Ταρώ για σήμερα Τρίτη 28/7

 

Ταρώ για σήμερα 28/7

 

 

Κριός ( Ο κόσμος)

Τώρα θα έρθετε πιο κοντά στην υλοποίηση σχεδίων που οι ρίζες  τους ξεκινούν από το παρελθόν. Παράλληλα κλείνουν πληγές του παρελθόντος και σταδιακά θα πάρετε μία ανάσα.  Μεγαλύτερη ανακούφιση θα νιώσετε από την διεκπεραίωση επαγγελματικών και οικονομικών σας υποθέσεων. Ένα πρόβλημα ξεπερνιέται. Συναισθηματικά, σας δίνεται η ευκαιρία να «δέσει» η σχέση σας. Οι ελεύθεροι ξεπερνάτε σχέσεις του χθες.

Ταύρος ( Ο τρελός )

Προσοχή στις αντιδράσεις και στα καβγαδάκια που πιθανόν να  γίνουν στον εργασιακό σας χώρο. Μην ρισκάρετε το παλιό για κάτι νέο που είναι αβέβαιη εξέλιξη. Τα οικονομικά σας θα έχουν ακόμη μεγάλα σκαμπανεβάσματα και αν είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε είναι μία καλύτερη διαχείριση. Η αισθηματική σας ζωή είναι γεμάτη εναλλαγές, αστάθειες αλλά και την επιθυμία από την πλευρά σας. Οι δεσμευμένοι θα αντιδράσετε στα «καπρίτσια» του/της συντρόφου και θα κοιτάξετε περισσότερο τον εαυτό σας.

Δίδυμοι ( Ο ιεροφάντης)

Έχετε την υποστήριξη και τη βοήθεια που σας είναι απαραίτητη, για να μπορέσετε να δείτε την επαγγελματική σας άνοδο που περιμένετε. Τα οικονομικά σας θα έχουν μία μικρή άνοδο. Συναισθηματικά, η επισημοποίηση ή η σταθεροποίηση της σχέσης είναι πολύ πιθανό να συμβούν για πολλούς από εσάς αυτή την περίοδο. Μία σχέση αμοιβαίας αγάπης, με προοπτικές αναπτύσσεται για τους ελεύθερους.

Καρκίνος ( Οι εραστές)

Βάζετε στην άκρη τα πρέπει της λογικής και αφήνεστε περισσότερο στα θέλω σας. Βλέποντας τις επιθυμίες σας να μεγαλώνουν, αλλά και να ικανοποιούνται!  Προσέξτε όμως να μην αφήσετε την υπερβολή να σας παρασύρει σε σπατάλες, που θα μετανιώσετε αργότερα. Αισθηματικά, η σχέση αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της, ενώ οι ελεύθεροι θα είστε ευάλωτοι στα βέλη του έρωτα! Τέλος στα επαγγελματικά σας θα έχετε θετικές εξελίξεις αυτό το διάστημα.

Λέων ( Το άρμα)

Είναι η κατάλληλη στιγμή για διαπραγματεύσεις, τόσο επαγγελματικές, όσο και οικονομικές. Σκεφτείτε σοβαρά τις θετικές προτάσεις που θα έχετε. Συναισθηματικά, μία επιθυμίας σας, πραγματοποιείται  και θα νιώσετε μετά από πολύ καιρό  τη σιγουριά, την ασφάλεια, τη σταθερότητα, αλλά κυρίως τη συντροφικότητα στη σχέση σας.

Παρθένος ( Η δύναμη)

Ανακτάτε τις δυνάμεις και με το επικοινωνιακό σας  ταλέντο μπορείτε πραγματικά να δείτε κάποιες υποθέσεις σας να εξελίσσονται πιο αρμονικά. Αναζωογόνηση της αισθηματικής σας ζωής, έρχεται , αφού θα μπορέσετε να μπείτε κι εσείς περισσότερο στην θέση του/της συντρόφου σας. Οι συζητήσεις, οι προτάσεις αλλά και οι γνωριμίες αυτής της περιόδου θα σας βοηθήσουν  να βρείτε την επαγγελματική σας εξέλιξη και τα οικονομικά σας, ισορροπούν.

Ζυγός ( Ο ερημίτης)

Προβληματισμός, υπάρχει για την πορεία των οικονομικών σας, ενώ τα επαγγελματικά σας είναι σχετικά περιορισμένα, γεγονός που σας επιτρέπει να είστε αρκετά αισιόδοξοι. Στα αισθηματικά, απογοήτευση θα νιώσετε από την στάση και την συμπεριφορά του/της συντρόφου σας και βάζετε κάποιες αποστάσεις προκειμένου να σκεφτείτε εκ νέου τι θέλετε στη πορεία της αισθηματικής σας ζωής.

Σκορπιός ( Ο τροχός της τύχης)

Μία ξαφνική ευκαιρία θα σας βοηθήσει να δείτε επιτέλους ροή στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Ίσως θα χρειαστεί να πάρετε  κάποια ρίσκα. Στα αισθηματικά, μία ξαφνική γνωριμία μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες και ξεκαθαρίσματα κυρίως για τους δεσμευμένους, αλλά να συναρπάσει τους ελεύθερους.

Τοξότης ( Η δικαιοσύνη)

Θα δεχτείτε την στήριξη και την καθοδήγηση, αλλά και τον έλεγχο πολλές φορές στον τρόπο εργασίας σας. Θα μπορέσετε να λύσεις στα οικονομικά σας και θα ανακουφιστείτε.  Στα αισθηματικά σας, βάζετε μία σειρά  γιατί απομακρύνονται  τα μαύρα σύννεφα ή οι λάθος άνθρωποι και προετοιμάζεστε για τα καλύτερα.

Αιγόκερως ( Ο κρεμασμένος)

Αστάθειες θα παρουσιαστούν στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας και είναι σημαντικό να αποφύγετε τις επενδύσεις ή τα νέα ξεκινήματα, γιατί δεν θα έχουν την διάρκεια που περιμένετε. Συναισθηματικά, μην εξιδανικεύσετε ένα άνθρωπο που μόλις γνωρίσατε, προσπαθήστε όμως να μην δίνετε υποσχέσεις οι οποίες θα σας είναι δύσκολο να τηρήσετε.

Υδροχόος( Ο ήλιος)

Αξιοποιήστε τις γνωριμίες οι οποίες θα μπορέσουν να ανανεώσουν το εργασιακό σας κλίμα. Τα οικονομικά σας θα βρίσκονται σε μία πολύ καλή περίοδο. Γενικά αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή για μετακινήσεις και δημιουργικές επικοινωνίες. Η αισθηματική σας ζωή ανανεώνεται και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες εκείνες να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Νέες γνωριμίες έρχονται για τους ελεύθερους.

Ιχθύς ( Η κρίση)

Θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σας και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα. Υπάρχει ένας οικονομικός περιορισμός αυτή την εποχή, δεδομένου ότι έχετε πραγματοποιήσει στο παρελθόν και τώρα θα πρέπει να τα ολοκληρώσετε. Συναισθηματικά, δεν σας ικανοποιεί η κατάσταση που επικρατεί στη σχέση σας και υπάρχει αποστασιοποίηση, η οποία και σας πικραίνει. Αντιλαμβάνεστε λάθη του παρελθόντος.