Ετήσια πρόβλεψη Ταρώ 2020

Ετήσια πρόβλεψη ταρώ 2020

Οι κάρτες Ταρώ για όλα τα ζώδια για τη χρονιά 2020

 

ΚΡΙΟΣ (Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ)

Τον Ιανουάριο θα έρθετε σε επαφή με ένα πολύ σημαντικό και ισχυρό πρόσωπο. Τον Φεβρουάριο, θα βρείτε τρόπο να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας. Το Μάρτιο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να αναμένουν αύξηση της πελατείας τους και μαζί με τους υπόλοιπους θα έχουν σημαντικά κέρδη. Τον Απρίλιο η οικογένεια θα είναι ο παράγοντας που θα σας προσδώσει ηρεμία. Το Μάιο, ξεκινά μια σχέση με ένα άτομο που θα σας επιτρέψει να εκφράσετε τον εαυτό σας και τις πεποιθήσεις σας. Τον Ιούνιο, ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Τον Ιούλιο, οτιδήποτε μπορεί να σας αποδώσει κέρδος, είναι προς αξιοποίηση. Τον Αύγουστο, με πνεύμα δικαιοσύνης και ισότητας θα πάρετε αποφάσεις για σας και τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες. Τον Σεπτέμβριο, αυξάνεται το ενδιαφέρον σας για νέους επαγγελματικούς προσανατολισμούς. Τον Οκτώβριο, θα είστε υπερβολικά απαιτητικοί από τις σχέσεις σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις. Το Νοέμβριο, θα διακινδυνέψετε το καλό επαγγελματικό σας όνομα, με τα ρίσκα που παίρνετε. Το Δεκέμβριο, ισορροπία, δύναμη, γνώσεις, εμπειρία θα είναι τα όπλα σας, για να διεκδικήσετε την επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ (Ο ΚΟΣΜΟΣ)

Τον Ιανουάριο, οι προσπάθειές σας στέφονται με επιτυχία. Οι φίλοι σας στηρίζουν σε όλα. Το Φεβρουάριο, τα οικονομικά πάνε εξαιρετικά καλά, ενώ νέες προοπτικές για κέρδη εμφανίζονται. Το Μάρτιο, οι έξυπνες ιδέες αποδίδουν. Όσοι ασχολείστε με τον εκπαιδευτικό τομέα, σας περιμένουν επιτυχίες. Τον Απρίλιο, μια αγοραπωλησία, φέρνει μετακόμιση ίσως και μετοίκιση, δεν αποκλείεται στο εξωτερικό. Το Μάιο, τα παιδιά αποτελούν πηγή χαράς. Γι αυτό και αποφασίζετε να γίνετε γονείς. Τον Ιούνιο, όσοι αναζητάτε εργασία, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε. Οι εργαζόμενοι να περιμένετε αναγνώριση των ικανοτήτων σας και προαγωγή. Τον Ιούλιο, μια επανασύνδεση σας δίνει χαρά και ανοίγει μια πολύ δημιουργική εποχή για τη σχέση. Τον Αύγουστο, καλά ξεμπερδέματα με τα κληρονομικά σας, και με τους συγγενείς που διεκδικούν μερίδιο. Τον Σεπτέμβριο, πνευματικές προκλήσεις, διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Σ’ αυτό θα συμβάλλει ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Τον Οκτώβριο, αναγνωρισιμότητα και καλή φήμη, κι ένα άτομο με μεγάλη δύναμη, να προωθεί τα σχέδιά σας. Το Νοέμβριο, οι φίλοι θα σταθούν στο πλευρό σας, και μαζί θα συμμετάσχετε σε μια ομάδα με κοινά ιδανικά. Το Δεκέμβριο, οι δυσκολίες περνούν, και τα προβλήματα που πριν σας φαίνονταν βουνά, τώρα, λύνονται εύκολα. Υιοθετείτε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο ΗΛΙΟΣ)

