Ταρώ για σήμερα 12/5

Ταρώ για σήμερα Κυριακή 12/5

 Ταρώ για σήμερα 12/5

ΚΡΙΟΣ (Η Κρίση)

Πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 12/5 ξεκινούν με τον Κριό..Καλείστε να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις που είχατε μέχρι τώρα και μέσα από κάποια ξαφνικά γεγονότα που αφορούν περισσότερο την προσωπική σας ζωή. Θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε ένα εντελώς διαφορετικό μοτίβο την ζωή σας, που θα καταπλήξετε τους πάντες γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Τρελός)

Θα βρεθείτε σε μία χαώδη κατάσταση και αποπροσανατολισμού. Το θράσος της άγνοιας μπορεί να σας σώσει προσωρινά από τους κινδύνους που πιθανόν  σας περιτριγυρίζουν, όμως τίποτα δεν θα μπορέσει να εδραιωθεί με αυτήν την στάση σας. Πρέπει να επανεξετάσετε την δράση σας και όποια απόφαση κι αν πάρετε πρέπει να την πάρετε πολύ προσεκτικά γιατί όλα γύρω σας είναι στον αέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Σελήνη)

Αυτή την στιγμή τα πράγματα γύρω σας δεν είναι όπως φαίνονται. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος και θα σας οδηγήσει στο να παρερμηνεύσετε κάποια γεγονότα και καταστάσεις χωρίς να έχετε την δυνατότητα να δείτε τις πραγματικές διαστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Αστέρι)

Τώρα θα δείτε τους ορίζοντές σας να διευρύνονται και θα μπείτε στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση των στόχων σας. Αυτό μπορεί να μην γίνει αμέσως το σίγουρο όμως με το θάρρος και την δημιουργικότητα θα έχετε επιτυχία. Η ζωή σας θα γεμίσει από πρόσωπα που  θα εισπράττετε την αγάπη τους και την στήριξή τους.

ΛΕΩΝ (Η Αυτοκράτειρα)

Τώρα είναι η ώρα να αφεθείτε στις απλές απολαύσεις της ζωής, να χαρείτε, να διασκεδάσετε, να πάρετε μέρος σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας και να γίνετε εσείς ο δημιουργός της δικής σας πραγματικότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

Θα νιώσετε ότι όλα γύρω σας είναι ρευστά. Είναι ώρα να αφήσετε πίσω σας συναισθήματα και καταστάσεις που μόνο πόνο και αβεβαιότητα σας προκαλούν.  Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε ποιοι άνθρωποι γύρω σας είναι πιστοί και ξεκάθαροι απέναντι σας και ποιοι όχι. Καλό θα ήταν να αλλάξετε την οπτική σας κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ (Ο Οίκος  του Θεού)

Μία σοκαριστική αποκάλυψη ίσως και βίαιη θα σας δείξει ξεκάθαρα πως ότι πιστεύατε μέχρι τώρα δεν μπορεί άλλο να συντηρηθεί γιατί ήταν ένα ψέμα. Αυτή όμως η ξαφνική ακαριαία διάλυση όμως θα είναι και η αφορμή για να ξαναρχίσετε από την αρχή πάνω στην αλήθεια και με πιο σταθερές βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ( Ο Μάγος)

Στα επαγγελματικά σας, σας δίνεται η ευκαιρία και πρέπει να χρησιμοποιήσετε στο έπακρο την επικοινωνιακή σας ικανότητα και να επεκταθείτε, ακόμα και να κάνετε επίδειξη των πνευματικών σας χαρισμάτων. Όλα εξαρτώνται από το πώς θα χειριστείτε την κατάσταση. Στα ερωτικά προβλέπεται μία επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ ( Η Δικαιοσύνη)

Είναι η ώρα να αποστασιοποιηθείτε από μια κατάσταση για να δείτε ξεκάθαρα όχι μόνο την δική σας κατάσταση αλλά και των άλλων γύρω σας. Ο μόνος δρόμος αυτή την στιγμή είναι ο συμβιβασμός είτε το γεγονός έχει να κάνει με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας και κάποιες παρεξηγήσεις, είτε κάποιο νομικό θέμα ή ένα δικαστήριο.  Αφήστε τους συναισθηματισμούς και λειτουργήστε με το μυαλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Εγκράτεια)

Πάρτε απόσταση από τα πράγματα για να εντοπίσετε τα κακώς κείμενα και έτσι να μπορέσετε να εξυγιάνετε ότι χρειάζεται. Κάποιο ταξίδι ή μετακίνηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας. Νέα δεδομένα σας παρουσιάζονται που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Ευνοούνται νέες φιλίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άρμα)

Κάποια είδηση από πρόσωπο που βρίσκεται σε απόσταση θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Η είδηση αυτή θα σας φέρει μία μεγάλη αλλαγή με θετική εξέλιξη. Η δημιουργικότητα σας και ή θέλησης σας, θα σας φέρει ηθική και υλική ικανοποίηση. Τολμήστε να κάνετε ότι μέχρι τώρα δεν είχατε τολμήσει, σε όλα τα επίπεδα.

ΙΧΘΥΣ ( Ο Κόσμος)

Στα επαγγελματικά σας διανύετε την πιο δημιουργική σας περίοδο, όπου όλοι σας αναγνωρίζουν και ζητούν τις υπηρεσίες σας. Η αγάπη που λαμβάνετε από τον περίγυρο σας, σας αποθεώνει. Το κυριότερο είναι ότι μέσα σας θα νιώσετε ίσως για πρώτη φορά πλήρεις και ολοκληρωμένοι.