Τι λένε οι κάρτες Ταρώ για κάθε ζώδιο, τον Ιανουάριο;

Τι αποκαλύπτουν οι κάρτες Ταρώ για τα ζώδια, τον Ιανουάριο 2018

Κριός «Ο Κόσμος»

Περάσατε με άριστα στις εξετάσεις της προηγούμενης χρονιάς και τώρα έρχεται η δικαίωση. Όχι ότι δεν το περιμένατε βέβαια. Τώρα, όλοι οι στόχοι σας, πραγματοποιούνται με τρόπο καλύτερο απ’ αυτόν που ονειρευτήκατε. Επαγγελματικά, διανύετε την πιο δημιουργική σας περίοδο, ενώ τα ερωτικά σας απογειώνουν.

Ταύρος «Η Δικαιοσύνη»

Είναι ώρα να κάνετε προσαρμογές, ώστε ό,τι έχει διασαλευθεί, να επανέρθει στην πρωτύτερη ισορροπία του. Οποιαδήποτε υπερβολή τώρα, θα είχε συνέπειες που δεν θα θέλατε να βιώσετε, γι αυτό να είστε πάντα εντός ορίων. Ο δρόμος για την επιτυχία, είναι η λογική, ίσως και ο συμβιβασμός. Στρατηγικές υποχωρήσεις ίσως να είναι απαραίτητες.

Δίδυμοι «Το Άστρο»

Η ζωή σας καλυτερεύει μέρα με τη μέρα. Βλέπετε τις προσπάθειές σας να αποδίδουν και αυτό σας γεμίζει ευτυχία. Οι ορίζοντές σας διευρύνονται και αποκτάτε σφαιρική άποψη για τα πάντα. Αν προσπαθήσετε δε, να βλέπετε την ουσία και όχι την επιφάνεια των πραγμάτων, πραγματικά θα λάμψετε. Αγαπημένοι, σας στηρίζουν και σας βοηθούν.

Καρκίνος «Ο Τρελός»

Κάνετε την επανάστασή σας, ακολουθώντας έναν πιο ριζοσπαστικό τρόπο ζωής, ενάντια σε καθωσπρεπισμούς και στεγανά. Συμπεριφέρεστε σύμφωνα με το πώς αισθάνεστε αδιαφορώντας για την εντύπωση που θα προκαλέσετε στον περίγυρό σας. Προσέξτε όμως, γιατί αυτό, δεν σας αναγάγει, απαραίτητα στον βαθμό της μεγαλοφυΐας, όπως θέλετε να πιστεύετε.

Λέων « Ο Ιεροφάντης»

Έμπνευση, εσωτερική καθοδήγηση, έρχονται με τη μορφή ενός ανθρώπου, ο οποίος με λόγια σοφά, απαλύνει την καρδιά και τις αγωνίες σας. Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ πιο κοντά σας απ’ όσο πιστεύετε και ίσως πρόκειται για τον άνθρωπο που σας συντροφεύει στο ταξίδι της ζωής. Από σήμερα λοιπόν, αποφασίζετε να τον ακούτε με μεγαλύτερη προσοχή.

Παρθένος «Η Ισχύς»

Γοητεύετε με το ταμπεραμέντο και τη θετικότητά σας, ακόμα κι αυτούς που δεν πίστευαν σε σας. Αγωνίζεστε με τον καλύτερο τρόπο για να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας και ανταμείβεστε πλουσιοπάροχα. Οι εξελίξεις έρχονται ανάλογα με τους χειρισμούς σας και θα είναι στο μέγιστο βαθμό, ευνοϊκές για το παρόν αλλά και το μέλλον σας.

Ζυγός «Η Αυτοκράτειρα»

Ήρθε η ώρα της συγκομιδής, της αφθονίας, της χαράς, της δύναμης της δημιουργίας. Όλα μπορείτε να τα πετύχετε ακολουθώντας με πίστη και εμπιστοσύνη το δρόμο της αγάπης και της ευλάβειας. Με το φλογερό ταμπεραμέντο σας, θα αποτελέσετε έναν δύσκολο, έως ανυπέρβλητο αντίπαλο για όσους νομίζουν ότι μπορούν να τα βάλουν μαζί σας.

Σκορπιός «Ο Ήλιος»

Δεν θα μπορούσατε να βρείτε πιο κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας. Ακτινοβολείτε και όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας. Αν και αυτό είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι, καθώς  όσο πλησιάζει κανείς στην κορυφή, τόσο πιο άγριοι είναι οι άνεμοι, ωστόσο εσείς, έχετε και την υποστήριξη αλλά και τη βοήθεια, όλων εκείνων που έχετε βοηθήσει εσείς, στο παρελθόν.

Τοξότης «Ο Διάβολος»

Υπάρχουν εκκρεμότητες που δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε, να ζήσετε ελεύθερα και χωρίς άγχη. Αυτό που χρειάζεστε είναι να πάρετε μια απόφαση, να μπείτε στο χορό και να χορέψετε, όσο χρόνο κι αν σας πάρει, και να λύσετε ό,τι εκκρεμεί. Θα πρέπει επίσης να καταφέρετε να απαλλαγείτε και από ανθρώπους που φορτώνουν την ψυχή σας με επιπλέον σκοτάδι. Αυτό, θα σας φέρει προσωπική αναγνώριση και υλική δύναμη.

Αιγόκερως «Ο Αυτοκράτορας»

Ένα πρόσωπο κύρους παρουσιάζεται στη ζωή σας, που μπορεί να είναι σύμμαχος, μπορεί όμως και αντίπαλος. Εξαρτάται από το πώς θα χειριστείτε εσείς οι ίδιοι τα θέματα που θα προκύψουν μαζί του. Εσείς, αυτό το διάστημα, πρωτεύετε σε όλα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να οργανώσετε τη ζωή σας και να επιμείνετε στους στόχους σας.

Υδροχόος «Ο Ερημίτης»

Τα γεγονότα στη ζωή σας, ως τώρα, μάλλον έκαναν πολλή φασαρία και έχετε ανάγκη να ησυχάσετε και να ηρεμήσετε. Είναι η στιγμή να μείνετε μόνοι, με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας, να έρθετε σε επαφή με τη δική σας εσωτερική αλήθεια και να επανακαθορίσετε τους στόχους σας. Μέσα από τη σιωπή, το πνεύμα σας καθαρίζει, αναλύει και σκέφτεται δημιουργικά.

Ιχθύς «Ο Οίκος Του Θεού»

Οι φιλοδοξίες σας, τα πάθη σας, τα θέλω και οι επιθυμίες σας, σας έχουν οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και συμπεριφορές και τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής. Ότι ξέρατε, ανατρέπεται. Ότι πιστεύατε, αναδιαρθρώνεται σε νέες βάσεις και πρέπει να είστε έτοιμοι τόσο να πληρώσετε το τίμημα των λαθών σας, όσο και να εισέλθετε σε μια νέα ζωή, πιο ταπεινή, πιο αληθινή, μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές και ανούσιους κομπασμούς.