Τον Ιανουάριο, ανακάμπτετε από σοβαρά προβλήματα, ενώ προβλήματα υγείας, βρίσκουν ίαση. Το Φεβρουάριο, μια αγοραπωλησία θα συμβάλλει αυξητικά, στο οικογενειακό σας βαλάντιο. Το Μάρτιο, σας βοηθούν συγγενικά σας πρόσωπα, αναπάντεχα. Τον Απρίλιο, η οικογένεια θα σας δώσει μεγάλες χαρές. Το Μάιο, ένας μεγάλος έρωτας εμφανίζεται και στα προκαλεί να ενδώσετε. Τον Ιούνιο, θα συναντήσετε πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά θα κρατήσετε αυτές που αξίζουν πραγματικά. Τον Ιούλιο, η γνωριμία σας με ένα πρόσωπο σε μεγάλη και ισχυρή θέση θα είναι ευεργετική για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Τον Αύγουστο, παίρνετε ένα μεγάλο οικονομικό ρίσκο που θα αποδώσει. Το Σεπτέμβριο, λύνεται ένα νομικό θέμα, ενώ μια δικαστική διαμάχη τελεσιδικεί αίσια. Τον Οκτώβριο, οι καριερίστες θα συναντήσουν μεγάλη άνοδο, όχι όμως χωρίς κόπο. Το Νοέμβριο, παλιά σχέδια, που είχατε ξεχάσει, τώρα αρχίζουν να αποδίδουν. Το Δεκέμβριο, οι φοβίες, οι ανασφάλειες, τα προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας, θεραπεύονται ή εξαφανίζονται ως δια μαγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ)

Τον Ιανουάριο, το περιβάλλον σας, τρέφει μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό σας. Χρήσιμες συμβουλές από φίλους. Το Φεβρουάριο, η επιχειρηματικότητα και οι πρωτοβουλίες αποδίδουν τα δέοντα. Το Μάρτιο, τα ταξίδια ευνοούνται, είτε για επιμόρφωση, είτε για απλή διασκέδαση. Τον Απρίλιο, μπορεί να αλλάξετε σπίτι ή να ανακαινίσετε πλήρως αυτό που ζείτε. Το Μάιο, αν είστε γυναίκα να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας προς το σύντροφο. Μια εγκυμοσύνη μπορεί να δώσει λύσεις. Τον Ιούνιο, η τύχη σε συνδυασμό με τις ικανότητές σας θα βοηθήσουν στην επαγγελματική και κοινωνική σας άνοδο. Τον Ιούλιο, αγάπη και κατανόηση στο γάμο, ενώ ένα πρόσωπο μεγάλης ηλικίας, χρειάζεται τη φροντίδα σας. Τον Αύγουστο, ένα δάνειο, από οργανισμό, ή πρόσωπο θα λάβετε, ή μια διακριτική αλλά ουσιαστική βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους. Το Σεπτέμβριο, ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να σημάνει την έναρξη μιας πολύ σημαντικής περιόδου στη ζωή σας. Τον Οκτώβριο, η διπλωματία, φέρνει επιτυχία στις συνεργασίες. Το Νοέμβριο, εμπλουτίζονται οι γνώσεις και οι εμπειρίες σας, μέσα από παρέες και συναναστροφές, κυρίως με πρόσωπα κύρους. Το Δεκέμβριο, μια κρίση στις σχέσεις στις αρχές του μήνα μπορεί να σας ρίξει τη διάθεση, ωστόσο ο ίδιος μήνας θα φέρει και την ανάκαμψη.

ΛΕΩΝ (Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ)

Τον Ιανουάριο, περνάτε μια δύσκολη δοκιμασία και είστε μπερδεμένοι και ανήσυχοι. Το Φεβρουάριο, σας λείπει η ορθολογιστική διαχείριση των εσόδων σας. Το Μάρτιο, οι συναναστροφές αποδεικνύονται επιζήμιες. Τον Απρίλιο, προβλήματα με την οικογένεια και το οικείο περιβάλλον γενικότερα. Το Μάιο, οι πρόσφατες γνωριμίες δημιουργούν ρήγματα στις ερωτικές σας σχέσεις. Μεγάλη προσοχή αν είστε άντρας, στις γυναίκες που σας πλησιάζουν με αδιευκρίνιστες προθέσεις. Τον Ιούνιο, η δουλειά επιβαρύνει την υγεία σας. Καλό είναι να κάνετε ένα γενικό τσεκ απ. Τον Ιούλιο, κρίση στους συνεταιρισμούς και τις συνεργασίες. Ψυχραιμία και προσοχή. Τον Αύγουστο, οικονομικά και περιουσιακά μπερδέματα, μπορεί να φέρουν διχόνοιες μεταξύ των εμπλεκομένων προσώπων. Το Σεπτέμβριο, η δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζετε σας έχει δώσει πολύτιμα μαθήματα, που θα σας βοηθήσουν στη συνέχεια. Τον Οκτώβριο, σαμποτάρετε υποσυνείδητα τις προσπάθειές σας καθώς η αυτοεκτίμησή σας έχει «πιάσει πάτο». Το Νοέμβριο, η συμπεριφορά του συντρόφου σας, ή ενός αγαπημένου σας προσώπου, σας πικραίνει. Το Δεκέμβριο, ψυχραιμία, ορθή κρίση, λογική και εσωτερική ηθική, είναι τα όπλα σας ενάντια σε πρόσωπα και πράγματα που φθείρουν την ψυχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο ΜΑΓΟΣ)

