Ερωτικό Ταρώ – Εσείς

Ποια θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά για το μήνα Ιούλιο, σύμφωνα με τις κάρτες Ταρώ;

Κριός «Οι Ερωτευμένοι»
Χρειάζεται να πάρετε μια άμεση απόφαση. Να δώσετε τέλος σε μια σχέση που δεν πάει άλλο, ή να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα; Ίσως πάλι νιώθετε ότι σας έχουν απορρίψει και θυμώνετε γι αυτό; Αναρωτηθείτε μήπως απλά εξαρτάστε συναισθηματικά από το σύντροφό σας και αυτό που σας τσακίζει, δεν είναι η απόρριψη αλλά ο φόβος μιας καινούριας επιλογής;

Ταύρος «Η Εγκράτεια»
Συμπεριφέρεστε στη σχέση σας, με πολύ συναισθηματικό τρόπο και χωρίς ορθή κρίση. Θα έπρεπε να έχετε μάθει ως τώρα ότι το μοτίβο των σχέσεων που επιδιώκετε, θα πρέπει να είναι προς το καλύτερο και να σας δίνουν τη δυνατότητα να εξελιχτείτε. Καθώς δεν είναι εύκολο για σας να βρείτε κάτι τέτοιο, πέφτετε από τη μία λάθος σχέση στην άλλη.

Δίδυμος «Το Άστρο»
Αν αυτός που σας έχει, δεν σας εκτιμά, είναι ανόητος. Είστε ένα ελπιδοφόρο πλάσμα, που κλείνετε μέσα σας τη σοφία του Σύμπαντος. Γι αυτό και αγανακτείτε όταν δεν σας αναγνωρίζουν την προσφορά σας. Δεν συγχωρείτε την αχαριστία και τον εγωισμό και θυμώνετε όταν το ταίρι σας συμπεριφέρεται έτσι. Δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις.

Καρκίνος «Η Σελήνη»
Εσωστρέφεια, καχυποψία, φοβίες και ανασφάλειες σχετικά με το ταίρι σας. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας κάνει εριστικούς και με επιθετικές διαθέσεις, προς το σύντροφό σας και όχι μόνο. Εντάξει, χρειάζεστε κάποιον που να επιβεβαιώνει με κάθε τρόπο την αγάπη του, αλλά δεν μπορεί να γίνεται αυτό 24 ώρες το 24ωρο, επειδή εσείς αισθάνεστε ανασφαλείς.

Λέων «Ο Ερημίτης»
Διαχειρίζεστε κρυφές σκέψεις, παλιά απωθημένα, με σταθερά βήματα προς την αυτοβελτίωση. Αυτός είναι λίγο μοναχικός δρόμος και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας καθώς απομονώνεστε αρκετά συχνά. Η κάρτα, προτείνει, να προτιμήσετε τη συντροφιά του συντρόφου σας, γιατί η μοιρασιά, είναι καλύτερη από τη μοναχικότητα.

Παρθένος «Το Άρμα»
Η νόηση και το συναίσθημα λειτουργούν μέσα σας σε απόλυτη ισορροπία. Λάμπετε και κυριαρχείτε, τόσο στη σχέση σας, όσο και στο υπόλοιπο περιβάλλον σας. Ο σύντροφός σας δεν γίνεται να μην προσέξει και εκτιμήσει αυτά τα προσόντα. Σύντομα, μπορείτε να περιμένετε να γίνουν «επόμενα» και «μεθεπόμενα» βήματα, αρκεί να μην «κοκορεύεστε».

Ζυγός «Ο Οίκος του Θεού»
Διανύετε μια περίοδο, ανασφάλειας και ζήλιας. Απαιτείτε χωρίς να δίνετε. Θα υποστείτε σύντομα τις συνέπειες, αν δεν αλλάξετε ρότα. Κι αν όλα αυτά τα έχετε ξαναζήσει, τότε θα πρέπει να σκεφθείτε διπλά και τριπλά. Η συμβουλή της κάρτας είναι ότι δεν έχετε όρια. Δεν ξέρετε να βάζετε φρένο. Κι αν δεν το μάθετε, οι καταστροφές θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Σκορπιός «Η Κρίση»
Ο θερισμός, είναι ανάλογος με τη σπορά. Αν αφήσατε τα κακώς κείμενα να κυριαρχήσουν στη σχέση σας, θα εισπράξετε, κρίση. Ευτυχώς, σας δίνεται ο χρόνος να διορθώσετε τα πράγματα. Δείτε τη σχέση σας με αγάπη και κατανόηση. Ζητήστε την ευκαιρία με καλοσύνη, και θα σας δοθεί. Το ταίρι σας, πρώην ή νυν, είναι διατεθειμένο να σας δεχθεί. Τολμήστε το.

Τοξότης «Ο Θάνατος»
Κανείς δεν ζηλεύει τη θέση σας. Τα πάντα γύρω σας, είναι νεκρά. Ακόμα κι αυτό το κενό που νιώθετε μέσα σας, πιστεύετε ότι δεν θα κλείσει ποτέ. Σκεφθείτε όμως, κάθε τέλος, έρχεται για να δώσει την ευκαιρία σε μια αρχή. Αυτό που εσείς πρέπει να επιλέξετε, είναι, αν η νέα ζωή που επιθυμείτε, προσωποποιείται στο πρώην ταίρι σας, ή σε ένα εντελώς νέο πρόσωπο.

Αιγόκερως «Η Αυτοκράτειρα»
Είστε άνθρωπος του νόμου και της τάξης. Το πιο ιερό για σας είναι να σας αναγνωριστούν τα δικαιώματά σας. Βάσει αυτού, είστε κυριαρχικοί στις σχέσεις σας και απαιτείτε να γίνονται, πάντα, πράξη οι δικές σας απόψεις. Αλίμονο στο ταίρι σας, που θα αμφισβητήσει αυτή σας την πεποίθηση. Όμως, αν δεν βάλετε νερό στο κρασί σας η σχέση θα προβληματιστεί.

Υδροχόος «Ο Αυτοκράτορας»
Θέλετε να περάσετε το δικό σας, γιατί θεωρείτε ότι αυτό είναι το σωστό, χωρίς να δίνετε την ευκαιρία στο σύντροφό σας να εκφράζει και τη δική του άποψη. Και τότε, φουντώνει η μάχη. Ακόμα κι αν χάσετε, πάντα υπάρχει στο μυαλό σας η ρεβάνς. Αν δεν χαμηλώστε τους τόνους, η ισορροπία κλυδωνίζεται επικίνδυνα. Διαλέξτε τι θέλετε. Πόλεμο και χωρισμό, ή ειρήνη και συμφιλίωση;

Ιχθύς «Ο Διάβολος»
Η συμπεριφορά σας δεν είναι και τόσο αγγελική. Αλίμονο στο άτομο που έχει πέσει ή θα πέσει στον έρωτά σας. Θα άγεται και θα φέρεται υπό τις προσταγές σας, γιατί η αλήθεια είναι ότι ψάχνετε, περισσότερο να ελέγξετε, παρά να αγαπήσετε με πάθος. Αν ακόμα δεν έχετε αφήσει «το πιράνχα» μέσα σας, ελεύθερο, είναι γιατί φοβάστε μην χάσετε αυτό που προτίθεστε να ποδηγετήσετε.