Ταρώ εβδομάδας 20/7-26/7

 

 

Ταρώ εβδομάδας 20/7-26/7

 

 

ΚΡΙΟΣ (Ο Τρελός)

 

ΓΕΝΙΚΑ: αλλαγή και ευελιξία στην αποδοχή και εκμετάλλευσή τους. Η κατάσταση δεν σας ευνοεί και δεν είστε ικανοποιημένοι, ωστόσο οι αλλαγές που θα συμβούν θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ανακάμψετε.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αλλαγές και στην δουλειά. Είτε αλλάξετε αντικείμενο είτε πόστο, είναι το καινούριο που θα σας δώσει χαρά. Έχετε μεγάλη ανάγκη να ξεκολλήσετε απ’ την καθημερινότητα και αυτό θα συμβεί εν ευθέτω. Τα οικονομικά ακόμα είναι σε στασιμότητα.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ένας έρωτας με την πρώτη ματιά, θα σας δώσει νέα πνοή και θα ανανεώσει τα συναισθήματά σας. Έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και στο πεπρωμένο σας και θα δείτε τα πράγματα να πηγαίνουν πολύ καλύτερα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

ΓΕΝΙΚΑ: καλοσυνάτοι, μεγαλόψυχοι και δεκτικοί στα γεγονότα της περιόδου, θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει εμφανώς. Αφουγκραστείτε τον παλμό των γεγονότων και βγάλτε τα συμπεράσματά σας με ώριμη και ορθή σκέψη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οξύνοια και εξυπνάδα, θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε πολύ δυναμικά στην δουλειά σας. Κάποιες έξτρα οικονομικές αμοιβές θα δώσουν ανάκαμψη στα οικονομικά σας, αρκεί να τα διαχειριστείτε έχοντας κατά νου το μέλλον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: στηρίζετε πολύ το σύντροφό σας και σας στηρίζει και αυτός. Αυτό δίνει στη σχέση έναν δυναμισμό που σας επιτρέπει να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Η συναισθηματική σας εμπειρία θα βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Θάνατος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: είναι ανάγκη να δώσετε τέλος στις φαύλες καταστάσεις που σας κρατούν πίσω. Αν δεν επέμβετε δυναμικά για να αλλάξετε τα πράγματα θα χαθείτε μέσα στα αδιέξοδα που δεν σας αφήνουν να κινηθείτε. Εγκλωβισμός.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είναι οφθαλμοφανές, ότι η δουλειά σας, σας έχει δημιουργήσει εξαιρετικά μεγάλο άγχος. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας αν δεν κάνετε άμεσα κάτι. Επείγουν οι οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: υπάρχει ανάγκη να δώσετε τέλος στις σχέσεις που σας εγκλωβίζουν σε ένα στείρο πάθος που σας εμποδίζει την εξέλιξη. Αναζητήστε νέους ανθρώπους και σχέσεις, που θα λειτουργούν πιο βοηθητικά προς εσάς και την προσωπική σας εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

ΓΕΝΙΚΑ: μετριοφροσύνη και συντήρηση της παρούσας κατάστασης είναι οι λέξεις κλειδιά για σας. Συντηρητικότητα και προσεκτικά βήματα, θα σας οδηγήσουν σε ευχάριστα αποτελέσματα. Οι φιλικές σχέσεις μπορεί να εξελιχθούν σε ερωτικές, αλλά είναι σημαντικό να αποδεχθείτε με σεβασμό τη φυσική ροή των πραγμάτων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: να κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας, βάζοντας πρόγραμμα σε έξοδα και υποχρεώσεις. Η δουλειά εξακολουθεί να πηγαίνει καλά και ίσως υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές. Οι σωστές αποφάσεις, παίρνονται με ψυχραιμία.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μια φιλική σχέση εξελίσσεται σε ερωτική, στην οποία ανταποκρίνεστε με συνέπεια και αγάπη. Για όσους βρίσκεστε σε σταθερή σχέση, δεν είναι καιρός για «μεγάλες» αποφάσεις, είναι όμως η κατάλληλη εποχή για να έρθετε πιο κοντά και να χαρείτε όμορφες οικογενειακές στιγμές.

