Μηνιαίo Ταρώ Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Ο ΗΛΙΟΣ

Γενικά

Τώρα είναι στιγμή να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να προχωρήσετε όπως θέλετε. Ακτινοβολείτε καθώς όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας. Ό,τι ήταν μπερδεμένο, ξεκαθαρίζει. Κυριαρχείτε και δεσπόζετε στο περιβάλλον σας. Ήρθε επιτέλους η ώρα της επιτυχίας, της χαράς της ζωής και της ευτυχίας, αν και όχι χωρίς κόπο.

Επαγγελματικά

Οι πρωτοβουλίες θα σας βοηθήσουν να φέρετε πιο σύντομα την επιτυχία. Οι γνωριμίες με πολύ χρήσιμους
ανθρώπους θα συνδράμουν τις προσπάθειές σας, και οι αλλαγές που θα συμβούν θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση. Οι συνεργάτες σας δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό σας με κάθε δυνατό τρόπο ενώ ο τραπεζικός σας λογαριασμός ανεβαίνει με ταχείς ρυθμούς.

Σχέσεις

Τα εμπόδια που έφεραν καθυστερήσεις, μπορεί και κρίσεις, στη σχέση σας εξαφανίζονται. Οι προοπτικές στις σταθερές σχέσεις είναι ανοιχτές για όλα τα ενδεχόμενα. Αν έχετε σκεφτεί ότι θέλετε να δημιουργήσετε οικογένεια, δεν θα μπορούσατε να βρείτε καταλληλότερη περίοδο. Όσο για τους ελεύθερους, μπορείτε να αναμένετε καινούργιες γνωριμίες με πολύ καλές προδιαγραφές.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Γενικά

Τα πρέπει να κάνετε προσαρμογές, έτσι ώστε ό,τι δυσκολεύτηκε να επιτευχθεί, να επανέλθει και να επικρατήσει. Να αποφύγετε τις υπερβολές γιατί μπορεί να έχετε συνέπειες. Αποστασιοποιηθείτε από την κατάσταση για να δείτε ξεκάθαρα, όχι μόνο τη δική σας θέση αλλά και των άλλων. Αφήστε κατά μέρος τους συναισθηματισμούς και λειτουργείτε με τη λογική

Επαγγελματικά

Θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα της επαγγελματικής κατάστασης στην οποία καλείστε να εργαστείτε. Οι συνεργάτες σας αναγνωρίζοντας την ορθότητα της κρίσης σας, έρχονται σε σας, διεκδικώντας τη συνεργασία σας. Αναγνωρίζονται οι κόποι αλλά και οι ικανότητές σας και η επιτυχία τώρα είναι πλέον ορατή. Ο τραπεζικός σας λογαριασμός αποκτά αξιοσέβαστο επίπεδο.

Σχέσεις

Μπορεί η επαγγελματική σας δραστηριοποίηση, να σας απομακρύνει συναισθηματικά από τη σχέση σας. Το ταίρι σας, όμως, δείχνει κατανόηση και συνδράμει στις προσπάθειές σας. Καλή ισορροπία και αρμονική συνύπαρξη. Όσο για τους ελεύθερους σκοπευτές, οι νέες γνωριμίες αργούν ακόμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Γενικά

Μια έμπνευση, μια εσωτερική καθοδήγηση, έρχεται με την μορφή ενός πνευματικού ανθρώπου, που με λόγια γεμάτα σοφία, απαλύνει την καρδιά και τις αγωνίες σας. Σας καθοδηγεί να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να δείτε τη ζωή σας με τα «εσωτερικά» σας μάτια. Εναρμονίζονται έτσι, οι εσωτερικές σας αντιθέσεις, που είναι υπεύθυνες για τις εξωτερικές σας δυσαρμονίες

Επαγγελματικά

Με ψυχραιμία θα παρατηρήσετε κρυμμένες λύσεις, που πριν λίγο καιρό, ούτε που είχατε φανταστεί ότι θα υπήρχαν. Η ευγένεια του χαρακτήρα σας και η καλή σας κατάρτιση θα σας φέρει μια ώρα αρχύτερα, την επιτυχία. Η σωστή δε, επιλογή συνεργατών, θα σας λύσει τα χέρια και κάνοντας χρήση της εμπειρίας σας θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Και αυτό ισχύει και για την οικονομική διαχείριση των εσόδων σας.

