Ταρώ για σήμερα 24/3

Ταρώ για σήμερα Τρίτη 24/3

 

 

 

 

Ταρώ για σήμερα 24/3

 

Κριός ( Ο θάνατος)

Γίνονται ξεκαθαρίσματα τώρα στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε συνεργασίες που διατηρούσατε εδώ και αρκετό καιρό. Τα εμπόδια δεν θα λείψουν όμως η σκληρή δουλειά θα σας ανταμείψει. Κλείνετε οικονομικές εκκρεμότητες. Το κλίμα της αισθηματικής σας ζωής ξεκαθαρίζει και πολλοί από εσάς συνειδητοποιήσει ότι μία σχέση έχει πλέον ολοκληρώσει τον κύκλο της.

Ταύρος ( Η εγκράτεια)

Οι δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να πετύχετε στα επαγγελματικά σας σχέδια και στα οικονομικά σας θα έχετε την στήριξη ενός δικού σας προσώπου. Αισθηματικά, θα λυθούν διαφωνίες με το ταίρι σας και θα καταφέρετε να βρείτε ισορροπία στην σχέση σας. Μία φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική.

Δίδυμοι ( Ο διάβολος)

Θα κάνετε μεγάλες προσπάθειες για άνοδο στη δουλειά σας, παραμελώντας την οικογένεια σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή, μην ξοδεύετε χωρίς σκέψη. Αισθηματικά, διανύεται μία αρκετά ερωτική περίοδο ενώ οι δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέξετε μην βάλετε σε κίνδυνο τη σχέση σας, εξ αιτίας μιας γνωριμίας.

Καρκίνος ( Το αστέρι)

Η αισιοδοξία και η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις σε πολλά θέματα που σας απασχολούν. Μία προαγωγή ή μία συμφέρουσα επαγγελματική πρόταση θα αυξήσει και τα οικονομικά σας. Αισθηματικά, οι ελεύθεροι θα κάνετε μία νέα γνωριμία που θα σας κάνει και πάλι να νιώσετε ζωντανοί! Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας.

Λέων  ( Η σελήνη)

Το ένστικτό σας θα σας κάνει πιο αποδοτικούς στη δουλειά σας, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε αυτό που θέλετε. Τα οικονομικά σας όμως χρειάζονται προσοχή. Αισθηματικά, μία συναισθηματική αποστασιοποίηση θα σας παγώσει και θα νιώσετε την ανάγκη να θέσετε τους όρους και τους κανόνες σας, στο ταίρι σας ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Παρθένος ( Ο ήλιος)

Ευχάριστα μηνύματα και μετακινήσεις θα σας φέρου ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Νέες προτάσεις και συμφωνίες θα κάνουν να βάλετε μπροστά επαγγελματικά σχέδια που είχατε εδώ και καιρό στο μυαλό σας. Με αποτέλεσμα να ευνοηθείτε και οικονομικά. Αισθηματικά θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας μέσα από την καλή επικοινωνία. Για τους  ελεύθερους ευνοούνται τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες.

Ζυγός ( Η κρίση)

Θα κλειστείτε λίγο στον εαυτό σας και θα προσπαθήσετε να αναδιοργανωθείτε, βάζοντας κάποια όρια στον εαυτό σας και ακολουθώντας τους δρόμους της λογικής. Με αφοσίωση στη δουλειά σας θα μπορέσετε σιγά αλλά σταθερά να έχετε την πρόοδο που επιθυμείτε. Τα οικονομικά  σας όμως είναι ακόμη περιορισμένα. Αισθηματικά, οι ελεύθεροι θα κάνετε μία γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει! Μην επενδύσετε γιατί θα είναι περιορισμένης χρονικής διάρκειας. Οι δεσμευμένοι θα έχετε μικροπροβλήματα στη σχέση σας λόγω διακυμάνσεων  στη διάθεσή σας.

Σκορπιός ( Ο κόσμος)

Θα έρθετε πιο κοντά με άτομα που αγαπάτε και θα τους σταθείτε σε προσωπικά τους προβλήματα. Ολοκληρώνεται επιτυχώς μία πολύ σημαντική προσπάθεια που κάνετε εδώ και καιρό στα επαγγελματικά σας και στα οικονομικά εισπράττετε ένα ποσό που περιμένατε εδώ και καιρό. Αισθηματικά, μία σχέση σας ολοκληρώνει τον κύκλο της. Αυτό σημαίνει πως είτε θα πάρει μια πιο σοβαρή μορφή, ή θα λήξει. Οι ελεύθεροι θα αφήσετε πίσω το παρελθόν.

Τοξότης ( Ο τρελός)

Θα έχετε πολλές ιδέες και διάθεση για αλλαγές στην εργασία σας. Προσπαθήστε όσο το δυνατόν να είστε οργανωμένοι και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Νέες γνωριμίες στον εργασιακό σας χώρο θα σας ωφελήσουν για να προοδεύσετε. Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι ερωτικοί και ζωντανοί! Καλό είναι να είστε προσεκτικοί και να μην ρισκάρετε για κάτι επιπόλαιο την σταθερότητα της σχέσης σας. Για τους ελεύθερους η διάθεση για φλερτ θα είναι έντονη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα επενδύσετε συναισθηματικά.

Αιγόκερως ( Ο τροχός της τύχης)

Μία ξαφνική ευκαιρία θα σας βοηθήσει να δείτε επιτέλους ροή στην επαγγελματική και την οικονομική σας κατάσταση. Ίσως να  χρειαστεί να πάρετε μερικά ρίσκα. Μία ξαφνική ερωτική γνωριμία μπορεί να βάλει σε μπελάδες και ξεκαθαρίσματα τους δεσμευμένους, αλλά να συναρπάσει ιδιαίτερα τους ελεύθερους. Η αισθηματική σας ζωή αλλάζει!

Υδροχόος ( Οι εραστές )

Μην αφήσετε την υπερβολή να σας παρασύρει σε σπατάλες που θα μετανιώσετε αργότερα. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Αισθηματικά, η σχέση σας  αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της, ενώ οι ελεύθεροι θα είστε ευάλωτοι στα βέλη του έρωτα!  Βάζετε στην άκρη τα πρέπει της λογικής και θα αφεθείτε περισσότερο στα θέλω σας!

Ιχθύς ( Ο ερημίτης)

Θα νιώσετε πίεση από τα άτομα του περιβάλλοντός σας ή ακόμη μπορεί να σας απογοητεύσουν με τη συμπεριφορά τους. Αποστασιοποιείστε ώστε να σκεφτείτε εκ νέου κάποιες υποθέσεις σας. Απογοήτευση θα πάρετε από την στάση τους ατόμου που σας ενδιαφέρει και θα βάλετε κάποιες αποστάσεις προκειμένου να σκεφτείτε εκ νέου τι θέλετε από την πορεία της αισθηματικής σας ζωής.