ΛΕΩΝ (Ο Μάγος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: είναι αναγκαίο να πάρετε αποφάσεις και να θέσετε τα όριά σας σε πρόσωπα και καταστάσεις. Αρπάξτε την ευκαιρία να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν πια και εστιάστε εκεί που σας κατευθύνει η καρδιά και η διαίσθησή σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα θα σας δώσει την ευκαιρία να ορθοποδήσετε οικονομικά. Η προσαρμοστικότητά σας θα σας επιτρέψει να τα πάτε πολύ καλά σε όποιο  περιβάλλον και να βρεθείτε.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: νέος έρωτας ενόψει. Μια αγάπη όπως την είχατε ονειρευτεί κάνει την εμφάνισή της και σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Οι δεσμευμένοι, βρίσκεστε με πολύ θετική διάθεση, κάτι που θα ανανεώσει τις σχέσεις σας και θα δώσει νέα ερωτική πνοή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

ΓΕΝΙΚΑ: αξιοπρέπεια, σταθερότητα και καλή ισορροπία. Είναι τα χαρακτηριστικά σας γι αυτό το διάστημα. Με αυτό τον τρόπο, τίποτε δεν μπορεί να πάει «στραβά».

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι συνεργάτες σας αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας και σας θεωρούν ανθρώπους εμπιστοσύνης. Απολαμβάνετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα και καταξίωση. Ως εκ τούτου, τα οικονομικά έχουν ανοδική πορεία.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: λίγο δύσκολα τα πράγματα στα αισθηματικά, γιατί το μυαλό σας είναι απασχολημένο με την καθημερινότητα. Ωστόσο, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες θα βαδίζουν οι σχέσεις. Οι σταθερές και ισορροπημένες σχέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

ΓΕΝΙΚΑ:  υπάρχει δυσκολία να προχωρήσετε με ό,τι έχετε χτίσει ως τώρα και μια τάση να καταρρεύσουν όλα όσα βρίσκονται σε αδιέξοδο. Ίσως τελειώνει ένα κεφάλαιο της ζωής σας, που έπρεπε και το καθυστερούσατε για καιρό φοβούμενοι και ανασφαλείς για ένα μέλλον, άγνωστο προς το παρόν.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: συνειδητοποιώντας ότι δεν σας μένουν πολλές επαγγελματικές επιλογές, αρχίζετε να πανικοβάλλεστε. Ο πανικός φέρνει λάθη και τα λάθη οδηγούν σε αποτυχίες. Καλά θα κάνετε να ηρεμήσετε και να σκεφθείτε ψύχραιμα.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: διαμάχες στη σχέση μπορεί να οδηγήσουν σε χωρισμούς. Δεν είστε σε θέση να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και αυτό σας φέρνει σε ρήξη μαζί του. Ίσως να πρέπει, τελικά να τελειώσει μια τελματωμένη σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Κρίση)

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα δεχθείτε ένα χτύπημα της μοίρας, που θα σας κάνει να εμπεδώσετε επιτέλους ότι πρέπει να ξεκινήσετε τα πάντα απ’ την αρχή. Το σημαντικό είναι να μην απομακρυνθείτε από τους αρχικούς στόχους, αλλά να τους προσεγγίσετε με νέα προοπτική.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα βρεθείτε απέναντι σε νέα ξεκινήματα, που στην ουσία θα σας καταδείξουν ότι πρέπει να προσεγγίσετε διαφορετικά θα θέματά σας, αν θέλετε, φυσικά, να έχετε συμβατά με τις επιθυμίες σας, αποτελέσματα. Τα οικονομικά ακολουθούν την πεπατημένη, προς το παρόν.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: έρχονται χωρισμοί και διαζύγια. Έρχονται προσωπικές ήττες, για να σας καταδείξουν ότι θα πρέπει να ξεκινήσετε εκ νέου. Μπορεί να δυσκολεύεστε να ξεχάσετε ή να αποχωριστείτε κάποιο πρόσωπο, ωστόσο αξίζει να κάνετε μια γενναία προσπάθεια. Για το καλό σας είναι έτσι κι αλλιώς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άρμα)

