Ταρώ εβδομάδας 27/9-3/10

 

 

Ταρώ εβδομάδας 27/9-3/10

Το Ταρώ εβδομάδας 27/9-3/10 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ (Η Κρίση)

 

ΓΕΝΙΚΑ: ανανεώνεται η καθημερινότητά σας. Νέος ενθουσιασμός και αισιοδοξία καθώς και μια αυξημένη πνευματικότητα σας προσδίδει ηρεμία στο πνεύμα, έτσι ώστε να ακολουθήσετε τις προσταγές και τα καλέσματα της ζωής και να αλλάξετε προς το καλύτερο την καθημερινότητά σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ένα προαίσθημά σας, θα βγει σε καλό στο κομμάτι της δουλειάς σας. Μεγάλη επιτυχία έρχεται να δικαιώσει τα όνειρά σας και να σας φέρει αρκετά, ακόμα και μην αναμενόμενα, κέρδη. Ένα καινούριο ξεκίνημα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ηρεμία στο πνεύμα, γαλήνη στην ψυχή και αγάπη γύρω σας είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να σας συμβεί στην παρούσα φάση. Η αγάπη που εισπράττετε από το σύντροφό σας, σας απελευθερώνει και αναδεικνύει την πραγματική, αγαπησιάρικη, φύση σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

ΓΕΝΙΚΑ: τάξη και ασφάλεια, θετικό πνεύμα και ήρεμη ψυχή. Δείχνετε σεβασμό προς όλους και προς όλα, και γι αυτό θα απολαύσετε τις ανταμοιβές που επιφυλάσσει το σύμπαν για σας. Ξέρετε να συγχωρείτε και να είστε γενναιόδωροι προς τους συνανθρώπους σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: εκτελείτε το επαγγελματικό σας καθήκον με πρωτοφανή ενθουσιασμό και ηρεμία. Η ψυχραιμία σας θα κάνει τη διαφορά στον επαγγελματικό τομέα. Έχετε τη θέληση, και την πραότητα να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν υπέρ σας. Οικονομική σταθερότητα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι μακροχρόνιες σχέσεις, εκείνες που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στην πάροδο του χρόνου, βαδίζουν προς το επόμενο βήμα, που είναι ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας. Ηρεμία, ηθική, συνείδηση και έμπνευση.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τρελός)

 

ΓΕΝΙΚΑ: λειτουργείτε πολύ παρορμητικά. Αδιαφορείτε για το μέλλον και δείχνετε ανεμελιά. Ο παρορμητισμός σας, δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, σε κανέναν τομέα. Αποφασίστε να γίνετε πιο εγκρατείς. Η άγνοια κινδύνου, δεν θα σας βγει σε καλό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μάλλον δεν έχετε και πολύ κέφι για δουλειά. Μάλλον αδιαφορείτε για τις υποχρεώσεις σας και τα καθήκοντά σας. Τα φορτώνετε στον κόκορα και επιδίδεστε σε ανέμελα κουτσομπολιά. Μην στεναχωριέστε, οι οικονομικές απώλειες θα σας επαναφέρουν.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δημιουργείτε σχέσεις από το τίποτα. Δείχνετε εμπιστοσύνη σε όποιον σας πει ένα γλυκόλογο, ή σας δώσει λίγη σημασία. Είναι σαν να κάνετε ένα άλμα στο κενό, πιστεύοντας ότι θα πετάτε για πάντα. Δυστυχώς, η προσγείωση θα είναι αρκετά επώδυνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άστρο)

 

ΓΕΝΙΚΑ: καλή πίστη στο μέλλον και ευνοϊκή εξέλιξη των πραγμάτων. Δεκτικοί στις επιρροές του περιβάλλοντος, ξέροντας να ξεχωρίζετε τις θετικές από τις αρνητικές. Είστε ευγενείς, ευσπλαχνικοί προς τους άλλους και γι αυτό θα απολαύσετε την εύνοια του σύμπαντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: πρακτικοί και ειλικρινείς ώστε να λέτε τα πράγματα με τ’ όνομά τους, δημιουργείτε εξαιρετικές συνθήκες για συνεργασία. Έχετε στη διάθεσή σας ένα πολύ καλό επιτελείο από ανθρώπινο δυναμικό αλλά και προσόντα, για να επιτύχετε τους στόχους σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο, προσωποποιείται σε μία σχέση, που πληροί στο 100% τους όρους σας και τις απαιτήσεις σας. Ο αμοιβαίος σεβασμός, η αμοιβαία αγάπη αλλά και η θέληση να πετύχει αυτή η σχέση, σας κατευθύνουν σε ένα λαμπρότατο μέλλον.

