Ταρώ για σήμερα 11/3

Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 11/3

 Ταρώ για σήμερα 11/3

ΚΡΙΟΣ (Ο ιεροφάντης)

Η πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 11/3 ξεκινά με τον Κριό..Σήμερα καλείστε να γεφυρώσετε κάποια εξωτερικά γεγονότα τα οποία θα επηρεάσουν την ψυχολογική σας διάθεση. Ένα άτομο όμως του άμεσου περιβάλλοντός σας θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε αυτά τα γεγονότα με πιο λεπτό και διακριτικό τρόπο ώστε να βρείτε λύσεις και την προσωπική σας ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ (Οι εραστές)

Μία νέα γνωριμία θα σας φέρει μπροστά σε ένα δίλλημα στο τι θα κάνετε. Από την μία θα νιώσετε ότι βρήκατε την αδερφή ψυχή, από την άλλη ότι θα πρέπει να αφήσετε την σταθερή μέχρι τώρα οικεία ατμόσφαιρα, ή και κάποια πρακτικά προβλήματα που απαιτούν λύση. Και όλα αυτά γιατί θα αισθανθείτε ότι αν επιτρέψετε σε αυτό το νέο πρόσωπο να μπει στην ζωή θα είναι για εσάς μία επαναστατική αλλαγή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η δικαιοσύνη)

Προσέξτε σήμερα γιατί οποιαδήποτε υπερβολική σας στάση, θα φέρει δυσάρεστες για εσάς συνέπειες. Αποστασιοποιηθείτε από την κατάσταση που καλείστε να αντιμετωπίσετε για να δείτε ξεκάθαρα όχι μόνο την δική σας θέση αλλά και την θέση των άλλων. Ο μόνος δρόμος αυτή την στιγμή είναι ο συμβιβασμός και η λογική στο να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. Αφήστε τους συναισθηματισμούς και λειτουργείστε με το μυαλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο κόσμος)

Στα επαγγελματικά σας σήμερα θα διανύσετε την πιο δημιουργική σας ημέρα, όπου όλοι θα σας αναγνωρίσουν όλες τις προσπάθειες σας τον τελευταίο καιρό. Άτομα θα σας περιτοιχίζουν και θα ζητούν τις υπηρεσίες σας. Ο έρωτάς ανθίζει και ίσως αποφασίσετε να δημιουργήσετε οικογένεια.

ΛΕΩΝ (Ο ερημίτης)

Τα γεγονότα γύρω σας  σήμερα θα σας κάνουν να νιώσετε έντονα την ανάγκη για απόσυρση για να κάνετε τον απολογισμό σας, μέχρι να έρθετε σε επαφή με την δική σας αλήθεια. Γιατί αυτό που αισθάνεστε σήμερα είναι  ότι τίποτα δεν κινείται σωστά. Αυτό το εσωτερικό σας «ταξίδι» όμως  θα σας δώσει την  ευκαιρία να ανασυνταχθείτε έχοντας μία ολοκαίνουργια συνειδητότητα. Μέσα στην σιωπή σας το μυαλό σας αναλύει, σκέφτεται και δημιουργεί ξανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο τροχός της τύχης)

Η τύχη σας ευνοεί σήμερα σε κάθε σας βήμα. Οι άνθρωποι γύρω σας θα είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν σε ότι κάνετε. Ένα ξαφνικό γεγονός σήμερα θα  σας δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Νέες επαγγελματικές προτάσεις θα συζητήσετε από τις οποίες θα έχετε μόνο οικονομικά οφέλη. Νέος έρωτας ή καλή ημέρα σας περιμένει με τον /την σύντροφό σας γεμάτη έρωτα και πάθος.

ΖΥΓΟΣ (Η δύναμη)

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία εκείνη να βάλετε μπροστά κάποια  τολμηρά σας σχέδια. Με την εξυπνάδα σας, με την θετικότητά και την δύναμη της θέλησης σας θα  γοητεύσετε ακόμη και τους πιο σκληρούς σας ανταγωνιστές. Οι εξελίξεις της ημέρας χάρη στους χειρισμούς σας θα είναι ευνοϊκές και θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Έντονη δραστηριότητα και στα αισθηματικά θα έχετε σήμερα αφού η σχέση σας θα είναι γεμάτη θέρμη και πάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο κρεμασμένος)

Είναι ώρα να αφήσετε πίσω σας κάποιες παρωχημένες ιδέες, συναισθήματα και καταστάσεις, που μόνο πόνο και αβεβαιότητα σας προκαλούν τον τελευταίο καιρό, για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάτι καλύτερο κα μεγαλύτερο που σας καλεί. Κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντος σας δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα απέναντί σας, και αυτό θα το αποκαλύψετε μέσα από κάποια ξαφνικά γεγονότα σήμερα. Καλό θα ήταν να αλλάξετε κατεύθυνση γιατί αλλιώς θα νιώσετε μετέωροι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο θάνατος)

Σήμερα θα νιώσετε ότι τίποτα δεν πάει όπως το θέλετε. Ο πόνος που ίσως νιώθετε δεν θα κρατήσει για πολύ. Η ημέρα αυτή δεν ευνοεί τα αισθηματικά σας, όπου πρέπει να επανεξετάσετε τα πάντα. Θα βρεθείτε σε μία δύσκολη και κρίσιμη φάση της ζωή σας, η οποία όμως σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέα μονοπάτια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο τρελός)

Τα γεγονότα σήμερα θα σας αναγκάσουν να αφήσετε αυτήν σας την εφηβική στάση για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις ευθύνες που σας αναλογούν. Ζώντας συνεχώς στον δικό σας κόσμο θα χάσετε τις ευκαιρίες που τώρα σας παρουσιάζονται. Μία απόφαση που πρέπει να πάρετε σήμερα πρέπει να παρθεί πολύ προσεκτικά, γιατί όλα είναι στον αέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η κρίση)

Ένα ξαφνικό γεγονός σήμερα θα σας αναστατώσει. Η ξαφνική αυτή αλλαγή όμως θα σας φέρει έναν αέρα ανανέωσης με σκοπό την δική σας ολοκλήρωση. Το σίγουρο είναι ότι θα δείτε μπροστά στα μάτια σας την αλήθεια και θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε ένα διαφορετικό μοτίβο έτσι ώστε να δώσετε λύση στα προβλήματα που θα προκύψουν και να κατατροπώσετε τους αντιπάλους σας. Στα αισθηματικά σας ετοιμαστείτε για την επιστροφή αγαπημένου σας προσώπου.

ΙΧΘΥΣ (Ο αυτοκράτορας)

Μία προσπάθεια σας η οποία έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό και η οποία συνεχίζεται και σήμερα με οργάνωση, επιμονή και προσήλωση στον στόχο σας, θα αναγνωριστεί και θα έχετε την στήριξη από ένα άτομο κύρους ( προϊστάμενος, εργοδότης ), είναι αυτά που θα σας φέρουν μεγάλη οικονομική και επαγγελματική επιτυχία. Αποκατάσταση στην σχέση σας με μία νέα τάση για θεμελίωση.