Ταρώ για σήμερα 29/10

Ταρώ για σήμερα Τρίτη 29/10

 

 

Ταρώ για σήμερα 29/10

Κριός ( Ο πύργος)

Αιφνιδιασμοί και ξαφνικά γεγονότα θα σας φέρουν κοντά στην αλήθεια. Θα έχετε οριστικές λήξεις αλλά και νέα ξεκινήματα. Στα επαγγελματικά αυτή η περίοδος θα είναι πιεστική γιατί έρχεται η κορύφωση δύσκολων γεγονότων. Προσπαθήστε να αποφύγετε μία μικρή απώλεια στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας βγαίνουν στην επιφάνεια μυστικά, ψέματα και κρυφές καταστάσεις. Αποστασιοποιηθείτε από ανθρώπους που δεν σας αξίζουν.

Ταύρος ( Το αστέρι)

Γενικά θα αισθανθείτε αρκετά τυχεροί και ευνοημένοι, γιατί κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις εξελίσσονται αρκετά θετικά χωρίς να το προσπαθήσετε πολύ! Η κοινωνική σας ζωή θα είναι στα καλύτερά της. Άνοδο θα έχετε τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Επίσης θα πρέπει να αξιοποιήσετε με έξυπνο τρόπο τον παράγοντα τύχη. Ξαφνικές αλλαγές θα έχετε στην αισθηματική σας ζωή και θα βρείτε πάλι το χαμόγελό σας. Απολαύστε τις όμορφες στιγμές με το ταίρι σας!

Δίδυμοι ( Η σελήνη)

Η δημιουργικότητά σας θα είναι μεγάλη στα επαγγελματικά σας και παρ’ όλες τις καθυστερήσεις ή και τις αστάθειες που θα αντιμετωπίσετε, θα σημειώσετε πρόοδο.  Τα οικονομικά σας όμως θέλουν λίγο προσοχή. Η διάθεση σας θα είναι αρκετά ρομαντική, ενώ οι ευαισθησίες σας αρκετά τονισμένες. Προσπαθήστε μονό να αποφύγετε όσο μπορείτε τις παρεξηγήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και τις ανασφάλειες.

Καρκίνος ( Ο ήλιος)

Αρκετά κεφάτοι και αισιόδοξοι θα είστε από κάποιες θετικές εξελίξεις μέσα από μία πρόταση ή μία μετακίνηση. Θετική θα είναι η εξέλιξη μίας επαγγελματικής σας υπόθεσης, ενώ θα αναγνωριστούν κάποιες προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι σήμερα. Στα οικονομικά σας θα έχετε μεγαλύτερη άνεση. Η αισθηματική σας ζωή επιτέλους ξεκινά να έχει ενδιαφέρον, με κάποια ευχάριστα μηνύματα που θα πάρετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα σας αναζωογονήσουν και θα βρείτε πάλι την αυτοπεποίθησή σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε τις κατακτήσεις σας!

Λέων ( Η κρίση)

Οι επαγγελματικές απαιτήσεις αυξάνονται αυτό τον καιρό και εσείς θα δουλέψετε σκληρά για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Ίσως ακόμη να σκεφτείτε σοβαρά την δραστηριοποίηση και σε ένα νέο κλάδο εργασίας. Η σύνεση και η περικοπή περιττών εξόδων θα είναι οι αναγκαστικές επιλογές σας για να κρατήσετε τις οικονομικές σας ισορροπίες. Οι δεσμευμένοι θα κάνετε  της συνειδητοποιήσεις σας και θα πάρετε τις αποφάσεις για το μέλλον τη σχέσης σας, έστω κι αν αυτές έχουν κόστος. Οι ελεύθεροι θα ανασυγκροτηθείτε και θα μεριμνήσετε περισσότερο για τις επιλογές, προκειμένου να μην κάνετε τα ίδια λάθη με το παρελθόν.

Παρθένος ( Ο κόσμος)

Οι θυσίες σας ανταμείβονται! Η επαγγελματική σας επιτυχία, θα σας οδηγήσει στο στάδιο της ολοκλήρωσης! Νέα σχέδια μπαίνουν τώρα στα σκαριά και εσείς μοιράζεστε τις ιδέες με άτομο κύρους, ενώ θα αρχίσετε να είστε ικανοποιημένοι και για τα οικονομικά σας.  Στα αισθηματικά σας, αγάπη σημαίνει θυσία και εσείς θα αναγκαστείτε να κάνετε τις δικές σας θυσίες για να κρατήσετε κοντά σας τον άνθρωπο που πραγματικά αγαπάτε!

