Ταρώ εβδομάδας 13/9-19/9

 

 

 

Ταρώ εβδομάδας 13/9-19/9

Το Ταρώ εβδομάδας 13/9-19/9 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

ΚΡΙΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: Δείτε τα πράγματα από μια πλευρά γεμάτη ικανοποίηση, ηρεμία και αγάπη. Αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσει μια εγκυμοσύνη, ή ένα νέο ξεκίνημα σε κάποιον τομέα της ζωής σας. Ανταποκριθείτε με ειλικρίνεια σε μια ευκαιρία που σας ανοίγει νέους ορίζοντες.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κάποιες καθυστερήσεις στις οικονομικές απολαβές δεν θα πρέπει να σας τρομάξουν. Αποφύγετε ωστόσο να σπαταλήσετε χρήματα, επί ματαίω. Ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα ανοίγει νέες προοπτικές και διευρύνει τους ορίζοντές σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα συνδεθείτε συναισθηματικά αλλά και σαρκικά, με το πρόσωπο που απέσπασε το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Μετά από διεκδίκηση, ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, θα ανταποκριθεί θετικά. Μην απογοητευθείτε αν ματαιωθεί ένας γάμος, σύντομα θα υπάρξει νέο ξεκίνημα.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: βλέπετε τα πράγματα με ψυχραιμία. Παρατηρείτε επισταμένως τις καταστάσεις και βρίσκετε λύσεις εκεί που οι άλλοι σταματούν. Η μεγαλοψυχία σας, η καλοσύνη σας και η ειλικρίνειά σας, θα φέρουν κοντά σας, πρόσωπα που θα αποτελέσουν κλειδιά στην περαιτέρω πορεία σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: να ακούτε τους συνεργάτες σας για να τους καταλάβετε και όχι για να τους απαντήσετε. Έτσι, θα φέρετε την επιτυχία πιο κοντά σας. Προαγωγή και άνοδος στην ιεραρχία, αλλά και στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η σωστή επιλογή του συντρόφου ζωής, σας λύνει τα χέρια και σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε μια ονειρεμένη ερωτική ζωή. Ευνοούνται οι γάμοι, και οι σχέσεις που έχουν περάσει τα crash tests που έχει επιβάλλει ο χρόνος και η καθημερινότητα.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Δικαιοσύνη)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αξιοπρέπεια, σταθερότητα και ισορροπία. Αυτά είναι τα όπλα σας στην πορεία σας προς την απόκτηση της αρμονίας στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Με έντονο το στοιχείο της έγνοιας και της αγάπης, γίνεστε το νούμερο ένα αγαπητό πρόσωπο στο περιβάλλον σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι συνεργάτες σας αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας και απολαμβάνετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα. Βοηθάτε όπου θεωρείτε ότι είναι απαραίτητο, ενώ οι ιδέες σας βρίσκουν πρακτική εφαρμογή. Οικονομική σταθερότητα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα θα είστε λίγο πιεσμένοι από άποψη δουλειάς και ο χρόνος που αφιερώνετε στο ταίρι σας, είναι περιορισμένος. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει παράπονα, τα οποία, με σωστό τρόπο και ήρεμους τόνους, θα ξεπεράσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Ήλιος)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά στα μάτια σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε εποικοδομητικά όλα αυτά που έχει να σας προσφέρει το τώρα. Με τιμιότητα στη συμπεριφορά και ειλικρινή αισθήματα θα ικανοποιηθείτε από τα ωραία που θα συμβούν.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν τη δουλειά σας να πάει ένα βήμα πιο πέρα. Οι εξελίξεις θα σας φέρουν χρήμα και αναγνώριση. Τα ταλέντα σας και τα προσόντα σας θα βρουν αποδοχή ακόμα και από τους ανταγωνιστές σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: τα εμπόδια που δεν σας άφηναν να απολαύσετε μια καλή σχέση, εξαφανίζονται. Ένα πρόσωπο εισέρχεται ως κομήτης στη ζωή σας και την αναστατώνει, προδίδοντάς σας ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Μια φιλία, αποκαλύπτεται ως σχέση ζωής.

