Μηνιαία πρόβλεψη Ταρώ Φεβρουαρίου 

Μηνιαία πρόβλεψη Ταρώ Φεβρουαρίου

Μηνιαία πρόβλεψη Ταρώ Φεβρουαρίου 

Η κάρτα του μήνα (Η Αυτοκράτειρα)

Ήρθε η ώρα της χαράς, της συγκομιδής, της έκφρασης της ζωής, της μαγικής δύναμης της δημιουργίας, μέσω της αγάπης. Ήρθε επιτέλους, το καιρός να αφεθούμε στις απλές απολαύσεις της ζωής, να χαρούμε, να διασκεδάσουμε, να συμμετάσχουμε ενεργά σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας και να γίνουμε δημιουργοί της δικής μας πραγματικότητας. Η δύναμη της Αυτοκράτειρας, πηγάζει από τη Μητέρα Γη και έχει να κάνει με όλα όσα εκφράζει η θηλυκή οντότητα, στον υπερθετικό βαθμό, με έναν τρόπο που ζεσταίνει την καρδιά και ικανοποιεί όσους είναι γύρω μας. Το ταμπεραμέντο της είναι φλογερό, γι αυτό και θα είναι δυνατή αντίπαλος, για όποιον σκεφθεί να σταθεί απέναντί της, διεκδικώντας αυτό που εκείνη θεωρεί ότι είναι δικό της.

ΚΡΙΟΣ (Ο Ήλιος)

ΓΕΝΙΚΑ: τώρα είναι στιγμή να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να προχωρήσετε όπως θέλετε. Ακτινοβολείτε καθώς όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας. Ό,τι ήταν μπερδεμένο, ξεκαθαρίζει. Κυριαρχείτε και δεσπόζετε στο περιβάλλον σας. Ήρθε επιτέλους η ώρα της επιτυχίας, της χαράς της ζωής και της ευτυχίας, αν και όχι χωρίς κόπο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι πρωτοβουλίες θα σας βοηθήσουν να φέρετε πιο σύντομα την επιτυχία. Οι γνωριμίες με πολύ χρήσιμους ανθρώπους θα συνδράμουν τις προσπάθειές σας, και οι αλλαγές που θα συμβούν θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση. Οι συνεργάτες σας δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό σας με κάθε δυνατό τρόπο ενώ ο τραπεζικός σας λογαριασμός ανεβαίνει με ταχείς ρυθμούς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: τα εμπόδια που έφερναν καθυστερήσεις, μπορεί και κρίσεις, στη σχέση σας εξαφανίζονται. Οι προοπτικές στις σταθερές σχέσεις είναι ανοιχτές για όλα τα ενδεχόμενα. Αν έχετε σκεφθεί ότι θέλετε να δημιουργήσετε οικογένεια, δεν θα μπορούσατε να βρείτε καταλληλότερη περίοδο. Όσο για τους ελεύθερους, μπορείτε να αναμένετε καινούριες γνωριμίες με πολύ καλές προδιαγραφές.

ΤΑΥΡΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

ΓΕΝΙΚΑ: θα πρέπει να κάνετε προσαρμογές, έτσι ώστε ό,τι δυσκολεύτηκε να επιτευχθεί, να επανέλθει και να επικρατήσει. Να αποφύγετε τις υπερβολές γιατί μπορεί να έχετε συνέπειες. Αποστασιοποιηθείτε από την κατάσταση για να δείτε ξεκάθαρα, όχι μόνο τη δική σας θέση αλλά και των άλλων. Αφήστε κατά μέρος τους συναισθηματισμούς και λειτουργείστε με τη λογική.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα της επαγγελματικής κατάστασης στην οποία καλείστε να εργαστείτε. Οι συνεργάτες σας αναγνωρίζοντας την ορθότητα της κρίσης σας, έρχονται σε σας, διεκδικώντας τη συνεργασία σας. Αναγνωρίζονται οι κόποι αλλά και οι ικανότητές σας και η επιτυχία τώρα είναι πλέον ορατή. Ο τραπεζικός σας λογαριασμός αποκτά αξιοσέβαστο επίπεδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μπορεί η επαγγελματική σας δραστηριοποίηση, να σας απομακρύνει συναισθηματικά από τη σχέση σας. Το ταίρι σας, όμως, δείχνει κατανόηση και συνδράμει στις προσπάθειές σας. Καλή ισορροπία και αρμονική συνύπαρξη. Όσο για τους ελεύθερους σκοπευτές, οι νέες γνωριμίες αργούν ακόμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Αρχιερέας)

