Ταρώ για σήμερα 26/2

Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 26/2

 

 

Ταρώ για σήμερα 26/2

 

Κριός ( Η εγκράτεια)

Σας δίνονται οι ευκαιρίες για  να βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα ή και με άτομα που έχετε χαθεί ή παρεξηγηθεί , ώστε να συγχωρέσετε ή να συγχωρεθείτε! Στα επαγγελματικά σας, σας δίνονται ευκαιρίες για νέες συνεργασίες οι οποίες θα συμβάλουν θετικά στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Στα οικονομικά σας όμως είστε ακόμη πιεσμένοι. Αισθηματικά, θα υπάρξει ένα κλίμα ηρεμίας μέσα στην σχέση σας, το οποίο θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από τα κακώς κείμενα του χθες.

Ταύρος  ( Ο διάβολος)

Ασυγκράτητοι θα είστε  με βασικό σας μέλημα την ικανοποίηση των επιθυμιών σας! Έρωτας και χρήμα θα σας προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες. Όσο αφορά το χρήμα θα πρέπει να προσέξετε την διαχείριση των χρημάτων σας , γιατί υπάρχει μία τάση για υπερβολές. Στα επαγγελματικά σας θα κυριαρχήσουν οι κόντρες και ο ανταγωνισμός.  Τα ερωτικά πάθη φουντώνουν και θα γεμίσουν τις μέρες και τις νύκτες σας με δυνατά καρδιοχτύπια!

Δίδυμοι ( Ο πύργος)

Δείξτε προσοχή στα λόγια και στα κουτσομπολιά που μπορεί να ειπωθούν εις βάρος σας, ενώ καλό θα είναι να προσπαθήσετε να προστατέψετε καλύτερα αυτό που σας ανήκει και είναι δικό σας, είτε αυτό έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας, είτε με τα οικονομικά σας. Κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις στα αισθηματικά σας, θα σας φανερώσουν ότι κάποια δεν είναι όπως τα είχατε στο μυαλό σας. Προσπαθήστε να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν χαλαρά και μην  πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Καρκίνος ( Το αστέρι)

Σας δίνονται ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ζωή σας. Δυναμικοί και τυχεροί θα είστε αυτό το διάστημα, θα έχετε ξαφνικές προτάσεις και ευκαιρίες οι οποίες θα έχουν θετική εξέλιξη τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Εκεί που είχατε χάσει τις ελπίδες σας στα αισθηματικά θα προκύψουν  κάποια ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα που θα σας δώσουν την προοπτική για ευχάριστες εξελίξεις στην υπάρχουσα σχέση, ή  μία νέα γνωριμία που θα αιφνιδιάσει!

Λέων ( Η σελήνη)

Δεν θα λείψουν  κάποια σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σας, όμως θα είστε πιο δοτικοί. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δημιουργήσουν ένα κλίμα ζεστασιάς στην σχέση σας. Προσπαθήστε όμως να  ξεπεράσετε καταστάσεις του παρελθόντας οι οποίες δεν σας κάνουν καλό και σας δημιουργούν ανασφάλειες. Δεν θα λείψει η ανησυχία και η ανασφάλεια στις πρακτικές υποθέσεις ιδιαίτερα στα οικονομικά σας, που θα νιώσετε ότι πνίγεστε σε μία κουταλιά νερό. Αξιοποιήστε την δημιουργικότητα σας στα επαγγελματικά και προετοιμαστείτε για κάποια έκτακτα έξοδα.

Παρθένος ( Ο ήλιος)

Νέα σχέδια θα παρουσιαστούν για την πορεία και την επαγγελματική εξέλιξη. Ευνοούνται οι νέες συμφωνίες, επαφές και νέες συνεργασίες που θα έχουν μία δημιουργική εξέλιξη. Τα οικονομικά σας  είναι αισθητά βελτιωμένα. Χαρούμενες θα είναι οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας, γιατί  θα βρείτε ευχάριστες διεξόδους για τονώσετε την σχέση σας. Οι ελεύθεροι ευνοείστε για νέες γνωριμίες.

