Ταρώ εβδομάδας 23/8-29/8

 

 

Ταρώ εβδομάδας 23/8-29/8

Το Ταρώ εβδομάδας 23/8-29/8 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

ΚΡΙΟΣ (Το Άρμα)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η ενεργητική σας προσέγγιση θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα και να κερδίσετε όπου και αν βρεθείτε. Η κάρτα εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα, σε θέματα που σχετίζονται αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: νίκη και θετική στάση, χωρίς συμβιβασμούς, ενδείκνυται, προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια συνεργασία, ή ένα νέο ξεκίνημα που δουλεύετε εδώ και καιρό. Οι εχθροί και οι ανταγωνιστές τρίβουν τα μάτια τους από τα εξαιρετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σας, που αποφέρουν και καλά κέρδη.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι αντιδράσεις σας, στα αισθηματικά ζητήματα, είναι ή του ύψους ή του βάθους. Είτε θα προχωράτε με θάρρος και θράσσος, για να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, είτε θα τρέπεστε σε άτακτη φυγή λόγω συστολής. Αυτή η συμπεριφορά, μπερδεύει όμως, γι αυτό, αποφασίστε ποια στάση θα κρατήσετε.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό που οι άλλοι βλέπουν σε σας ως τάσεις φυγής, είναι απλά η ανάγκη σας να αποτραβηχτείτε και να συλλογιστείτε την μέχρι τώρα πορεία σας. Τα πεπραγμένα σας και μια σειρά γεγονότων που συμβαίνουν σας δείχνουν την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουν οι επιδιώξεις σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: πριν αναλάβετε την οποιαδήποτε εργασία, φροντίστε να μαθαίνετε τα πάντα γύρω από αυτή. Έτσι, θα αποφύγετε τα λάθη και θα φέρετε εις πέρας τα σχέδιά σας με υπεύθυνο και έγκυρο τρόπο. Τα οικονομικά ακολουθούν την πεπατημένη.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν μιλήστε ειλικρινά στο ταίρι σας, δεν θα παρεξηγήσει την τάση απομόνωσης που δείχνετε αυτό το διάστημα. Χρειάζεστε να τα πείτε ένα χεράκι με τον εαυτό σας και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με την πορεία των σχέσεών σας.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Αρχιερέας)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: δώστε έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και βοηθήστε όσους το έχουν ανάγκη. Είστε σε θέση να βλέπετε τα πράγματα με ψυχραιμία ώστε να παρατηρείτε κρυμμένες λύσεις και δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας. Μεγαλοψυχία, ευγένεια, ζεστασιά, θαλπωρή, ανθρωπιά.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η εμπειρία σας, θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τους σωστούς συνεργάτες έτσι ώστε η δουλειά σας να γίνει με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρετε να στηρίζετε τους συναδέλφους σας και εκείνοι εσάς. Σωστές αποφάσεις, οδηγούν σε έναν καλό τραπεζικό λογαριασμό.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: παρ’ όλο που υπάρχει αμοιβαιότητα συναισθημάτων στις σχέσεις, δεν θα αποφύγετε μια κυκλοθυμία, η οποία οφείλεται, κυρίως, σε επιρροές από το περιβάλλον. Μην είστε στενόμυαλοι. Ανοιχτείτε, εμπιστευθείτε, και προχωρήστε άφοβα στο μέλλον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θάρρος για την αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν. Αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και καλές σχέσεις με άτομα σε ισχυρές ηγετικές θέσεις, που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν. Η υλοποίηση των σχεδίων σας είναι τώρα, περισσότερο εφικτή από ποτέ.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οργανώνοντας τους συνεργάτες σας προς έναν κοινό σκοπό, θα σας δώσει τη δυνατότητα να φανούν οι ηγετικές σας ικανότητες αλλά και να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Οι επαγγελματικές σας κινήσεις είναι πρωτότυπες, αλλά ακραίες, και οι άλλοι μπορεί να σας παρεξηγήσουν ως προς τις προθέσεις σας. Εξαιρετικά τα οικονομικά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεσποτικός ο τρόπος που προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στο ταίρι σας, και φέρνει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Νιώθετε έτοιμοι να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας οι ελεύθεροι, αλλά να μην το αντιμετωπίσετε ως μια κατάκτηση εντός τροπαίου.

