Ταρώ εβδομάδας 9/8-15/8

 

Ταρώ εβδομάδας 9/8-15/8

Το Ταρώ εβδομάδας 9/8-15/8 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ (Η Κρίση)

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα νιώσετε ενθουσιασμό για κάτι, ή κάποιον, που είχατε εγκαταλείψει στο παρελθόν. Οι σχέσεις ανανεώνονται, με μια πολύ αισιόδοξη αλλαγή η οποία με τη σειρά της συνδέεται με μια σημαντική απόφαση. Η ζωή και η καθημερινότητά σας, αλλάζουν ρότα. Είναι στο χέρι σας να είναι η σωστή.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  τα θέματα της δουλειάς, αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο, απ’ αυτόν του παρελθόντος και αυτό είναι σημαντικό ως προς την επιτυχία τους. Τα οικονομικά, βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό. Όσοι αναζητάτε εργασία, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές.

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν το θέμα σας είναι η επανασύνδεση, η ευκαιρία είναι τώρα. Πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αποφασίστε να μιλήσετε με ειλικρίνεια. Φανερώστε τους τίμιους σκοπούς σας και απολαύστε μαζί με το σύντροφό σας, όμορφες, στιγμές, απ’ την αρχή.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

ΓΕΝΙΚΑ: είναι ανάγκη να δείτε τα πράγματα από μια πλευρά, γεμάτη κατανόηση, ηρεμία και αγάπη. Αν γίνετε υπερβολικά συναισθηματικοί, η κρίση σας θα θολώσει και τα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σας, δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Δείξτε φρόνηση, ψυχραιμία και καλή διάθεση.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν σας λείπει η αποφασιστικότητα, σίγουρα δεν θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τίποτα από αυτά που διεκδικείτε. Δίνετε μεγάλη σημασία στα συναισθηματικά σας, αγνοώντας τη δουλειά, και αυτό μπορεί να σας στοιχίσει οικονομικά.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: είναι σημαντικό να δείξετε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο με το οποίο συνδέεστε συναισθηματικά και ερωτικά. Επίσης, αποτελεί σοβαρό παράγοντα καλής εξέλιξης, το να αποδεχθείτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, όπως είναι, χωρίς να επιθυμείτε να το αλλάξετε κατά πώς σας βολεύει.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Εγκράτεια)

 

ΓΕΝΙΚΑ: με ψυχραιμία και σωστές αποφάσεις θα διατηρηθεί η ασφάλεια που τόσο πολύ φοβάστε να μην χάσετε. Εξοικονομήστε ενέργεια και μην σπαταλιέστε σε καταστάσεις που σας αποσυντονίζουν και απορρυθμίζουν την καθημερινότητά σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: να αρνηθείτε κατηγορηματικά να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά και μικρότητες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ανταποκριθείτε με συνέπεια στις επιδιώξεις και τους στόχους σας, έτσι ώστε να ωφεληθείτε ουσιαστικά και στα οικονομικά σας

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μια φιλική σχέση, είναι πολύ πιθανό να εξελιχθεί και ερωτικά. Ο έρωτας παρουσιάζεται σε ένα πρόσωπο, που αγνοούσατε για πάρα πολύ καιρό τις προθέσεις του. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να διαπρέψετε στον τομέα αυτό και γιατί όχι να δεσμευτείτε αν πιστεύετε ότι είστε έτοιμοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

ΓΕΝΙΚΑ: αξιοπρέπεια, σταθερότητα, ισορροπία. Οι καταστάσεις γύρω σας είναι αρμονικές. Φέρεστε δίκαια προς όλους. Απαιτείτε πολλά από τον εαυτό σας και γίνεστε τελειομανείς. Η σταθερότητα στις εξελίξεις των θεμάτων σας είναι δεδομένη

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι συνεργάτες σας αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας. Γι αυτό και απολαμβάνετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα. Σπεύδετε να βοηθήσετε όπου πιστεύετε ότι υπάρχει ανάγκη και αυτό κάνει τις συνεργασίες σας πολύ αποδοτικές.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα αισθήματά σας και αυτό μπορεί να φέρει δυσμενείς εξελίξεις στις ερωτικές σας σχέσεις. Ίσως γιατί φοβάστε ότι τα αισθήματά σας δεν θα γίνουν αποδεκτά, ή επειδή θεωρείτε ότι το ταίρι σας δεν επιθυμεί να γίνει κάτι τέτοιο.

