Ταρώ εβδομάδας 16/8-22/8

 

Ταρώ εβδομάδας 16/8-22/8

Το Ταρώ εβδομάδας 16/8-22/8 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

ΚΡΙΟΣ (Το Άρμα)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η ενεργητική σας προσέγγιση θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα και να κερδίσετε όπου και αν βρεθείτε. Η κάρτα εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα, σε θέματα που σχετίζονται αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: νίκη και θετική στάση, χωρίς συμβιβασμούς, ενδείκνυται, προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια συνεργασία, ή ένα νέο ξεκίνημα που δουλεύετε εδώ και καιρό. Οι εχθροί και οι ανταγωνιστές τρίβουν τα μάτια τους από τα εξαιρετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σας, που αποφέρουν και καλά κέρδη.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι αντιδράσεις σας, στα αισθηματικά ζητήματα, είναι ή του ύψους ή του βάθους. Είτε θα προχωράτε με θάρρος και θράσσος, για να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, είτε θα τρέπεστε σε άτακτη φυγή λόγω συστολής. Αυτή η συμπεριφορά, μπερδεύει όμως, γι αυτό, αποφασίστε ποια στάση θα κρατήσετε.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: μοιραία και ξαφνικά γεγονότα αυτή τη βδομάδα, θα σας υποχρεώσουν να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, ή ζείτε. Αυτό θα γίνει για να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες ζωής και καθημερινότητας, είτε για το καλό είτε για το κακό. Σε κάθε περίπτωση εσείς αποφασίζετε.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος από τις ικανότητές σας να αντιμετωπίζετε ξαφνικά γεγονότα που εμφανίζονται για να διαταράξουν την ομαλότητα στον εργασιακό σας χώρο. Ένα ξαφνικό κέρδος σας δίνει χαρά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι πειρασμοί θα είναι πολλοί αυτό το διάστημα. Να είστε προσεκτικοί ως προς το πού ενδίδετε γιατί μπορεί να χρειαστεί να ρισκάρετε σταθερές σχέσεις, ή τη σταθερότητα των σχέσεών σας.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Δικαιοσύνη)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αξιοπρέπεια, σταθερότητα, ισορροπία. Οι καταστάσεις γύρω σας είναι αρμονικές. Φέρεστε δίκαια προς όλους. Απαιτείτε πολλά από τον εαυτό σας και γίνεστε τελειομανείς. Η σταθερότητα στις εξελίξεις των θεμάτων σας είναι δεδομένη.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι συνεργάτες σας αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας. Γι αυτό και απολαμβάνετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα. Σπεύδετε να βοηθήσετε όπου πιστεύετε ότι υπάρχει ανάγκη και αυτό κάνει τις συνεργασίες σας πολύ αποδοτικές.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα αισθήματά σας και αυτό μπορεί να φέρει δυσμενείς εξελίξεις στις ερωτικές σας σχέσεις. Ίσως γιατί φοβάστε ότι τα αισθήματά σας δεν θα γίνουν αποδεκτά, ή επειδή θεωρείτε ότι το ταίρι σας δεν επιθυμεί να γίνει κάτι τέτοιο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Μάγος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα συμβολίζει τις δημιουργικές σκέψεις, την αυθεντικότητα και τις ανεξάντλητες επιλογές για κάτι νέο. Ωστόσο, επισημαίνει την ανάγκη να θέσετε όρια και να πάρετε αποφάσεις. Αν εκμεταλλευθείτε σωστά τα δεδομένα που έχετε, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όσοι επιδιώκετε να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, ο καιρός είναι πολύ ευνοϊκός. Πάρτε πρωτοβουλίες και σχεδιάσετε εκ νέου τα πλάνα σας. Η επαγγελματική και οικονομική επιτυχία είναι κοντά σας, περισσότερο από ποτέ.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: σχέσεις που έχουν αποδείξει ότι δεν αντέχουν σε βάθος χρόνου, καλό είναι να τελειώσουν. Η θετική σας διάθεση, δεν σηκώνει γκρίνιες και εντάσεις. Αποφασίστε να μην κάνετε πλέον «εκπτώσεις», στα ζητούμενά σας και βάλτε τον πήχυ, ψηλά.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Αρχιερέας)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: καλοσύνη, μεγαλοψυχία και δεκτικότητα. Αυτή τη βδομάδα, βλέπετε τα πράγματα μακροπρόθεσμα, ακούγοντας τι έχουν να πουν οι άλλοι γύρω σας. Δίνετε έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και βοηθάτε συνανθρώπους σας που έχουν ανάγκη από τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είστε σε θέση να αντιμετωπίζετε με ειλικρίνεια την κριτική των εμπειρότερων και αυτό είναι το πιο απαραίτητο εξελικτικό βήμα. Η σωστή επιλογή συνεργατών θα σας λύσει τα χέρια και θα χρησιμοποιείτε την εμπειρία σας για να πάρετε σωστές αποφάσεις, που θα ανεβάσουν τις απολαβές σας κατά μεγάλο ποσοστό.