Ταρώ εβδομάδας 30/8-5/9

 

Ταρώ εβδομάδας 30/8-5/9

Το Ταρώ εβδομάδας 30/8-5/9 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ (Το Άστρο)

 

ΓΕΝΙΚΑ: την εβδομάδα αυτή, θα λυθούν πολλά προβλήματά σας. Θα κάνετε ένα μεγάλο νέο ξεκίνημα, στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Θα νιώσετε σαν να σας ακουμπάει «χέρι Θεού».

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι ιδέες σας βρίσκουν πρακτική εφαρμογή και όλοι είναι ευχαριστημένοι από την απόδοσή σας, στη δουλειά. Τα οικονομικά μπαίνουν σε ανοδική πορεία.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας και την αναστατώνει, είτε είστε σε σχέση, είτε όχι. Αν είστε σε σχέση, θα πάρετε μαθήματα πίστης αυτή την περίοδο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα συμβούν μοιραία γεγονότα, που εξαρτώνται από τους χειρισμούς σας το αν θα αποβούν καλά ή άσχημα. Το σίγουρο είναι ότι αυτή την περίοδο θα μάθετε να αποδέχεστε τη ζωή σας, όπως ακριβώς είναι.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: συμβάντα που δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς, έρχονται να σας καταδείξουν, πού ακριβώς κάνετε το λάθος. Αποδεχθείτε τα και λειτουργήστε με βάση τη λογική και την ορθή κρίση.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις θα περάσουν μια κρίση ταυτότητας, εξαιτίας εξωγενών παραγόντων που τις επηρεάζουν. Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσετε την κατάσταση, είναι να βασιστείτε στην αγάπη που νιώθετε.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Κόσμος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: πληρότητα κι ολοκλήρωση. Αυτή την εβδομάδα, είναι σαν να κλείνει ένας καρμικός κύκλος που κρατιόταν ανοιχτός εδώ και καιρό και σας προκαλούσε ανασφάλειες. Τώρα, όλα έρχονται στη θέση τους.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τώρα, μπορείτε να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Έχετε αγωνιστεί, κουραστεί, αρκετά για μεγάλο διάστημα και τώρα η επιτυχία έρχεται να σας επιβραβεύσει. Οικονομική ασφάλεια.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένα νέο πρόσωπο, ή μια σχέση υπό ανανέωση, θα παίξει καταλυτικό ρόλο ως προς την θετική αισθηματική σας πορεία. Ο αγώνας σας προς την ολοκλήρωση, τώρα δικαιώνεται. Γάμος, παιδιά, οικογένεια.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

ΓΕΝΙΚΑ: δεν είναι ότι είστε καβγατζήδες, που δεν μπορείτε να συμφωνήσετε με άνθρωπο. Είναι ότι το αίσθημα της δικαιοσύνης μέσα σας, αγανακτεί όταν βλέπετε γύρω σας την αδικία.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η ορθή κρίση σας, η σωστή και δίκαιη μεταχείριση των συνεργατών σας, και η ομαδικότητά σας, θα φέρουν την επιτυχία μια ώρα αρχύτερα. Η τύχη ευνοεί τα οικονομικά σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η τάση σας να συμπεριφέρεστε επί ίσοις όροις με όλους, επεκτείνεται και στο σύντροφο και αυτό ομορφαίνει τη σχέση σας, αν και υστερεί λίγο σε συναίσθημα.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Οίκος του Θεού)

 

ΓΕΝΙΚΑ: ήρθε η ώρα να πληρώσετε το λογαριασμό, για όλα σας τα πεπραγμένα. Αν ό,τι κάνατε ως τώρα, ήταν σύμφωνο με τη συμπαντική δικαιοσύνη, έχει καλώς. Αν όχι, τότε οι συνέπειες θα είναι σφοδρές.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: συμβαίνουν γεγονότα που δεν μπορείτε να χειριστείτε και που σας οδηγούν σε αδιέξοδα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μια μεγάλη παύση εργασιών προς το παρόν.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ρήξεις και χωρισμοί, εντάσεις και καβγάδες, έρχονται άσχημα μαντάτα, από πλευράς σχέσεων. Αποκαλύψεις, κυρίως των δικών σας ατασθαλιών, που οδηγούν κατευθείαν στα τάρταρα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

ΓΕΝΙΚΑ: είναι πολύ σημαντικό να πάρετε το χρόνο σας και να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς παρεμβάσεις. Κρατήστε στάση αναμονής και αφήστε τις εξελίξεις να σας δείξουν τι πρέπει να κάνετε.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι εξελίξεις που περιμένετε στη δουλειά, αργούν ακόμα. Χρησιμοποιήστε το χρόνο αναμονής εποικοδομητικά. Μάθετε καινούρια πράγματα, κάντε επαφές, επιμορφωθείτε. Οικονομική σταθερότητα.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μπορεί να νιώθετε τελματωμένοι μέσα σε μία σχέση που δεν βοηθά την αυτό-εξέλιξή σας, ωστόσο, μην βιάζεστε να δείτε τα πράγματα να τρέχουν. Πάρτε αποφάσεις, γιατί σε λίγο θα αρχίσει ξανά η ροή και πρέπει να είστε έτοιμοι.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

