Ταρώ για σήμερα Σάββατο 30/5

 

 

Ταρώ για σήμερα 30/5

 

 

Κριός ( Ο ερημίτης)

Τώρα θα πρέπει να δείτε τις καταστάσεις ρεαλιστικά, για να καταλήξετε σε αποφάσεις για το μέλλον σας. Παρά το γεγονός που βιώνετε μια προσωρινή στασιμότητα στα επαγγελματικά σας, ο ζήλος σας για εργασία αλλά και οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν λίγο αργότερα. Αισθηματικά, υπάρχει μία παγερή ατμόσφαιρα και είστε απομακρυσμένοι από τον/την σύντροφό σας. Κάνετε σκέψεις που αφορούν το μέλλον της σχέσης σας και απομακρύνεστε από κάθε τι που δεν προχωρά.

Ταύρος ( Ο τροχός της τύχης)

Η ροή της καθημερινότητάς σας γίνεται αρκετά γρήγορη και οι εξελίξεις στη δουλειά σας είναι μεγάλες. Μέσα στις ανακατατάξεις που θα προκύψουν, θα καταφέρετε να βρεθείτε ευνοημένοι αξιοποιώντας τον παράγοντα τύχης που θα σας δοθεί. Στα οικονομικά σας  θα έχετε την  ευκαιρία ενός ξαφνικού κέρδους που θα σας λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα. Συναισθηματικά, πολλοί από εσάς θα βρεθείτε εντελώς ξαφνικά στην αγκαλιά ενός νέου έρωτα που θα  σας απογειώσει! Οι δεσμευμένοι θα δεχτείτε μία ξαφνική πρόταση από το ταίρι σας και θα μπορέσετε να βελτιώσετε την σχέση σας κάνοντας μία νέα και ουσιαστική αρχή με τον/την σύντροφό σας.

Δίδυμοι ( Η δύναμη)

Θα  νιώσετε πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτό σας , ανακτάτε τις δυνάμεις σας και κερδίζετε το χαμένο χρόνο! Γεγονός το οποίο θα σας βοηθήσει στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Στα επαγγελματικά σας με την διπλωματία σας θα προσεγγίσετε άτομα τα οποία θα σας προωθήσουν στην δουλειά σας. Στα αισθηματικά σας, μπαίνετε στην θέση του/της συντρόφου σας και καταλαβαίνετε περισσότερο τις επιθυμίες και τα θέλω του/της. Οι ελεύθεροι δίνετε την ευκαιρία σε άτομο που είχατε απορρίψει στο παρελθόν να σας προσεγγίσει ξανά.

Καρκίνος ( Ο κρεμασμένος)

Δεν είναι καλή εποχή για να πάρετε τα ρίσκα σας ή και να τολμήσετε  σε νέα σχέδια. Προτεραιότητά σας τώρα θα πρέπει να είναι η συντήρηση των όσων ήδη έχετε, κάνοντας τις απαραίτητες θυσίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις ισορροπίες σας, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και θυμηθείτε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Μην δίνετε αλλά και μην πιστεύετε σε μεγάλες υποσχέσεις.

Λέων ( Ο θάνατος)

Γίνονται ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε συνεργασίες που διατηρούσατε εδώ και καιρό. Τα εμπόδια δεν θα λείψουν, όμως η σκληρή δουλειά θα σας ανταμείψει και στα οικονομικά σας θα μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες. Το κλίμα  της αισθηματικής σας ζωής ξεκαθαρίζει, γεγονός όμως που απογοητεύει και σας δημιουργεί θλίψη. Πολλοί από εσάς θα συνειδητοποιείστε ότι η σχέση σας έχει πλέον ολοκληρώσει τον κύκλο της.

Παρθένος ( Η εγκράτεια)

Οι δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να πετύχετε στα επαγγελματικά σας σχέδια και στα οικονομικά σας θα δεχτείτε την υποστήριξη δικών σας ατόμων. Στα αισθηματικά σας, λύνονται οι διαφωνίες που είχατε με τον/την σύντροφό σας και θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία στην σχέση σας. Μία φιλική σχέση τώρα μπορεί να πάρει μία ερωτική μορφή.

Ζυγός ( Ο διάβολος)

Αναζητάτε περισσότερα από αυτά που έχετε ήδη με αποτέλεσμα να είστε πιο απόλυτοι και κατακτητικοί ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο. Στα οικονομικά, σας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα. Συναισθηματικά Το πάθος σας, σας παρασύρει, σας προκαλεί ζήλια και την επιθυμία για διεκδίκηση και κατάκτηση! Ένας νέος έρωτας δεν θα έχει την προσδοκώμενη εξέλιξη, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσετε κάποιες επιφυλάξεις.

Σκορπιός ( Ο πύργος)

Το πρόγραμμα σας θα διαταραχτεί από ξαφνικά γεγονότα και απότομες αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τσακωμούς και διαφωνίες με τους συνεργάτες σας και στα οικονομικά σας να είστε έτοιμοι για ένα ξαφνικό έξοδο. Συναισθηματικά, ξαφνικά γεγονότα θα σας φέρουν αντιμέτωπους με την σκληρή αλήθεια. Οι ελεύθεροι να μην επενδύσετε πολλά σε μία νέα γνωριμία.

Τοξότης ( Το αστέρι)

Ο επιμένων νικά! Έτσι κι εσείς τώρα θα γευτείτε του καρπούς των προσπαθειών σας και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Η τύχη έρχεται και πάλι με το μέρος σας. Οι τυχαίες συγκυρίες θα ευνοήσουν την καριέρα και τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά, ευνοείται η δημιουργία μίας νέας σχέσης, αλλά και η αναθέρμανση της ήδη υπάρχουσας.

Αιγόκερως ( Η σελήνη)

Τώρα έχετε περισσότερο την ανάγκη ασφάλεια και εμπιστοσύνης, οι συνθήκες όμως σας δημιουργούν συναισθήματα ασάφειας και αβεβαιότητας. Το στενό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να συντηρήσετε αυτά που έχετε μέχρι τώρα κερδίσεις!  Αν εκφράστε με τρυφερότητα και ρομαντισμό τα συναισθήματά σας, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Μην αφήσετε όμως τις αμφιβολίες και φθείρουν συναισθηματικά.

Υδροχόος ( Ο ήλιος)


Δραστήριοι, κοινωνικοί και αρκετά αισιόδοξοι θα είστε αυτή την περίοδο! Θα έχετε πολλές και ευχάριστες μετακινήσεις. Οι συνθήκες σας ευνοούν για να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους συνεργασίας και συμφωνιών στα επαγγελματικά σας, ενώ μέσα από κύκλο γνωριμιών θα βρείτε λύσεις τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Το κλίμα στα αισθηματικά σας γίνεται όλο και πιο θερμό και πλέον θα δεχτείτε επιβεβαίωση για τα συναισθήματα που τρέφει για εσάς το ταίρι σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ιχθύς ( Η κρίση)

Αυτή είναι μία ιδανική εποχή για να αφοσιωθείτε σε θέματα καριέρας, αλλά και να βρείτε λύσεις για τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, Προσπαθήστε να μην αποθαρρυνθείτε από τις πιέσεις που θα δεχτείτε τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας.  Στην προσπάθεια  σας να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα αισθηματικά σας, θα λειτουργήσετε αρκετά επιφυλακτικά, δίνοντας προσοχή ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε σημαντικά συμπεράσματα.