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αμοιβαία η αγάπη που μοιράζεστε με το σύντροφό σας, όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις. Η καλοσύνη σας κάνει εντύπωση στο ταίρι σας που απολαμβάνει κοντά σας ήρεμες, γαλήνιες και ερωτικές στιγμές. Όσοι αναζητάτε σύντροφο, ένα ειρηνικό και πράο άτομο κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα συμβολίζει την επιτυχία. Την ολοκλήρωση και την επίτευξη στόχων σε όλους τους τομείς. Όχι χωρίς κόπο όμως. Και όχι χωρίς να χρειαστεί να αφήσετε στην άκρη κάποιες από τις επιθυμίες σας. Τα αποτελέσματα όμως, σας αποζημιώνουν με το παραπάνω.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιδιώξεις σας. Μια συζήτηση στο εργασιακό περιβάλλον με κάποιο πρόσωπο εξουσίας, θα δώσει λύση σε ένα πρόβλημά σας. Τα οικονομικά δείχνουν ουσιαστικά δείγματα βελτίωσης.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις και τα συναισθήματά σας βρίσκονται σε αδιέξοδο, κι εσείς νιώθετε παγιδευμένοι σε μια χλιαρή κατάσταση που τίποτα πλέον δεν έχει να σας δώσει. Δεν έχετε κανέναν λόγο να παρατείνετε αυτή τη σχέση. Κάντε μια νέα αρχή. Η κάρτα θα σας ευνοήσει πολύ σ’ αυτό.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Σελήνη)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: κάποια σύγχυση με αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία σας. Σας λείπει η ευθύτητα και οι ξεκάθαρες βλέψεις. Μια κακή εξέλιξη έρχεται σε κάποιον τομέα της ζωής σας και δεν είστε σε θέση να πάρετε οριστικές αποφάσεις αν δεν ξανασκεφθείτε κάποια πράγματα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: υποπτεύεστε τους συνεργάτες σας ότι σαμποτάρουν τη δουλειά σας, αλλά δεν έχετε δίκιο. Διώξτε γρήγορα τις ανασφάλειες που σας ταλαιπωρούν και δεν σας αφήνουν να δείτε καθαρά τις παραμέτρους, βάσει των οποίων θα έρθει η επιτυχία, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δυσκολεύεστε να ορίσετε τα συναισθήματά σας και ο έρωτας φαντάζει πολύ μακρινός. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν είστε σε θέση να δείτε αυτούς που σας τριγυρίζουν γιατί σας θέλουν. Προβληματίζεστε από ασταθή συναισθήματα, και θέλετε να τα ξεκαθαρίσετε όλα. Υπομονή. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Κρίση)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα νιώσετε ενθουσιασμό για κάτι, ή κάποιον, που είχατε εγκαταλείψει στο παρελθόν. Οι σχέσεις ανανεώνονται, με μια πολύ αισιόδοξη αλλαγή η οποία με τη σειρά της συνδέεται με μια σημαντική απόφαση. Η ζωή και η καθημερινότητά σας, αλλάζουν ρότα. Είναι στο χέρι σας να είναι η σωστή.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  τα θέματα της δουλειάς, αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο, απ’ αυτόν του παρελθόντος και αυτό είναι σημαντικό ως προς την επιτυχία τους. Τα οικονομικά, βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό. Όσοι αναζητάτε εργασία, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν το θέμα σας είναι η επανασύνδεση, η ευκαιρία είναι τώρα. Πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αποφασίστε να μιλήσετε με ειλικρίνεια. Φανερώστε τους τίμιους σκοπούς σας και απολαύστε μαζί με το σύντροφό σας, όμορφες, στιγμές, απ’ την αρχή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Εγκράτεια)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή και εγκράτεια αυτό το διάστημα, γιατί οι εξελίξεις δεν τρέχουν με τους ρυθμούς που περιμένετε. Μην χάσετε το κουράγιο σας από τις καθυστερήσεις και τις αναποδιές. Ευκαιρίας δοθείσης, κάντε κι έναν απολογισμό ζωής.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μπορεί να χρειαστεί να παγώσουν τα σχέδιά σας, ιδιαίτερα αν η εξέλιξή τους δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Είναι μία περίοδος που δεν ενδείκνυται για δράση. Καλού κακού κάντε έναν οικονομικό απολογισμό, δεν βλάπτει.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: κρατήστε την ψυχραιμία σας στα νεύρα του συντρόφου και μην ανταποκρίνεστε το ίδιο επιθετικά. Μπορεί η σχέση σας να περνάει μια μικρή κρίση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Δεν θα είναι κακό να κάνετε αυτοκριτική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Θάνατος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα βρεθείτε ενώπιον τελεσίδικων καταστάσεων, που δεν άπτονται αποκλειστικά και μόνο στους δικούς σας χειρισμούς. Πιθανόν να χρειαστεί να τελειώσετε οριστικά με καταστάσεις που έχουν κορεστεί και δεν «πάνε άλλο»

