Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 27/10

 

 

Ταρώ για σήμερα 27/10

 

 

 

Κριός ( Το αστέρι)

 

 

Οι σωστές αποφάσεις που θα πάρετε στα επαγγελματικά, θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παρακάτω, ενώ θα έχετε και σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, πολλοί από εσάς θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα παραπάνω στην σχέση σας, είτε πάρετε την απόφαση ενός γάμου, είτε μίας επισημοποίησης. Για εσάς τους ελεύθερους, αλλάζει σταδιακά η τύχη σας και σας δίνονται οι ευκαιρίες εκείνες για να ξεφύγετε από την μοναξιά.

 

 

Ταύρος ( Η σελήνη)

 

 

Αξιοποιήστε την δημιουργικότητά σας στην δουλειά σας και το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας, παρόλες τις ανησυχίες σας. Στα οικονομικά σας να περιμένετε κάποια έκτακτα έξοδα τα οποία θα σας αγχώσουν. Αισθηματικά, ο ρομαντισμό και η τρυφερότητα θα σας δημιουργήσουν ένα κλίμα ζεστασιάς στην αισθηματική σας ζωή. Πολλοί από εσάς όμως θα πρέπει να αποφύγετε την προσκόλληση σε παρελθοντικές καταστάσεις γιατί δεν σας κάνουν καλό.

 

 

Δίδυμοι ( Ο ήλιος)

 

 

Ευνοούνται οι νέες συμφωνίες, επαφές και νέες συνεργασίες που θα έχουν μία δημιουργική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας, αλλά και τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα βρείτε ευχάριστε διεξόδους για να βελτιώσετε την σχέση σας με τον/την σύντροφό σας. Για εσάς τους ελεύθερους ευνοούνται οι νέες γνωριμίες.

 

 

Καρκίνος ( Η κρίση)

 

 

Εξαιρετική θα είναι αυτή η περίοδος για τα επαγγελματικά, αφού κι εσείς θα είστε πιο αφοσιωμένοι την καριέρα σας. Θα δεχτείτε την υποστήριξη από άτομα τα οποία έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εσάς. Τα οικονομικά σας δεν παρουσιάζουν κάποια αλλαγή αυτό το διάστημα. Αισθηματικά, βαρύ είναι το κλίμα στα αισθηματικά σας, γιατί αισθάνεστε ότι δεν έχετε ξεπεράσει το παρελθόν με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε και να είστε αναγκασμένοι να κάνετε αυτό που πρέπει και όχι αυτό που πραγματικά θέλετε.

 

 

Λέων ( Ο κόσμος)

 

 

Θα κλείσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες και θα κατακτήσετε μία προσδοκία σας. Τα οικονομικά σας δεν είναι η άμεση προτεραιότητά σας τώρα, δεν φαίνεται όμως και να σας προβληματίζουν. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα κατανοήσετε ότι υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που θα νιώσετε ότι θα καλύψει τα κενά σας.

 

 

Παρθένος ( Ο τρελός )

 

 

Είστε σε ετοιμότητα να κάνετε τις ανακατατάξεις που θέλατε στα επαγγελματικά σας, αλλά φοβόσασταν!  Δείξετε παραπάνω οργάνωση και τάξη στα βήματα σας και θα καταφέρετε. Οικονομικά, αποφύγετε τις επιπόλαιες σπατάλες. Αισθηματικά, έχετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από κάθε τι που σας πίεζε μέχρι τώρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις μέσα στην σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα αφεθείτε σε μία νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσεις, αλλά όμως δεν θα σας δώσει εγγυήσεις για το μέλλον.

 

 

Ζυγός ( Ο ιεροφάντης)

 

 


Εμπιστευθείτε την καθοδήγηση που θα λάβετε στα επαγγελματικά σας, από ένα άτομο που διαθέτει τη γνώση για να σας κατευθύνει σωστά. Οικονομικά θα είστε ικανοποιημένοι. Αισθηματικά, ωριμάζουν στα συναισθήματα σας για την πορεία της σχέσης σας και πολλοί από εσάς θα σκεφτείτε την επισημοποίηση. Οι ελεύθεροι θα αρχίσετε να βλέπετε σοβαρά το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής.

 

 

Σκορπιός ( Οι εραστές)

 

 

Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας, οι οποίες θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας πρόοδο. Οικονομικά, προσοχή στις σπατάλες. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα τονώσετε την σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι θα αφεθείτε στα νέα φλερτ που θα σας φέρουν ανανέωση.

 

 

Τοξότης ( Το άρμα)

 

 

 Οι προσπάθειες σας θα πιάσουν τόπο και τα επαγγελματικά σας θα μπουν σε ένα στάδιο ανάπτυξης. Στα οικονομικά σας δημιουργούνται προοπτικές ανόδου. Αισθηματικά, γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι αποζητάτε στην αισθηματική σας ζωή και θα σας δοθεί η δυνατότητα να το κατακτήσετε. Είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι.

 

 

Αιγόκερως ( Η δύναμη)

 

 

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε κάποια επαγγελματικά σας προβλήματα, τα οποία σας ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό. Με αποτέλεσμα να μπορέσετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Στα οικονομικά σας θα δεχτείτε την στήριξη των δικών σας προσώπων. Αισθηματικά,  μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή τώρα, γιατί εσείς θα είστε πιο υποχωρητικοί προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Λύνονται οι παρεξηγήσεις.

 

 

Υδροχόος ( Ο ερημίτης)

 

 

 Η εμπειρία σας θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια σειρά όλα όσο θέλετε να κάνετε στα επαγγελματικά σας. Στα οικονομικά σας είστε ακόμη προβληματισμένοι και περιορισμένοι. Αισθηματικά. είστε αρκετέ εσωστρεφείς αυτό το διάστημα, ενώ νιώθετε απογοητευμένοι από την εξέλιξη που έχουν πάρει τα αισθηματικά σας. Αποστασιοποιείστε από ανθρώπους και καταστάσεις προκειμένου να πάρετε αποφάσεις.

 

 

Ιχθύς ( Ο τροχός της τύχης)

 

 

Δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σας θα μπορέσετε να πετύχετε σε νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Στα οικονομικά σας θα έχετε τα τυχερά σας! Αισθηματικά, μία νέα γνωριμία θα σας συναρπάσει και θα σας βγάλει από την ρουτίνα σας. Δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι η αναμονή άξιζε τον κόπο!