Ταρώ εβδομάδας 1/6-7/6

 

Ταρώ εβδομάδας 1/6-7/6

Το Ταρώ εβδομάδας 1/6-7/6 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

ΚΡΙΟΣ (Ο Μάγος)

ΓΕΝΙΚΑ: τα διπλωματικά σας χαρίσματα θα είναι αυτά που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο ως προς την επίλυση των προβλημάτων σας αυτό το διάστημα. Αποφύγετε την κατά μέτωπο προσέγγιση των δυσκολιών σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: να μην αποφύγετε να συμμετάσχετε σε ομάδες, αν αυτές σας εγγυώνται ότι θα γίνει η δουλειά σας. Ίσως χρειαστεί να πείτε και κάποια ψέματα προκειμένου να έχετε γρήγορα αποτελέσματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: σκέφτεστε πονηρά για το σύντροφό σας και ίσως τον αδικείτε. Θα πρέπει να τσεκάρετε όλες τις παραμέτρους πριν συμπεράνετε. Γίνετε λίγο περισσότερο διπλωματικοί και εμπιστευθείτε το χρόνο για να μάθετε την αλήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αρχιέρεια)

ΓΕΝΙΚΑ: με ηρεμία πνεύματος, πείρα, και γνώσεις θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες που παρουσιάζονται εμπρός σας, αυτό το διάστημα. Οι γυναίκες έχουν πολύ ευεργετική επιρροή επάνω σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: με όπλα σας τις γνώσεις και την εμπειρία σας θα καταφέρετε να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Τα οικονομικά περνούν μια περίοδο άνθισης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μία γυναίκα που εμπιστεύεστε θα σας βγάλει από τα αισθηματικά αδιέξοδα με τις συμβουλές της. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να εμπιστευθείτε την αγάπη που νιώθετε για το σύντροφό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τροχός της Τύχης)

ΓΕΝΙΚΑ: θα συμβούν μοιραία γεγονότα, που εξαρτώνται από τους χειρισμούς σας το αν θα αποβούν καλά ή άσχημα. Το σίγουρο είναι ότι αυτή την περίοδο θα μάθετε να αποδέχεστε τη ζωή σας, όπως ακριβώς είναι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: συμβάντα που δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς, έρχονται να σας καταδείξουν, πού ακριβώς κάνετε το λάθος. Αποδεχθείτε τα και λειτουργήστε με βάση τη λογική και την ορθή κρίση

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: οι σχέσεις θα περάσουν μια κρίση ταυτότητας, εξαιτίας εξωγενών παραγόντων που τις επηρεάζουν. Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσετε την κατάσταση, είναι να βασιστείτε στην αγάπη που νιώθετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Αρχιερέας)

ΓΕΝΙΚΑ: καλοσύνη, μεγαλοψυχία και δεκτικότητα. Αυτή τη βδομάδα, βλέπετε τα πράγματα μακροπρόθεσμα, ακούγοντας τι έχουν να πουν οι άλλοι γύρω σας. Δίνετε έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και βοηθάτε συνανθρώπους σας που έχουν ανάγκη από τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είστε σε θέση να αντιμετωπίζετε με ειλικρίνεια την κριτική των εμπειρότερων και αυτό είναι το πιο απαραίτητο εξελικτικό βήμα. Η σωστή επιλογή συνεργατών θα σας λύσει τα χέρια και θα χρησιμοποιείτε την εμπειρία σας για να πάρετε σωστές αποφάσεις, που θα ανεβάσουν τις απολαβές σας κατά μεγάλο ποσοστό.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: αμοιβαία η αγάπη που μοιράζεστε με το σύντροφό σας, όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις. Η καλοσύνη σας κάνει εντύπωση στο ταίρι σας που απολαμβάνει κοντά σας ήρεμες, γαλήνιες και ερωτικές στιγμές. Όσοι αναζητάτε σύντροφο, ένα ειρηνικό και πράο άτομο κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας.

