Ταρώ εβδομάδας 19/7-25/7

 

 

Ταρώ εβδομάδας 19/7-25/7

Το Ταρώ εβδομάδας 19/7-25/7 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα συμβολίζει την αυταπάρνηση, την αφοσίωση και τη φιλανθρωπία. Θα υπηρετήσετε πιστά τους συνανθρώπου σας δείχνοντας τον αλτρουισμό σας, συχνά, με πράξεις αυτοθυσίας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι κόποι σας ανταμείβονται. Τα επαγγελματικά σας, μετά από σκληρή δουλειά, φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι συνάδελφοι, κοντά σας, είτε για να τους βοηθήσετε είτε για να τους συμβουλέψετε. Τα οικονομικά, πηγαίνουν προς το καλύτερο, όχι όμως χωρίς κόπο.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα χρειαστεί να συμπαρασταθείτε στο σύντροφό σας, σε κάτι που του συμβαίνει. Η αγάπη σας προς το πρόσωπό του, θα κάνει θαύματα ως προς την ανάκαμψή του. Όσοι είστε ελεύθεροι, ο καλός σας χαρακτήρας και η αφοσίωση που δείχνετε, θα φέρει κοντά σας τους κατάλληλους ανθρώπους.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Το Άρμα)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θάρρος και δύναμη για την τελική νίκη. Η ενεργητικής προσέγγιση θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα και να είστε οι νικητές σε όλα τα επίπεδα. Η κάρτα εγγυάται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, όχι όμως χωρίς προσπάθεια.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: απορρίπτετε κάθε συμβιβασμό. Αντιμετωπίζετε εχθρούς και ανταγωνιστές με επιτυχία και προβαίνετε στο χτίσιμο του μέλλοντος που επιθυμείτε. Με θάρρος, και ίσως και λίγο θράσσος, λύνετε τα θέματα που σας απασχολούν και η επιτυχία, είναι πλέον μπροστά σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεν σας είναι εύκολο να προβλέψετε την εξέλιξη του συναισθηματικού σας δεσμού και αισθάνεστε ίσως, λίγο ανασφαλείς. Παρ’ όλα αυτά, θα μπορέσετε να βρείτε το θάρρος να αντιμετωπίσετε τις αλήθειες αυτής της σχέσης και να προχωρήσετε μαζί προς την τελική νίκη.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τρελός)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αν είστε απαισιόδοξοι και δυσκολεύεστε να σκεφτείτε ψύχραιμα, χρειάζεστε να αλλάξετε λίγο την καθημερινή σας ρουτίνα. Είστε αρκετά προσκολλημένοι στην ασφάλεια της καθημερινότητάς σας και αυτό σας έχει ήδη κουράσει, τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η δουλειά σας δεν σας δίνει πλέον ικανοποίηση, όμως φοβάστε και να την αφήσετε για κάτι άλλο, γιατί νιώθετε ανασφαλείς. Είναι όμως ο καιρός κατάλληλος για ρίσκο. Σκεφθείτε και δράστε ανάλογα. Τα οικονομικά παραμένουν ως έχουν.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η σχέση μπορεί να έχει φτάσει σε σημείο κορεσμού, ή έτσι να πιστεύετε γιατί η ρουτίνα και η καθημερινές υποχρεώσεις σας έχουν απομακρύνει συναισθηματικά. Ένας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του και σας αναστατώνει.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: σας λείπει η εμπιστοσύνη στους δικούς σας ανθρώπους και αυτό σας κάνει κυκλοθυμικούς και στενόμυαλους. Κάποιοι μπορεί να σας κατηγορήσουν για ιδιοτέλεια και υστεροβουλία. Αν συνεχίσετε να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, σύντομα θα μείνετε μόνοι.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είναι προφανές ότι προσπαθείτε να κάνετε οικονομία για έναν απώτερο σκοπό. Τα σχέδιά σας αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά τώρα. Μην χαλάσετε για κανέναν λόγο το πρόγραμμά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: παρ’ όλο που πολλοί από εσάς είστε μόνοι, φαίνεται ότι αυτό δεν σας τρομάζει. Είναι μία περίοδος που η ενδοσκόπηση είναι χρήσιμη. Θα ανακαλύψετε μεγάλη χαρά, αν αποφασίσετε να είστε λίγο πιο υποστηρικτικοί προς τη σχέση σας.