Τον Ιανουάριο, μια ασθένεια που σας ταλαιπωρούσε, υποχωρεί σημαντικά. Το Φεβρουάριο, ανανεωμένοι και δυνατοί , έτοιμοι για όλα θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα σας φανούν χρήσιμες σε πολλούς τομείς. Το Μάρτιο, ένα πρόσωπο με ισχύ και κύρος σας βοηθά σε θέματα καριέρας. Οι προοπτικές είναι πιο ξεκάθαρες από ποτέ. Τον Απρίλιο, επιτυχία στις σπουδές. Αν σκοπεύετε να μάθετε μια ξένη γλώσσα, τώρα είναι ο καιρός. Το Μάιο, παίρνετε μεγάλη ικανοποίηση από τη διευθέτηση ενός περιουσιακού σας ζητήματος. Τον Ιούνιο, μια καινούρια εξαιρετική γνωριμία, θα σας αλλάξει τη ζωή. Τον Ιούλιο, καλή υγεία και φυσική κατάσταση, στήριξη από φίλους, οικογένεια και συνεργάτες. Είστε σε πελάγη ευτυχίας. Τον Αύγουστο, τα παιδιά, και η ενασχόληση μαζί τους θα σας δώσει μεγάλες χαρές. Το Σεπτέμβριο, θα δεχθείτε οικονομική στήριξη από πρόσωπα της οικογένειάς σας. Ιδανικός μήνας για αγοραπωλησίες. Τον Οκτώβριο, το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον θα παίξει σοβαρό ρόλο στις εξελίξεις. Το Νοέμβριο, δικαιώνονται οι προσπάθειές σας ενώ τα οικονομικά αρχίζουν να μπαίνουν σε σειρά. Το Δεκέμβριο, η επιτυχία εδραιώνεται στη ζωή και την καθημερινότητά σας.

ΖΥΓΟΣ (Η ΚΡΙΣΗ)

Τον Ιανουάριο, ένα ξαφνικό αλλά ευχάριστο γεγονός φέρνει ανέλπιστες θετικές αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Το Φεβρουάριο, εντελώς απρόσμενα και ως δια μαγείας, βελτιώνονται τα οικονομικά σας. Το Μάρτιο, ένα μήνυμα σας δίνει χαρά και ανοίγει νέες προοπτικές για να πραγματοποιήσετε αυτά που θέλετε. Τον Απρίλιο, ένα οικογενειακό πρόβλημα λύνεται αίσια. Τον Μάιο, μια καινούρια γνωριμία έρχεται να γεμίσει τα συναισθηματικά σας κενά. Τον Ιούνιο, τα επαγγελματικά σας παίρνουν μια πολύ ευχάριστη τροπή. Τον Ιούλιο, να μη φοβηθείτε να δώσετε τέλος σε σχέσεις που «δεν τραβάνε άλλο». Τον Αύγουστο, απομακρύνεστε από το σπίτι, ή την πατρίδα, για καλό σκοπό όμως. Το Σεπτέμβριο, εξισορροπούνται τα έσοδα με τα έξοδα. Μπράβο. Το επόμενο βήμα είναι η αποταμίευση. Τον Οκτώβριο, φίλοι και γνωστοί φέρνουν νέο αέρα στη ζωή σας, με τις ιδέες τους. Το Νοέμβριο, αναγνωρίζονται τα ταλέντα και οι δυνατότητές σας και αυτό σας ωθεί να κάνετε «επαγγελματικά θαύματα». Το Δεκέμβριο, θα χρειαστεί να θυσιάσετε μια δραστηριότητά σας για κάποια άλλη πιο χρήσιμη. Οι εξελίξεις φέρνουν ικανοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ)

