Ταρώ για σήμερα 25/3

Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 25/3

 

 

Ταρώ για σήμερα 25/3

 

Κριός ( Η εγκράτεια)

Η δημιουργικότητα και η όρεξη για δουλειά θα σας δώσουν την ώθηση να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Πολλοί από εσάς θα λάβετε την υποστήριξη ενός ατόμου στη δουλειά σας και θα δικαιωθείτε. Η σωστή διαχείριση των οικονομικών σας, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάποια ξαφνικά έξοδα. Συναισθηματικά, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφός σας ξεπερνώντας διαφωνίες του παρελθόντος. Επίσης μία επανασύνδεση με ένα άτομο από τα παλιά είναι πολύ πιθανή!

Ταύρος ( Ο διάβολος)

Εύκολα θα παρασυρθείτε σε υπερβολές! Περιορίστε την εγωιστική σας συμπεριφορά και προσπαθήστε να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Το πάθος σας παρασύρει, σας προκαλεί ζήλια και την επιθυμία για διεκδίκηση και κατάκτηση. Ένα νέος έρωτας δεν θα έχει την επιθυμητή εξέλιξη, γι’ αυτό κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις. Επαγγελματικά , διψάτε για διάκριση και άνοδο γι’ αυτό θα βάλετε τα δυνατά σας για να καταξιωθείτε! Δείξτε  όμως προσοχή στις άσκοπες οικονομικές σπατάλες.

Δίδυμοι ( Ο πύργος)

Κάποιες ξαφνικές ανατροπές θα σας προκαλέσουν νευρικότητα, αλλά θα σας θέσουν σε εγρήγορση. Απότομες αλλαγές θα έχετε στα επαγγελματικά σας, καθώς επίσης προσπαθήστε να αποφύγετε τσακωμούς με συνεργάτες ή συναδέλφους σας. Στα οικονομικά σας να είστε έτοιμοι για ένα ξαφνικό έξοδο. Συναισθηματικά, ένα ξαφνικό  γεγονός θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε την σκληρή αλήθεια. Οι ελεύθεροι, μην επενδύσετε πολλά σε μία νέα γνωριμία γιατί θα απογοητευτείτε.

Καρκίνος ( Το αστέρι)

Ο επιμένων νικά! Έτσι κι εσείς τώρα θα γευτείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας! Τυχαίες συγκυρίες θα σας ευνοήσουν στην καριέρα σας και στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας ευνοείται η δημιουργία μίας νέας σχέσης, αλλά και η αναθέρμανση της ήδη υπάρχουσας. Οι ευκαιρίες είναι πολλές, αρκεί εσείς να μην μείνετε με σταυρωμένα χέρια!

Λέων ( Η σελήνη)

Οι διακυμάνσεις που θα υπάρξουν στα οικονομικά σας, αλλά και η επαγγελματική αστάθειες θα σας δημιουργήσουν αβεβαιότητα για το μέλλον. Συντηρήστε όσα έχετε κερδίσει μέχρι τώρα. Το στενό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Αισθηματικά, αν εκφράσετε με τρυφερότητα και ρομαντισμό τα συναισθήματά σας, θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Μην αφήσετε τις αμφιβολίες να σας φθείρουν συναισθηματικά.

Παρθένος ( Ο ήλιος)

Οι συνθήκες σας ευνοούν για να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους συνεργασίας, ενώ μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών σας θα βρείτε λύσεις τόσο σας επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Το κλίμα σας αισθηματικά σας, γίνεται πιο θερμό και πλέον θα δεχτείτε επιβεβαίωση για τα αισθήματα που τρέφει για εσάς ο/η σύντροφός σας. Ένα παλιό ερωτικό σας σχέδιο, έφτασε η στιγμή να πραγματοποιηθεί!

Ζυγός ( Η κρίση)

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αφοσιωθείτε σε θέματα καριέρας, αλλά και για να βρείτε λύσεις, για τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Μην αποθαρρύνεστε από τις πιέσεις. Συναισθηματικά, στην προσπάθεια σας να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα αισθηματικά σας, θα λειτουργήσετε αρκετά επιφυλακτικά, δίνοντας προσοχή ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες , οι οποίες θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε σημαντικά συμπεράσματα.

Σκορπιός ( Ο κόσμος)

Θα κατακτήσετε ένα σημαντικό στόχο για τον οποίο έχετε εργαστεί σκληρά. Τώρα θα νιώσετε πιο δυνατοί και έτοιμοι να στηρίξετε και τους ανθρώπους που αγαπάτε!  Σας δίνεται η ευκαιρία να πετύχετε σημαντικούς επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους. Συναισθηματικά, θα κατανοήσετε πως η αγάπη που σας ενώνει με τον/την σύντροφό σας είναι πραγματικά δυνατή!

Τοξότης ( Ο τρελός )

Η επιπολαιότητα και η βιασύνη μπορεί να σας κοστίσουν, γι’ αυτό συγκρατηθείτε! Μη παρασυρθείτε από μεγαλεπήβολα σχέδια και υποσχέσεις που ακούγονται πραγματικά όμορφες, αλλά δεν είναι αληθινές και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος εξαπάτησης τόσο σε θέματα καριέρας, όσο και στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, η ανάγκη σας για ελευθερία θα σας φέρει σε σύγκρουση με τον/την σύντροφό σας. Από τον οποίο θα νιώσετε καταπιεσμένοι και θα θελήσετε να κάνετε την επανάστασή σας. Τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν τώρα δεν θα σας δώσουν τις εγγυήσεις για μία σταθερή σχέση.

Αιγόκερως ( Ο μάγος)

Σε πνευματική εγρήγορση θα είστε αυτό το διάστημα και αυτό θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε όλες τις επαγγελματικές και οικονομικές προκλήσεις της εποχής. Οι νέες ιδέες θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Συναισθηματικά, θα αναγνωρίσετε τα συναισθηματικά λάθη του παρελθόντος, θα τα αναγνωρίσετε και θα νιώσετε πιο δυνατοί που καταφέρατε να τα αποφύγετε! Τώρα θα μπορέσετε να κάνετε καλύτερες επιλογές στα αισθηματικά σας!

Υδροχόος ( Ο ιεροφάντης)

Η μυστική και παρασκηνιακή στάση κάποιων συναδέλφων σας, θα σας προβληματίσει, όμως εσείς θα μπορέσετε, άμεσα να χειριστείτε κάποια επαγγελματικά εμπόδια! Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για μία μικρή οικονομική άνοδο. Παρ’ όλο που θα είστε κάπως εγκρατείς και εσωστρεφείς στα αισθηματικά σας, θα μπορέσετε τελικά να φέρετε τις εξελίξεις στο σημείο που εσείς θέλετε. Με την στάση σας θα σαγηνεύσετε το άτομο που έχετε στην καρδιά σας.

Ιχθύς ( Ο θάνατος)

 Θα νιώσετε απογοητευμένοι και αδικημένοι από την εξέλιξη των επαγγελματικών και των οικονομικών σας. Οι προσπάθειες σας όμως που θα κάνετε τώρα θα σας ανταμείψουν λίγο αργότερα. Η αισθηματική σας ζωή περνά ένα μεταβατικό στάδιο, που πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Θα βάλετε τέλος σε ότι δεν έχει τις βάσεις για να προχωρήσει.