ΛΕΩΝ (Ο Ερημίτης)

 

ΓΕΝΙΚΑ: δεν είναι ώρα για κοσμικότητες. Είναι ώρα για περισυλλογή, συγκέντρωση και στοχασμό. Με εγκράτεια, «βουτάτε» στον εσωτερικό σας εαυτό, αναζητώντας την εσωτερική σας αλήθεια. Μπορεί αυτό για κάποιους από εσάς να μην είναι ευχάριστο, ωστόσο είναι απαραίτητο.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μόνοι σας «κάνετε παιχνίδι», στον επαγγελματικό τομέα και πετυχαίνετε πολλά καθώς είστε σε θέση να ανακαλύπτετε κρυφές πτυχές των ζητημάτων, έτσι ώστε να επιτυγχάνετε εκεί που οι άλλοι σταματούν. Οικονομική άνοδος.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αναζητάτε την αλήθεια στις σχέσεις σας, και στη διαδικασία αυτή, αμελείτε τη σχέση, ή το σύντροφο. Φαίνεται ότι δεν έχετε ανάγκη να συντροφευτείτε και ίσως πρέπει να μείνετε λίγο περισσότερο μόνοι. Οι σταθερές σχέσεις δέχονται την εύνοια του σύμπαντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

ΓΕΝΙΚΑ: σταθεροί, οργανωτικοί, με τάξη, μέθοδο και ισορροπία θα καταφέρετε τα μέγιστα αυτό το διάστημα. Η ικανότητά σας να ισορροπείτε τις καταστάσεις γύρω σας, όχι μόνο φέρνει επιτυχίες σε σας, αλλά βοηθάει και τους άλλους να παραδειγματίζονται.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: πειθαρχημένοι, πιστοί στο καθήκον σας, έχετε την τάση να φέρεστε δίκαια προς όλους τους συνεργάτες σας, έτσι ώστε κανείς να μην αισθάνεται «ριγμένος». Ως προς τη λήψη σοβαρών αποφάσεων ζυγίζετε άψογα τις συνθήκες, ώστε να έχετε ικανοποιητικά κέρδη.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ισορροπημένες οι σχέσεις. Ισορροπημένοι κι εσείς μεταξύ συναισθήματος και λογικής, ξέρετε τι ζητάτε από το σύντροφό σας και πώς να το αποκτήσετε. Έχετε δε την ικανότητα να προσαρμόζεστε στις καταστάσεις και να κάνετε τα δύσκολα, εύκολα.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: υποτάσσεστε πρόθυμα στο καθήκον που καλείστε να τελέσετε. Είστε ικανοί ακόμα και να αυτοπεριοριστείτε προκειμένου να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με αυτό τον τρόπο, θα πετύχετε να αποκτήσετε μια διαφορετική οπτική απέναντι στα πράγματα, που μόνο σε καλό θα σας βγει.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η έλλειψη εγωισμού, σας κάνει ιδανικούς συνεργάτες, τόσο, ώστε να είστε περιζήτητοι στο χώρο της δουλειάς σας. Υποταγμένοι στις προσταγές του καθήκοντος φέρνετε την επιτυχία σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου και του οικονομικού σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αυτοθυσία, ανιδιοτέλεια και έλλειψη εγωισμού, είναι τα προσόντα σας, με τα οποία πάτε να ξεκινήσετε μια σχέση και αυτός είναι και ο λόγος που αυτή η σχέση θα ευδοκιμήσει και θα εξελιχθεί όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Κόσμος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: η τύχη, αυτό το διάστημα είναι με το μέρος σας. Οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη. Η σφαιρική σας αντίληψη για τα πράγματα σας προσφέρει την δυνατότητα να είστε ανά πάσα στιγμή σε θέση να παίρνετε καίριες αποφάσεις.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ολοκληρώνεται ένα επαγγελματικό σχέδιό σας και η ανταμοιβή είναι μεγάλη, τόσο σε χρήμα όσο και σε δόξα και αναγνωρισιμότητα. Σας προτείνεται μια ανώτερη θέση, που δεν μπορείτε να αρνηθείτε. Βρίσκεστε στο απόγειο της δόξας σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: γάμος, μετά από μακροχρόνια σχέση, και υλοποίηση των αισθηματικών σχεδίων σας. Η ευτυχία, είναι παρούσα σε κάθε συναισθηματική σας εκδήλωση προς τον άνθρωπό σας. Όσο για τους ελεύθερους, είναι σίγουρο ότι θα συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ήλιος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: το μέλλον σας, διαγράφεται πολύ ευνοϊκό και φωτεινό. Τα φιλολογικά και καλλιτεχνικά σας ταλέντα, αν έχετε, είναι σε έξαρση και θα έχετε πολλές διακρίσεις μέσω αυτών. Φήμη, δόξα, διασημότητα και αναγνώριση της προσφοράς σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ορθή κρίση, καθαρή σκέψη, εύκολες λύσεις, και ευελιξία, είναι τα όπλα σας στο παιχνίδι του ανταγωνισμού αν είστε σε θέση κλειδί, ή ελεύθεροι επαγγελματίες. Τα οικονομικά είναι σε άνοδο και σύντομα θα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σταθερές σχέσεις απολαμβάνουν στιγμές αγάπης και τρυφερότητας. Θετικά συναισθήματα, θετικές σκέψεις, θετικά όνειρα και ένας γάμος που λαβαίνει χώρα, δίνει ευτυχία σε αμφότερες τις πλευρές. Για τους ελεύθερους μια καινούρια, πολύ ενδιαφέρουσα, γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Σελήνη)

