Ταρώ για σήμερα Τρίτη 22/9

 

 

Ταρώ για σήμερα 22/9

 

Κριός ( Το αστέρι)

Οι δυσκολίες  και τα εμπόδια που είχατε μέχρι τώρα στην δουλειά σας, αρχίζουν να ξεπερνιούνται. Η αξία σας και οι δυνατότητές σας αναγνωρίζονται από τους συνεργάτες ή τους προϊσταμένους σας και θα έχετε την στήριξή τους. Οικονομικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να μπορέσετε να βάλετε σε μία τάξη κάποιες εκκρεμότητες. Συναισθηματικά, τώρα είναι ιδανική στιγμή να προχωρήσετε για να φέρετε σε μία ισορροπία στην σχέση σας και να  κάνετε ένα βήμα παραπάνω.

Ταύρος ( Η σελήνη)

Η ανησυχία και η ανασφάλεια δεν θα λείψει τώρα από τα επαγγελματικά σας και γενικά από τις πρακτικές υποθέσεις, κυρίως στα οικονομικά σας, όπου θα παρουσιαστούν κάποια έκτακτα έξοδα. Συναισθηματικά , ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα σας δημιουργήσουν ένα πολύ θετικό κλίμα στα αισθηματικά σας, Παρόλα αυτά μερικοί από εσάς καλό θα είναι να αποφύγετε την προσκόλληση σας σε παρελθοντικές καταστάσεις γιατί δεν θα σας κάνουν καλό.

Δίδυμοι ( Ο ήλιος)

Είναι μία ιδανική περίοδος για νέες συμφωνίες και συνεργασίες, οι οποίες θα έχουν μία πολύ δημιουργική εξέλιξη στην καριέρα σας και τα οικονομικά θα σημειώσουν μία σημαντική βελτίωση. Συναισθηματικά, χαρούμενες θα είναι η εξελίξεις στα αισθηματικά σας, γιατί εσείς θα βρείτε ευχάριστες διεξόδους για να τονώσετε την σχέση σας. Για όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι, ευνοούνται τώρα οι νέες γνωριμίες.

Καρκίνος ( Η κρίση)

Βρίσκεστε σε μία περίοδο εξαιρετικά αποδοτική στα επαγγελματικά σας και θα δεχτείτε την στήριξη από άτομα τα οποία θα είναι πιο έμπειρα από σας, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Τα οικονομικά ακόμη βρίσκονται σε στασιμότητα. Συναισθηματικά, θα νιώσετε ότι το παρελθόν δεν έχει ξεπεραστεί με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε και να είστε αναγκασμένοι να κάνετε αυτό που πρέπει και όχι αυτό που θέλετε.

Λέων ( Ο κόσμος)

Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες και να κατακτήσετε την προσδοκία που είχατε για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Τα οικονομικά θα σημειώσουν σταδιακή άνοδο, παρόλα αυτά θα έρθουν στα χέρια σας ξαφνικά χρήματα. Συναισθηματικά, θα καταλάβετε ότι υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι θα έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο θα καλύψει τα κενά σας.

Παρθένος ( Ο τρελός)

Είστε σε ετοιμότητα να κάνετε κάποιες ανακατατάξεις που θέλατε από καρό, αλλά δεν τολμούσατε. Οργανωθείτε όμως περισσότερο και κάντε σταθερά βήματα. Στο οικονομικά σας όμως αποφύγετε τις επιπόλαιες επενδύσεις. Συναισθηματικά,  έχετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από κάθε τι σας πίεζε μέχρι τώρα, με αποτέλεσμα να μπορέσετε αν αποφύγετε τις προστριβές με τον/την σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα αφεθείτε σε μία νέα γνωριμία η οποία όμως δεν δίνει εγγυήσεις για το μέλλον.

Ζυγός ( Ο ιεροφάντης)

Κατασταλάζετε με  περισσότερη ωριμότητα σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας και δέχεστε την υποστήριξη από το περιβάλλον σας. Πιθανόν ένα ταξίδι να σας ανανεώσει. Συναισθηματικά, ωριμάζουν  τα συναισθήματα σας για την πορεία της σχέσης σας και πολλοί από εσάς θα σκεφτείτε πολύ σοβαρά την προοπτική της επισημοποίησης. Οι ελεύθεροι θα αρχίσετε να βλέπετε πιο σοβαρά την πορεία της αισθηματικής σας ζωής.

Σκορπιός ( Οι εραστές)

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας το οποίο θα σας βοηθήσει στην επαγγελματική σας  εξέλιξη, αποφύγετε όμως τώρα να ζητάτε πάντα κάτι παραπάνω. Οικονομικά, προσοχή στις σπατάλες. Συναισθηματικά οι δεσμευμένοι θα τονώσετε την σχέση σας με τον/την σύντροφό σας, ενώ οι ελεύθεροι αφήνεστε στα νέα φλερτ τα οποία θα σας ανανεώσουν.

Τοξότης ( Το άρμα)

Οι προσπάθειες αρχίζουν να πιάνουν τόπο και τα επαγγελματικά σας θα μπουν σε ένα στάδιο ανάπτυξης. Καθώς και τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Συναισθηματικά, τώρα ξέρετε καλύτερα από άλλη φορά τι θέλετε από την αισθηματική σας ζωή και σας δίνεται η ευκαιρία να το κατακτήσετε, είτε είστε σε σχέση, είτε είστε ελεύθεροι.

Αιγόκερως ( Η δύναμη)

Λύνονται κάποια προβλήματα που σας ταλάνιζα στα επαγγελματικά σας τον τελευταίο καιρό και προχωράτε τα σχέδια σας. Στα οικονομικά σας θα δεχτείτε υποστήριξη από το περιβάλλον σας. Συναισθηματικά, βελτίωση παρουσιάζουν τα αισθηματικά, και μερικοί από εσάς θα έχετε μία επανασύνδεση, γιατί εσείς θα είστε υποχωρητικοί προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Λύνονται οι παρεξηγήσεις με το ταίρι σας.

Υδροχόος ( Ο ερημίτης)

Η εμπειρία σας θα σας βοηθήσει να βάλετε μία σειρά σε όλα όσα θέλετε να κάνετε στα επαγγελματικά σας. Στα οικονομικά, είστε προβληματισμένοι και περιορισμένοι ακόμη. Συναισθηματικά,  αποστασιοποιείστε από τον/την σύντροφό σας, αλλά και από καταστάσεις προκειμένου να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής.

Ιχθύς ( Ο τροχός της τύχης)

Δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σας, θα μπορέσετε να πετύχετε πολλούς από τους επαγγελματικού σας στόχους. Οικονομικά, η τύχη σας ευνοεί αυτή την εποχή. Συναισθηματικά, μία νέα γνωριμία έρχεται για να σας συναρπάσει και να σας βγάλει από την ρουτίνα σας. Δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και για τους δεσμευμένους, που θα σας κάνουν  να νιώσετε ότι τελικά άξιζε η αναμονή!