Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 27/01

ΚΡΙΟΣ
Η ΔΥΝΑΜΗ

Θετική στάση απέναντι στη ζωή και στα γεγονότα της καθημερινότητας, θα βοηθήσει ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί στο πώς εκφράζεται το δυναμισμό σας, γιατί μπορεί να γίνετε λίγο τρομακτικοί γι αυτούς που τον βιώνουν

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Θα είστε σε θέση να συλλογιστείτε για τον εαυτό σας, με αντικειμενικότητα και να δείτε όλες εκείνες τις κρυμμένες αλήθειες που αγνοούσατε ως τώρα. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεκινήσετε επαγγελματικά πλάνα, αλλά και να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία ένα πρόβλημα

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Θα παρουσιαστεί μια ευκαιρία για να καλυτερέψουν τις συνθήκες που ζείτε. Δείξτε ψυχραιμία και μην παραδοθείτε στον ενθουσιασμό της στιγμής. Αντιμετωπίστε σοφά, τις συνθήκες που παρουσιάζονται και η επιτυχία είναι πιο κοντά από ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ

Νιώθετε ανήσυχοι και αποφεύγετε να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας. Οι ευκαιρίες περνάνε μέσα από τα χέρια σας και σεις δεν το παίρνετε είδηση. Μοιρολατρείτε, γκρινιάζετε, αλλά δεν κάνετε τίποτα για να αλλάξετε την κατάσταση.

ΛΕΩΝ
Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ένα αναπάντεχο γεγονός σας εκτροχιάζει με δυσάρεστες συνέπειες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμπλακείτε σε ένα ατύχημα, ή μια διαμάχη. Να είστε προσεκτικοί και να μην αφήνετε το στρες της καθημερινότητας να κουμαντάρει τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο ΜΑΓΟΣ

Τα προβλήματά σας, δεν λύνονται εύκολα και είναι πιθανό να συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός που θα οδηγήσει στην κατάρρευση κάποιου τομέα της ζωής σας. Να μην εμπλακείτε σε παρανομίες, να διαφυλάσσετε τις αρχές σας και τις ηθικές σας αξίες.

ΖΥΓΟΣ
Ο ΜΑΓΟΣ

Θα δυσκολευτείτε αρκετά να προσαρμοστείτε σε αλλαγές γιατί σας διακατέχει παθητικότητα. Δεν προβαίνετε στα απαραίτητα βήματα δημιουργώντας καθυστερήσεις, τόσο στις δικές σας υποθέσεις όσο και στων άλλων. Πάρτε πρωτοβουλίες πριν είναι αργά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Μια αλλαγή έρχεται μέσα σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο. Είτε την προκαλείτε εσείς, είτε γίνεται από μόνη της, θα βοηθήσει στην ολοσχερή μετάλλαξη της καθημερινότητάς σας. Θα αναγεννηθείτε στην πορεία ενός μέλλοντος καλύτερου από ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Ενώ η κατάσταση είναι με το μέρος σας, μπορεί να χάσετε την σιγουριά σας ή να γίνετε σκεπτικοί, αρνητικοί κι απαισιόδοξοι. Η ανασφάλεια και το υπερβολικό άγχος, θα σας φέρει ενώπιον πολλών αμήχανων στιγμών. Στην πραγματικότητα όλα πηγαίνουν καλά. Γι αυτό συνέρθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Όταν βρίσκεστε στο κέντρο αντιπαραθέσεων, γίνεστε κλειστοφοβικοί, στενόμυαλοι και άκαμπτοι. Αυτό συμβαίνει γιατί κρατάτε αμυντική στάση. Εμπιστευθείτε λίγο περισσότερο τις δυνάμεις σας, αλλά και το σύμπαν, και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Με θάρρος και ηγετικές ικανότητες, αντιμετωπίζετε τα θέματα που σας απασχολούν. Αν δεν χάσετε την αυτοπεποίθησή σας και πράξετε τα δέοντα, όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τα σχέδιά σας. Συμφέρει να κατευθυνθείτε σε επαγγελματικές ευκαιρίες που εμπεριέχουν διαπραγματεύσεις.

ΙΧΘΥΣ
Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η προσαρμοστικότητά σας, ο τρόπος που κινείστε και εξοικονομείτε την ενέργειά σας, σας κάνει να μπορείτε να φέρετε εις πέρας κάθε δύσκολη κατάσταση. Θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ημέρας και όλο το περιβάλλον σας θα σας το αναγνωρίσει αυτό