Ταρώ για σήμερα 25/2

Ταρώ για σήμερα Τρίτη 25/2

 

 

 

Ταρώ για σήμερα 25/2

 

Κριός ( Ο θάνατος)

Κλείνετε κύκλους, έστω κι αν αυτό είναι κάτι που σας απογοητεύει. Κάποιες συνεργασίες σας κλείνουν για να δώσουν χώρο σε νέες που θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα. Στα οικονομικά σας θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες.  Οι εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή δεν είναι και τόσο ευχάριστες. Πολλοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να αποστασιοποιηθείτε από την σχέση σας, η οποία σας έχει ταλαιπωρήσει.

Ταύρος ( Η κρίση)

Θα υπερασπιστείτε τα  δικαιώματά σας και θα περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας, προκειμένου να θέσετε όρια και προστατέψετε αυτό που σας ανήκει. Πίεση θα έχετε στα αισθηματικά ζητήματα , θα χρειαστεί να πάρετε ρεαλιστικές αποφάσεις, υπολογίζοντας το καλό σας  αλλά και τις προοπτικές σας. Στα επαγγελματικά σας, αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σας και θα καταφέρετε να έχετε σημαντικά επιτεύγματα στην εργασία σας. Στα οικονομικά σας όμως είστε ακόμη πιεσμένοι.

Δίδυμοι ( Οι εραστές )

Στιγμές χαράς, δημιουργικότητας αλλά και έρωτα που σας βοηθά να βρείτε και πάλι το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Αποφύγετε όμως την τάση σας να αποζητάτε κάτι παραπάνω. Οι δεσμευμένοι τονώνετε την  σχέση σας και οι ελεύθεροι αφήνεστε στα νέα φλερτ, που φέρνουν ανανέωση. Στα επαγγελματικά, εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας, οι οποίες μπορεί να σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας πρόοδο.  Στα οικονομικά σας όμως να είστε προσεκτικοί με την τάση σας για σπατάλες.

Καρκίνος ( Ο πύργος)

Τίποτα δεν εξελίσσεται ακριβώς έτσι όπως τα έχετε προγραμματίσει, ωστόσο οι αλλαγές αυτές δεν είναι απαραίτητο ότι θα είναι δυσάρεστες. Συμβιβαστείτε με τις καταστάσεις που συμβαίνουν και δείξτε ψυχραιμία. Δείξτε προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας, αλλά και σε κάποια έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Στα αισθηματικά σας, ότι είναι μοιραία δικός σας θα καταφέρει να βρει τον δρόμο του για να παραμείνει στην ζωή σας! Θα υπάρξουν ανατροπές και η αβεβαιότητα είναι ακόμη υπαρκτή.

Λέων ( Το αστέρι)

Λέοντες θα έχετε σημαντικές διακρίσεις και κατακτήσεις , αφού η τύχη είναι με το μέρος σας. Έρχονται χρήματα στα χέρια σας τα οποία δεν  τα περιμένατε ! Αρκετά δημιουργικοί θα είστε και στα επαγγελματικά σας. Στα αισθηματικά σας , νέοι ορίζοντες ανοίγονται και βρίσκετε ξανά το χαμόγελό σας. Μία νέα γνωριμία μπορεί να δώσει νέο νόημα στους ελεύθερους, ενώ οι δεσμευμένοι θα έχετε μία αναπάντεχη θετική αλλαγή στην σχέση σας.

Παρθένος ( Η σελήνη)

Η διάθεση σας θα είναι ευμετάβλητη ενώ οι ευαισθησίες σας θα είναι αρκετά τονισμένες. Τα οικογενειακά ζητήματα θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Τα οικονομικά σας επίσης βρίσκονται ακόμη σε μία αδυναμία.  Τα αισθηματικά είναι μία ζέστη μία κρύο, όμως ο ρομαντισμός δεν θα λείψει!  Αλλά οι γκρίνιες και τα παράπονα από την πλευρά σας θα προκαλέσουν ένταση στην σχέση σας.

Ζυγός ( Ο ήλιος)

Τώρα θα μπορέσετε να ξεκινήσετε μία νέα συνεργασία ή μία νέα εργασία , για να κατακτήσετε ένα σημαντικό επαγγελματικό σας σχέδιο, για να παρουσιάσουν άνοδο τα οικονομικά σας, Στα αισθηματικά σας, όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι τώρα θα αποκατασταθείτε! Οι δεσμευμένοι θα έχετε ευκαιρίες για ανανέωση στην σχέση σας.

Σκορπιός ( Η κρίση)

Οι υποχρεώσεις αυξάνονται , προκαλώντας σας πίεση, άγχος και ένα έντονο αίσθημα ευθύνης. Θα κληθείτε να βάλετε σε μία τάξη την ζωή σας και θα τα καταφέρετε. Τίποτα δεν θα σας χαριστεί, θα κουραστείτε αρκετά όμως θα καταφέρετε να πετύχετε μία σταθεροποίηση τόσο στα επαγγελματικά , όσο και στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για συναισθηματισμούς ή απαισιοδοξίες. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε κάποιες καταστάσεις και θα αλλάξετε πορεία.

Τοξότης ( Ο κόσμος)

Κάποιες από τις προσπάθειες του παρελθόντος θα σας ανταμείψουν και οι επαγγελματικοί σας αγώνες θα πιάσουν επιτέλους τόπο! Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν σταδιακά να βελτιώνονται. Αισθηματικά , θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε βήματα αποκατάστασης μια φθαρμένης σχέσης, αφού βέβαια μπορέσετε να ζητήσετε συγγνώμη ή να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Αιγόκερως ( Ο τροχός της τύχης)

Μία ξαφνική ευκαιρία θα σας βοηθήσει να δείτε επιτέλους να δείτε ροή στην επαγγελματική και την οικονομική σας κατάσταση. Ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποια ρίσκα.  Η τύχη είναι με το μέρος σας. Αισθηματικά, μία απρόσμενη ερωτική γνωριμία μπορεί  να βάλει σε μπελάδες και ξεκαθαρίσματα τους δεσμευμένους, αλλά να συναρπάσει ιδιαίτερα τους ελεύθερους.

Υδροχόος ( Η δύναμη)

Ανακτάτε τις δυνάμεις σας και τις ισορροπίες σας και με το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα μπορέσετε πραγματικά να δείτε κάποιες υποθέσεις σας να εξελίσσονται αρμονικά, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Η αναζωογόνησης της αισθηματικής σας ζωής, θα έρθει αφού πρώτα εσείς μπορέσετε να μπείτε στην πλευρά του/της συντρόφου σας, γεγονός που θα βοηθήσει να τον/την φέρετε κοντά σας.

Ιχθύς ( Ο κρεμασμένος)

Να περιμένετε συγχύσεις και προβληματισμούς στον εργασιακό σας χώρο, ενώ στα οικονομικά σας θα πρέπει να δείξετε εγκράτεια και προσέξτε ιδιαίτερα εάν πρόκειται να υπογράψετε συμβόλαια.  Συναισθηματικά, όσο δυνατά και να είναι τα συναισθήματά που βιώνετε καλό είναι να είστε πιο συγκρατημένοι γιατί ενδέχεται να εμπλακείτε σε διλήμματα και σε μπερδεμένες καταστάσεις που θα σας φθείρουν.