Ταρώ Εβδομάδας 15/4 – 21/4

Ταρώ εβδομάδας 15/4 – 21/4

Ταρώ Εβδομάδας 15/4 – 21/4

Το Ταρώ εβδομάδας 15/4 – 21/4 ξενάει με τον Κριό..

ΚΡΙΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

ΓΕΝΙΚΑ: συνειδητοποιώντας την αφθονία που σας περιβάλλει, θα φερθείτε με ψυχραιμία, ηρεμία και γαλήνη προς τους άλλους. Όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας και με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είναι πιθανό, κάποια γεγονότα να επηρεάσουν την κρίση σας και να μην μπορείτε να συμπεράνετε γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν στη δουλειά σας. Τα οικονομικά σκαμπανεβάζουν

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: έχετε μεγάλες πιθανότητες να ευδοκιμήσει μία καινούρια γνωριμία που θα κάνετε, αν φερθείτε με ειλικρίνεια και προβάλλετε με τιμιότητα τις επιδιώξεις σας. Αισθηματική σταθερότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Σελήνη)

ΓΕΝΙΚΑ: ζείτε πραγματικά σε έναν εξωπραγματικό κόσμο. Αγνοείτε, εσκεμμένα ή άθελά σας, τις πραγματικές διαστάσεις των προβλημάτων σας και αυτό μπορεί ή μάλλον, είναι σίγουρο ότι θα σας οδηγήσει σε αποτυχίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ένα παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας χώρο, μπορεί να υπονομεύσει σοβαρά τα αποτελέσματα της δουλειάς σας. Αναζητήστε τους πρωταγωνιστές ανάμεσα στους συνεργάτες σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: κλυδωνισμοί, αρκετά σοβαροί και στα αισθηματικά σας καθώς έχετε μια ιδιαίτερη, δική σας αντίληψη για το τι συμβαίνει, που δεν έχει καμία σχέση, ούτε με την πραγματικότητα αλλά ούτε και με την αλήθεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Ήλιος)

ΓΕΝΙΚΑ: με τη δική σας συμβολή, τα προβλήματα λύνονται και το μέλλον παρουσιάζεται ελπιδοφόρο. Σταθερότητα, ηρεμία, ολοκλήρωση και ικανοποίηση σας περιμένουν από δω και στο εξής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν και μπορεί να συμβεί μια μικρή καθυστέρηση στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, ωστόσο η κατάσταση γενικά, προχωρά με γοργούς ρυθμούς προς την επιτυχία. Καλή τύχη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μπορείτε να αναμένετε νέες γνωριμίες με ερωτικές προοπτικές. Θα ικανοποιηθείτε από τις αλλαγές που θα συμβούν στη σχέση σας. Θα αποδεχθείτε τον εαυτό σας και με αυτοπεποίθηση, εξελίσσεστε μαζί με το ταίρι σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Κρίση)

ΓΕΝΙΚΑ: οι στόχοι οριστικοποιούνται και  οι καταστάσεις αντιμετωπίζονται με καλύτερο τρόπο και πιο αποτελεσματικό. Οι σχέσεις ανανεώνονται και εσείς αφυπνίζεστε μέσα σε καλύτερες συνθήκες για ένα λαμπρότερο μέλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα, δίνεται ως ευκαιρία ζωής. Τα οικονομικά καλυτερεύουν, τα εισοδήματα αυξάνονται και οι ευκαιρίες έρχονται πιο εύκολα και πιο συχνά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μπορεί να περνάτε μια περίοδο κρίσης και χωρισμού, η αγάπη όμως, δεν φαίνεται να έχει τελειώσει. Υπάρχουν πολλά που σας ενώνουν ακόμα με το σύντροφό σας. Η επανασύνδεση, είναι βέβαιη.

 

ΛΕΩΝ (Η Δικαιοσύνη)

ΓΕΝΙΚΑ: δεν είναι ότι είστε καβγατζήδες, που δεν μπορείτε να συμφωνήσετε με άνθρωπο. Είναι ότι το αίσθημα της δικαιοσύνης μέσα σας, αγανακτεί όταν βλέπετε γύρω σας την αδικία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η ορθή κρίση σας, η σωστή και δίκαιη μεταχείριση των συνεργατών σας, και η ομαδικότητά σας, θα φέρουν την επιτυχία μια ώρα αρχύτερα. Η τύχη ευνοεί τα οικονομικά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: η τάση σας να συμπεριφέρεστε επί ίσοις όροις με όλους, επεκτείνεται και στο σύντροφο και αυτό ομορφαίνει τη σχέση σας, αν και υστερεί λίγο σε συναίσθημα

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Θάνατος)

ΓΕΝΙΚΑ: αυτή την περίοδο, θα αποφασίσετε να τελειώσετε μια και καλή με το παρελθόν σας, αλλά και με μελλοντικά σχέδια που βλέπετε ότι δεν είναι δυνατόν να ευοδωθούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν μια επαγγελματική σταδιοδρομία τελειώνει, είναι γιατί έρχεται κάτι νέο, πιο θετικό και πιο καλό. Σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια επαγγελματική επανεκκίνηση, μην φοβάστε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μια αγάπη πεθαίνει, μια καινούρια γεννιέται. Μην φοβάστε να αποκοπείτε από το παρελθόν, προκειμένου η συναισθηματική σας υγεία να καλυτερέψει. Νέο ξεκίνημα, καλύτερο από ποτέ.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