 

ΛΕΩΝ (Η Σελήνη)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ασταθείς καταστάσεις, άβολες σχέσεις, σκοτεινά συναισθήματα και ένα γενικό μπέρδεμα, σας προβληματίζουν και δεν σας αφήνουν να απολαύσετε ούτε μια ώρα ηρεμίας. Κακά προαισθήματα επαληθεύονται εντωμεταξύ και επιδεινώνουν την κατάσταση.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: υποπτεύεστε τους συναδέλφους σας, θεωρώντας ότι είναι αρνητικοί απέναντί σας και σας «μαχαιρώνουν πισώπλατα». Δεν εμπιστεύεστε κανέναν και η δουλειά σας μένει πίσω. Εννοείται ότι αυτό περιλαμβάνει και τα οικονομικά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ζήλια, κακεντρέχεια, μπερδεμένα «θέλω» με τα «πρέπει» και η κατάσταση στη σχέση βαδίζει προς το γκρεμό. Υποψιάζεστε το σύντροφό σας για απάτη και συμπεριφέρεστε άσχημα. Πιστεύετε ό,τι θέλετε να πιστεύετε και υπάρχει ένταση και ρήξεις. Δεν θα αποφύγετε το χωρισμό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θεωρείτε ότι όλα γύρω σας καταρρέουν. Εκρήξεις θυμού και άσχημη συμπεριφορά προς όλους. Δεν νιώθετε αγάπη, δεν νιώθετε καλά. Είστε τελματωμένοι σε μια κατάσταση που δεν θέλατε και δεν ξέρετε από πού να φύγετε.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: έρχεται το τέλος σε μια δουλειά που σας είχε γίνει βραχνάς. Εκμεταλλεύεστε τα θετικά στοιχεία μιας καινούριας ευκαιρίας και έτσι, θεραπεύετε τα κακώς κείμενα. Οι εξελίξεις του μέλλοντος θα είναι ανώτερες από εκείνες που σας έριξαν σ’ αυτή την κατάσταση.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεν νιώθετε αγάπη, αλλά προσκολλάσθε σε πρόσωπα που δεν πρέπει και δεν σας κάνουν καλό. Χωρισμός, διαζύγιο, διαμάχες και άσχημες συμπεριφορές ενόψει. Δώστε τέλος στα άσχημα συναισθήματα. Ξαναβρείτε τον εαυτό σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η ψυχική σας ηρεμία και η πίστη στους ανθρώπους θα φέρουν τα θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας. Με καθαρό πνεύμα και ξεκάθαρες βλέψεις, θα μπορέσετε να παρατηρείτε με ηρεμία τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας και να τις εκμεταλλεύεστε θετικά.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μπορεί κάποιες φορές να νιώθετε απογοήτευση από τις αποτυχίες, αλλά είναι κάτι προσωρινό. Το καλό είναι ότι έχετε την δυνατότητα να μαθαίνετε από αυτές και να διορθώνετε τα κακώς κείμενα. Έρχεται οικονομική άνοδος.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: και καινούριες γνωριμίες, αλλά και ανανέωση των παλιών και μακροχρόνιων σχέσεων, θα υπάρξει αυτό το διάστημα. Αυτό που ζητάτε είναι η πνευματική επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αυτό για να επιτευχθεί θέλει δουλειά. Ωστόσο, σας περιμένουν επιτυχίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτή η περίοδος είναι γεμάτη διλήμματα, επιλογές και αποφάσεις. Σίγουρα τελειώνετε από ασαφείς καταστάσεις και αόριστα «θέλω», και μπαίνετε σε ένα πιο πρακτικό κανάλι, ζητουμένων. Η επιτυχία ή αποτυχία, εξαρτάται ξεκάθαρα από τις επιλογές που θα κάνετε.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η κρίση σας είναι η σωστή, έτσι ώστε να παίρνετε τις κατάλληλες επαγγελματικές αποφάσεις. Τα οικονομικά θα είναι σε καλή κατάσταση και θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με τις υποχρεώσεις. Μια νέα ευκαιρία παρουσιάζεται, εκμεταλλευτείτε την.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: το ξεκίνημα μιας σχέσης, φέρνει μαζί του και τον ενθουσιασμό του έρωτα και της αγάπης. Εκδηλώστε με ειλικρίνεια τις προθέσεις και τα αισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αφήστε τον έρωτα να συνεργαστεί με το χρόνο. