Ταρώ για σήμερα 28/4

Ταρώ για σήμερα Κυριακή 28/4

 Ταρώ για σήμερα 28/4

Κριός ( Η σελήνη)

Η πρόβλεψη με κάρτες ταρώ για σήμερα 28/4 ξεκινά με τον Κριό..Καλό Πάσχα!  Η κυκλοθυμικότητα σας, δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Πετυχαίνετε σε δύσκολες επιδιώξεις και οικονομικά θα έχετε επιτυχία. Αυτό σαν συνέπεια  να δείξουν κακία άτομα από το περιβάλλον σας που δεν θα το περιμένατε. Φροντίστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη!

Ταύρος ( Ο ήλιος)

Καλό Πάσχα!  Επέκταση σε όλους τους τομείς, τύχη, κέρδη, δημοτικότητα είναι τα γενικά χαρακτηριστικά της ημέρας για εσάς.  Οι σχέση σας με τον/την σύντροφός σας είναι ιδανική.  Παρ’ όλο την ιδιαιτερότητα της ημέρας, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε κάποια συζήτηση για έναν συνεταιρισμό ή να δεχτείτε ή να κάνετε μία πρόταση γάμου!

Δίδυμοι ( Η κρίση)

Καλό Πάσχα!  Οι απαιτήσεις από το περιβάλλον σας είναι πολλές ενώ οι πιέσεις δεν λείπουν. Θα αναγκαστείτε να δείτε κάποιες υποθέσεις  σας πιο λογικά, βάζοντας  ένα πρόγραμμα στην  ζωή σας.  Προσέξτε γιατί μπορεί να πικραθείτε από την συμπεριφορά του ατόμου που σας ενδιαφέρει ή είτε είστε σε σχέση, γιατί  υπάρχουν ασυμφωνίες και μπαίνουν κάποια όρια ανάμεσά σας. Θα μπείτε στην διαδικασία να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

Καρκίνος ( Ο τρελός)

Καλό Πάσχα!  Δυναμική η ημέρα για εσάς, όπου θα έχετε την δυνατότητα σημαντικά ξεκινήματα που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις, ιδιαίτερα  σε θέματα σχέσεων. Έχετε την επιθυμία να κάνετε τις ανατροπές σας και να απελευθερωθείτε  από ανθρώπους και καταστάσεις που σας κρατούν πίσω. Μία νέα γνωριμία  θα σας θέσει σε εγρήγορσή.

Λέων ( Ο αυτοκράτορας)

Καλό Πάσχα!  Μην εκπλαγείτε εάν  « ο Αυτοκράτορας»  σας κάνει να δείτε πιο σοβαρά  την σχέση σας! Εάν είστε αδέσμευτές, μπορεί να φέρει στην ζωή σας ένα μεγαλύτερο άντρα, τακτοποιημένο επαγγελματικά, με θέση ισχύος  που δεν θα ενδιαφέρεται για εσάς.  Θα χρειαστεί να πάρετε τα ηνία της οικογενείας  στα χέρια σας με πρακτικό τρόπο σκέψης, με έντονο το αίσθημα της προστασίας, αλλά και την τάση να βάλει όρους και κανόνες.

Παρθένος ( Ο ιεροφάντης)

 Καλό Πάσχα! Η ημέρα είναι κατάλληλη για να εδραιώσετε νέες επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες. Δέχεστε επίσης την υποστήριξη στα σχέδια σας από ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία και με επιρροή.  Σκέφτεστε πιο σοβαρά την προοπτική  δέσμευσης στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, σκεπτόμενοι ακόμη και τον γάμο. Εάν είστε ελεύθεροι γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι αναζητάτε.

Ζυγός ( Οι εραστές)

Καλό Πάσχα! Η ημέρα τονώνει την κοινωνική σας ζωή και μπορείτε να αναμένετε  πιο ανέμελες στιγμές.  Συγκρατήστε την τάση σας για σπατάλη. Στα επαγγελματικά αξιοποιήστε τη δημιουργικότητά σας.  Οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε την σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι απολαμβάνετε πιο ανέμελες στιγμές και ευκαιρίες για φλερτ.

Σκορπιός ( Η δικαιοσύνη)

Καλό Πάσχα! Η υποχωρητικότητα σας, θα σας δώσει το πράσινο φως  για να κάνετε τους απαραίτητους συμβιβασμούς στις σχέσεις σας. Το γεγονός αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε το χαμένο έδαφος  σε εκκρεμείς υποθέσεις.  Παραδέχεστε κάποια λάθη σας, συγχωρείτε, αλλά συγγνώμη, γεγονός που βοηθά στην αποκατάσταση της σχέσης σας με τον/την σύντροφο σας. Ευνοείτε μία καλή και σταθερή επανασύνδεση.

Τοξότης ( Ο ερημίτης )

Καλό Πάσχα! Στο ξεκίνημα της ημέρας ίσως να νιώσετε κάπως απογοητευμένοι από τις αισθηματικές σας σχέσεις. Μπορεί να νιώσετε παραμελημένοι από τον/την σύντροφο σας, ενώ αν είστε μόνοι  θα νοσταλγείτε  μία περασμένη ερωτική  ιστορία.  Συνειδητοποιείτε σφάλματα  απογοητεύεστε  από τη στάση ανθρώπων, γίνεστε όμως και πιο σκληροί. Μπορεί επίσης ίσως να νιώσετε παραμελημένοι από τον /την σύντροφό σας.

Αιγόκερως ( Ο διάβολος)

 Καλό Πάσχα ! Θέλετε κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχετε, με αποτέλεσμα να είστε, αρκετά απόλυτοι στον τρόπο έκφρασης σας. Η ερωτική σας λίμπιντο είναι ιδιαίτερα  τονισμένη, όμως μπορείτε πολύ εύκολά να παρασυρθείτε σε αδιέξοδα πάθη  και σε παρασκηνιακές αισθηματικές ιστορίες, που θα έχουν το κόστος τους.

Υδροχόος ( Ο πύργος)

Καλό Πάσχα! Έρχεστε αντιμέτωποι με την πραγματικοί αλήθεια  η οποία  ναι μεν μπορεί να σας πονάει όμως σας λυτρώνει. Αποδεχθείτε τις αλλαγές που θα έρθουν. Η αισθηματικής σας ζωή  βρίσκεται σε φάση ουσιαστικής, αλλαγής και πλέον συνειδητοποιείτε  τι είναι αυτό που είναι αληθινά και έχει αξία, αλλά και τι πρέπει να αφήσετε επιτέλους πίσω σας.

Ιχθύς ( Το αστέρι)

 Καλό Πάσχα! Ένας αέρας ανανέωσης πλανάται σήμερα στην ατμόσφαιρα για εσάς και σίγουρα βρίσκετε πάλι την  ελπίδα και το κέφι σας. Τυχερές εξελίξεις έρχονται στις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντος σας. Ευνοημένοι επίσης βρίσκεστε και στα αισθηματικά σας. Όσοι είστε ελεύθεροι μπορείτε να περιμένετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, και οι δεσμευμένοι θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.