ΛΕΩΝ (Η Σελήνη)

 

ΓΕΝΙΚΑ: αν ξεπεράσετε τη σύγχυση που μέχρι τώρα είχε αρνητικές συνέπειες στην ψυχολογία σας, θα δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι. Οι ασταθείς καταστάσεις και οι άβολες σχέσεις, γίνονται πιο βατές, πιο ομαλές και αντιμετωπίζονται πιο εύκολα.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: επειδή επαληθεύτηκαν ένα δυο κακά προαισθήματα για κάποιους συγκεκριμένους στόχους, δεν σημαίνει ότι αυτό θα συμβαίνει πάντα. Η ηρεμία και οι προοπτικές εμφανίζονται ξανά και καταπιάνεστε με ό,τι είχατε εγκαταλείψει. Ανάλογα βαδίζουν και τα οικονομικά.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:  οι αισθηματικές σας ανασφάλειες υποχωρούν μπροστά στην αλήθεια του έρωτα. Βρίσκετε τη δύναμη να μαζέψετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και να προχωρήσετε μαζί με το ταίρι σας, πιο δυναμικά, προς ένα κοινό μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Το Άστρο)

 

ΓΕΝΙΚΑ: ελπίδες, προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον, ικανοποίηση, ευτυχία και πολλές δυνατότητες για να τα αποκτήσετε όλα αυτά. Είστε δεκτικοί στις θετικές επιρροές του περιβάλλοντός σας και προχωράτε προς ένα εκπληκτικό μέλλον.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν οι εξελίξεις αργούν, μην γίνεστε αρνητικοί και απαισιόδοξοι. Αυτό που έχει σημασία είναι να δείξετε εμπιστοσύνη στο χρόνο και αυτός με τη σειρά του θα σας αποζημιώσει, με εξαιρετικές εξελίξεις στη δουλειά και τα οικονομικά.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένα νέο πρόσωπο θα δώσει φως στη ζωή σας και θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με την αληθινή αγάπη. Τα μηνύματα της κάρτας σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά είναι μόνο αισιόδοξα. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να αγαπήσει.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Διάβολος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό που αντιλαμβάνεστε εσείς με αυτό που συμβαίνει γύρω σας τώρα, είναι εντελώς ασύμβατα. Έχετε κυριευτεί από σκοτεινά και ακατάλληλα συναισθήματα και δεν βλέπετε καθαρά τα πράγματα, ούτε και είστε σε θέση να κρίνετε.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι επιθυμίες σας για καταξίωση και η ανυπομονησία σας, σας βάζουν σε πειρασμό να χρησιμοποιήσετε ανορθόδοξες μεθόδους για να επιτύχετε στους στόχους σας. Γίνεστε εγωκεντρικοί και δεν αφήνετε τους συνεργάτες σας να σας πλησιάσουν.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ζήλια και πάθος στις σχέσεις, προερχόμενα από την ανασφάλειά σας. Τυφλωμένοι από το πάθος δεν βλέπετε καθαρά τι συμβαίνει και αυτό φέρνει εντάσεις και προστριβές, ίσως και χωρισμούς. Καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε από την τρέχουσα σχέση, παρά να ρισκάρετε έναν χωρισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

ΓΕΝΙΚΑ: δώστε έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και βοηθήστε όσους το έχουν ανάγκη. Είστε σε θέση να βλέπετε τα πράγματα με ψυχραιμία ώστε να παρατηρείτε κρυμμένες λύσεις και δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας. Μεγαλοψυχία, ευγένεια, ζεστασιά, θαλπωρή, ανθρωπιά.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η εμπειρία σας, θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τους σωστούς συνεργάτες έτσι ώστε η δουλειά σας να γίνει με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρετε να στηρίζετε τους συναδέλφους σας και εκείνοι εσάς. Σωστές αποφάσεις, οδηγούν σε έναν καλό τραπεζικό λογαριασμό.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: παρ’ όλο που υπάρχει αμοιβαιότητα συναισθημάτων στις σχέσεις, δεν θα αποφύγετε μια κυκλοθυμία, η οποία οφείλεται, κυρίως, σε επιρροές από το περιβάλλον. Μην είστε στενόμυαλοι. Ανοιχτείτε, εμπιστευθείτε, και προχωρήστε άφοβα στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Κόσμος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα συμβολίζει την επιτυχία. Την ολοκλήρωση και την επίτευξη στόχων σε όλους τους τομείς. Όχι χωρίς κόπο όμως. Και όχι χωρίς να χρειαστεί να αφήσετε στην άκρη κάποιες από τις επιθυμίες σας. Τα αποτελέσματα όμως, σας αποζημιώνουν με το παραπάνω.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιδιώξεις σας. Μια συζήτηση στο εργασιακό περιβάλλον με κάποιο πρόσωπο εξουσίας, θα δώσει λύση σε ένα πρόβλημά σας. Τα οικονομικά δείχνουν ουσιαστικά δείγματα βελτίωσης.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις και τα συναισθήματά σας βρίσκονται σε αδιέξοδο, κι εσείς νιώθετε παγιδευμένοι σε μια χλιαρή κατάσταση που τίποτα πλέον δεν έχει να σας δώσει. Δεν έχετε κανέναν λόγο να παρατείνετε αυτή τη σχέση. Κάντε μια νέα αρχή. Η κάρτα θα σας ευνοήσει πολύ σ’ αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