 

ΛΕΩΝ (Οι Ερωτευμένοι)

 

ΓΕΝΙΚΑ: παρουσιάζεστε διχασμένοι αυτό το διάστημα και με διλήμματα που δεν λύνονται εύκολα. Είστε στο μέσον διφορούμενων καταστάσεων και αδυνατείτε να επιλέξετε την μία πλευρά ή την άλλη.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: παρουσιάζονται αρκετές, δελεαστικές, ευκαιρίες για δουλειά. Θα δυσκολευτείτε να αποφασίσετε. Ενδείκνυται να πάρετε το χρόνο σας – αν είναι εφικτό – και να αποφασίσετε με ορθή κρίση. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: είναι σωστό να παραμείνετε στη σχέση σας, ή πρέπει να τελειώσει; Να ακολουθήσετε το δρόμο της καρδιάς και να ζήσετε έναν παθιασμένο έρωτα, η να προτιμήσετε την ασφάλεια μιας σταθερής σχέσης; Θα δυσκολευτείτε να αποφασίσετε, δεδομένου ότι δεν είστε έτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη των επιλογών σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Μάγος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα συμβολίζει τις δημιουργικές σκέψεις, την αυθεντικότητα και τις ανεξάντλητες επιλογές για κάτι νέο. Ωστόσο, επισημαίνει την ανάγκη να θέσετε όρια και να πάρετε αποφάσεις. Αν εκμεταλλευθείτε σωστά τα δεδομένα που έχετε, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όσοι επιδιώκετε να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, ο καιρός είναι πολύ ευνοϊκός. Πάρτε πρωτοβουλίες και σχεδιάσετε εκ νέου τα πλάνα σας. Η επαγγελματική και οικονομική επιτυχία είναι κοντά σας, περισσότερο από ποτέ.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: σχέσεις που έχουν αποδείξει ότι δεν αντέχουν σε βάθος χρόνου, καλό είναι να τελειώσουν. Η θετική σας διάθεση, δεν σηκώνει γκρίνιες και εντάσεις. Αποφασίστε να μην κάνετε πλέον «εκπτώσεις», στα ζητούμενά σας και βάλτε τον πήχυ, ψηλά.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Κόσμος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα συμβολίζει την επιτυχία. Την ολοκλήρωση και την επίτευξη στόχων σε όλους τους τομείς. Όχι χωρίς κόπο όμως. Και όχι χωρίς να χρειαστεί να αφήσετε στην άκρη κάποιες από τις επιθυμίες σας. Τα αποτελέσματα όμως, σας αποζημιώνουν με το παραπάνω.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιδιώξεις σας. Μια συζήτηση στο εργασιακό περιβάλλον με κάποιο πρόσωπο εξουσίας, θα δώσει λύση σε ένα πρόβλημά σας. Τα οικονομικά δείχνουν ουσιαστικά δείγματα βελτίωσης.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις και τα συναισθήματά σας βρίσκονται σε αδιέξοδο, κι εσείς νιώθετε παγιδευμένοι σε μια χλιαρή κατάσταση που τίποτα πλέον δεν έχει να σας δώσει. Δεν έχετε κανέναν λόγο να παρατείνετε αυτή τη σχέση. Κάντε μια νέα αρχή. Η κάρτα θα σας ευνοήσει πολύ σ’ αυτό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Διάβολος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό που αντιλαμβάνεστε εσείς με αυτό που συμβαίνει γύρω σας τώρα, είναι εντελώς ασύμβατα. Έχετε κυριευτεί από σκοτεινά και ακατάλληλα συναισθήματα και δεν βλέπετε καθαρά τα πράγματα, ούτε και είστε σε θέση να κρίνετε.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι επιθυμίες σας για καταξίωση και η ανυπομονησία σας, σας βάζουν σε πειρασμό να χρησιμοποιήσετε ανορθόδοξες μεθόδους για να επιτύχετε στους στόχους σας. Γίνεστε εγωκεντρικοί και δεν αφήνετε τους συνεργάτες σας να σας πλησιάσουν.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ζήλια και πάθος στις σχέσεις, προερχόμενα από την ανασφάλειά σας. Τυφλωμένοι από το πάθος δεν βλέπετε καθαρά τι συμβαίνει και αυτό φέρνει εντάσεις και προστριβές, ίσως και χωρισμούς. Καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε από την τρέχουσα σχέση, παρά να ρισκάρετε έναν χωρισμό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Δύναμη)