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Κρίση)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα κληθείτε να πάρετε μια μεγάλη απόφαση, ζωής. Ό,τι σχετίζεται με ένα κακό παρελθόν, μένει στα αζήτητα πλέον. Για σας, ξεκινούν καινούρια πράγματα, νέες καταστάσεις, που είναι πιο γερά θεμελιωμένες και πιο ξεκάθαρες από ποτέ.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: σταθερότητα προσφέρει η εργασία χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα. Δυο, τρία ξαφνικά γεγονότα που θα συμβούν θα σας υποδείξουν αν κάνετε το σωστό ή όχι. Τα οικονομικά κινούνται σε φυσιολογικά επίπεδα, χωρίς απώλειες, αλλά ούτε και αυξήσεις.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: σας απασχολεί μια επανασύνδεση με ένα αγαπημένο πρόσωπο, που πριν κάποιο διάστημα ήσασταν σε κρίση. Αν εξακολουθήσετε να επιμένετε σε ανθρώπους με τους οποίους έχετε οριστικά τελειώσει, κακό της κεφαλής σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Διάβολος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: πόθος, λαγνεία, ζήλια, κτητικότητα και σκοτεινά, ακατάλληλα συναισθήματα. Τα αισθήματά σας είναι παντελώς ασύμβατα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Η κάρτα σας προειδοποιεί, ότι ο δρόμος που έχετε πάρει σας οδηγεί σε ανεύθυνες και σκοτεινές κατευθύνσεις.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κάνετε τα πάντα για να πετύχετε τους στόχους σας. Έτσι όπως πάτε, θα κατηγορηθείτε ότι πατάτε σε πτώματα για να πετύχετε την άνοδο που ονειρεύεστε. Αλλάξτε τακτική. Δεν είναι σωστή η κατεύθυνση που έχετε πάρει. Η καταστροφή είναι πολύ κοντά.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: κτητικότητα, ζήλια, υποχθόνιες σκέψεις, σκοτεινά σχέδια και ίντριγκες, στήνετε στο σύντροφό σας προκειμένου να δικαιώσετε τις ιδέες που σας έχουν γίνει εμμονή. Κανείς δεν σας απατά. Σταματήστε να σκέφτεστε αυτά που σκέφτεστε γιατί έρχεται ο χωρισμός που τόσο φοβάστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άστρο)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: προμηνύονται θετικές αλλαγές και έρχονται ευκαιρίες. Μπορείτε πλέον να περιμένετε πολύ θετικές εξελίξεις στις υποθέσεις σας. Οι αλλαγές υπόσχονται ένα λαμπρότατο μέλλον, ενώ οι εξελίξεις συνάδουν με την  αυτοπεποίθηση και τις δυνατότητές σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: νέες επαγγελματικές ευκαιρίες σας ανοίγουν νέους δρόμους και διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Νιώθετε ικανοποιημένοι απ’ αυτά που έχετε πετύχει και προχωράτε με σίγουρα βήματα, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην οικονομική σας άνοδο.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ο έρωτας έρχεται να επιβεβαιώσει την καλή πορεία που έχει πάρει η ζωή σας. Απαλλαγμένοι από μικρότητες, κτητικότητες και ανεξέλεγκτα πάθη, προχωράτε ξεκάθαροι με τα «θέλω» σας, για να κάνετε πραγματικότητα τα «πιστεύω» σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Τρελός)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η ευελιξία που θα επιδείξετε, ή και όχι, στις αλλαγές που θα συμβούν αυτή τη βδομάδα, θα φέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Ευχάριστα ή δυσάρεστα, έχουν να κάνουν με τις δικές σας αποκλειστικές και ανεπηρέαστες αποφάσεις.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια επαγγελματική πρόταση, σας φαίνεται πολύ δελεαστική. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί υπόσχεται, ίσως, περισσότερα απ’ όσα μπορεί να πραγματοποιήσει. Τα οικονομικά θα πάνε καλά, αν αποφύγετε τα ανεξέλεγκτα έξοδα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένας κεραυνοβόλος έρωτας, με την πρώτη ματιά, έρχεται να δώσει πνοή στην ανιαρή καθημερινότητά σας. Σ’ αυτό το σημείο, αυτοί που πρέπει να προσέξουν είναι οι δεσμευμένοι, γιατί ίσως να μπουν στον πειρασμό να ρισκάρουν μια σταθερή σχέση.