ΓΕΝΙΚΑ: πολλές δυσκολίες, πολλές αποτυχίες οδηγούν στο κλείσιμο ενός σημαντικού κεφαλαίου στη ζωή σας. Αισθάνεστε ότι έχετε «πιάσει πάτο» και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να «πάρετε ανάσα». Μήπως να δίνατε ένα τέλος σε ό,τι σας κρατάει εγκλωβισμένους;

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι συνεργασίες και οι στόχοι σας έχουν φτάσει σε αδιέξοδο, ή σε κρίσιμη φάση. Συνειδητοποιείτε τώρα ότι, είτε οι επιλογές σας είναι περιορισμένες, είτε δεν υπάρχουν καθόλου. Είναι σοφό να απομακρυνθείτε από τις καταστάσεις.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεν αγαπάτε, αυτό το διάστημα, αλλά παραμένετε προσκολλημένοι στο πρόσωπο που σας δημιουργεί προβλήματα. Χωρισμοί και διαζύγια, διαμάχες και εντάσεις εμφανίζονται που δεν οδηγούν πουθενά, αντίθετα δημιουργούν χειρότερα αδιέξοδα. Αποστασιοποιηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Σελήνη)

 

ΓΕΝΙΚΑ: κάποια σύγχυση με αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία σας. Σας λείπει η ευθύτητα και οι ξεκάθαρες βλέψεις. Μια κακή εξέλιξη έρχεται σε κάποιον τομέα της ζωής σας και δεν είστε σε θέση να πάρετε οριστικές αποφάσεις αν δεν ξανασκεφθείτε κάποια πράγματα.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: υποπτεύεστε τους συνεργάτες σας ότι σαμποτάρουν τη δουλειά σας, αλλά δεν έχετε δίκιο. Διώξτε γρήγορα τις ανασφάλειες που σας ταλαιπωρούν και δεν σας αφήνουν να δείτε καθαρά τις παραμέτρους, βάσει των οποίων θα έρθει η επιτυχία, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δυσκολεύεστε να ορίσετε τα συναισθήματά σας και ο έρωτας φαντάζει πολύ μακρινός. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν είστε σε θέση να δείτε αυτούς που σας τριγυρίζουν γιατί σας θέλουν. Προβληματίζεστε από ασταθή συναισθήματα, και θέλετε να τα ξεκαθαρίσετε όλα. Υπομονή. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Ερημίτης)

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό που οι άλλοι βλέπουν σε σας ως τάσεις φυγής, είναι απλά η ανάγκη σας να αποτραβηχτείτε και να συλλογιστείτε την μέχρι τώρα πορεία σας. Τα πεπραγμένα σας και μια σειρά γεγονότων που συμβαίνουν σας δείχνουν την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουν οι επιδιώξεις σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: πριν αναλάβετε την οποιαδήποτε εργασία, φροντίστε να μαθαίνετε τα πάντα γύρω από αυτή. Έτσι, θα αποφύγετε τα λάθη και θα φέρετε εις πέρας τα σχέδιά σας με υπεύθυνο και έγκυρο τρόπο. Τα οικονομικά ακολουθούν την πεπατημένη.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν μιλήστε ειλικρινά στο ταίρι σας, δεν θα παρεξηγήσει την τάση απομόνωσης που δείχνετε αυτό το διάστημα. Χρειάζεστε να τα πείτε ένα χεράκι με τον εαυτό σας και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με την πορεία των σχέσεών σας.