Ταρώ για σήμερα Τρίτη 30/6

 

Ταρώ για σήμερα 30/6

 

Κριός ( Ο θάνατος )

Θα νιώσετε ότι κάποιες καταστάσεις έχουν οδηγηθεί σε τέλμα και κλείνεστε στον εαυτό σας, προσπαθώντας να αποδεχτείτε ότι έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Μία αισθηματική σας σχέση οδηγείται σε αδιέξοδο κι εσείς τώρα καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την αισθηματική σας πορεία.  Θα σας δοθεί όμως η ευκαιρία να πάτε  παρακάτω.

Ταύρος ( Η εγκράτεια)

Τώρα σας ανοίγονται σημαντικές προοπτικές νέων συνεργασιών  οι οποίες θα σας βοηθήσουν στην περαιτέρω επαγγελματική σας εξέλιξη. Πείτε ναι σε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Οικονομικά, είστε ακόμη λίγο πιεσμένοι. Συναισθηματικά, είναι μία ευκαιρία να νιώσετε και πάλι την θαλπωρή της συντροφικότητας και να επαναφέρετε την αρμονία στην σχέση σας. Το κλίμα ηρεμίας θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από καταστάσεις του χθες.

Δίδυμοι ( Ο διάβολος)

Σημαντική οικονομική ανάπτυξη θα έχετε αυτό το διάστημα, αλλά θα πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα τα έσοδά σας, για να μην φύγουν μονομιάς. Στα επαγγελματικά σας προσέξτε, γιατί θα επικρατήσουν οι κόντρες και οι ανταγωνισμοί. Αισθηματικά, τα ερωτικά πάθη φουντώνουν, δεν σας προσφέρουν όμως σταθερότητα και σιγουριά για το μέλλον! Σας γεμίζουν μόνο δυνατά καρδιοχτύπια.

Καρκίνος ( Ο πύργος)

Δείξτε προσοχή στα λόγια και στα κουτσομπολιά που μπορεί να ειπωθούν στον εργασιακό σας χώρο, εις βάρος σας. Παράλληλα φροντίσετε να διαφυλάξετε ότι σας ανήκει, είτε στα επαγγελματικά, είτε στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, η αισθηματική σας ζωή ανατρέπεται γιατί θα προκύψουν ξαφνικές αποκαλύψεις που θα σας φανερώσουν ότι κάποια πράγματα δεν είναι  όπως εσείς τα είχατε στο μυαλό σας.

Λέων ( Το αστέρι)

Δυναμικό και τυχερό θα είναι αυτό το διάστημα για εσάς, με ξαφνικές προτάσεις να σας βοηθήσουν σημαντικά για την εξέλιξη της εργασίας και των οικονομικών σας. Συναισθηματικά, εκεί που είχατε χάσει την ελπίδα  για τα αισθηματικά σας, προκύπτουν ευχάριστα γεγονότα που θα σας δώσουν νέα προοπτική για την σχέση σας, ή για μία νέα γνωριμία.

Παρθένος ( Η σελήνη)

Η έμπνευση και η δημιουργικότητα σας, θα σας ωθήσουν να έχετε επιτυχία στα επαγγελματικά σας. Τα οικονομικά σας βρίσκονται ακόμη σε αδυναμία. Συναισθηματικά, μία ζέστη και μία κρύο θα είναι αυτή την εποχή για τα αισθηματικά σας. Ο ρομαντισμός δεν θα λείψει, αλλά οι γκρίνιες και τα παράπονα από την πλευρά σας θα προκαλέσουν ένταση στην καθημερινότητα σας.

Ζυγός ( Ο ήλιος )

Τώρα θα μπορέσετε όσοι από εσάς να ξεκινήσετε μία νέα εργασία για να κατακτήσετε ένα σημαντικό επαγγελματικό σας σχέδιο και να παρουσιάσετε ανάπτυξη και στα οικονομικά. Συναισθηματικά,  οι ελεύθεροι θα μπορέσετε να αποκατασταθείτε! Οι δεσμευμένοι θα έχετε ευκαιρίες ανανέωσης της σχέσης σας.

Σκορπιός ( Η κρίση)

Τίποτα δεν θα σας χαριστεί! Θα κουραστεί αρκετά, όμως θα καταφέρετε να πετύχετε μία σταθεροποίηση τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, δεν είναι καλή η στιγμή για συναισθηματισμούς και απαισιοδοξίες. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε κάποιες καταστάσεις και θα αλλάξετε πορεία.

Τοξότης ( Ο κόσμος)

Κάποιες από τις προσπάθειες σας θα σας ανταμείψουν τώρα και οι επαγγελματικοί σας αγώνες θα πιάσουν τόπο! Τα οικονομικά  σας σταδιακά βελτιώνονται. Συναισθηματικά, θα κάνετε βήματα αποκατάστασης μία φθαρμένης σχέσης. Μπορείτε να ζητήσετε ή και δεχτείτε τη συγγνώμη του /της συντρόφου σας ή να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Αιγόκερως ( Ο τρελός)

Με επαναστατική διάθεση ,αυτό το διάστημα και θα θέλετε να περνάει το δικό στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε την τάση σας να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Συναισθηματικά, μην βιαστείτε όμως να πάρετε αποφάσεις για  τα ερωτικά σας, γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε.

Υδροχόος ( Ο τροχός της τύχης)

Τα γεγονότα γύρω σας εξελίσσονται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και εσείς θα προσπαθήσετε να διακρίνετε τι είναι καλύτερο για εσάς. Μην χάνετε χρόνο στις αποφάσεις σας, γιατί η εύνοια της τύχης είναι με το μέρος σας! Αξιοποιήστε την! Συναισθηματικά , οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να βελτιώσετε την σχέση σας, κάνοντας μία ουσιαστική νέα αρχή με τον/την σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα βρεθείτε εντελώς ξαφνικά στην αγκαλιά ενός νέου έρωτα, που θα σας κάνει να ζήσετε συναισθήματα τα οποία ήταν ξεχασμένα για εσάς!

Ιχθύς ( Η δύναμη)

Θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις γύρω σας, κατά μέτωπο και θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες σας, αναγνωρίζοντας το μερίδιο των ευθυνών σας. Τώρα είναι ιδανική στιγμή για να προβείτε σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες και στα οικονομικά σας θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε εκκρεμότητες του χθες. Συναισθηματικά , συγχωρούνται καταστάσεις και λάθη του παρελθόντος κι αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή. Μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή τώρα!