ΓΕΝΙΚΑ: Μια έμπνευση, μια εσωτερική καθοδήγηση, έρχεται με την μορφή ενός πνευματικού ανθρώπου, που με λόγια γεμάτα σοφία, απαλύνει την καρδιά και τις αγωνίες σας. Σας καθοδηγεί να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και να δείτε τη ζωή σας με τα «εσωτερικά» σας μάτια. Εναρμονίζονται έτσι, οι εσωτερικές σας αντιθέσεις, που είναι υπεύθυνες για τις εξωτερικές σας δυσαρμονίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: με ψυχραιμία θα παρατηρήσετε κρυμμένες λύσεις, που πριν λίγο καιρό, ούτε που είχατε φανταστεί ότι θα υπήρχαν. Η ευγένεια του χαρακτήρα σας και η καλή σας κατάρτιση θα σας φέρει μια ώρα αρχύτερα, την επιτυχία. Η σωστή δε, επιλογή συνεργατών, θα σας λύσει τα χέρια και κάνοντας χρήση της εμπειρίας σας θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Και αυτό ισχύει και για την οικονομική διαχείριση των εσόδων σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: θα είστε ήρεμοι, ευγενείς και καλοσυνάτοι. Οι σχέσεις αποκτούν έντονα πνευματική χροιά καθώς ανακαλύπτετε πτυχές του συντρόφου σας, που πριν, δεν είχατε καν, φανταστεί. Οι ελεύθεροι, θα βιώσετε μια σχέση, που θα σας δείξει, πώς είναι να σας αγαπούν και να μοιράζονται συναισθήματα μαζί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Διάβολος)

ΓΕΝΙΚΑ: μια εξάρτηση, μια εμμονή, ένα ανομολόγητο πάθος σας ελέγχει και εξουσιάζει τη ζωή σας, που δεν σας αφήνει να χαρείτε και να ζήσετε ελεύθερα. Είναι μια απόφαση να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας ταλαιπωρεί, και να μην επιτρέπετε πια να κυριαρχεί η κατώτερή σας φύση. Χειραγωγείστε ή χειραγωγείτε; Ή και τα δύο

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα χάσετε πολλές φορές την ψυχραιμία σας και θα κατακλυστείτε από αισθήματα ανασφάλειας και άγχους. Ό,τι κι αν οργανώνετε σε επαγγελματικό επίπεδο, πηγαίνει στραβά, απογοητεύεστε και θεωρείτε ότι τα γεγονότα είναι εναντίον σας. Οι δουλειές δεν πηγαίνουν καλά και τα οικονομικά, είναι ασθενή. Αν δεν συνέλθετε θα γίνουν ακόμα χειρότερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: θα πρέπει να αποφασίσετε να αποκολληθείτε από σχέσεις που δεν σας κάνουν να περνάτε καλά. Ζήλια, μίσος, εγωισμοί, τυφλά πάθη και έλλειψη εμπιστοσύνης, κυριαρχούν στις σχέσεις και σας δημιουργούν μεγάλη άγχη. Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε στάση ζωής, ειδάλλως κανείς δεν σας εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ (Ο Τροχός της Τύχης)

ΓΕΝΙΚΑ: η τύχη σας ευνοεί και σε κάθε σας βήμα, νιώθετε την παρουσία της μέσα από απίστευτα ευνοϊκά γεγονότα που συμβαίνουν, αλλά και ανθρώπων που παίζουν το δικό τους θετικό ρόλο στις εξελίξεις. Τώρα ξεκινά ένας νέος κύκλος ζωής, που θα σας φέρει όσα έχετε ονειρευτεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ένα ξαφνικό γεγονός στον επαγγελματικό σας περίγυρο, θα πάρει αναπάντεχα, θετική τροπή. Θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η επιτυχία στις επιδιώξεις σας είναι μεγάλη και ως συνέπεια θα φέρει την αύξηση των εισοδημάτων σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μία καινούρια γνωριμία, ένας νέος έρωτας έρχεται να δώσει πνοή στην καθημερινότητά σας και να κάνει τα αισθηματικά σας να εξελιχθούν καλύτερα απ’ ό,τι περιμένατε ποτέ. Όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις, ένας ανανεωτικός αέρας, ισχυροποιεί το δεσμό και αναπτερώνει τον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Τρελός)

