Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 24/6

 

 

Ταρώ για σήμερα 23/6

 

Κριός ( Ο διάβολος)

Ασυγκράτητοι και παθιασμένοι θα είστε αυτό το διάστημα , με βασικό σας μέλημα την ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Περιορίστε όμως την υπερβολή! Μία σημαντική άνοδο θα έχετε στα οικονομικά σας, αλλά θα πρέπει να διαχειριστείτε όμως έξυπνα τα έξοδα σας. Επαγγελματικά θα κυριαρχήσουν οι κόντρες και ο ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο. Τα ερωτικά πάθη φουντώνουν δεν σας προσφέρουν όμως σταθερότητα και σιγουριά για το μέλλον.

Ταύρος ( Ο πύργος)


Δείξτε προσοχή στα λόγια και στα κουτσομπολιά που θα ειπωθούν εις βάρος σας, τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Φροντίστε να προστατέψετε ότι σας ανήκει και είναι δικό σας, είτε στα οικονομικά, είτε στα επαγγελματικά σας. Συναισθηματικά, ξαφνικές αποκαλύψεις θα σας φανερώσουν ότι κάποια  πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα είχατε στο μυαλό σας. Προσπαθήστε να αφήσετε πιο χαλαρά τις καταστάσεις γύρω σας.

Δίδυμοι ( Το αστέρι)

Ένα σημαντικό  άνοιγμα της τύχης, θα σας προσφέρει την πολυπόθητη ανανέωση! Βελτιώστε την ζωή σας, μπορείτε! Σημαντικές και ξαφνικές προτάσεις, θα σας βοηθήσουν σημαντικά στην εξέλιξη στη δουλειά σας, αλλά και στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, εκεί που είχατε χάσει την ελπίδα για τα αισθηματικά σας, θα προκύψουν κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα σας δώσουν μία ένα προοπτική για την σχέση σας ή  για μία νέα γνωριμία!

Καρκίνος ( Η σελήνη)

Η διάθεση σας, θα είναι κάπως ευμετάβλητη, ενώ οι ευαισθησίες σας θα είναι αρκετά τονισμένες. Τα οικογενειακά ζητήματα θα είναι στο  επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας τώρα. Η έμπνευση όμως και  η δημιουργικότητα θα σας ωθήσουν να έχετε επιτυχία στα επαγγελματικά σας. Τα οικονομικά σας, βρίσκονται ακόμη σε αδυναμία. Συναισθηματικά, ο ρομαντισμός δεν θα  λείψει, αλλά οι γκρίνιες και τα παράπονα δεν θα λείψουν από την πλευρά σας. Με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ένταση μέσα στην σχέση σας.

Λέων ( Ο ήλιος)

Τώρα  μπορείτε να ξεκινήσετε μία νέα εργασία ή μία νέα συνεργασία για να κατακτήσετε ένα σημαντικό επαγγελματικό σχέδιο και να έχετε την ανάλογη ανάπτυξη στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, στους δεσμευμένους θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας. Για τους ελεύθερους είναι ιδανική στιγμή για νέες γνωριμίες και κοινωνική δικτύωση.

Παρθένος ( Η κρίση)

Τίποτα δεν θα σας χαριστεί τώρα! Θα κουραστείτε αρκετά, όμως θα καταφέρετε να πετύχετε μία σταθεροποίηση  τόσο στην δουλειά σας, όσο και τα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, δεν είναι ώρα για συναισθηματισμούς και απαισιοδοξίες. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε κάποιες καταστάσεις και θα αλλάξετε πορεία!

Ζυγός ( Ο κόσμος)

Κάποιες από τις προσπάθειες σας που κάνετε στο παρελθόν, τώρα θα ανταμείψουν τώρα και οι επαγγελματικοί σας αγώνες, επιτέλους θα πιάσουν τόπο! Και τα οικονομικά  σας βελτιώνονται. Συναισθηματικά, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε βήματα αποκατάστασης μίας σχέσης φθαρμένης! Μπορείτε να ζητήσετε ή και να δεχτείτε συγγνώμη και να προσεγγίσετε τον/την σύντροφό σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Σκορπιός ( Ο τρελός)

Με επαναστατική διάθεση θα είστε αυτό το διάστημα  και θα θελήσετε πάση θυσία να κάνετε το δικό σας!  Τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Μην προβείτε σε ριψοκίνδυνες  ενέργειες  και σε ρίσκα. Συναισθηματικά, ερωτοτροπείτε και τολμάτε να εκφράσετε και να κάνετε όλο όσας σας έχουν λείψει! Μην βιαστείτε όμως να πάρετε αποφάσεις για τα ερωτικά σας, γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε.

Τοξότης (  Ο ερημίτης)

Νιώθετε ανικανοποίητοι από τις συνθήκες γύρω σας και έχετε την ανάγκη και την επιθυμία να αποστασιοποιηθείτε, να κάνετε τον απολογισμό σας και βάλετε σε μία σειρά τις σκέψεις και τις ανάγκες σας. Στα οικονομικά είστε αρκετά πιεσμένοι. Συναισθηματικά, δεν θα λείψει  η πικρία από την εξέλιξη της σχέσης σας, με αποτέλεσμα να έχετε την τάση να απομονωθείτε και να τα βρείτε περισσότερο με τον εαυτό σας.

Αιγόκερως ( Ο κρεμασμένος)

 Συγκρατήστε την επιπολαιότητά σας, για να αποφύγετε τα λάθη και τις παρανοήσεις. Επαγγελματικά, τα μεγάλα  σας εμπόδια είναι ασυνέπεια η αστάθεια και οι καθυστερήσεις. Καλό είναι τώρα να αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις, ιδιαίτερα στα οικονομικά  σας. Συναισθηματικά, άλλα θέλετε, άλλα λέτε  και άλλα κάνετε! Θα πρέπει όμως να δείξετε προσοχή  για να μην δημιουργηθούν μπερδέματα!

Υδροχόος ( Ο θάνατος)

Βρίσκεστε σε ένα σημείο καμπής στα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σας. Στα οικονομικά σας επίσης θα δεχτείτε κάποιες πιέσεις. Συναισθηματικά, η σχέση σας οδηγείται σε αδιέξοδο κι εσείς τώρα καλείστε να το αναγνωρίσετε , να το αποδεχθείτε και να πάτε παρακάτω!

Ιχθύς ( Η εγκράτεια)

Βρίσκετε σταδιακά τον εαυτό σας, έρχεστε πιο κοντά με άτομα που η σχέση σας είναι χαλάσει  και κάνετε μικρά αλλά ουσιαστικά βήματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά! Συναισθηματικά, περάσατε δύσκολες στιγμές στα αισθηματικά σας, τώρα όμως είναι η ώρα να δώσετε τόπο στη οργή, ή ακόμη και μία δεύτερη ευκαιρία στον /στην σύντροφό σας, έτσι ώστε να πετύχετε την αποκατάσταση της σχέσης σας.