Ταρώ για σήμερα 29/4

Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 29/4

Πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα  29/4

Κριός ( Ο ήλιος)

Η πρόβλεψη με κάρτες ταρώ για σήμερα 29/4 ξεκινά με τον Κριό..Τώρα είναι η στιγμή να πάρετε την ζωή στα χέρια σας και να προχωρήσετε όπως θέλετε . Ακτινοβολείτε και όλα τα φώτα είναι επάνω σας. Ότι μέχρι τώρα ήταν μπερδεμένο ή δυσαρμονικό, τώρα ξεκαθαρίζει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, κυρίως στα αισθηματικά σας. Ένας νέος έρωτας θα σας δώσει φτερά. Επαγγελματικά ή ανακοίνωση μίας προαγωγής είναι καθ’ οδόν ή μία νέα επαγγελματική πρόταση . Οι οικονομικές απολαβές αυξάνονται. Τώρα είναι η ώρα της ευτυχίας σας!

Ταύρος ( Η κρίση)

Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας αναστατώσει σήμερα! Η ξαφνική αυτή αλλαγή θα σας φέρει έναν  αέρα ανανέωσης  με σκοπό την δική σας ολοκλήρωση. Βρίσκονται λύσεις στα μέχρι τώρα προβλήματά σας  και γίνονται πολλές αλλαγές και αποκαλύψεις κυρίως στα επαγγελματικά σας. Συναισθηματικά θα αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις που είχατε μέχρι τώρα και θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε ένα εντελώς διαφορετικό μοτίβο όσον αφορά την στάση σας απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι ( Ο κόσμος)

Τώρα όλοι σας οι στόχοι πραγματοποιούνται με τρόπο καλύτερο απ’ αυτόν που εσείς ονειρευόσασταν, Στα επαγγελματικά σας μπαίνετε στην πιο δημιουργική σας περίοδο, όπου όλοι σας αναγνωρίζουν και ζητούν τις υπηρεσίες σας.  Ο έρωτας σας ανθίζει,  και ίσως μπείτε στην διαδικασία να αποφασίσετε να κάνετε την δική σας οικογένεια!  Η αγάπη που θα λάβετε από τον περίγυρό σας, σας αποθεώνει. Και το καλύτερο είναι ότι μέσα σας, θα νιώσετε ίσως για πρώτη φορά τόσο πλήρεις και ολοκληρωμένοι.

Καρκίνος (  Ο τρελός)

Δυναμική θα είναι η ημέρα για εσάς, όπου θα έχετε σημαντικά νέα ξεκινήματα τα οποία θα σας βγάλουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Αποφύγετε όμως τις βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων. Επαγγελματικά σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα το οποίο θα σας αγχώσει, αλλά θα είναι και μία μεγάλη πρόκληση για εσάς. Στα οικονομικά σας καλό θα είναι να αποφύγετε τις απερίσκεπτες σπατάλες.

Λέων ( Ο ιεροφάντης)

Οι γνώσεις  και οι εμπειρίες του χθες  θα αποτελέσουν το κλειδί της επιτυχίας σας αυτήν την περίοδο. Ένα ταξίδι ή μία νέα γνωριμία είναι μέσα στις σημαντικές εξελίξεις  της ημέρας. Απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Επαγγελματικά  θα δεχτείτε την στήριξη και την αναγνώριση από τους συνεργάτες και τους προϊσταμένους σας. Με αποτέλεσμα να έχετε και μία σημαντική ώθηση στα οικονομικά σας.  Η αισθηματική σας ζωή αποκτά μία πιο ενδιαφέρουσας τροπή. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μία σημαντική γνωριμία και οι δεσμευμένοι θα ενδυναμώσετε την σχέση σας με τον/την σύντροφό σας.

Παρθένος ( Οι εραστές )

Αρπάξτε την ευκαιρία που σας δίνετε να απολαύσετε στιγμές που σας έχουν λείψει, είτε μόνοι, είτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Γεγονός που σας δίνει δύναμη και σας θέτει σε εγρήγορση. Όσοι είστε σε σχέση η συμπεριφορά του/της συντρόφους σας, θα σας συναρπάσει!  Επαγγελματικά  νέα σχέδια μπαίνουν τώρα σε φάση υλοποίησης και γίνεστε αρκετά δημιουργικοί. Προσέξτε όμως στα οικονομικά σας υπάρχει η τάση σας για σπατάλες, χάνοντας τον έλεγχο.