Ζυγός ( Η κρίση)

Βρίσκεστε σε ένα κομβικό  σημείο, κατά το οποίο καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Οι εμπειρίες του παρελθόντος θα σας βοηθήσουν να δείτε ξεκάθαρα το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε. Η λογική υπερτερεί τώρα του συναισθήματος.  Βαρύ θα είναι το κλίμα στα αισθηματικά σας, κι αυτό γιατί αισθάνεστε ότι το παρελθόν δεν έχει ξεπεραστεί με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε και να είστε αναγκασμένοι να κάνετε αυτό που πρέπει και όχι αυτό που θα θέλατε.

Σκορπιός ( Ο κόσμος)

 Θα κλείσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες και θα κατακτήσετε μια προσδοκία που είχατε για τα επαγγελματικά σας. Τα οικονομικά σας δεν θα είναι η προτεραιότητά σας και δεν φαίνεται να σας προβληματίσουν.  Ότι αξίζει θα παραμείνεις στο πλευρό σας στα αισθηματικά σας, ήδη υπάρχει και θα κατανοήσετε ότι υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα με τον/την σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι θα έρθετε πιο κοντά με το  πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα καλύψει τα κενά σας.

Τοξότης ( Ο τρελός )

Ένας αέρα αλλαγής πλανάται στα επαγγελματικά σας και θα είστε σε ετοιμότητα για να κάνετε κάποιες ανακατατάξεις που πάντα θέλατε αλλά φοβόσασταν. Δείξτε παραπάνω οργάνωση και τάξη στα βήματα σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις επιπόλαιες οικονομικές επενδύσεις.  Στα αισθηματικά σας, έχετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από κάθε τι που σας καταπιέζει, με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε εντάσεις στην σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα αφεθείτε σε μία γνωριμία η οποία όμως δεν  δίνει εγγυήσεις για το μέλλον.

Αιγόκερως ( Το άρμα)

Καταφέρνετε να στηριχτείτε στις δικές δυνάμεις και  να λήξετε προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν στο παρελθόν. Θα βρείτε και πάλι το θάρρος, την αυτοπεποίθηση  και το δυναμισμό σας. Οι προσπάθειες που κάνατε μέχρι τώρα, επιτέλους πιάνουν τόπο και θα καταφέρετε να δείτε τις φιλοδοξίες σας να γίνονται πραγματικότητα.  Θα έχετε μία μορφή συναισθηματικής επιβεβαίωσης από τον/την σύντροφό σας που θα σας κάνει να νιώσετε πιο γοητευτικοί, αρεστοί αλλά και αισιόδοξοι.

Υδροχόος ( Ο κρεμασμένος)

Μην αφήσετε την αστάθεια και τα διλήμματα να μπλοκάρουν την πορείας σας. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας γιατί ελλοχεύεις ο κίνδυνος εξαπάτησης. Μην αμελείτε υποχρεώσεις επαγγελματικές και οικονομικές, δείξετε προνοητικότητα. Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις και συγχύσεις στα αισθηματικά σας, καλό είναι να αποφύγετε τις μεγάλες υποσχέσεις. Οι ελεύθεροι μην επενδύσετε πολλά σε άτομα που θα γνωρίσετε τώρα.

Ιχθύς ( Ο θάνατος )

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσετε υποχρεώσεις και να βάλετε σε μία σειρά τις επαγγελματικές  ή οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος . Το τέλος μια συνεργασίας θα απογοητεύσεις αρκετούς από εσάς. Στα αισθηματικά σας, νοσταλγείτε στιγμές ή και  κάποιο άτομο από το παρελθόν σας και κατανοείτε ότι πιθανόν να πρέπει να αφήσετε πίσω σας μια σχέση η οποία δεν προχωρά παρακάτω.