 

ΓΕΝΙΚΑ: θετική στάση απέναντι στη ζωή. Δυνατή βούληση για την επίτευξη των στόχων σας. Σωστή αντιμετώπιση κάθε εμποδίου. Η θέλησή σας όμως, μπορεί να φαίνεται σαν κάτι τρομακτικό στα μάτια των άλλων, γι αυτό χαμηλώνετε κατά καιρούς, τους τόνους.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: χρειάζεται να ακολουθήσετε τις αρχές σας, χωρίς συμβιβασμούς ή αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας. Κάποιες φορές, μπορεί να χάσετε την ορμή σας, είτε λόγω κούρασης, είτε για άλλους λόγους. Μην αφεθείτε σε ηττοπαθή συναισθήματα και θα δείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό να απογειώνεται.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας σε κανέναν, και κυρίως στο ταίρι σας. Είναι άλλο να εκφράζετε ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας, και άλλο να τα επιβάλλετε με το ζόρι. Μην κρύβεστε από την αλήθεια και οι σχέσεις θα λάμψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Εγκράτεια)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή και εγκράτεια αυτό το διάστημα, γιατί οι εξελίξεις δεν τρέχουν με τους ρυθμούς που περιμένετε. Μην χάσετε το κουράγιο σας από τις καθυστερήσεις και τις αναποδιές. Ευκαιρίας δοθείσης, κάντε κι έναν απολογισμό ζωής.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μπορεί να χρειαστεί να παγώσουν τα σχέδιά σας, ιδιαίτερα αν η εξέλιξή τους δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Είναι μία περίοδος που δεν ενδείκνυται για δράση. Καλού κακού κάντε έναν οικονομικό απολογισμό, δεν βλάπτει.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: κρατήστε την ψυχραιμία σας στα νεύρα του συντρόφου και μην ανταποκρίνεστε το ίδιο επιθετικά. Μπορεί η σχέση σας να περνάει μια μικρή κρίση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Δεν θα είναι κακό να κάνετε αυτοκριτική.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Σελήνη)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αν ξεπεράσετε τη σύγχυση που μέχρι τώρα είχε αρνητικές συνέπειες στην ψυχολογία σας, θα δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι. Οι ασταθείς καταστάσεις και οι άβολες σχέσεις, γίνονται πιο βατές, πιο ομαλές και αντιμετωπίζονται πιο εύκολα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: επειδή επαληθεύτηκαν ένα δυο κακά προαισθήματα για κάποιους συγκεκριμένους στόχους, δεν σημαίνει ότι αυτό θα συμβαίνει πάντα. Η ηρεμία και οι προοπτικές εμφανίζονται ξανά και καταπιάνεστε με ό,τι είχατε εγκαταλείψει. Ανάλογα βαδίζουν και τα οικονομικά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:  οι αισθηματικές σας ανασφάλειες υποχωρούν μπροστά στην αλήθεια του έρωτα. Βρίσκετε τη δύναμη να μαζέψετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και να προχωρήσετε μαζί με το ταίρι σας, πιο δυναμικά, προς ένα κοινό μέλλον.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Ήλιος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η σταθερότητα και ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά στα μάτια σας. Η επιτυχία, δεν είναι δεδομένη και χρειάζεται σκληρή δουλειά. Ωστόσο, ο δρόμος είναι πλέον σίγουρος. Αρκεί να μην σας καταλάβει η έπαρση.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα προβλήματα θα λυθούν άμεσα, και γρήγορα. Οι κόποι σας αποδίδουν αρκεί να γίνονται απροβλημάτιστα, και χωρίς να γκρινιάζετε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να κομπάζει για τα κατορθώματά σας. Τα οικονομικά σε άνθηση.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η προσωπική σας γοητεία θα φέρει πολλές καινούριες γνωριμίες στο δρόμο σας. Όσο για τις υπάρχουσες σχέσεις, τα προβλήματα τελειώνουν και με ηρεμία πλέον, σκέφτεστε το μέλλον σας.