 

ΛΕΩΝ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ένα αναπάντεχο γεγονός πρόκειται να σας εκτροχιάσει δυσάρεστα. Διάφορες ατυχίες και γεγονότα θα σας στεναχωρήσουν πολύ και ίσως σας αποσυντονίσουν από τους καθημερινούς σας στόχους. Δεχθείτε τα σαν μοιραία γεγονότα, που δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να τα αντιμετωπίσετε και προχωρήστε ερήμην τους.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δεν θα έχετε και πολύ το μυαλό σας στη δουλειά αυτό το διάστημα. Τα γεγονότα που συμβαίνουν επεκτείνονται και στο χώρο της δουλειάς και αυτό σας βγάζει εκτός εαυτού. Πριν διαρρήξετε τα ιμάτιά σας, ηρεμήστε και σκεφθείτε ότι με νεύρα και ένταση, δεν πετυχαίνετε ποτέ τίποτα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: εντάσεις και νεύρα και στα αισθηματικά. Ο δεσμός σας φαίνεται να σας πνίγει. Αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις που άλλοτε σας προκαλούσαν χαρά. Να προσέχετε τα ατυχήματα, λόγω νεύρων, είτε προς τον εαυτό σας, είτε επειδή εσείς μπορεί να τα προκαλέστε στο σύντροφο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: μπορεί να βρίσκατε δυσκολίες για να προχωρήσετε καθώς βλέπατε τη ζωή και την καθημερινότητά σας να καταρρέουν. Μέσα από τις δυσκολίες όμως και τις δοκιμασίες της καθημερινότητας, δίνεται ένα τέλος στα προβλήματα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μπορεί να περάσατε δύσκολα, τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά, αλλά επιτέλους, τα προβλήματα τελειώνουν. Χάρη στις προσπάθειές σας τα ζητήματα που σας απασχολούσαν διευθετούνται. Οι εξελίξεις είναι πολύ ανώτερες από το παρελθόν. Αυτό συμπεριλαμβάνει και τα οικονομικά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:  αναγέννηση στη σχέση, δεύτερος γάμος. Λυτρώνεστε από σχέσεις που σας κρατούσαν εγκλωβισμένους και επιτέλους βρίσκετε την ευτυχία σε ένα νέο πρόσωπο που κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας για να σας δώσει όσα δεν είχατε ποτέ.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:  γίνεστε υπερβολικά συναισθηματικοί και αυτό επηρεάζει την ορθή σας κρίση. Ύστερα αναρωτιέστε γιατί συμβαίνουν όσα σας συμβαίνουν. Η αναποφασιστικότητά σας, και η αδυναμία σας να δώσετε λύσεις στις δυσκολίες, θα προκαλέσουν γκρίνιες.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αργοπορείτε να πάρετε τα μέτρα σας όσον αφορά στους στόχους που έχετε βάλει, και βιάζεστε υπερβολικά να κάνετε κινήσεις. Κανένας από τους συνεργάτες σας δεν μπορεί να παρακολουθήσει τον ειρμό των σκέψεών σας και αυτό δημιουργεί εντάσεις στη δουλειά. Προσοχή στη διαχείριση των εισοδημάτων σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: επικεντρώνεστε στα συναισθηματικά σας, και αδυνατείτε να προσέξετε  ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Κάτι σας λείπει, και νιώθετε ανικανοποίητοι. Φέρεστε αόριστα στις κοινωνικές σας επαφές αλλά και στις αισθηματικές. Αυτό δημιουργεί χάσμα στις σχέσεις σας. Προσέξτε πολύ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Σελήνη)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα ξεπεράσετε ό,τι σας προκαλεί ανασφάλεια. Προμηνύεται ένα μέλλον με ηρεμία και ομαλότητα. Οι αλήθειες που βγαίνουν από μέσα σας, προκαλούν καθαρότητα στις σκέψεις σας αλλά και ομαλές σχέσεις με τους άλλους.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κατευθύνεστε προς την επιτυχία των στόχων σας, με αλήθεια, καθαρότητα σκέψης και εσωτερική αρμονία. Ξέρετε καλά ότι έχετε κάνει ό,τι χρειάζεται για να γίνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα. Όσοι αναζητάτε εργασία, δεν αποκλείεται να βρείτε. Τα οικονομικά, ακολουθούν ομαλή, ανοδική πορεία.