ΓΕΝΙΚΑ: δεν είστε ικανοποιημένοι με την παρούσα κατάσταση, και επιθυμείτε την αλλαγή. Ψάχνετε διακαώς το καινούριο που θα σας δώσει χαρά. Θα υπάρξουν αρκετά ερεθίσματα αυτή την περίοδο, που θα σας διεγείρουν το αίσθημα της περιπέτειας, και θα σας φέρουν ενώπιον του ενδεχομένου να ξαναμπείτε δυναμικά στη δράση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας όταν πρόκειται να επιλέξετε ευκαιρία, ώστε να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για οικονομική άνοδο αυτό το μήνα, αλλά θα πρέπει να προσέχετε αυτούς που σας υπόσχονται «πολλά» και «γρήγορα». Μια αλλαγή επαγγελματικού χώρου ενδέχεται να συμβεί και αυτό θα είναι καλό για σας, γιατί θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα δώσε νέο αέρα στον τρόπο που δουλεύετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ένας έρωτας «με την πρώτη ματιά», έρχεται να σας χτυπήσει την πόρτα και να σας θυμίσει όλα αυτά που έχετε ξεχάσει στα αισθηματικά σας. Αρχίζει για σας μία περίοδος με έντονα συναισθήματα και τη ζεστασιά που μόνο η αγάπη μπορεί να προσδώσει στη ζωή σας. Όσοι είστε γονείς, θα πάρετε μεγάλη χαρά απ’ τα παιδιά σας.

ΖΥΓΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

ΓΕΝΙΚΑ: μια προσπάθειά σας, που έχει ξεκινήσει στο παρελθόν, συνεχίζεται με κόπο αλλά και συνέπεια. Πολύ σύντομα θα είστε σε θέση να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Εκπληρώνεται η ανάγκη σας να ηγείστε σε κάθε τομέα της ζωής σας, με έμφαση στα επαγγελματικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ξέρετε τι κάνετε, πώς το κάνετε και γιατί. Αυτό αναδεικνύει τις ηγετικές σας ικανότητες. Συνεργάτες, ακόμα και ανταγωνιστές δεν μπορούν να μείνουν ασυγκίνητοι από τις τεράστιες δυνατότητές σας. Όλοι προστρέχουν σε σας για βοήθεια και εξυπηρετήσεις, κάτι που αυξάνει σημαντικά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: παίρνετε τα ηνία στη σχέση σας και κάνετε το καλύτερο προκειμένου να εξελιχθεί. Ο σύντροφος, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές σας, ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Η σχέση προχωράει ένα βήμα, ή και πολλά βήματα, πιο πέρα. Η κατάληξη είναι σύμφωνη με τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Κρίση)

ΓΕΝΙΚΑ: ένα ξαφνικό γεγονός θα αναστατώσει τα πάντα στη ζωή σας. Ένα νέο φως έρχεται να φωτίσει την καθημερινότητά σας και να δώσει νέα πνοή σε όλους τους τομείς. Είναι απαραίτητο να αναθεωρήσετε κάποιες από τις απόψεις σας ωστόσο, για το καλύτερο, εννοείται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όσοι αναζητάτε εργασία, αυτός ο μήνας προσφέρει καλές ευκαιρίες, που είναι στο χέρι σας να τις αρπάξετε. Όσοι είστε εργαζόμενοι, μια αλλαγή θα κάνει καλό. Είτε πρόκειται να αλλάξετε επαγγελματικό χώρο, είτε αντικείμενο εργασίας, το αποτέλεσμα θα είναι μια επιτυχημένη πορεία και ένας αρκετά «φουσκωμένος» τραπεζικός λογαριασμός.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ήρθε η ώρα να προβείτε σε αλλαγές. Οι σχέσεις έχουν φτάσει σε σημείο κορεσμού και φαίνεται ότι δεν έχουν κάτι άλλο να δώσουν. Αν υπάρχει ακόμα αγάπη, υπάρχουν και περιθώρια για κάτι περαιτέρω. Αν δεν υπάρχει το σωστό υπόβαθρο όμως, είναι ώρα να κάνετε την μεγάλη αλλαγή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άστρο)

ΓΕΝΙΚΑ: ανθρωπισμός, υψηλά ιδανικά, φιλίες και συλλογικές προσπάθειες για το κυνήγι της επιτυχίας. Βλέπετε τη ζωή σας να καλυτερεύει μέρα με τη μέρα και αυτό σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση, ξέροντας ότι είναι χάρη στις δικές σας προσπάθειες. Σίγουρα χρειάζεστε ακόμα χρόνο για την τελική επιτυχία, ωστόσο ήδη, οι αλλαγές προς το καλύτερο είναι εμφανείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι προσπάθειές σας αποδίδουν καρπούς. Ήρθε η ώρα, να απολαύσετε τις πρώτες σας επιτυχίες. Η δουλειά σας υπήρξε συλλογική, εργασθήκατε μέσα σε ομάδες, ή με παρέα και τα καταφέρατε. Έρχονται ακόμα περισσότερο στο μέλλον, όμως, πλέον οι ελπίδες σας είναι αναπτερωμένες. Φυσικά, τα οικονομικά πηγαίνουν πάντα προς το καλύτερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: η ζωή και η καθημερινότητά σας, είναι γεμάτη από πρόσωπα που σας αγαπούν και στηρίζουν κάθε σας βήμα. Οι σχέσεις, φωτίζονται από όμορφα γεγονότα που αναδεικνύουν την αγάπη. Όσοι από εσάς έχετε αποφασίσει να γίνετε γονείς, η περίοδος είναι η καταλληλότερη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Εγκράτεια)