ΓΕΝΙΚΑ: αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει στην κορυφή. Νιώθετε ότι εσείς είστε παραπάνω από τους άλλους. Αυτό είναι αλήθεια. Ξέρετε το σωστό και προσπαθείτε να το μεταδώσετε και στους άλλους. Προσοχή στις υπερβολές.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα προσόντα και τα ταλέντα σας. Ένα πρόσωπο κύρους, έρχεται να λειτουργήσει βοηθητικά για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ευνοούνται οι επενδύσεις.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: είστε αναμφισβήτητα μια ηγετική προσωπικότητα. Όταν όμως, προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στο ταίρι σας, βρίσκετε αντιστάσεις. Αντί να θυμώνετε αλλάξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε μαζί του. Θα δείτε μεγάλη διαφορά.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

ΓΕΝΙΚΑ: με ηρεμία πνεύματος, πείρα, και γνώσεις θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες που παρουσιάζονται εμπρός σας, αυτό το διάστημα. Οι γυναίκες έχουν πολύ ευεργετική επιρροή επάνω σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: με όπλα σας τις γνώσεις και την εμπειρία σας θα καταφέρετε να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Τα οικονομικά περνούν μια περίοδο άνθισης.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μία γυναίκα που εμπιστεύεστε θα σας βγάλει από τα αισθηματικά αδιέξοδα με τις συμβουλές της. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να εμπιστευθείτε την αγάπη που νιώθετε για το σύντροφό σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Μάγος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: τα διπλωματικά σας χαρίσματα θα είναι αυτά που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο ως προς την επίλυση των προβλημάτων σας αυτό το διάστημα. Αποφύγετε την κατά μέτωπο προσέγγιση των δυσκολιών σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: να μην αποφύγετε να συμμετάσχετε σε ομάδες, αν αυτές σας εγγυώνται ότι θα γίνει η δουλειά σας. Ίσως χρειαστεί να πείτε και κάποια ψέματα προκειμένου να έχετε γρήγορα αποτελέσματα.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: σκέφτεστε πονηρά για το σύντροφό σας και ίσως τον αδικείτε. Θα πρέπει να τσεκάρετε όλες τις παραμέτρους πριν συμπεράνετε. Γίνετε λίγο περισσότερο διπλωματικοί και εμπιστευθείτε το χρόνο για να μάθετε την αλήθεια.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι, προκειμένου να πετύχετε κάτι άλλο και αυτό μπορεί να σας φέρει αναστάτωση στα προγράμματά σας. Ωστόσο, προέχει η επιτυχία γι αυτό να μην παραπονιέστε.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι συνεργάτες μπορεί να σας απομονώνουν, γιατί ο διακαής σας πόθος να επιτύχετε, σας κάνει επιτακτικούς απέναντί τους. Οικονομική άνοδος αλλά και πολλά έξοδα.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ίσως να πρέπει να μείνετε μόνοι για κάποιο διάστημα, γιατί η σχέση σας περνάει ένα δυνατό σκαμπανέβασμα. Θα πρέπει να αναλογιστείτε και να αναλάβετε την ευθύνη για τις πράξεις και τη συμπεριφορά σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Τρελός)

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτή τη βδομάδα, θα διασκεδάσετε, θα χαρείτε και θα κάνετε πράγματα που θα θυμίζουν παιδί. Ανάλαφρη η διάθεσή σας, ανάλαφρη και η συμπεριφορά σας προς τους άλλους, δίνετε, και παίρνετε χαρά.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όσο καλά κι αν αισθάνεστε μέσα σας, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας όμως, τρέχουν. Μην αμελείτε εκκρεμότητες που μπορεί αργότερα να στοιχίσουν, τόσο σε κόπο όσο και σε χρήμα.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: εσείς και το ταίρι σας περνάτε μια περίοδο «διακοπών». Χαρά και ικανοποίηση από την αγάπη και τον έρωτα. Ακόμα και τις μεγαλύτερες δυσκολίες, με ανάλαφρη διάθεση θα τις ξεπεράσετε εύκολα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Σελήνη)

 

ΓΕΝΙΚΑ: ζείτε πραγματικά σε έναν εξωπραγματικό κόσμο. Αγνοείτε, εσκεμμένα ή άθελά σας, τις πραγματικές διαστάσεις των προβλημάτων σας και αυτό μπορεί ή μάλλον, είναι σίγουρο ότι θα σας οδηγήσει σε αποτυχίες.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ένα παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας χώρο, μπορεί να υπονομεύσει σοβαρά τα αποτελέσματα της δουλειάς σας. Αναζητήστε τους πρωταγωνιστές ανάμεσα στους συνεργάτες σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: κλυδωνισμοί, αρκετά σοβαροί και στα αισθηματικά σας καθώς έχετε μια ιδιαίτερη, δική σας αντίληψη για το τι συμβαίνει, που δεν έχει καμία σχέση, ούτε με την πραγματικότητα αλλά ούτε και με την αλήθεια.