 

ΛΕΩΝ (Ο Αυτοκράτορας)

ΓΕΝΙΚΑ: θάρρος για την αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν. Αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και καλές σχέσεις με άτομα σε ισχυρές ηγετικές θέσεις, που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν. Η υλοποίηση των σχεδίων σας είναι τώρα, περισσότερο εφικτή από ποτέ.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οργανώνοντας τους συνεργάτες σας προς έναν κοινό σκοπό, θα σας δώσει τη δυνατότητα να φανούν οι ηγετικές σας ικανότητες αλλά και να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Οι επαγγελματικές σας κινήσεις είναι πρωτότυπες, αλλά ακραίες, και οι άλλοι μπορεί να σας παρεξηγήσουν ως προς τις προθέσεις σας. Εξαιρετικά τα οικονομικά σας.

  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: δεσποτικός ο τρόπος που προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στο ταίρι σας, και φέρνει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Νιώθετε έτοιμοι να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας οι ελεύθεροι, αλλά να μην το αντιμετωπίσετε ως μια κατάκτηση εντός τροπαίου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΖΥΓΟΣ (Ο Διάβολος)

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό που αντιλαμβάνεστε εσείς με αυτό που συμβαίνει γύρω σας τώρα, είναι εντελώς ασύμβατα. Έχετε κυριευτεί από σκοτεινά και ακατάλληλα συναισθήματα και δεν βλέπετε καθαρά τα πράγματα, ούτε και είστε σε θέση να κρίνετε.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι επιθυμίες σας για καταξίωση και η ανυπομονησία σας, σας βάζουν σε πειρασμό να χρησιμοποιήσετε ανορθόδοξες μεθόδους για να επιτύχετε στους στόχους σας. Γίνεστε εγωκεντρικοί και δεν αφήνετε τους συνεργάτες σας να σας πλησιάσουν.

  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ζήλια και πάθος στις σχέσεις, προερχόμενα από την ανασφάλειά σας. Τυφλωμένοι από το πάθος δεν βλέπετε καθαρά τι συμβαίνει και αυτό φέρνει εντάσεις και προστριβές, ίσως και χωρισμούς. Καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε από την τρέχουσα σχέση, παρά να ρισκάρετε έναν χωρισμό.

 

ΖΥΓΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

ΓΕΝΙΚΑ: θα βρεθείτε ανάμεσα σε δύο στρατόπεδα, καθένα από τα οποία θα σας καλεί να πάρετε θέση υπέρ του ενός ή του άλλου. Διλήμματα, διχασμοί και διχογνωμίες. Η επιλογή είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σας. Δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία και πάρτε το χρόνο σας πριν αποφασίσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ευκαιρίες έρχονται από πολλές μεριές. Οι επενδυτικοί ορίζοντες ορθάνοιχτοι, περιμένουν τις αποφάσεις σας. Μείνετε λίγο πίσω, προκειμένου να αποφασίσετε τελεσίδικα και οριστικά. Επαγγελματικές ευκαιρίες ζητούν να επιλέξτε. Επιδείξτε σοφία και σύνεση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ανάμεσα σε δύο πρόσωπα η επιλογή σας, και δυσκολεύεστε να αποφασίσετε. Καλό είναι σ’ αυτή την περίπτωση να ακούσετε την καρδιά σας και να ενδώσετε στα συναισθήματά σας. Μια σχέση, βρίσκεται καθ’ οδόν για το επόμενο βήμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Δύναμη) 

ΓΕΝΙΚΑ: θετική στάση απέναντι στη ζωή. Δυνατή βούληση για την επίτευξη των στόχων σας. Σωστή αντιμετώπιση κάθε εμποδίου. Η θέλησή σας όμως, μπορεί να φαίνεται σαν κάτι τρομακτικό στα μάτια των άλλων, γι αυτό χαμηλώνετε κατά καιρούς, τους τόνους.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: χρειάζεται να ακολουθήσετε τις αρχές σας, χωρίς συμβιβασμούς ή αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας. Κάποιες φορές, μπορεί να χάσετε την ορμή σας, είτε λόγω κούρασης, είτε για άλλους λόγους. Μην αφεθείτε σε ηττοπαθή συναισθήματα και θα δείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό να απογειώνεται.