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κάθε τέλος εμπεριέχει και μια καινούρια αρχή. Αυτό το διάστημα, θα πρέπει να αποφασίσετε να τελειώσετε με δουλειές που δεν σας αποδίδουν τα αναμενόμενα. Μια καινούρια αρχή είναι προ των πυλών. Οικονομική δυσχέρεια.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: όποιες σχέσεις δεν έχουν τίποτα άλλο να δώσουν καλό είναι να τελειώνουν. Μπορεί να δυσκολεύεστε, λόγω συναισθηματικής προσκόλλησης, αλλά πρέπει. Η απαλλαγή από βάρη, ενδείκνυται στην περίπτωσή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θάρρος για την αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν. Αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και καλές σχέσεις με άτομα σε ισχυρές ηγετικές θέσεις, που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν. Η υλοποίηση των σχεδίων σας είναι τώρα, περισσότερο εφικτή από ποτέ.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οργανώνοντας τους συνεργάτες σας προς έναν κοινό σκοπό, θα σας δώσει τη δυνατότητα να φανούν οι ηγετικές σας ικανότητες αλλά και να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Οι επαγγελματικές σας κινήσεις είναι πρωτότυπες, αλλά ακραίες, και οι άλλοι μπορεί να σας παρεξηγήσουν ως προς τις προθέσεις σας. Εξαιρετικά τα οικονομικά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεσποτικός ο τρόπος που προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στο ταίρι σας, και φέρνει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Νιώθετε έτοιμοι να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας οι ελεύθεροι, αλλά να μην το αντιμετωπίσετε ως μια κατάκτηση εντός τροπαίου.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: παρουσιάζεστε διχασμένοι αυτό το διάστημα και με διλήμματα που δεν λύνονται εύκολα. Είστε στο μέσον διφορούμενων καταστάσεων και αδυνατείτε να επιλέξετε την μία πλευρά ή την άλλη.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: παρουσιάζονται αρκετές, δελεαστικές, ευκαιρίες για δουλειά. Θα δυσκολευτείτε να αποφασίσετε. Ενδείκνυται να πάρετε το χρόνο σας – αν είναι εφικτό – και να αποφασίσετε με ορθή κρίση. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: είναι σωστό να παραμείνετε στη σχέση σας, ή πρέπει να τελειώσει; Να ακολουθήσετε το δρόμο της καρδιάς και να ζήσετε έναν παθιασμένο έρωτα, η να προτιμήσετε την ασφάλεια μιας σταθερής σχέσης; Θα δυσκολευτείτε να αποφασίσετε, δεδομένου ότι δεν είστε έτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη των επιλογών σας.