Ζυγός ( Ο τρελός)

Επιδιώκετε αλλαγές, τολμάτε, ρισκάρετε, ενώ γνωρίζετε ότι κάποιες αποφάσεις σας είναι επιπόλαιες. Μην βιάζεστε να κάνετε καινοτομίες στην δουλειά σας, τις οποίες δεν έχετε σκεφτεί καλά και επιμεληθείτε περισσότερο το πρόγραμμα σας, για να μην βρεθείτε ασυνεπείς. Συγκρατήσετε την καταναλωτική σας μανία. Ο ερωτικός ενθουσιασμός σας, παρασύρει σε βιαστικές επιλογές, τις οποίες απολαμβάνετε, όμως μπορεί και να φέρουν προβλήματα στο μέλλον. Οι δεσμευμένοι θα διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σας η οποία σας έχει λείψει.

Σκορπιός ( Ο ιεροφάντης)

Θα έχετε την υποστήριξη και την βοήθεια η οποία σας είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να δείτε τόσο την επαγγελματική, όσο και την οικονομική σας άνοδο. Θα διακριθείτε και κατακτήσετε ένα πολύ σημαντικό σας σχέδιο . Στα αισθηματικά σας για πολλούς από εσάς η επισημοποίηση ή σταθεροποίηση της σχέσης σας θα είναι μέσα στα πολύ πιθανά σας σχέδια. Οι ελεύθεροι μία σχέση αγάπης φαίνεται πως αναπτύσσεται.

Τοξότης ( Οι εραστές)

Βάζετε στην άκρη τα πρέπει της λογική και αφήνεστε περισσότερο στα θέλω σας βλέποντας τις επιθυμίες σας να μεγαλώνουν αλλά και να ικανοποιούνται.  Μην αφήσετε όμως την υπερβολή να σας παρασύρει σε σπατάλες που θα το μετανιώσετε μετά. Στα επαγγελματικά θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Στα αισθηματικά σας, η σχέση σας αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της, ενώ οι ελεύθεροι είσαστε «ευάλωτοι» στα βέλη του έρωτα!

Αιγόκερως ( Ο θάνατος)

Ίσως να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα στάδιο που πρέπει να κάνετε αλλαγές και τερματίσετε καταστάσεις ή και σχέσεις που εδώ και καιρό έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Αποδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε. Η σχέση σας έχει ολοκληρώσει το κύκλο της και εσάς αυτό που σας μένει είναι να το συνειδητοποιήσετε και να πάτε παρακάτω. Είτε είστε σε σχέση, είτε είστε ελεύθεροι αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να ανασυγκροτηθείτε συναισθηματικά. Στα επαγγελματικά σας θα χρειαστεί να αλλάξετε την στάση και την τακτική σας. Κάποιες συνεργασίες σας θα κλείσουν τον κύκλο τους.

Υδροχόος ( Η εγκράτεια)

Μετά από συνεχόμενες δυσκολίες αισθάνεστε ότι έχει  έρθει η ώρα να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας κάνοντας πράγματα που θα σας γεμίζουν. Θα λειτουργήσετε πιο συγκρατημένα από φόβο μην απογοητευτείτε. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό  στάδιο, με εσάς να διατηρείτε κάποιες επιφυλάξεις για το μέλλον της σχέσης σας ή μία γνωριμίας.  Στα επαγγελματικά σας, η εργασία σας είναι σε μία στασιμότητα, το ίδιο και τα οικονομικά σας.

Ιχθύς ( Ο διάβολος)

Θέλετε πολλά περισσότερα από αυτά που έχετε ήδη και γίνεστε αρκετά διεκδικητικοί, απόλυτοι και κυριαρχικοί. Προσπαθήστε να μην καταστρέψετε μόνοι σας τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα δεχτείτε ισχυρούς ανταγωνισμούς, παρόλα αυτά θα έχετε ανάπτυξη τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας.  Η ζήλια,  αλλά και το πάθος τώρα είναι έντονα στοιχεία στην αισθηματική σας ζωή. Χαμηλώστε τους τόνους για μπορέσετε να απολαύσετε την σχέση σας ή την γνωριμία που υπάρχει στην ζωή σας.