Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 27/5

Ταρώ για σήμερα 27/5

 

 

 

Κριός ( Η σελήνη)

Συναισθηματικές  συγκινήσει και ζεστασιά θα λάβετε από αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η αγάπη θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο στα αισθηματικά σας. Η αστάθεια όμως και η αβεβαιότητα ακόμη συνεχίζεται. Διαθέτετε έμπνευση, δημιουργικότητα και φαντασία που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Στα οικονομικά σας όμως ακόμη περνάτε διακυμάνσεις.

Ταύρος ( Ο ήλιος)

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση και να κάνετε πολύ εποικοδομητικές οικονομικές συμφωνίες που θα έχουν κέρδος. Αισθηματικά, μία νέα γνωριμία θα σας ενθουσιάσει και θα σας γεμίσει αισιοδοξία. Ευχάριστε ειδήσεις και ερωτικά μηνύματα θα έχετε αυτήν την εποχή τα οποία θα σας ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Δίδυμοι ( Η κρίση)

Οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να απομονωθείτε για λίγο και να δείτε ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις, προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα αφιερωθείτε στις πρακτικές υποθέσεις κυρίως στα επαγγελματικά σας, ενώ θα βάλετε και σε τάξη τα οικονομικά σας. Το ψυχρό κλίμα στα αισθηματικά σας, θα σα προβληματίσει και θα αλλάξετε τακτική και πορεία για να μην απογοητευτείτε περισσότερο στην πορεία.

Καρκίνος ( Ο κόσμος)

Θα θυσιάσετε κάποιες από τις δικές σας ανάγκες για να σταθείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε. Μία επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα. Στα επαγγελματικά θα υπάρξει μία θετική εξέλιξη την οποία την περιμένατε εδώ και καιρό. Έρχονται χρήματα στα χέρια σας. Αισθηματικά δένεστε όλο και περισσότερο με τον/την σύντροφό σας, ενώ οι ελεύθεροι θα κάνετε μία ουσιαστική και ειλικρινή γνωριμία.

Λέων ( Ο τρελός )

Προσέξτε περισσότερο τις επιλογές σας τώρα και να μην παρασυρθείτε από την βιασύνη σας. Μία νέα εργασία ή συνεργασία που ξεκινά θα έχει θετικές προοπτικές στην πορεία. Προσέξτε περισσότερο την διαχείριση των οικονομικών σας. Αισθηματικά., ένας νέο έρωτας θα πάρει το μυαλό και θα σας κάνει να κινηθείτε πολύ γρήγορα και επιπόλαια. Διατηρήστε την αυτοσυγκράτησή σας για να μην απογοητευτείτε αργότερα.

Παρθένος ( Ο ιεροφάντης )

Τα προβλήματα που περάσατε, σας έδωσαν σημαντικά μαθήματα και τώρα είστε έτοιμοι να οργανώσετε την ζωή σας κρατώντας κοντά ότι πραγματικά έχει αξία. Κερδίζετε τις εντυπώσεις στην δουλειά και αποκτάτε κύρος και εμπιστοσύνη από τους συνεργάτες ή τους προϊστάμενους σας. Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά σας. Η αισθηματική σας ζωή παίρνει τώρα μία πιο σταθερή πορεία.

Ζυγός ( Οι εραστές )

Οι προκλήσεις δεν σας πτοούν στην δουλειά σας και με όπλο την δημιουργικότητά σας θα τα καταφέρετε! Στα οικονομικά σας όμως υπάρχουν αρκετά έξοδα  τα οποία σας αποσυντονίζουν. Αναζωπυρώνονται τα συναισθήματα σας και απολαμβάνετε τον έρωτα, χωρίς να έχετε έννοιες και προβληματισμούς, παρά μόνο ζήλια και ανάγκη για πλήρη κατάκτηση και αφοσίωση.

Σκορπιός ( Το άρμα)

Μία σημαντική νίκη σε ένα σπουδαίο για εσάς τομέα της ζωής σας θα σας δώσει ικανοποίηση, χαρά αλλά και επιβράβευση. Η εποχή αυτή είναι γεμάτη χαρούμενα γεγονότα. Οι επιθυμίες σας μπορούν τώρα να γίνουν πραγματικότητα αρκεί εσείς να δείξετε τις πραγματικές σας προθέσεις αλλά και τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Τοξότης ( Η δικαιοσύνη)

Οι κόποι σας θα ανταμειφθούν, ενώ κάποια εμπόδια , θα αρχίσουν τώρα να ξεπερνιούνται. Στα οικονομικά σας, μπαίνετε σε μία πιο θετική πορεία. Αισθηματικά, με υποχωρήσεις και κάποιου συμβιβασμού θα μπορέσετε να βρείτε λύση σε κάποια προβλήματα που αφορούν την σχέση σας και θα τα καταφέρετε.

Αιγόκερως ( Ο διάβολος)

Θα αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και θα λειτουργήσετε μαχητικά στη  δουλειά σας. Το πείσμα και η υπερβολή θα έχουν το κόστος τους, γι’ αυτό συγκρατηθείτε. Διαχειριστείτε έξυπνα μία μικρή οικονομική άνοδο που σας έρχεται. Αισθηματικά, Τα θέλετε όλα δικά σας! Παθιάζεστε, ζηλεύετε, ζείτε έντονες στιγμές, προσέξτε όμως γιατί πολλές φορές χαλάτε από μόνοι σας το όμορφο κλίμα της σχέσης σας.

Υδροχόος ( Ο πύργος)

Θα υπάρξουν ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν στεναχώρια και απογοήτευση. Οι λύσεις δεν θα είναι εύκολες γι’ αυτό θα αναγκαστείτε να κλείσετε σημαντικούς κύκλους, είτε επαγγελματικούς, είτε προσωπικούς. Θα υπάρξουν έξοδα που δεν τα είχατε στο πρόγραμμα και θα βγείτε από τον προϋπολογισμό σας.

Ιχθύς ( Το αστέρι)

Η τύχη θα είναι αρκετά γενναιόδωρη μαζί σας! Τα οικονομικά σας θα σημειώσουν μία μικρή άνοδο, ενώ στη δουλειά σας θα έχετε πολλές νέες ιδέες που θα σας φέρουν κοντά στην επιτυχία. Μία ευχάριστη εξέλιξη στα αισθηματικά σας, θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες καθώς και η επισημοποίηση, για όσους από εσάς το σκέφτεστε.