  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας σε κανέναν, και κυρίως στο ταίρι σας. Είναι άλλο να εκφράζετε ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας, και άλλο να τα επιβάλλετε με το ζόρι. Μην κρύβεστε από την αλήθεια και οι σχέσεις θα λάμψουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Κόσμος)

ΓΕΝΙΚΑ: επιτυχία, ολοκλήρωση και επίτευξη στόχων σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι όλα έρχονται εύκολα και ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι για να επιτευχθεί κάτι άλλο. Ωστόσο, θα υπάρχει γενικότερη εύνοια σε όλα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα ξεπεράσετε οποιαδήποτε επαγγελματική δυσκολία και θα κατακτήσετε την κορυφή όσοι είστε καριερίστες. Οι οικονομικές εξελίξεις πηγαίνουν σύμφωνα με τις επιδιώξεις σας. Όσοι αναζητάτε εργασία, πάρα πολύ σύντομα, ανοίγει νέα πόρτα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: οι σχέσεις κατευθύνονται με πολύ θετικό τρόπο εκεί ακριβώς όπου τις θέλετε. Αν έχετε σκοπό να προτείνετε γάμο ή να απαντήσετε σε πρόταση, είναι η καλύτερη περίοδος για να το κάνετε. Όσοι, δε, έχετε αποφασίσει να αποκτήσετε διαδόχους, τώρα είναι η ευκαιρία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Ερημίτης)

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή σχετίζεται με το αρχέτυπο του εσωτερικού ταξιδιού για την ανεύρεση των κρυμμένων αληθειών που όλοι έχουμε μέσα μας. Η κάρτα συνδέεται με δυσκολίες, αλλά υπόσχεται μακροπρόθεσμα οφέλη σε όλους τους τομείς της ζωής.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία ένα επαγγελματικό πρόβλημα και θα καταφέρετε να το λύσετε, πριν επηρεάσει τα γενικότερα πλάνα σας. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για τα νέα ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες που αποφέρουν κέρδη. Τα οικονομικά σας είναι υπό έλεγχο.

  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: αν επιμείνετε να κλείνεστε στο καβούκι σας και να αποκόβεστε από το σύντροφό σας που σας πλησιάζει, σύντομα θα έχετε φασαρίες. Καλή η περισυλλογή, καλός ο διαλογισμός, αλλά όσοι είστε σε σχέσεις, πρέπει να κοιτάξετε και την άλλη πλευρά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

ΓΕΝΙΚΑ: ομαλή πορεία προς σταθεροποίηση και ισορροπία στη ζωή σας. Έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις και τώρα εξισορροπούνται οι αντιθέσεις που παλαιότερα σας υποχρέωναν να συμπεριφέρεστε άδικα προς όλους. Ειρήνη, σωφροσύνη, ορθή κρίση.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι συνεργάτες αλλά και οι ανώτεροί σας, αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας, και γι αυτό απολαμβάνετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα και πρόοδο. Οι προσδοκίες σας ταυτίζονται δε, με αυτές των συνεργατών σας και γι αυτό η επιτυχία είναι κοντά. Ισορροπημένα οικονομικά.

  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: επειδή έχετε απαιτήσεις από τον εαυτό σας, νομίζετε ότι θα μπορείτε να έχετε τις ίδιες απαιτήσεις και από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό είναι άδικο όμως και γι αυτό έρχονται εντάσεις και προστριβές στις σχέσεις. Αν δεν θέλετε να φτάσετε στο χωρισμό, αποφασίστε να είστε πιο επιεικείς και δίκαιοι.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Εγκράτεια)

ΓΕΝΙΚΑ: η ασφάλεια διατηρείται μέσω της ψυχραιμίας και των σωστών αποφάσεων. Η διατήρηση της παρούσας κατάστασης είναι επείγουσα και αναγκαστική. Η συντηρητικότητα και τα προσεκτικά βήματα, είναι αυτά που θα σας οδηγήσουν εκεί που θέλετε. Μην βιάζεστε, αλλά κάντε σταθερές και οργανωμένες κινήσεις.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα ανταποκριθείτε με συνέπεια μέχρι το τέλος της όποιας διαδικασίας έχετε εισέλθει, και θα προσφέρετε καλά αποτελέσματα σε όσους περιμένουν από εσάς να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Εξοικονομήστε ενέργεια και μην ξοδεύεστε σε κινήσεις που δεν χρειάζονται αυτή τη στιγμή. Προσοχή στα οικονομικά σας.

  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: όσοι βρίσκεστε σε σχέσεις, καλό θα ήταν να μην επιζητάτε την αλλαγή, ούτε να ενδίδετε σε πειρασμούς. Προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να είναι σταθερή για να μην δημιουργήσετε ανασφάλειες στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διαλέξτε με προσοχή τα βήματα με τα οποία θα διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.