Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 22/7

 

Ταρώ για σήμερα 22/7

 

 

Κριός ( Ο διάβολος )

Δύσκολα  θα μπορέσετε να συγκρατηθείτε σε πειρασμούς και τα θα θέλετε όλα δικά σας . Το πείσμα και η υπερβολή θα έχουν το κόστος τους γι’ αυτό καλό  είναι να συγκρατηθείτε!  Διαχειριστείτε  έξυπνα τη μικρή οικονομική άνοδο που θα σας παρουσιαστεί. Στα αισθηματικά σας, τα θέλετε όλα δικά σας! Παθιάζεστε, ζηλεύετε , ζείτε έντονες στιγμές, όμως πολλές φορές χαλάτε μόνοι σας το όμορφο κλίμα της σχέσης σας.

Ταύρος ( Ο πύργος)

 

Θα υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν στεναχώρια ή θα σας βρουν εξ απροόπτου. Οι λύσεις δεν θα είναι εύκολες, για  αυτό θα αναγκαστείτε να κλείσετε κύκλους. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή! Θα υπάρξουν έξοδα τα οποία δεν είναι στο πρόγραμμά σας. Στα αισθηματικά σας, ήρθε η στιγμή  να πάρετε σημαντικές και σοβαρές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης, αφήνοντας στην άκρη την απογοήτευση και κατανοώντας τι είναι πραγματικά καλό για εσάς. Οι ελεύθεροι προσπαθήστε να αποβάλετε τώρα ότι σας πίκρανε στο παρελθόν και μένετε προσκολλημένοι σε ανθρώπους και καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν πουθενά!

Δίδυμοι ( Το αστέρι)

Με θετική διάθεση και καλή ενέργεια θα βρείτε πιο εύκολά λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Τα οικονομικά σας θα σημειώσουν μία μικρή άνοδο, ενώ στη δουλειά θα έχετε πολλές ιδέες που θα σας φέρουν κοντά στην επιτυχία. Μία τυχερή εξέλιξη στα αισθηματικά σας, θα σας γεμίσει χαρά, ενθουσιασμό και προσμονή. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες καθώς και η επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας σχέσης.

Καρκίνος ( Η σελήνη)

Οι συγκινήσεις και η ζεστασιά που θα λάβετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας γεμίσουν χαρά και ολοκλήρωση. Στα επαγγελματικά, σας διαθέτετε έμπνευση, δημιουργικότητα και φαντασία που θα σας βοηθήσουν στους επαγγελματικούς σας στόχους και να κερδίσετε τους ανωτέρους ή τους συνεργάτες σας. Οικονομικά, όμως ακόμη περνάτε διακυμάνσεις.  Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η αγάπη θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο αυτή την εποχή στα αισθηματικά σας. Η αστάθεια όμως και ή αβεβαιότητα ακόμη συνεχίζεται!

Λέων ( Ο ήλιος)

Βρίσκεται και πάλι τον εαυτό σας! Μέσα από ευχάριστα γεγονότα , χαρές, διασκέδαση, επικοινωνίες . Τώρα θα μπορέσετε να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση και κάνετε εποικοδομητικές οικονομικές συμφωνίες που θα έχουν κέρδος. Μία νέα ερωτική γνωριμία θα σας ενθουσιάσει! Τα μηνύματα που θα λάβετε στα αισθηματικά σας θα δώσουν και πάλι χαρά και αισιοδοξία.

Παρθένος ( Η κρίση)

Θα αφιερώσετε αρκετό από τον χρόνο σας στις πρακτικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα στην δουλειά σας, ενώ θα βάλετε σε πρόγραμμα και σε τάξη τα οικονομικά σας. Το ψυχρό κλίμα στα αισθηματικά σας, θα σας προβληματίσει και θα αλλάξετε τακτική και πορεία για μην απογοητευτείτε περισσότερο αργότερα.

Ζυγός ( Ο κόσμος)

Θα  πρέπει να θυσιάσετε κάποιες δικές σας ανάγκες, για να σταθείτε στους  ανθρώπους που αγαπάτε. Μία επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε μία θετική εξέλιξη την οποία την περιμένατε εδώ και καιρό! Οικονομικά , έρχονται χρήματα στα χέρια σας. Στα  αισθηματικά σας, δένεστε πιο ουσιαστικά με τον/την σύντροφό σας, ενώ οι ελεύθεροι θα κάνετε μία ουσιαστική και ειλικρινή γνωριμία.

Σκορπιός ( Ο τρελός )

Προσέξτε περισσότερο τις επιλογές σας και προσπαθήστε να παρασυρθείτε από την βιασύνη σας. Στα επαγγελματικά σας, μία νέα εργασία ξεκινά τώρα και εσείς θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Προσέξτε περισσότερο την διαχείριση των οικονομικών σας. Συναισθηματικά, ένας νέος έρωτας θα μπει στη ζωή σας και θα σας συναρπάσει, με αποτέλεσμα να κινηθείτε γρήγορα αλλά και επιπόλαια. Καλό είναι να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτησή σας, για να μην απογοητευτείτε αργότερα.

Τοξότης ( Ο ιεροφάντης)

Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στη δουλειά σας και θα αποκτήσετε περισσότερο κύρος. Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας,  η αισθηματική σα ζωή παίρνει τώρα μία πιο σοβαρή πορεία. Η σταθερότητα στην σχέση σας, η συντροφικότητα και η ζεστασιά είναι τα ζητούμενα σας, το οποία έχουν την δυνατότητα να ικανοποιηθούν πλήρως αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως ( Οι εραστές)

Οι προκλήσεις δεν σας πτοούν στη δουλειά σας και με όπλο την δημιουργικότητά σας θα τα καταφέρετε. Στα οικονομικά σας όμως υπάρχουν αρκετά έξοδα που θα σας αποσυντονίσουν. Αισθηματικά, αναζωπυρώνονται τα συναισθήματα σας και απολαμβάνετε τον έρωτα χωρίς να έχετε έννοιες και προβληματισμούς, παρά μόνο ζήλια και ανάγκη για πλήρη κατάκτηση και αφοσίωση.

Υδροχόος ( Το άρμα)

Ένα μεγάλο επαγγελματικό σας σχέδιο, θα γίνει πραγματικότητα με  αποτέλεσμα εσείς να παρουσιάσετε μία μεγάλη πρόοδο στη  δουλειά σας και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν σημαντικά. Συναισθηματικά, οι επιθυμίες σας μπορεί τώρα να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να δείξετε τις πραγματικές σας προθέσεις και τα αισθήματά σας, στο ταίρι σας ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ιχθύς ( Η δικαιοσύνη)

Οι κόποι σας θα ανταμειφθούν, ενώ κάποια εμπόδια του χθες θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται στον εργασιακό σας χώρο, ενώ τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να παρουσιάζουν μία σταθερή ανοδική πορεία. Στα αισθηματικά σας, με υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, θα προσπαθήσετε να βρείτε λύση σε μερικά από τα προβλήματα της σχέσης με τον/την σύντροφο σας και θα τα καταφέρετε.