Σχέσεις

Θα είστε ήρεμοι, ευγενείς και καλοσυνάτοι. Οι σχέσεις αποκτούν έντονα πνευματική χροιά καθώς ανακαλύπτετε πτυχές του συντρόφου σας, που πριν, δεν είχατε καν, φανταστεί. Οι ελεύθεροι, θα βιώσετε μια σχέση, που θα σας δείξει, πώς είναι να σας αγαπούν και να μοιράζονται συναισθήματα μαζί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Γενικά

Μια εξάρτηση, μια εμμονή, ένα ανομολόγητο πάθος σας ελέγχει και εξουσιάζει τη ζωή σας, που δεν σας αφήνει να χαρείτε και να ζήσετε ελεύθερα. Είναι μια απόφαση να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας ταλαιπωρεί, και να μην επιτρέπετε πια να κυριαρχεί η κατώτερη σας φύση. Χειραγωγείστε ή χειραγωγείτε; Ή και τα δύο;

Επαγγελματικά

Θα χάσετε πολλές φορές την ψυχραιμία σας και θα κατακλυστείτε από αισθήματα ανασφάλειας και άγχους. Ό,τι κι αν οργανώνετε σε επαγγελματικό επίπεδο, πηγαίνει στραβά, απογοητεύεστε και θεωρείτε ότι τα γεγονότα είναι εναντίον σας. Οι δουλειές δεν πηγαίνουν καλά και τα οικονομικά, είναι ασθενή. Αν δεν συνέλθετε θα γίνουν ακόμα χειρότερα

Σχέσεις

Θα πρέπει να αποφασίσετε να αποκολληθείτε από σχέσεις που δεν σας κάνουν να περνάτε καλά. Ζήλια, μίσος, εγωισμοί, τυφλά πάθη και έλλειψη εμπιστοσύνης, κυριαρχούν στις σχέσεις και σας δημιουργούν μεγάλη άγχη. Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε στάση ζωής, ειδάλλως κανείς δεν σας εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ
Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Γενικά

Η τύχη σας ευνοεί και σε κάθε σας βήμα, νιώθετε την παρουσία της μέσα από απίστευτα ευνοϊκά γεγονότα που συμβαίνουν, αλλά και ανθρώπων που παίζουν το δικό τους θετικό ρόλο στις εξελίξεις. Τώρα ξεκινά ένας νέος κύκλος ζωής, που θα σας φέρει όσα έχετε ονειρευτεί.

Επαγγελματικά

Ένα ξαφνικό γεγονός στον επαγγελματικό σας περίγυρο, θα πάρει αναπάντεχα, θετική τροπή. Θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η επιτυχία στις επιδιώξεις σας είναι μεγάλη και ως συνέπεια θα φέρει την αύξηση των εισοδημάτων σας

Σχέσεις

Μία καινούρια γνωριμία, ένας νέος έρωτας έρχεται να δώσει πνοή στην καθημερινότητά σας και να κάνει τα αισθηματικά σας να εξελιχθούν καλύτερα απ’ ό,τι περιμένατε ποτέ. Όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις, ένας ανανεωτικός αέρας, ισχυροποιεί το δεσμό και αναπτερώνει τον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο ΤΡΕΛΟΣ

Γενικά

Δεν είστε ικανοποιημένοι με την παρούσα κατάσταση, και επιθυμείτε την αλλαγή. Ψάχνετε διακαώς το καινούριο που θα σας δώσει χαρά. Θα υπάρξουν αρκετά ερεθίσματα αυτή την περίοδο, που θα σας διεγείρουν το αίσθημα της περιπέτειας, και θα σας φέρουν ενώπιον του ενδεχομένου να ξαναμπείτε δυναμικά στη δράση

Επαγγελματικά

Να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας όταν πρόκειται να επιλέξετε ευκαιρία, ώστε να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για οικονομική άνοδο αυτό το μήνα, αλλά θα πρέπει να προσέχετε αυτούς που σας υπόσχονται «πολλά» και «γρήγορα». Μια αλλαγή επαγγελματικού χώρου ενδέχεται να συμβεί και αυτό θα είναι καλό για σας, γιατί θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα δώσε νέο αέρα στον τρόπο που δουλεύετε.