 

ΓΕΝΙΚΑ: απογοητεύεστε από την τροπή που παίρνουν τα πράγματα και δυστυχώς, βγάζετε λανθασμένα συμπεράσματα για οτιδήποτε σας συμβαίνει. Αποτυχίες και κακοτυχίες συμβαίνουν οποιαδήποτε στιγμή, σε κάθε βήμα σας. Ωστόσο, δεν πρέπει να χάνετε την αισιοδοξία σας

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα στο χώρο της δουλειάς. Απογοήτευση γιατί τα σχέδιά σας δεν πραγματοποιούνται όπως θέλετε και οι συνεργάτες σας δεν φαίνονται να έχουν διάθεση συνεργασίας. Τα οικονομικά σε ύφεση

ΣΧΕΣΕΙΣ: πιστεύετε λάθος πράγματα. Ο φόβος της απώλειας σας κάνει και αντιδράτε με περίεργο και έντονο τρόπο προς το σύντροφό σας. Διαπληκτισμοί, ρήξεις, εντάσεις και ίσως και χωρισμός, δυστυχώς δεν θα αποφευχθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άρμα)

 

ΓΕΝΙΚΑ: η ενεργητική σας διάθεση, το θάρρος και η αισιοδοξία σας, εγγυώνται ένα δυνατό αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σας κάθε είδους. Η κάρτα αυτή αναφέρεται στο θέμα που σας απασχολεί αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, ωστόσο, δίνει εύνοια και σε πιο μακροπρόθεσμους στόχους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: απορρίπτετε κάθε συμβιβασμό και βγαίνετε νικητές τόσο στον ανταγωνισμό όσο και στις οικονομικές επιδιώξεις σας. Οι επαγγελματικοί σας εχθροί σας σέβονται και οι συνεργάτες προστρέχουν για βοήθεια και υποστήριξη. Σταθερότητα στα οικονομικά

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι μακροχρόνιες σχέσεις, κυρίως αυτές που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στο πέρασμα του χρόνου, ευνοούνται. Αν αποφασίσατε να επισημοποιήσετε ορίστε ημερομηνία. Οι ελεύθεροι κάντε εικόνα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και το σύμπαν θα σας ακούσει.

ΙΧΘΥΕΣ (Το Άστρο)

 

ΓΕΝΙΚΑ: προμηνύονται θετικές αλλαγές και έρχονται ευκαιρίες. Μπορείτε πλέον να περιμένετε πολύ θετικές εξελίξεις στις υποθέσεις σας. Οι αλλαγές υπόσχονται ένα λαμπρότατο μέλλον, ενώ οι εξελίξεις συνάδουν με την  αυτοπεποίθηση και τις δυνατότητές σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: νέες επαγγελματικές ευκαιρίες σας ανοίγουν νέους δρόμους και διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Νιώθετε ικανοποιημένοι απ’ αυτά που έχετε πετύχει και προχωράτε με σίγουρα βήματα, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην οικονομική σας άνοδο.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ο έρωτας έρχεται να επιβεβαιώσει την καλή πορεία που έχει πάρει η ζωή σας. Απαλλαγμένοι από μικρότητες, κτητικότητες και ανεξέλεγκτα πάθη, προχωράτε ξεκάθαροι με τα «θέλω» σας, για να κάνετε πραγματικότητα τα «πιστεύω» σας.