Ταρώ για σήμερα 14/4

Ταρώ για σήμερα Κυριακή 14/4

Ταρώ για σήμερα 14/4

Κριός (Ο Ιεροφάντης)

Ταρώ για σήμερα 14/4 ξεκινά με τον Κριό..Σήμερα η διαίσθηση σας σας καθοδηγεί στο στο δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Θα σκεφτείτε πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε ίσως έχουν να σας περάσουν κάποιο μήνυμα. Στα επαγγελματικά σας φαίνεται πως θα βρείτε λύσεις και θα προτείνετε καινούριες ιδέες και θα τις ακούσουν. Με σεβασμό και αγάπη θα σας φερθούν πρόσωπα τα οποία σας ακούν και σας συμβουλεύονται στον χώρο εργασίας σας.

Ταύρος (Ο Τροχός)

Απρόβλεπτες είναι οι κινήσεις και οι επαφές σας σήμερα. Τα συναισθήματά σας θα είναι ανάμεικτα καθώς όλα θα κυλούν με πολύ γρήγορο ρυθμό.   Είναι πιθανό μέσα σε όλη αυτήν την τρέλα να γνωρίσετε τον άντρα της ζωής σας,έναν άντρα που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον μέσα σε τόσο κόσμο! Αρπάξτε την ευκαιρία και δεν θα χάσετε.  Πρόταση μέσα στην δουλειά σας είναι πιθανό να έχετε. Η οποία θα αποδειχτεί πως θα είναι πολύ καλή για εσάς.  Βελτίωση λοιπόν σε όλους τους τομείς καθώς νέες ευκαιρίες πέφτουν επάνω σας οι οποίες μόνο ανοδική πορεία μπορούν να σας προσφέρουν. 

Δίδυμος (Οι Εραστές) 

Μέσα σας σήμερα φαίνεται να νοιώθετε ιδιαίτερα αναστατωμένοι καθώς προσπαθείτε να ξεχωρίσετε κάποια συναισθήματα που κρατάτε  με ένα φιλικό σας πρόσωπο το οποίο αυτές τις μέρες νοιώθετε ποιο κοντά. Η αισθηματική δοκιμασία σήμερα που αντιμετωπίζετε σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Από την μία υπάρχει πιθανότητα να είστε ήδη με κάποιο σύντροφο και το συναίσθημα αυτό να σας φέρνει σε διλήμματα. Απογευματινές ώρες όμως βρίσκεστε με το πρόσωπο αυτό και όλα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν.

 

Καρκίνος (Το Άρμα)

Ιδιαίτερα δημιουργική μέρα η σημερινή αφού έχετε όμορφη διάθεση και θέλετε να χαλαρώσετε αλλά και να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Οι δυσκολίες απομακρύνονται πια και τα οικονομικά σας ήδη αρχίζουν να βελτιώνονται σημαντικά.  Μια ευκαιρία θα ακούσετε από το εξωτερικό σχετικά με τα επαγγελματικά σας.Το κοντινό σας περιβάλλον θα είναι δίπλα σας,ενώ κοινωνικά δημιουργείτε καινούριες γνωριμίες και ανεβαίνετε. Κάποιες φιλίες από αυτές είναι πιθανό να έχουν γερά και δυνατά θεμέλια.

 

Λέων (Η Δικαιοσύνη)

Δικαιώνεστε σήμερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά αλλά και με επαγγελματική πρόοδο,ενώ θέματα που έχουν να κάνουν με επίσημα έγγραφα και υπογραφές φαίνεται πως προχωρούν. Είδηση από  τα παλιά θα έχετε για το ξεκαθάρισμα υποθέσεων που τόσο καιρό μπορεί να είχατε ξεχάσει. Η διάθεσή σας είναι καλή και θα αναζητήσετε λίγο χρόνο ηρεμίας και γαλήνης. Μέσα σας έχετε ήδη πάρει αποφάσεις για ό,τι σας απασχολεί και δεν αλλάζετε στάση.

 

Παρθένος (Ο Ερημίτης)

Σας προβληματίζουν σήμερα ιδιαίτερα τα οικονομικά σας τα οποία τον τελευταίο καιρό δεν πάνε καλά. Το περιβάλλον σας έχει καταλάβει πως κάτι σας συμβαίνει διότι είστε αποστασιοποιημένοι και δεν ανοίγεστε. Βραδυνή ώρα όμως σήμερα θα συγκεντρωθείτε σε προβλήματα τα οποία έχουν να κάνουν με θέματα του σπιτιού σας αλλά και με τις λύσεις που εσείς πρέπει να έχετε. Ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας θα σας πλησιάσει και θα σας συμβουλέψει .

