Ταρώ Αυγούστου

Οι κάρτες Ταρό για όλα τα ζώδια, για το μήνα Αύγουστο

Κριός «Ο Μάγος»
Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου, για να διευθετήσεις τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σου. Τώρα σου δίνεται μια τεράστια επαγγελματική ευκαιρία, όπου τα επικοινωνιακά σου ταλέντα θα έχουν τον πρώτο λόγο. Πραγματοποίηση στόχων αλλά και νέοι έρωτες.

Ταύρος «Η Ισχύς»
Αγωνίζεσαι με πάθος και πειθαρχία για να εξελίξεις τη ζωή σου σε κάτι πολύ «δυνατό», και θα δικαιωθείς. Δυνατά συναισθήματα και πάθος στις σχέσεις σου, πάσης φύσεως. Η ρομαντική σου διάθεση θα οδηγήσει τη σχέση σου στην επισημοποίηση ενώ η διαπραγματευτική σου ικανότητα θα σου φέρει μια προσοδοφόρα συμφωνία.

Δίδυμοι «Ο Κόσμος»
Νιώθεις πλήρης, ολοκληρωμένος και με ένα αίσθημα ότι ο τελικός σκοπός είναι κοντά. Εισπράττεις πολλή αγάπη από το περιβάλλον και αυτό σου δίνει περισσή δύναμη. Επιτέλους ανταμείβεσαι με βάση τα πεπραγμένα σου. Σε λίγο καιρό θα είσαι σε θέση να επιδεικνύεις με καμάρι τις περγαμηνές σου.

Καρκίνος «Η Αυτοκράτειρα»
Μπορείς επιτέλους να απολαύσεις την χαρά της έκφρασης της ζωής, τη μαγική δύναμη της δημιουργίας μέσω της αγάπης. Τώρα, μπορείς να αφεθείς στις απλές χαρές που προσφέρει η ζωή, να χαρείς, να διασκεδάσεις, να πάρεις ενεργό μέρος σε όσα συμβαίνουν γύρω σου. Εσύ είσαι ο δημιουργός της πραγματικότητάς σου.

Λέων «Το Άστρο»
Βλέπεις τις προσπάθειές σου να αποδίδουν καρπούς. Τώρα διευρύνονται οι ορίζοντές σου και είσαι στην τελική ευθεία να εκπληρώσεις τον προορισμό σου. Η ζωή σου, γεμίζει ανθρώπους που σ’ αγαπούν και με τον τρόπο τους, συμβάλλουν στην ολοκλήρωσή σου. Τώρα μπορείς να ανταποκριθείς σ’ αυτό.

Παρθένος «Ο Τρελός»
Επανεξέτασε τη δράση σου. Ποιος είναι το τρελός στη ζωή σου; Μήπως είσαι εσύ; Που μέσα στο θράσσος της άγνοιάς σου για καταστάσεις και πράγματα, έχεις φτιάξει ένα σενάριο στο μυαλό σου και πορεύεσαι μ’ αυτό, χωρίς να το επανεξετάζεις; Προσγειώσου, γιατί χτίζεις παλάτια στην άμμο.

Ζυγός «Οι Εραστές»
Ένας νέος έρωτας σ’ έχει αναστατώσει και δεν έχεις μυαλό για τίποτα άλλο. Αν όμως, δεν θέλεις να σκοντάφτεις διαρκώς σε εμπόδια, καλά θα κάνεις να συνέρθεις και να βάλεις λίγη λογική στα συναισθήματά σου. Αυτό όμως, προϋποθέτει δράση, που εσύ αυτή τη στιγμή αρνείσαι. Ωστόσο, πρέπει να αποφασίσεις.

Σκορπιός «Ο Διάβολος»
Νιώθεις ανήμπορος να αντισταθείς σε πρόσωπα που σε χειραγωγούν ή είσαι εσύ αυτός που νευριάζεις από την αντίσταση αυτών που προσπαθείς να χειραγωγήσεις; Η φιλοδοξία, το πάθος η ενέργεια και η επιθυμία σου να ανέβεις στην κορυφή, έχει κόστος, που δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να το πληρώσεις. Γι αυτό πρόσεχε, τι κάνεις.

Τοξότης «Ο Τροχός της Τύχης»
Ένα ξαφνικό γεγονός θα σου δώσει χαρά, αλλά και θα σταθεί αφορμή για ένα νέο σου ξεκίνημα, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου. Η έμφυτη αισιοδοξία σου, αλλά και η τύχη, θα συμβάλλουν, ώστε το ξεκίνημά σου να έχει σταθερότητα, και περιορισμένο ρίσκο. Οικονομικά οφέλη ενόψει.

Αιγόκερως «Η Σελήνη»
Πίσω από το «Σιδηρούν Προσωπείο» σου, κρύβεται μια καρδιά από βούτυρο. Φοβάσαι να δείξεις τις ευαισθησίες σου, πιστεύοντας ότι θα σε περάσουν για αδύναμο. Αυτό όμως, φέρνει παρεξηγήσεις, κυρίως με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πρόσεξε να μην χαθείς μέσα στην πραγματικότητα που εσύ ο ίδιος δημιουργείς, λανθασμένα.

Υδροχόος «Το Άρμα»
Είσαι ο νικητής που φέρνεις μαζί σου τη χαρά της ζωής. Τα μηνύματα που κουβαλάς είναι αισιόδοξα, τόσο για τους αγαπημένους σου, όσο και για σένα τον ίδιο. Η τύχη είναι με το μέρος σου. Τόλμησε, ό,τι δεν έχεις τολμήσει ως τώρα. Το Άρμα, σε οδηγεί, με μαθηματική ακρίβεια προς το θρίαμβο.

Ιχθύς «Η Εγκράτεια»
Η μεταμόρφωση, απαιτεί μετριοπάθεια και μέτρο. Η επιτυχία είναι κοντά, αρκεί να μην βιάζεις τα πράγματα και να δείξεις εμπιστοσύνη στο χρόνο. Ήρθε η ώρα να μετουσιώσεις τα πάθη σου και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο γύρω σου. Πάρε αποστάσεις από τα πράγματα και γίνε αντικειμενικός παρατηρητής.