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: βρίσκετε το κουράγιο να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας με ειλικρίνεια. Αυτό κάνει τις σχέσεις σας να ανανεωθούν και να πάρουν μια άλλη, πιο τίμια και πιο αληθινή πορεία. Δεν αποκλείεται να πάτε και ένα βήμα πιο πέρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: με θάρρος και αποφασιστικότητα στρέφεστε προς τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σφύζετε από υγεία και καλή ενέργεια. Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στις επιδιώξεις σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οργανώνετε ανθρώπους προς έναν κοινό σκοπό και αποκτάτε τη φήμη ενός επιτυχημένου ανθρώπου. Οι κινήσεις που κάνετε ως προς τη λύση των προβλημάτων σας, μπορεί να θεωρηθούν ακραίες ωστόσο επιτυχημένες. Δυναμικά «ανηφορίζουν» και τα οικονομικά σας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα αισθανθείτε μεγάλη άνεση ως προς την καλή συνύπαρξη με το ταίρι σας. Έχετε κάνει αμφότεροι πολύ γενναίες προσπάθειες για την σχέση και τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Επίκειται γάμος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Ήλιος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: σταθερότητα και ένα λαμπρότατο μέλλον ξανοίγονται μπροστά σας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα θα έρθουν χωρίς προσπάθειες, ωστόσο έρχονται πιο εύκολα και κάτω από ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες για τις επιδιώξεις σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ό,τι εμπόδιο κι αν αντιμετωπίσατε στο παρελθόν, τώρα εξαφανίζεται. Είναι χάρη στις προσπάθειές σας που εξομαλύνονται καταστάσεις που σας δημιουργούσαν άγχος. Έσοδα έρχονται από το πουθενά. Φροντίστε για την ορθή τους διαχείριση.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι αλλαγές που συμβαίνουν στην αισθηματική σας ζωή, σας ικανοποιούν απόλυτα. Αποδεχόμενοι τόσο τον εαυτό σας όσο και το χαρακτήρα του συντρόφου σας, έρχεται ομαλότητα και αρμονία στη σχέση. Να θυμάστε ότι πρέπει να είστε αληθινοί αν θέλετε αυτό να συνεχιστεί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άστρο)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή προμηνύει θετικές αλλαγές και ευκαιρίες που θα φέρουν όχι μόνο θετικές εξελίξεις αλλά και αποτελέσματα. Ένα φωτεινότατο μέλλον ανοίγεται μπροστά στα μάτια σας. Το Άστρο, σας δείχνει το δρόμο, εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ακολουθήσετε.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: με την αυτοεκτίμησή σας στα ύψη, θα μπορέσετε να βγείτε νικητές, μέσα από καταστάσεις ανταγωνισμού. Τα προβλήματα που υπήρξαν στη δουλειά, εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το ίδιο και η κακή πορεία των οικονομικών σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένα νέο πρόσωπο, εισέρχεται στη ζωή σας για να τη φωτίσει και να της  δώσει νέα πνοή. Ο έρωτας κάνει την εμφάνισή του, είστε σε επαγγελματικό χώρο, είτε σε κοινωνικές επαφές. Καθώς είστε πολύ δεκτικοί στα συναισθήματα θα βιώσετε έναν άνευ προηγουμένου έρωτα.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Εγκράτεια)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:  αν οι σκέψεις σας είναι σε σύγχυση και η κρίση σας επηρεάζεται, έτσι ώστε να μην μπορείτε να πάρετε αποφάσεις, τότε πρέπει να δείξετε ψυχραιμία. Η ψυχρή λογική θα σας δώσει λύσεις που μπορεί να μην είχατε καν, φανταστεί.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: νιώθετε κουρασμένοι από τα διαρκή οικονομικά προβλήματα και βρίσκεστε σε ένταση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανακτήσετε την ηρεμία σας. Μόνο εάν αποδεχθείτε την κατάσταση και κάνετε τα απαραίτητα βήματα θα ξαλαφρώσετε.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι από τις σχέσεις σας, ωστόσο δεν είναι ο κατάλληλος καιρός για να κάνετε κάτι γι αυτό. Αν η σχέση σας δεν είναι πολύ τοξική, ανεχθείτε τη για λίγο ακόμα. Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε έρωτα.