Ζυγός ( Το άρμα)

Καταφέρνετε να έχετε σημαντικές διακρίσεις στα επαγγελματικά σας. Οι προσπάθειες που κάνατε τον τελευταίο καιρό αρχίζουν  να αποδίδουν. Έτσι λοιπό λαμβάνετε μία μικρή επιβεβαίωση από την πρόοδο που θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον για εσάς. Στα οικονομικά σας δέχεστε την υποστήριξη του περιβάλλοντος σας και θα είστε σε πιο ευνοϊκή θέση.  Συναισθηματικά η ημέρα σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά  με τον/την σύντροφό σας. Δεν θα λείψουν  όμως και οι τυχαίες συναντήσεις, το ευχάριστο νέο και η ευκαιρία για την έλευση ενός νέου ανθρώπου για τους ελεύθερους.

Σκορπιός ( Η δικαιοσύνη)

Η διπλωματία σας θα σας βοηθήσει να φέρετε τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας στο σημείο που θέλετε. Οι έξυπνοι χειρισμοί είναι απαραίτητοι για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Η υποχωρητικότητά σας, θα σας δώσει το πράσινο φως για να κάνετε τους απαραίτητους συμβιβασμούς στη σχέση σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν έχετε κάποιες νομικές εκκρεμότητες και έχετε αδικηθεί, δικαιώνεστε θριαμβευτικά, αν όμως συμβαίνει το αντίθετο προετοιμαστείτε να πληρώσετε την αδικία που έχετε διαπράξει.

Τοξότης ( Ο κρεμασμένος)

Ημέρα αστάθειας και αβεβαιότητας για εσάς σήμερα, για αυτό καλό θα είναι να προσέξετε τις επαφές σας γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος της παραπλάνησης. Γενικά θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τα ρίσκα σήμερα. Συναισθηματικά η κάρτα σας συμβουλεύει να μην κάνετε μεγάλες συναισθηματικές επενδύσεις, γιατί αυτό που θεωρείτε εσείς ιδανικό μπορεί να αποδειχθεί ανεπαρκές.

Αιγόκερως ( Ο πύργος)

Είναι σημαντικό κατά την διάρκεια της ημέρας, να αποφύγετε την εμπλοκή σας σε παρακινδυνευμένες επαγγελματικές καταστάσεις. Αλλά θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε περισσότερο τα δικαιώματά σας .  Θα έρθετε αντιμέτωποι με την πραγματική αλήθεια, η οποία  μπορεί να σας πονάει, όμως σας λυτρώνει. Αποδεχθείτε τις αλλαγές που έρχονται. Στα αισθηματικά σας βρίσκεστε σε μία φάση ουσιαστικής αλλαγής και πλέον συνειδητοποιείτε τι είναι αληθινό και έχει αξία αλλά και τι πρέπει να αφήσετε επιτέλους πίσω σας.

Υδροχόος ( Το αστέρι)

Οι προοπτικές που σας ανοίγονται μπροστά σας, θα σας κάνουν  να βρεθείτε σε μία γλυκιά αναμονή. Η τύχη είναι με το μέρος σας! Αξιοποιήστε την ημέρα σας. Επαγγελματικά σας δίνονται οι ευκαιρίες να κάνετε σημαντικές επαφές, γνωριμίες, αλλά και συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν στην διευθέτηση οικονομικών και επαγγελματικών θεμάτων που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό.  Συναισθηματικά, έρχεστε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας και αναζωπυρώνεται η σχέση σας.  Οι ελεύθεροι σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μία νέα σχέση η οποία θα είναι πηγή χαράς και έμπνευσης για εσάς.

Ιχθύς ( Η σελήνη)

Αυτή την στιγμή τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός δεν είναι καλός σύμβουλος και σας έχει οδηγήσει στο να παρερμηνεύετε μία κατάσταση και να μην τη βλέπετε στις πραγματικές της διαστάσεις. Μην πάρετε αποφάσεις για σοβαρά θέματα και μη βασιστείτε στους άλλους, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της εξαπάτησης ή το λιγότερο της αποφυγής ευθυνών.  Είναι ώρα να ακούσετε το ασυνείδητό σας. Τα όνειρά σας μπορεί να σας αποκαλύψουν πολλά!