ΓΕΝΙΚΑ: αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει στην κορυφή. Νιώθετε ότι εσείς είστε παραπάνω από τους άλλους. Αυτό είναι αλήθεια. Ξέρετε το σωστό και προσπαθείτε να το μεταδώσετε και στους άλλους. Προσοχή στις υπερβολές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα προσόντα και τα ταλέντα σας. Ένα πρόσωπο κύρους, έρχεται να λειτουργήσει βοηθητικά για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ευνοούνται οι επενδύσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: είστε αναμφισβήτητα μια ηγετική προσωπικότητα. Όταν όμως, προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στο ταίρι σας, βρίσκετε αντιστάσεις. Αντί να θυμώνετε αλλάξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε μαζί του. Θα δείτε μεγάλη διαφορά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

ΓΕΝΙΚΑ: θα συμβούν μοιραία γεγονότα, που εξαρτώνται από τους χειρισμούς σας το αν θα αποβούν καλά ή άσχημα. Το σίγουρο είναι ότι αυτή την περίοδο θα μάθετε να αποδέχεστε τη ζωή σας, όπως ακριβώς είναι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: συμβάντα που δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς, έρχονται να σας καταδείξουν, πού ακριβώς κάνετε το λάθος. Αποδεχθείτε τα και λειτουργήστε με βάση τη λογική και την ορθή κρίση

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: οι σχέσεις θα περάσουν μια κρίση ταυτότητας, εξαιτίας εξωγενών παραγόντων που τις επηρεάζουν. Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσετε την κατάσταση, είναι να βασιστείτε στην αγάπη που νιώθετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άρμα)

ΓΕΝΙΚΑ: η ενεργητική σας προσέγγιση θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα και να κερδίσετε όπου κι αν βρεθείτε. Προσέξτε να έχετε πάντα κατά νου, την ολοκληρωμένη εικόνα του τελικού σας στόχου, ειδάλλως θα αποτύχετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι γνώσεις σας δίνουν ευστοχία για να αντιμετωπίσετε καίρια κάθε ανταγωνισμό. Ανακαλύπτοντας μέσα σας δυνατότητες, προχωράτε στο στίβο της δουλειάς με επιτυχία. Οικονομική άνοδος

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μπορεί να αντιδράτε πολύ συναισθηματικά και γι αυτό σας φαίνονται τα προβλήματα της σχέσης, βουνό. Νιώθετε συναισθηματικά κουρασμένοι και ίσως βρεθείτε εμπλεκόμενοι, σε ένα σκάνδαλο. Προσέξτε και ηρεμήστε.  

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Τρελός)

ΓΕΝΙΚΑ: αυτή τη βδομάδα, θα διασκεδάσετε, θα χαρείτε και θα κάνετε πράγματα που θα θυμίζουν παιδί. Ανάλαφρη η διάθεσή σας, ανάλαφρη και η συμπεριφορά σας προς τους άλλους, δίνετε, και παίρνετε χαρά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όσο καλά κι αν αισθάνεστε μέσα σας, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας όμως, τρέχουν. Μην αμελείτε εκκρεμότητες που μπορεί αργότερα να στοιχίσουν, τόσο σε κόπο όσο και σε χρήμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: εσείς και το ταίρι σας περνάτε μια περίοδο «διακοπών». Χαρά και ικανοποίηση από την αγάπη και τον έρωτα. Ακόμα και τις μεγαλύτερες δυσκολίες, με ανάλαφρη διάθεση θα τις ξεπεράσετε εύκολα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Κόσμος)

ΓΕΝΙΚΑ: πληρότητα κι ολοκλήρωση. Αυτή την εβδομάδα, είναι σαν να κλείνει ένας καρμικός κύκλος που κρατιόταν ανοιχτός εδώ και καιρό και σας προκαλούσε ανασφάλειες. Τώρα, όλα έρχονται στη θέση τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τώρα, μπορείτε να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Έχετε αγωνιστεί, κουραστεί, αρκετά για μεγάλο διάστημα και τώρα η επιτυχία έρχεται να σας επιβραβεύσει. Οικονομική ασφάλεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ένα νέο πρόσωπο, ή μια σχέση υπό ανανέωση, θα παίξει καταλυτικό ρόλο ως προς την θετική αισθηματική σας πορεία. Ο αγώνας σας προς την ολοκλήρωση, τώρα δικαιώνεται. Γάμος, παιδιά, οικογένεια.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Εγκράτεια)

ΓΕΝΙΚΑ: είναι πολύ σημαντικό να πάρετε το χρόνο σας και να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς παρεμβάσεις. Κρατήστε στάση αναμονής και αφήστε τις εξελίξεις να σας δείξουν τι πρέπει να κάνετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι εξελίξεις που περιμένετε στη δουλειά, αργούν ακόμα. Χρησιμοποιήστε το χρόνο αναμονής εποικοδομητικά. Μάθετε καινούρια πράγματα, κάντε επαφές, επιμορφωθείτε. Οικονομική σταθερότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μπορεί να νιώθετε τελματωμένοι μέσα σε μία σχέση που δεν βοηθά την αυτό-εξέλιξή σας, ωστόσο, μην βιάζεστε να δείτε τα πράγματα να τρέχουν. Πάρτε αποφάσεις, γιατί σε λίγο θα αρχίσει ξανά η ροή και πρέπει να είστε έτοιμοι