 

ΓΕΝΙΚΑ: θάρρος για την τελική νίκη. Η ενεργητική σας προσέγγιση θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα και να κερδίσετε όπου και να βρεθείτε. Η κάρτα αυτή εγγυάται το καλό αποτέλεσμα.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αντιμετωπίζετε εχθρούς και ανταγωνιστές  με επιτυχία και χτίζετε το μέλλον σας με τα δικά σας χέρια. Έχετε το είδος του θράσους που χρειάζεται για να μην «κολλάτε» πουθενά και αυτό σας οδηγεί στα σκαλοπάτια της ανόδου. Τα οικονομικά ακολουθούν τις προσταγές της περιόδου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μπορεί να σας έχει κουράσει το γεγονός ότι αδυνατείτε να προβλέψετε την εξέλιξη του αισθηματικού σας δεσμού, αλλά αν το σκεφτείτε λίγο καλύτερα, θα δείτε ότι το ρίσκο είναι τελικά αυτό που αξίζει. Για τους ελεύθερους, μία νέα γνωριμία σας αναστατώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Κόσμος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: μια προσωρινή παύση στις εξελίξεις σας αναστατώνει και σας κάνει να έχετε ανασφάλεια για το μέλλον. Προσπαθήστε να μην φοβάστε και να κατευθύνετε άφοβα, τα πράγματα εκεί που θέλετε. Επιτυχία, ολοκλήρωση και ικανοποίηση επιθυμιών.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα ξεπεράσετε προβλήματα και περιορισμούς και θα κατακτήσετε την επιτυχία. Ένα πρόσωπο κύρους θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σας πλάνα. Όσο για τα οικονομικά, σταδιακά τα προβλήματα αποχωρούν.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: αν και αργείτε να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες στη σχέση σας, ωστόσο η δουλειά σας γίνεται. Το ταίρι σας είναι υποστηρικτικό, γενναιόδωρο και σας δίνει αγάπη χωρίς όρους. Τι καλύτερο θα μπορούσατε να ζητήσετε; Ίσως τελικά, να αποφασίζατε για γάμο;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

ΓΕΝΙΚΑ: περίοδος σημαντικών αποφάσεων. Θα έρθετε αντιμέτωποι με διλήμματα, των οποίων η λύση θα σας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα σας οδηγήσει στο μέλλον με ταχύτητα και χωρίς προβλήματα.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: προσπαθείτε να αποφασίσετε μεταξύ δύο προτάσεων. Η συμβουλή της κάρτας είναι να επιλέξετε αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς, όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά και ψυχολογικά. Τα οικονομικά σε πολύ καλό δρόμο.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: και εδώ, η απόφαση είναι δική σας. Ταλαντεύεστε μεταξύ δύο προσώπων. Και σ’ αυτή την περίπτωση να επιλέξετε το πρόσωπο που σας παρέχει μεγαλύτερη υλική, αλλά κυρίως συναισθηματική ασφάλεια.

ΙΧΘΥΕΣ (Η Αρχιέρεια)

 

ΓΕΝΙΚΑ:  διαίσθηση, ηρεμία πνεύματος και ψυχική ανάταση. Έχετε γνώσεις, νιώθετε ασφαλείς, είστε ικανοποιημένοι. Όλα αυτά θα επιφέρουν θετικά και μόνο αποτελέσματα στις επιδιώξεις σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα είστε σε θέση να παρατηρείτε με ηρεμία τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας και έτσι οι αποφάσεις που θα παίρνετε θα είναι καίριες. Όσοι αναζητάτε εργασία, η περίοδος είναι η πιο κατάλληλη για να κατασταλάξετε. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και οικονομική άνοδος.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: εμπιστεύεστε τα συναισθήματά σας, αλλά και των ανθρώπων που αγαπάτε και αυτό μπορεί να φέρει μόνο αρμονία στις σχέσεις.  Κάποιες φορές ίσως, νιώθετε λίγο κουρασμένοι από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, αυτό όμως δεν εμποδίζει την γενικότερη καλή εξέλιξη των σχέσεων.