Τον Ιανουάριο, κάποιο ηλικιωμένο πρόσωπο σας επιβαρύνει με την αμφισβήτησή του προς το πρόσωπό σας. Το Φεβρουάριο, προβλήματα που σχετίζονται με τα παιδιά, σας στεναχωρούν. Το Μάρτιο, αποφύγετε να δανειστείτε, αλλά ούτε και να δανείσετε. Τον Απρίλιο, ενδείξεις ότι τα πράγματα πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδιά σας. Το Μάιο, δεν θα πρέπει να βιαστείτε ούτε να κινηθείτε, ούτε και να συμπεράνετε. Πριν από οποιοδήποτε ρίσκο, μιλήστε με κάποιους εμπειρότερους. Τον Ιούνιο, η κρίση στις σχέσεις ή στο γάμο, δημιουργεί εσωτερική ένταση. Βρείτε τρόπο να εκτονωθείτε. Τον Ιούλιο, κινδυνεύετε να αποκαλυφθούν τα «κρυμμένα» λεφτά. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε. Τον Αύγουστο, αποφασίσετε να πάτε διακοπές, το χρειάζεστε. Τον Σεπτέμβριο, δυσκολίες στις σχέσεις σας με συγγενικά σας πρόσωπα, εντάσεις, ίσως και ρήξεις. Τον Οκτώβριο, κάντε ένα διάλειμμα για να επανεξετάσετε, καριέρα και προσωπικούς στόχους. Το Νοέμβριο, αγεφύρωτα τα χάσματα μεταξύ των ατόμων μιας παρέας ή μιας ομάδας. Δείξτε ψυχραιμία. Το Δεκέμβριο, μια τάση απομόνωσης θα σας κρατήσει μακριά από παρέες και συναναστροφές, αλλά θα σας κάνει καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (ΤΟ ΑΡΜΑ)

Τον Ιανουάριο, είναι απαραίτητοι κάποιοι στρατηγικοί συμβιβασμοί προκειμένου να γίνει καλύτερη η δουλειά σας. Το Φεβρουάριο, τα οικονομικά σας είναι βελτιωμένα σε σημαντικό βαθμό. Το Μάρτιο, ένα ταξίδι, εκτός από επιτυχία στις δουλειές, θα φέρει και επιτυχία στον έρωτα. Τον Απρίλιο, κέρδη από διευθετήσεις κληρονομικών και ένας αξιοπρεπής τραπεζικός λογαριασμός, σας δίνει ικανοποίηση. Το Μάιο, μια ερωτική γνωριμία σας διχάζει, καθώς δεν είστε αποφασισμένοι να ενδώσετε σε μια σχέση. Τον Ιούνιο, καταπολεμήστε το άγχος και τα νεύρα σας, βρίσκοντας πρακτικές λύσεις εκτόνωσης. Τον Ιούλιο, μπορεί να χρειαστεί να χωρίσετε οριστικά και αμετάκλητα από μια σχέση που πλέον σας έχει γίνει βάρος. Τον Αύγουστο, κάποιοι θα σας υποσχεθούν γρήγορα και εύκολα χρήματα. Μην ενδώσετε. Τον Σεπτέμβριο, ευνοούνται οι συναλλαγές με το εξωτερικό, και η επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Τον Οκτώβριο, οι στόχοι σας αρχίζουν να δείχνουν ξεκάθαρα προς τα πού πορεύονται. Το Νοέμβριο, θα βρεθείτε σε ένα κοινωνικό περιβάλλον, που αποτελείται από άτομα κύρους, που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στην επιτυχία σας. Το Δεκέμβριο, ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας, μπορούν να γκρεμίσουν και το πιο δύσκολο εμπόδιο στο δρόμο σας προς την επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ)

Τον Ιανουάριο, δεν ευνοούνται οι επενδύσει. Οικονομική απώλεια, στοιχίζει τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά. Το Φεβρουάριο, προσοχή σε υγεία και εργασία. Χρειάζεστε ξεκούραση. Το Μάρτιο, να είναι προσεκτικοί με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σας. Κίνδυνος τεχνικών βλαβών στα μεταφορικά μέσα. Τον Απρίλιο, ένας τσακωμός, μια αντιπαράθεση με άτομα της οικογένειάς σας, σας εκνευρίζει και σας στεναχωρεί. Το Μάιο, η εσωτερική ένταση δεν είναι καλός σύμβουλος αν θέλετε να έχετε καλές σχέσεις με φίλους, ή επαγγελματικούς συνεργάτες. Τον Ιούνιο, απαιτείται υπομονή από μέρους σας αλλά και η διάθεση να ακούσετε τις συμβουλές των σοφότερων και εμπειρότερων από εσάς. Τον Ιούλιο, να προσπαθήσετε να αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει ενώπιον δικαστικής έδρας. Τον Αύγουστο, περιπλοκές στα περιουσιακά, ενώ οι οικονομικές σας υποχρεώσεις, διατροφές, λογαριασμοί, χρέη προς τρίτους, πηγαίνουν πίσω. Το Σεπτέμβριο, κόντρες με ανώτερους, ίσως σας στοιχίσουν τη δουλειά σας. Κακή ψυχολογία. Τον Οκτώβριο, ευχάριστα τα αποτελέσματα στις προσπάθειές σας, στη δουλειά και στα προσωπικά. Το Νοέμβριο, θα εξορίστε οριστικά από τη ζωή σας όλους εκείνους που σας έκαναν το φίλο ενώ πίσω σας, σας επιβουλεύονταν. Το Δεκέμβριο, με μια πικρία από το προηγούμενο διάστημα, αποφασίζετε τη νέα χρονιά να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (ΤΟ ΑΣΤΡΟ)