Σχέσεις

Ένας έρωτας «με την πρώτη ματιά», έρχεται να σας χτυπήσει την πόρτα και να σας θυμίσει όλα αυτά που έχετε ξεχάσει στα αισθηματικά σας. Αρχίζει για σας μία περίοδος με έντονα συναισθήματα και τη ζεστασιά που μόνο η αγάπη μπορεί να προσδώσει στη ζωή σας. Όσοι είστε γονείς, θα πάρετε μεγάλη χαρά απ’ τα παιδιά σας

ΖΥΓΟΣ
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Γενικά

Μια προσπάθειά σας, που έχει ξεκινήσει στο παρελθόν, συνεχίζεται με κόπο αλλά και συνέπεια. Πολύ σύντομα θα είστε σε θέση να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Εκπληρώνεται η ανάγκη σας να ηγείστε σε κάθε τομέα της ζωής σας, με έμφαση στα επαγγελματικά.

Επαγγελματικά

Ξέρετε τι κάνετε, πώς το κάνετε και γιατί. Αυτό αναδεικνύει τις ηγετικές σας ικανότητες. Συνεργάτες, ακόμα και ανταγωνιστές δεν μπορούν να μείνουν ασυγκίνητοι από τις τεράστιες δυνατότητές σας. Όλοι προστρέχουν σε σας για βοήθεια και εξυπηρετήσεις, κάτι που αυξάνει σημαντικά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Σχέσεις

Παίρνετε τα ηνία στη σχέση σας και κάνετε το καλύτερο προκειμένου να εξελιχθεί. Ο σύντροφος, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές σας, ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Η σχέση προχωράει ένα βήμα, ή και πολλά βήματα, πιο πέρα. Η κατάληξη είναι σύμφωνη με τις επιθυμίες σας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ΚΡΙΣΗ

Γενικά

Ένα ξαφνικό γεγονός θα αναστατώσει τα πάντα στη ζωή σας. Ένα νέο φως έρχεται να φωτίσει την καθημερινότητά σας και να δώσει νέα πνοή σε όλους τους τομείς. Είναι απαραίτητο να αναθεωρήσετε κάποιες από τις απόψεις σας ωστόσο, για το καλύτερο, εννοείται.

Επαγγελματικά

Όσοι αναζητάτε εργασία, αυτός ο μήνας προσφέρει καλές ευκαιρίες, που είναι στο χέρι σας να τις αρπάξετε. Όσοι είστε εργαζόμενοι, μια αλλαγή θα κάνει καλό. Είτε πρόκειται να αλλάξετε επαγγελματικό χώρο, είτε αντικείμενο εργασίας, το αποτέλεσμα θα είναι μια επιτυχημένη πορεία και ένας αρκετά «φουσκωμένος» τραπεζικός λογαριασμός

Σχέσεις

Ήρθε η ώρα να προβείτε σε αλλαγές. Οι σχέσεις έχουν φτάσει σε σημείο κορεσμού και φαίνεται ότι δεν έχουν κάτι άλλο να δώσουν. Αν υπάρχει ακόμα αγάπη, υπάρχουν και περιθώρια για κάτι περαιτέρω. Αν δεν υπάρχει το σωστό υπόβαθρο όμως, είναι ώρα να κάνετε την μεγάλη αλλαγή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Γενικά

Ανθρωπισμός, υψηλά ιδανικά, φιλίες και συλλογικές προσπάθειες για το κυνήγι της επιτυχίας. Βλέπετε τη ζωή σας να καλυτερεύει μέρα με τη μέρα και αυτό σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση, ξέροντας ότι είναι χάρη στις δικές σας προσπάθειες. Σίγουρα χρειάζεστε ακόμα χρόνο για την τελική επιτυχία, ωστόσο ήδη, οι αλλαγές προς το καλύτερο είναι εμφανείς.

Επαγγελματικά

Οι προσπάθειές σας αποδίδουν καρπούς. Ήρθε η ώρα, να απολαύσετε τις πρώτες σας επιτυχίες. Η δουλειά σας υπήρξε συλλογική, εργαστήκατε μέσα σε ομάδες, ή με παρέα και τα καταφέρατε. Έρχονται ακόμα περισσότερο στο μέλλον, όμως, πλέον οι ελπίδες σας είναι αναπτερωμένες. Φυσικά, τα οικονομικά πηγαίνουν πάντα προς το καλύτερο

Σχέσεις

Η ζωή και η καθημερινότητά σας, είναι γεμάτη από πρόσωπα που σας αγαπούν και στηρίζουν κάθε σας βήμα. Οι σχέσεις, φωτίζονται από όμορφα γεγονότα που αναδεικνύουν την αγάπη. Όσοι από εσάς έχετε αποφασίσει να γίνετε γονείς, η περίοδος είναι η καταλληλότερη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Γενικά

Η περίοδος απαιτεί μεταμόρφωση. Η μεταμόρφωση απαιτεί μετριοπάθεια και μετρημένες κινήσεις. Ένα ταξίδι, ή μια μετακίνηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις αυτού του μήνα. Νέα δεδομένα σας δίνουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, ώστε το κυνήγι της επιτυχίας να στεφθεί από «επιτυχία».

