστά σας. Τα οικονομικά σας σήμερα αρχίζουν και βελτιώνονται αρκετά.

 

Αιγόκερως (Η Δύναμη)

Όσοι από εσάς δεν έχετε κάποιο σύντροφο σήμερα είναι μια καλή μέρα να τον πλησιάσετε και να κερδίσετε ευκαιρία μαζί του. Τα συναισθήματα σας είναι όμορφα για τους γύρω σας και νοιώθετε πως και οι άλλοι σας κρατάνε με τον ίδιο τρόπο που τους  κρατάτε και εσείς. Μέσα στην μέρα σήμερα το ταίρι σας θέλει  να σας κάνει παράπονα διότι τώρα τελευταία δεν του δίνετε τόσο προσοχή όσο θα έπρεπε και ασχολείστε κυρίως με θέματα επαγγελματικά.

 

Υδροχόος (Ο Κρεμασμένος)

Σήμερα είναι μια από τις μέρες που η λογική σας θα πρέπει να είναι πρώτη από όλα. Όλοι περιμένουν από εσάς κάτι και εσείς νοιώθετε εγκλωβισμένοι σε όλο αυτό ώστε να ασχοληθείτε και εσείς με δικές σας επιθυμίες. Τέρμα όμως,αλλάζετε τα δεδομένα και γίνεστε εσείς η προτεραιότητα του εαυτού σας. Το περιβάλλον σας θα σας δείξει σήμερα κατανόηση και θα σας σεβαστεί. Καλύτερα να αλλάξουμε τα σχέδια μας και δούμε τα πράγματα από την αρχή.


Ιχθύς (Ο Θάνατος)

Ό,τι παλιό σήμερα αλλάζει. Το χθες θα μείνει πίσω και εσείς είστε έτοιμοι για να κλείσετε τους κύκλους και να ανοίξετε καινούριους. Κάθε μέρα είναι μια καινούρια παρτίδα και εσείς εδώ και πολύ καιρό είσασταν στάσιμοι αφού παίζατε με τα ίδια πιόνια. Μέσα σας θα ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που χρειάζεται να μείνει και τι να φύγει. Η ζωή σας μπορεί να αλλάξει ολόκληρη,αρκεί να το εκμεταλλευτείτε σωστά. Σήμερα είναι πιθανό να κάνετε την αρχή!