Τον Ιανουάριο, τα εμπόδια υποχωρούν. Ήσυχοι, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σχεδιάζετε το μέλλον. Το Φεβρουάριο πολλοί νέοι φίλοι στο δρόμο σας, έχουν κάτι χρήσιμο να σας δώσουν. Το Μάρτιο, αναγνώριση και επιτυχία στη δουλειά. Νέα σχέδια, νέες προοπτικές. Τον Απρίλιο, μια καινούρια γνωριμία, κάνει την καρδιά σας να χτυπά σε τρελούς ρυθμούς. Το Μάιο, οι δυνατότητες για κέρδη είναι μεγάλες. Προσμετρήστε το ρίσκο. Τον Ιούνιο, ξεκινά μια νέα περίοδος για τις σχέσεις ή το γάμο. Εξαιρετικές οι προοπτικές. Τον Ιούλιο, σωματική ευρωστία, σχέδια που υλοποιούνται. Ψυχική δύναμη και αισιοδοξία. Τον Αύγουστο, σας περιμένουν μεγάλες χαρές από τα παιδιά σας, αν έχετε, αλλά από την ενασχόληση με παιδιά γενικότερα. Το Σεπτέμβριο, υποχωρούν και τα τελευταία εμπόδια που δεν άφηναν τα επαγγελματικά σας σχέδια να εξελιχθούν ομαλά. Τον Οκτώβριο, θα έχετε την υποστήριξη των φίλων αλλά και των δικών σας σε ό,τι αποφασίσετε. Το Νοέμβριο, η γοητεία σας, η συμπεριφορά σας, αλλά και οι γνώσεις σας, θα κάνουν θαύματα. Το Δεκέμβριο, τα αρνητικά, μένουν εκεί που ανήκουν. Στο παρελθόν. Σταδιακά ο δρόμος σας ξεκαθαρίζει και μέλλον φαντάζει πιο προσιτό από ποτέ.

ΙΧΘΥΕΣ (Ο ΤΡΕΛΟΣ)

Τον Ιανουάριο, γκρίνιες και καβγάδες με την οικογένεια, σας επιβαρύνουν την ψυχολογία. Το Φεβρουάριο, οι ερωτικές σχέσεις, περισσότερο πιέζουν παρά ικανοποιούν. Το Μάρτιο, η απόδοσή σας δεν πείθει τους ανώτερούς σας στη δουλειά. Αλλάξτε στάση. Τον Απρίλιο, ασφυκτική η πίεση που αισθάνεστε από τις υποχρεώσεις σας. Το Μάιο, ζημιά ή αποτυχία στα οικονομικά σας σχέδια από έκτακτα έξοδα. Τον Ιούνιο, ανεύθυνη στάση από μέρους σας, προβληματίζει την ομαλή ροή των νομικών σας θεμάτων. Τον Ιούλιο, το κοινωνικό σας προφίλ, βάλλεται από την επιπόλαιη στάση σας. Τον Αύγουστο, άτομα με ύποπτο παρελθόν, έρχονται να σας υποσχεθούν, ότι μπορούν να συμβάλλουν στην καλή εξέλιξη των θεμάτων σας. Μην τους πιστέψετε. Το Σεπτέμβριο, στόχοι και αξίες πρέπει να αναθεωρηθούν. Έχετε κάνει αρκετά λάθη και πρέπει να αλλάξετε πορεία πλεύσης. Τον Οκτώβριο, θολή και ομιχλώδης περίοδος. Δεν ενδείκνυται για σοβαρές αποφάσεις. Το Νοέμβριο, να αποφύγετε τα περιττά έξοδα και μην ρισκάρετε σε επενδύσεις. Το Δεκέμβριο, μετριάστε τον εγωισμό σας, γιατί δεν τα ξέρετε όλα.