Ταρώ για σήμερα 4/3

Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 4/3

 Ταρώ για σήμερα 4/3

Κριός (Η Κρίση)

Η πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 4/3 ξεκινά με τον Κριό..Το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει σήμερα θα μας δώσει ένα μεγάλο σημάδι και αυτό θα μας αναστατώσει ιδιαίτερα. Η γλυκιά αναστάτωση που σήμερα θα μας βρει ήδη από πρωινές ώρες θα μπει στο μυαλό μας και δεν θα μπορούμε να συγκεντρωθούμε πουθενά αλλού. Οι κινήσεις που θα κάνετε θα είναι μηχανικές όμως σύντομα θα ανταποδώσουμε και την δική μας κίνηση σαν απάντηση και τις επόμενες μέρες είναι πιθανό όλο αυτό να μας οδηγήσει σε μια υπέροχη εξέλιξη που ούτε καν περιμέναμε.

 

Ταύρος (Ο Κόσμος)

Η μέρα σήμερα θα σας βρεί παρέα με κόσμο πολύ. Όλοι θέλουν να σας μιλήσουν και να πάρουν συμβουλές από εσάς. Η κοινωνική σας ζωή πάει από το καλό στο καλύτερο και είστε έτοιμοι σήμερα να πετύχετε τον στόχο σας.Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και όλα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα στα επαγγελματικά σας.Μέσα σε τόσο κόσμο δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας αρέσει πολύ.

 

Δίδυμος (Ο Τρελός) 

Σήμερα τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευνοϊκά για εσάς. Η ανισορροπία συναισθημάτων θα σας χτυπήσει την πόρτα. Στα επαγγελματικά σας σήμερα θα νιώσετε πως οι κόποι σας δεν αναγνωρίσετε και η αξία σας πάει χαμένοι. Όμως όλα αυτά δεν είναι παρά ένα πλάνο που έχετε στο μυαλό σας. Θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να χαλαρώσετε ενώ τίποτα δεν σας αρέσει. Συναισθηματικά ένα καυγαδάκι ή παράπονα του συντρόφου σας θα σας χαλάσει την διάθεση.

 

Καρκίνος (Ο Ιεροφάντης)

Η διαίσθησή μας σήμερα μας οδηγεί και εμείς καλό είναι να την ακούσουμε. Ένα αντρικό πρόσωπο μέσα σε χώρο δουλειάς θα μας πλησιάσει και θα μας δείξει ενδιαφέρον καθώς με τις συμβουλές του φαίνεται θα μας βρει λύσεις σε προβληματισμούς που ήδη έχουμε στο μυαλό μας. Δυσκολίες που μπορεί να κρατούσατε πλέον μέσα στην μέρα δεν υπάρχουν. Άτομα από το κοντινό περιβάλλον της δουλειάς αρχίζουν να σας πλησιάζουν και εσείς νοιώθετε ικανοποίηση και χαρά.

 

Λέων (Οι Εραστές)

Σήμερα είναι η δική σας μέρα,έτσι όπως αρμόζει σε βασιλιάδες! Η γοητευτική και επιβλητική σας παρουσία συναρπάζει τους πάντες στο πέρασμα σας και βλέμματα γυρνούν.  Θα έχετε μια ερωτική εξομολόγηση από ένα άτομο το οποίο ενδιαφέρετε πολύ για εσάς και είναι έτοιμο να διεκδικήσει. Επαγγελματικά σήμερα θα πάτε πολύ καλά διότι θα συμπεριφερθείτε με απόλυτο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Δυο πηγές εσόδων θα σας βοηθήσουν πολύ.

Παρθένος (Το Άρμα)

Η μέρα σήμερα θα σας βρεί δραστήριους. Μια τάση να τα προλάβετε όλα σήμερα θα έχετε και θα η μέρα θα κυλίσει κάνοντας μετακινήσεις. Φιλικά πρόσωπα θα σας ζητήσουν συναντήσεις,όμως τα παράπονα από τους συγγενείς επίσης θα είναι πολλά. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει με μια πολύ δυναμική κίνηση και θα σας προσεγγίσει ποιο ερωτικά,δείχνοντας έντονο ερωτικό ενδιαφέρον.

