Τι λένε οι κάρτες Ταρό για κάθε ζώδιο, τον Απρίλιο 2018 ;

Κριός «Η Αρχιέρεια»

Δεν είναι ώρα για δράση, αλλά υπομονή και δεκτικότητα. Κρατήστε τα σχέδιά σας μυστικά και λειτουργήστε με θηλυκό τρόπο. Πολλές οι ψυχικές διακυμάνσεις αλλά και έντονη διαίσθηση. Άλλοτε να είστε γεμάτοι αγάπη κι άλλοτε να λειτουργείτε ψυχρά. Ανάλογα με την περίσταση. Η γυναικεία δύναμη μέσα σας θα πράξει με σοφία, χωρίς βιασύνες.

Ταύρος «Ο Κρεμασμένος»

Βρίσκεστε σε κατάσταση αναμονής, όπου όλα τα δεδομένα αλλάζουν χωρίς τη θέληση ή την παρέμβασή σας. Αναγκαστικά λοιπόν, κι εσείς θα πρέπει να αλλάξετε τις αντιλήψεις και τις προσδοκίες σας. Κάτι θα πρέπει να θυσιάσετε στο βωμό της επιτυχίας. Ίσως ένα κομμάτι του εαυτού σας, που μέχρι τώρα μόνο προβλήματα σας δημιουργούσε.

Δίδυμοι «Η Δικαιοσύνη»

Οποιαδήποτε υπερβολή απ’ τη μεριά σας, τώρα, θα είχε πολύ δυσάρεστες συνέπειες. Αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις που σας «πνίγουν», ώστε να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά. Δείτε όλες τις πλευρές του προβλήματος και όχι μόνο τη δική σας. Ο μόνος δρόμος αυτή τη στιγμή είναι ο συμβιβασμός, και η λογική αντιμετώπιση.

Καρκίνος «Η Σελήνη»

Αυτή τη στιγμή, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός σας, δεν είναι καλός σύμβουλος και σας οδηγεί στο να παρερμηνεύετε τις καταστάσεις και να μην βλέπετε τα πράγματα, στις πραγματικές τους διαστάσεις. Η κυκλοθυμία και η αναποφασιστικότητα κυριαρχούν και σας εγκλωβίζουν στη φαντασία και στο εξωπραγματικό. Αν δεν προσγειωθείτε σύντομα, θα έχετε πρόβλημα.

Λέων «Ο Κόσμος»

Η αποζημίωση έρχεται και με το παραπάνω, γιατί όπως φαίνεται, περάσατε με άριστα τις εξετάσεις της ζωής. Είναι η ώρα της ολοκλήρωσής σας καθώς κλείνει ένας κύκλος ζωής, φέρνοντας μαζί του τα δώρα του. Ο στόχοι σας πραγματοποιούνται ο ένας μετά τον άλλο. επαγγελματικά, διανύετε την καλύτερή σας περίοδο. Όσο για τα αισθηματικά, τίποτα δεν θα σας ολοκλήρωνε περισσότερο, από τη δημιουργία οικογένειας.

Παρθένος «Ο Τροχός της Τύχης»

Η τύχη σας ευνοεί και σε κάθε σας βήμα, νιώθετε την υποστήριξή της, μέσω απίστευτα, ευνοϊκών γεγονότων, και ανθρώπων που είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να σας βλέπουν χαρούμενους. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει μεγάλη χαρά και θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας ιδιαίτερα ευνοϊκής, για σας, περιόδου.

Ζυγός «Ο Τρελός»

Παιδιάστικη συμπεριφορά. Έμμονες ιδέες, άγνοια, ανοησία, είναι έννοιες που αυτή την περίοδο σας εκφράζουν. Είστε οι αιώνιοι έφηβοι που αρνούνται να μεγαλώσουν και να ανταπεξέλθουν στις ευθύνες που τους αναλογούν, ζώντας συνεχώς στο δικό σας κόσμο, χάνοντας τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται προκειμένου να εξελιχτείτε. Πρέπει να επανεξετάσετε τη δράση σας, αν θέλετε φυσικά, να έχετε καλά αποτελέσματα.

Σκορπιός «Το Άρμα»

Με τη δύναμη της θέλησης και της ορθής προσπάθειάς σας, είστε στο δρόμο της επιτυχίας και μάλιστα δεν απέχετε πολύ. Κατακτάτε τους στόχους σας, και κάνετε άλματα προόδου. Ακόμα και αντίθετες δυνάμεις τώρα, λειτουργούν προς όφελός σας. Είστε ο νικητής της ζωής, που φέρνει τη χαρά όπου κι αν πάει.

Τοξότης «Ο Θάνατος»

Θάνατος και αναγέννηση σε όλα τα επίπεδα. Αυτή είναι η στιγμή που κάτι τελειώνει για σας, προκειμένου να γεννηθεί κάτι νέο. Για να έρθει όμως το καινούριο, το παλαιό πρέπει να πεθάνει. Η περίοδος αυτή, είναι δύσκολη για σας, γιατί τίποτα δεν πάει όπως το είχατε υπολογίσει. Αυτό συμβαίνει γιατί το παρελθόν ακόμα, έχει ισχύ μέσα σας. Αν δεν το αποποιηθεί τε δεν θα καταφέρετε να βγείτε νικητές.

Αιγόκερως «Η Κρίση»

Ένα ξαφνικό γεγονός αναστατώνει τα πάντα στη ζωή σας. Ένας αέρας ανανέωσης έρχεται με σκοπό την ολοκλήρωσή σας. Θα λάμψει μπροστά στα μάτια σας η αλήθεια και θα δείτε ξεκάθαρα το τοπίο γύρω σας. Θα αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας και θα προχωρήσετε σε ένα νέο μοτίβο ζωής που θα εκπλήξει τους πάντες γύρω σας, και όχι πάντα ευχάριστα.

Υδροχόος «Ο Διάβολος»

Μια εξάρτηση, ένα ανομολόγητο πάθος, εξουσιάζει τη ζωή σας και δεν σας αφήνει να χαρείτε και να ζήσετε ελεύθεροι. Δεν είναι παρά μια απόφαση, να αφήσετε αυτό το πάθος πίσω σας και να μην  επιτρέψετε άλλο στον εαυτό σας να κυριαρχείται από την κατώτερη φύση του. Αλλάξτε νοοτροπία πριν το πάθος αυτό αποκτήσει ολοκληρωτικό έλεγχο επάνω σας.

Ιχθύες «Ο Αυτοκράτορας»

Ένα αντρικό πρόσωπο, κύρους, θα σταθεί ο καλύτερός σας φίλος, ή ο ισχυρότερός σας φίλος, ανάλογα πώς θα ανταποκριθείτε εσείς στο κάλεσμά του. Μια προσπάθειά σας που έχει ξεκινήσει στο παρελθόν, συνεχίζεται και με συνέπεια δίνει τους καρπούς της. έχετε ανάγκη να είστε πρώτοι σε όλα και αυτό τώρα πραγματοποιείται με τη βοήθεια ισχυρών αντρών.