Αστρολογική πρόβλεψη για σήμερα 21/4

Ταρώ για σήμερα Κυριακή 21/4

Πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 21/4

ΚΡΙΟΣ (Ο Κόσμος)

Η πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 21/4 ξεκινά με τον Κριό..Οι εξελίξεις πηγαίνουν όπως ακριβώς θέλετε και γι αυτό θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση. Θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τις σχέσεις σας ώστε να θέσετε νέο πλαίσιο συνύπαρξης με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

Αναγνωρίζεται η ορθότητα των αποφάσεών σας και απολαμβάνετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα. Η σωστή σας κρίση θα βοηθήσει, εκτός από τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Κρίση)

Βρίσκεστε απέναντι σε νέες δυνατότητες. Βάζετε νέους στόχους και προγραμματίζετε το πώς θα τους κατακτήσετε. Θα ξανανιώσετε έναν ενθουσιασμό για κάτι που είχατε εγκαταλείψει στο παρελθόν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Τρελός)

Θα πλημμυρίσετε από έναν έρωτα που έρχεται να σαρώσει τη ζωή σας. Αυτό είναι τελείως διαφορετικό απ’ ό,τι είχατε ζήσει ως τώρα. Αρκεί να μην μείνετε προσκολλημένοι στο παρελθόν, που σας δημιούργησε καχυποψία.

ΛΕΩΝ (Η Σελήνη)

Υποπτεύεστε τους πάντες και τα πάντα. Καχυποψία, ανασφάλεια και έντονα συναισθήματα ζήλιας απέναντι στο σύντροφο αλλά και προς όλους. Για να έρθει η ομαλότητα ξανά, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του χαρακτήρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Αρχιερέας)

Με ψυχραιμία θα ανακαλύψετε κρυφές πτυχές του εαυτού σας, και τη χαρά του να στηρίζετε τους άλλους. Η σωστή επιλογή συνεργατών θα φέρει την επιτυχία στη δουλειά, πιο γρήγορα απ’ το αναμενόμενο

ΖΥΓΟΣ (Ο Μάγος)

Η θετική σας διάθεση θα σας βοηθήσει με οτιδήποτε κι αν καταπιαστείτε και θα εκφράσετε αβίαστα τη δημιουργικότητά σας. Ένα νέο ξεκίνημα στον ερωτικό τομέα με πολύ καλές προοπτικές

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Κόσμος)

Ξεπερνάτε προβλήματα και περιορισμούς και κατακτάτε την κορυφή. Οι εξελίξεις πάνε όπως τα είχατε σχεδιάσει. Θα συναντήσετε πρόσωπα που είχατε πάρα πολύ καιρό να δείτε και θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Ισχύς)

Να μην κρύβεστε απ’ τα προβλήματα και να τα αντιμετωπίζετε με θάρρος. Με ευκολία πραγματοποιούνται μεγαλεπήβολα σχέδια και επιθυμίες. Πρέπει να ακολουθήσετε το δρόμο της επιλογής σας, με αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Διάβολος)

Οι ανομολόγητες επιθυμίες σας διογκώνονται και η ψυχολογία σας επηρεάζεται αρνητικά.  Δεν βλέπετε τα πράγματα με καθαρή ματιά. Μπορεί να οδηγηθείτε στην απάθεια και να παραιτηθείτε από κάθε προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Εγκράτεια)

Θα σας είναι πολύ εύκολο να ανακαλύψετε κάποια επαγγελματική ευκαιρία που θα σας προσφέρει σταθερότητα. Θα ανταποκριθείτε με συνέπεια προς τα θέλω σας και θα επιτύχετε τις επιδιώξεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ (Η Αυτοκράτειρα)

Δεχθείτε τους ανθρώπους όπως είναι και γοητεύστε τους με την προσωπικότητά σας. Θα συνδεθείτε αισθηματικά και ερωτικά με ένα πρόσωπο που μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σας.