ΓΕΝΙΚΑ: η περίοδος απαιτεί μεταμόρφωση. Η μεταμόρφωση απαιτεί μετριοπάθεια και μετρημένες κινήσεις. Ένα ταξίδι, ή μια μετακίνηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις αυτού του μήνα. Νέα δεδομένα σας δίνουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, ώστε το κυνήγι της επιτυχίας να στεφθεί από «επιτυχία».

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας φέρνουν αποτέλεσμα. Αρκεί να είναι μετριοπαθείς, μέσα στα πλαίσια της λογικής, και φυσικά να εμπεριέχουν συνέπεια από τη μεριά σας. Τα οικονομικά, παρ’ όλο που υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις, πηγαίνουν αρκετά καλά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ίσως θα έπρεπε να αποστασιοποιηθείτε από τη σχέση σας, προκειμένου να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Παρατηρήστε την πορεία της από τη μεριά του παρατηρητή και διορθώστε τα κακώς κείμενα. Έτσι, θα νιώσετε ελεύθεροι να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, απερίσπαστοι και με γνώμονα τη λογική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Σελήνη)

ΓΕΝΙΚΑ: τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός σας και ο υπερβάλλων ζήλος που δείχνετε, οδηγούν σε παρερμηνείες των καταστάσεων από μέρους σας. Κινδυνεύετε να χαθείτε σε έναν δικό σας φανταστικό κόσμο, από τον οποίο θα δυσκολευτείτε να επανέρθετε στην πραγματικότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κυριαρχούν η κυκλοθυμία, η παθητικότητα και η οργιάζουσα φαντασία σας, και στα επαγγελματικά. Αυτό όπως καταλαβαίνετε, δεν κάνει καλό σε κανέναν, και κυρίως στο πορτοφόλι σας. Υπάρχει γύρω σας μεγάλος κίνδυνος να εξαπατηθείτε από ανθρώπους που σας υπόσχονται πολλά, εύκολα, και γρήγορα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: δεν αξιολογείτε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και οι σχέσεις δεν πηγαίνουν καλά. Ο σύντροφος σας κατηγορεί ότι είστε στον κόσμο σας και δεν δίνετε την πρέπουσα σημασία στις συναισθηματικές του ανάγκες. Με αυτόν τον τρόπο, δεν εκπληρώνονται ούτε οι δικές σας. Έτσι, σταδιακά, οι σχέσεις οδηγούνται στην απομάκρυνση και το χωρισμό. Συνέρθετε όσο το δυνατόν συντομότερα.

ΙΧΘΥΕΣ (Το Άρμα)

ΓΕΝΙΚΑ: με τη δύναμη της θέλησής σας, και της ουσιαστικής σας προσπάθειας, σύντομα φτάνετε στο τέρμα των επιδιώξεών σας. Άλματα ανόδου και θετικής εξέλιξης σε κάθε επίπεδο της ζωής σας. Αυτό το μήνα, θα καταφέρετε να οδηγήσετε το Άρμα σας, στη νίκη και θα παρελάσετε νικητές, κάτω από την αψίδα του προσωπικού σας θριάμβου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι εξελίξεις τρέχουν γρηγορότερα απ’ ό,τι περιμένετε, στη δουλειά. Θα πρέπει να τρέξετε για να τις προλάβετε να μην σας προσπεράσουν. Οι ευκαιρίες παρουσιάζονται κάθε λίγο και λιγάκι και είναι στο χέρι σας να τις εκμεταλλευτείτε ουσιαστικά. Τα οικονομικά οδηγούνται στην επιτυχία και σύντομα θα έχετε και ένα καλό κομπόδεμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: οδηγείτε τη σχέση σας στην κατάληξη, με μέθοδο και σχέδιο, που κάνει καλό και στα δύο μέλη της. Αν δε, έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε σε γάμο, δεν θα μπορούσατε να βρείτε καταλληλότερη περίοδο. Για τους ελεύθερους, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας και την αλλάζει προς το καλύτερο.