Το 2018 είναι μια χρονιά όπου πολλά ξεκινούν και άλλα τόσα τελειώνουν. Εσείς, πρέπει να ακολουθήσετε τα μηνύματα της εποχής, για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Κριός: φέτος θα διδαχθείτε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, καθώς διάφοροι, θα σπεύσουν να σας εξυπηρετήσουν και να σας ανεφοδιάσουν, την ώρα που το χρειάζεστε. Η ζωή σας, θα γίνει πιο λαμπερή και πιο καθαρή. Η προτεραιότητά σας, θα είναι οι πρακτικές σας ανάγκες, αφήνοντας πίσω συναισθήματα και ιδεολογίες που πλέον είναι μπανάλ…

Ταύρος: θα ωριμάσετε ψυχολογικά, βλέποντας ότι ανοίγει μπροστά σας ένας νέος μελλοντικός δρόμος. Οι αποφάσεις που θα πάρετε και οι συνθήκες που θα αλλάξετε θα αποτελέσουν το θεμέλιο, όπου πάνω του θα στηριχθούν οι προσπάθειές σας τα επόμενα δύο χρόνια. Όσο κι αν σας «ξαφνιάσει», το νέο έτος, εσείς θα κρατήσετε μια χαρά τις ισορροπίες σας.

 Δίδυμοι: έχετε αποκτήσει πείρα στην υπερπήδηση εμποδίων έτσι ώστε τίποτα να μην είναι ικανό να σταθεί στο δρόμο σας και να σας εμποδίσει να εξελιχτείτε. Μάθατε να αναμένετε τα δύσκολα, κι έτσι τίποτα δεν μπορεί να σας σοκάρει ή να σας εκπλήξει. Με αυτό το σκεπτικό, προχωράτε ακάθεκτοι προς την υλοποίηση των σχεδίων σας.

Καρκίνος: μπορεί τα χρήματα που βγάζετε να μην είναι όσα θα θέλατε, αλλά οι συναισθηματικές και κοινωνικές αναθεωρήσεις που πρόκειται να κάνετε, θα σας βοηθήσουν να βρείτε καινούριους δρόμους και καινούριους ανθρώπους που θα σας φανούν πολύ χρήσιμοι. Η αυτογνωσία κρίνεται απολύτως απαραίτητη αυτή τη χρονιά.

Λέων: τα τελευταία τρία χρόνια, για σένα υπήρξαν «εφιάλτης» για σας. Φέτος όμως, ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, σας ανοίγει δρόμους ανάπτυξης και προόδου. Βασική προϋπόθεση, είναι να κάνετε τη σωστή επιλογή.  Αυτό σημαίνει πίστη σε ό,τι κάνετε, και όση κι αν είναι η κούραση, εσείς την μετατρέπετε σε δύναμη.

Παρθένος: αλλαγή επαγγελματικού αντικειμένου, προαγωγή, μια ενδιαφέρουσα αποστολή και κάποιες περιστασιακές επιτυχίες, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα νέο επαγγελματικό προφίλ, σε ένα καινούριο περιβάλλον, που εναρμονίζεται καλύτερα με τις προσδοκίες σας. Τα καλά σας στοιχεία θα φανούν, και θα υπάρξει επιβράβευση

Ζυγός: ήταν μεγάλη πλάνη να πιστεύετε ότι μπορείτε να στηριχτείτε στους άλλους. Φέτος, θα μάθετε να στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις,  περνώντας στην επόμενη επαγγελματική φάση. Χρησιμοποιήστε σωστά την εύνοια του Δία από το Σκορπιό και προχωρήστε σε αποφάσεις και επόμενα βήματα, ελεύθερα, δυναμικά και με αυτοπεποίθηση.

Σκορπιός: να είστε μεθοδικοί, προσαρμόσιμοι, εύκαμπτοι και ανοιχτοί στις προκλήσεις. Με υπομονή θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε σωστά την εύνοια του Δία, στο ζώδιό σας και να κάνετε τα όνειρά σας, πραγματικότητα. Και αν και θα υπάρξουν φορές που θα δοκιμαστεί η αντοχή σας στα δύσκολα, εσείς θα καταφέρετε, σχεδόν, το ακατόρθωτο.

Τοξότης: περνάτε σε μία νέα εποχή, χωρίς το βάρος του Κρόνου, στο ζώδιό σας, όμως, χρειάζεστε λίγο χρόνο, αφενός να ξεκουραστείτε από μια διετή ταλαιπωρία, αφετέρου να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Με ένα πρόχειρο σχέδιο δράσης, ανά χείρας, μπαίνετε σε πιο ευνοϊκή περίοδο, όπου όλα είναι δυνατόν να συμβούν και να δώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αιγόκερως: ότι πετύχετε φέτος, θα αποτελέσει την εγγύηση της επιτυχίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Σταθερότητα στον επαγγελματικό τομέα, υπομονή και αντοχή στα δύσκολα θα φέρουν προαγωγές, εξελίξεις και επιβραβεύσεις. Να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας μόνο και να μην ακούτε τους πολλά υποσχόμενους.

Υδροχόος: οι παλιές ιδέες και συνήθειες, δεν σας συμφέρουν πια. Ήρθε ο καιρός να αλλάξετε ρότα. Φέτος, εγκαινιάζεται μια νέα εποχή για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, όπου οι επιβραβεύσεις, θα είναι αραιές αλλά θα έχουν νόημα. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να αλλάξετε τακτική, στρατηγική προσέγγισης των καταστάσεων, κι έτσι, θα σας εξασφαλίσει μια μελλοντική, αλλά μακροχρόνια, επιτυχία.

Ιχθείς: ανοίγεται μπροστά σας μια περίοδος όπου θα αποκατασταθούν τα κακώς κείμενα. Να ακούτε τη διαίσθησή σας, και να εμπιστεύεστε τα ένστικτά σας. Οι αλλαγές έρχονται αργά, αλλά σταθερά και σας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια, στην επιτυχία. Τυχαία γεγονότα, θα παίξουν ιδιαίτερα καλό ρόλο στις εξελίξεις αυτής της χρονιάς.