 

Ζυγός (Ο Τροχός)

Πόρτες σήμερα ανοίγουν για εσάς και γνωριμίες πολλές θα έχετε αφού πρόκειται να περάσετε αρκετό χρόνο σήμερα με φιλικά πρόσωπα τα οποία λόγο δουλειάς δεν τα συναντούσατε. Τα επαγγελματικά σας πάνε πολύ καλά και εσείς είστε έτοιμοι για μεγάλα ανοίγματα. Φαίνεται πως σήμερα θα πάρετε όμως ένα μεγάλο ρίσκο με ένα πρόσωπο το οποίο πέρασε από την ζωή σας αλλά δεν ήταν εφικτό να προσπαθήσετε να το κρατήσετε κοντά σας. Θα αρπάξετε κάθε ευκαιρία σήμερα χωρίς τίποτα να μπεί εμπόδιο για να κάνετε πραγματικότητα κάθε επιθυμία σας.

 

Σκορπιός (Η Δύναμη)

Πολλές φορές στο παρελθόν για εσάς αποφασίσανε τρίτα πρόσωπα και εσείς εκτελούσατε οδηγίες ακόμα και για τους χειρισμούς που έπρεπε να κάνετε εσείς οι ίδιοι. Σήμερα φαίνεται πως πολλά πρόκειται να αλλάξουν. Νοιώθετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα πάντα και μάλιστα με αρκετή αυτοπεποίθηση και χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς. Παίρνετε στα χέρια σας την ζωή και αυτό σας πάει πολύ. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει και θα σας μιλήσει για αυτές τις αλλαγές καθώς του έχετε κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον και φαίνεται πρόθυμο να θέλει να σας κατακτήσει.

 

Τοξότης (Ο Κρεμασμένος)

Αρκετές αναποδιές που μπορεί να προκύψουν σήμερα και σας φέρνουν αναστάτωση. Προσοχή μην χάσετε την ψυχραιμία σας και μιλήσετε με έντονα λόγια σε ανθρώπους που δεν φταίνε και που θέλουν να σας βοηθήσουν. Ενδέχεται να γίνει κάποια παρεξήση με πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον. Τα εμπόδια που σήμερα είναι πιθανό να συναντήσετε θα σας αποτρέψουν από το να εκτελέσετε το πρόγραμμα που είχατε στο μυαλό σας. Θα σας φέρουν όμως σε κάποιες πρακτικές αλλαγές που θα είναι η καλύτερη λύση για εσάς!

 

Αιγόκερως (Ο Θάνατος)

Το παρελθόν σας ακολουθεί ακόμα και πολλές φορές νοιώθετε εγκλωβισμένοι χωρίς λόγο. Η προσκόλληση με το παρελθόν δεν σας αφήνει να προχωρήσετε μπροστά και να έχετε εξέλιξη στη ζωή σας. Έτσι μένετε στάσιμοι. Σήμερα θα μπείτε στην διαδικασία να κάνετε οριστικό ξεκαθάρισμα μέσα σας και να προχωρήσετε μπροστά. Θα κάνετε αλλαγές σε πολλά πράγματα που δεν έχετε όφελος να κρατήσετε. Σύντομα τις επόμενες μέρες θα δείτε πως οι συνθήκες ζωής σας βελτιώνονται και η διάθεσή σας είναι καλύτερη από πριν.

 

Υδροχόος (Η Εγκράτεια)

Η σημερινή μέρα είναι χαλαρή και ήρεμη. Φαίνεται πως θα είστε ξεκούραστοι αλλά και ανακουφισμένοι μια που θα δείτε τις δικές σας προσπάθειες να καρποφορούν. Η σταθερή βελτίωση των οικονομικών σας αν και αργεί σήμερα θα σας δείξει πως εχει ήδη ξεκινήσει και εσείς θα χαρείτε ιδιαιτέρως. Η μέρα σήμερα φυσικά και θα σας βρει σε συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα να κουβεντιάζετε διάφορα θέματα. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε και για ένα ταξιδάκι ή μια μετακίνηση κοντά σε νερό.

Ιχθύς (Ο Διάβολος)

Η μέρα σήμερα θα χρειαστεί πολύ προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικές συναλλαγές αλλά και με τα επαγγελματικά σας. Ίσως εκδικηθείτε σε θέματα οικονομικών ή πάρετε μια λανθασμένη πληροφορία.Μην αναθέσετε σε κανέναν δική σας δουλειά,να πάρετε εσείς την ευθύνη γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας μιλήσει για ένα ψέμα που σας είχε πει διότι δεν τολμούσε να σας πει την αλήθεια. Το ταίρι σας φαίνεται σήμερα πως θα σας κάνει παράπονα οτι το παραμελείτε και είναι πιθανό να σας κάνει σκηνές ζήλιας. Έχετε όμως να περιμένετε και στιγμές έντονου πάθους μαζί του.