Επαγγελματικά

Θα διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας φέρνουν αποτέλεσμα. Αρκεί να είναι μετριοπαθείς, μέσα στα πλαίσια της λογικής, και φυσικά να εμπεριέχουν συνέπεια από τη μεριά σας. Τα οικονομικά, παρ’ όλο που υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις, πηγαίνουν αρκετά καλά

Σχέσεις

Ίσως θα έπρεπε να αποστασιοποιηθείτε από τη σχέση σας, προκειμένου να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Παρατηρήστε την πορεία της από τη μεριά του παρατηρητή και διορθώστε τα κακώς κείμενα. Έτσι, θα νιώσετε ελεύθεροι να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, απερίσπαστοι και με γνώμονα τη λογική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ΣΕΛΗΝΗ

Γενικά

Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός σας και ο υπερβάλλων ζήλος που δείχνετε, οδηγούν σε παρερμηνείες των καταστάσεων από μέρους σας. Κινδυνεύετε να χαθείτε σε έναν δικό σας φανταστικό κόσμο, από τον οποίο θα δυσκολευτείτε να επανέλθετε στην πραγματικότητα.

Επαγγελματικά

Κυριαρχούν η κυκλοθυμία, η παθητικότητα και η οργιάζουσα φαντασία σας, και στα επαγγελματικά. Αυτό όπως καταλαβαίνετε, δεν κάνει καλό σε κανέναν, και κυρίως στο πορτοφόλι σας. Υπάρχει γύρω σας μεγάλος κίνδυνος να εξαπατηθείτε από ανθρώπους που σας υπόσχονται πολλά, εύκολα, και γρήγορα.

Σχέσεις

Δεν αξιολογείτε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και οι σχέσεις δεν πηγαίνουν καλά. Ο σύντροφος σας κατηγορεί ότι είστε στον κόσμο σας και δεν δίνετε την πρέπουσα σημασία στις συναισθηματικές του ανάγκες. Με αυτόν τον τρόπο, δεν εκπληρώνονται ούτε οι δικές σας. Έτσι, σταδιακά, οι σχέσεις οδηγούνται στην απομάκρυνση και το χωρισμό. Συνέλθετε όσο το δυνατόν συντομότερα.

ΙΧΘΥΣ
ΤΟ ΑΡΜΑ

Γενικά

Με τη δύναμη της θέλησής σας, και της ουσιαστικής σας προσπάθειας, σύντομα φτάνετε στο τέρμα των επιδιώξεών σας. Άλματα ανόδου και θετικής εξέλιξης σε κάθε επίπεδο της ζωής σας. Αυτό το μήνα, θα καταφέρετε να οδηγήσετε το Άρμα σας, στη νίκη και θα παρελάσετε νικητές, κάτω από την αψίδα του προσωπικού σας θριάμβου.

Επαγγελματικά

Οι εξελίξεις τρέχουν γρηγορότερα απ’ ό,τι περιμένετε, στη δουλειά. Θα πρέπει να τρέξετε για να τις προλάβετε να μην σας προσπεράσουν. Οι ευκαιρίες παρουσιάζονται κάθε λίγο και λιγάκι και είναι στο χέρι σας να τις εκμεταλλευτείτε ουσιαστικά. Τα οικονομικά οδηγούνται στην επιτυχία και σύντομα θα έχετε και ένα καλό κομπόδεμα.

Σχέσεις

Οδηγείτε τη σχέση σας στην κατάληξη, με μέθοδο και σχέδιο, που κάνει καλό και στα δύο μέλη της. Αν δε, έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε σε γάμο, δεν θα μπορούσατε να βρείτε καταλληλότερη περίοδο. Για τους ελεύθερους, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας και την αλλάζει προς το καλύτερο