 

Ζυγός (Η Δικαιοσύνη)

Έκπληξη σας περιμένει σήμερα από τον ερωτικό σας σύντροφο όπου θα σας δικαιώσει ακόμη μια φορά για την επιλογή που του κάνατε. Όλα φαίνονται πως παίρνουν τον δρόμο τους και κάθε φόβος σας φεύγει μακριά. Επαγγελματικά σήμερα θα τρέξουν όλα ευχάριστα αφού χαρούμενες ειδήσεις θα έχετε από κάποιον συνάδελφό σας σχετικά με ένα θέμα που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό.

 

Σκορπιός (Ο Ερημίτης)

Δύσκολη μέρα σήμερα για εσάς. Έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου. Η ψυχή σας θέλει να βρεί ηρεμία. Μέσα στο σπίτι θα βρεθείτε και θα ξεκουραστείτε,θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε την ζεστασιά και την ησυχία. Σήμερα θα μιλήσετε  με τον εσωτερικό σας εαυτό. Λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί μέσα από εκείνον θα τις βρείτε.

 

Τοξότης (Ο Τροχός)

Υπέροχη μέρα για εσάς σήμερα όπου όλα θα κυλήσουν με εκπλήξεις! Καιρό τώρα ονειρευόσασταν ένα ταξίδι. Η ευκαιρία σας ήρθε αφού ένα ανώτερο πρόσωπο από την δουλειά θα σας ανακοινώσει ένα ταξίδι ή μετακίνηση όπου θα μπορέσετε να δείξετε σε όλους πόσο αξίζετε. Εκεί θα αναλάβετε εσείς το τιμόνι και αυτό σημαίνει πως πιστεύουν σε εσάς. Ικανοποιημένοι λοιπόν και με μεγάλη αυτοπεποίθηση ξεκινάτε να αποδείξετε σε όλους ποιοι είστε!

 

Αιγόκερως (Η Δύναμη)

Δραστηριοποιείστε σήμερα δυναμικά ενώ είστε εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα όπλα μέσα σας. Ο σύντροφός σας ο οποίος φαίνεται πως ενδιαφέρετε πάρα πολύ για εσάς θα σας μιλήσει με το χέρι στην καρδιά. Θα σας εξομολογηθεί σήμερα μεσημεριανές ώρες τα συναισθήματά του και το πόσο σημαντικό άτομο είστε για αυτόν. Εσείς πλέον ικανοποιημένοι ξεκινάτε να φέρνετε εξελίξεις πλέον με αυτοπεποίθηση και στρατηγική. Όμορφη μέρα σήμερα όπου τα συναισθήματα σας θα σας εκπλήξουν!

 

Υδροχόος (Ο Κρεμασμένος)

Περίεργη μέσα σήμερα,με αρκετά εμπόδια. Το περιβάλλον δεν είναι και τόσο βοηθητικό και αυτό σας δημιουργεί ιδιαίτερους προβληματισμούς. Οι καταστάσεις σήμερα είναι έτσι όπου θα πρέπει να ασχοληθείτε και με τα προβλήματα δικών σας ατόμων,από το περιβάλλον σας. Η ακινησία προς τα δικά σας προβλήματα είναι κάτι που δεν το περιμένατε και σας άφησε με τα χέρια σταυρωμένα. Μέσα από όλα αυτά όμως θα γίνει μια μεγάλη αλλαγή η οποία θα φέρει την λύση σε ό,τι σας απασχολεί.

 

Ιχθύς (Ο Θάνατος)

Αλλαγές σήμερα θα κάνετε σε ό,τι αφορά την δική σας ζωή. Όπως σε θέματα συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά. Τα οικονομικά σας τον τελευταίο καιρό δεν πάνε τόσο καλά και αυτό σας στεναχωρεί πολύ. Όσο πάει και νοιώθετε ποιο πιεσμένοι. Οι λύσεις όμως έρχονται με δικές σας αποφάσεις . Αναγκαστικό ξεκαθάρισμα θα κάνετε σήμερα και θα βάλετε σε προταιρεότητα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Τα συναισθηματικά σας φαίνονται να ξεκαθαρίζουν ποιο εύκολα. Μέσα σας θα τραβήξετε μια μεγάλη κόκκινη γραμμή σε ό,τι σας έχει στεναχωρήσει και θα προχωρήσετε μπροστά.