Ταρώ για σήμερα Σάββατο 30/10

 

Ταρώ για σήμερα 30/10

 

 

 

 

Κριός ( Ο θάνατος )

 

 

Κάποιες συνεργασίες λήγουν, γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Υπάρχουν προκλήσεις τις οποίες καλείστε τώρα να τις αντιμετωπίσετε και να τις λύσετε. Αισθηματικά, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε οριστικά ξεκαθαρίσματα που θα σας επιτρέψουν  να διώξετε τις ανασφάλειες, αλλά και τις δυσάρεστες καταστάσεις από την ζωή σας.

 

 

Ταύρος ( Η εγκράτεια)

 

 

Αξιοποιώντας τις νέες προτάσεις που θα σας γίνουν, θα μπορέσετε να δείτε άνοδο και στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, θα υπάρξουν οι καταστάσεις εκείνες που θα σας κάνουν να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρουν. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για μία επανασύνδεση ή για αναθέρμανση της σχέσης σας.

 

 

Δίδυμοι ( Ο διάβολος)

 

 

Αυτή η περίοδος θα σας προσφέρει κέρδη και κατακτήσεις, αρκεί βέβαια να μην πέσετε  στην παγίδα της έπαρσης και δημιουργήσετε γύρω σας μπελάδες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στην δουλειά σας. Αισθηματικά, προσοχή στα ερωτικά καυγαδάκια, τις ζήλιες και τις εντάσεις που θα προκύψουν λόγω την απόλυτης συμπεριφοράς σας!  Χαμηλώστε τους τόνους και κατευνάστε τα πάθη σας.

 

 

Καρκίνος ( Ο πύργος)

 

 

Συμβιβαστείτε με τις καταστάσεις που συμβαίνουν στα επαγγελματικά σας και δείξτε ψυχραιμία. Επίσης δείξτε προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, αλλά και σας κάποια έκτακτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αισθηματικά, θα υπάρξουν ανατροπές στα αισθηματικά σας και η αβεβαιότητά θα είναι ακόμη πιο έντονη. Να ξέρετε όμως ότι είναι μοιραίο να μείνει στην ζωή σας, θα καταφέρει να βρει τον δρόμο του!

 

 

Λέων ( Το αστέρι)

 


 Έρχονται χρήματα στα χέρια σας, τα οποία δεν τα περιμένατε κι αυτό θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση. Αρκετά δημιουργικοί θα είστε και στη δουλειά σας. Αισθηματικά,  μία νέα γνωριμία θα μπορέσει να δώσει νόημα στην αισθηματική σας ζωή σε εσάς τους ελεύθερους. Οι δεσμευμένοι θα έχετε μία αναπάντεχη θετική αλλαγή στη σχέση σας.

 

 

Παρθένος ( Η σελήνη)

 

 

Η οικογένεια θα παίξει τον πρωτεύοντα ρόλο αυτή την εποχή για εσάς. Παρόλα αυτά, αρκετά δημιουργικοί θα είστε και στα επαγγελματικά σας. Προσοχή στα έκτακτα έξοδα. Αισθηματικά, σε κλίμα ρομαντισμούς προχωρούν τα αισθηματικά σας αυτή την περίοδο και θα κάνετε σχέδια για την πορεία τους. Δεν θα λείψουν όμως οι αστάθειες και τα ερωτηματικά.

 

 

Ζυγός ( Ο ήλιος )

 


Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και αποδοτική για εσάς και ιδιαίτερα για την σύναψη νέων συμφωνιών, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, νέα φλερτ και κατακτήσεις θα σας δημιουργήσουν ενθουσιασμό και θα σας κάνουν να βρείτε ξανά την αυτοπεποίθησή σας.

 

 

Σκορπιός  ( Η κρίση)

 

 

Έχει φτάσει η στιγμή να κινηθείτε πιο δραστικά και επίμονα για να μπορέσετε να βγείτε από  την στασιμότητα τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι αναλογίζεστε και καταλήγετε σε τελικές αποφάσεις σχετικά με την πορεία της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι θα επιλέξετε ένα/μία σύντροφό με το μυαλό και όχι με το συναίσθημα.

 

 

 

Τοξότης ( Ο κόσμος)

 

 

Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες εκείνες  για να μπορέσετε να κλείσετε επαγγελματικές, αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες, οι οποίες σας βάραιναν τον τελευταίο καιρό. Εμπιστευτείτε τους ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν τα βήματά σας. Αισθηματικά, τα συναισθήματα δυναμώνουν μέσα από δυσκολίες και προβληματισμούς για τους δεσμευμένους. Οι ελεύθεροι θα γοητευτείτε από ένα άτομο που θα μπει ξαφνικά στη ζωή σας.

 

 

Αιγόκερως ( Ο τρελός )

 

 

Θα θελήσετε  να ρισκάρετε αυτό το διάστημα και να κάνετε πολλά νέα ξεκινήματα και αλλαγές κυρίως στα επαγγελματικά σας. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να αποφύγετε τα λάθη και τις βιαστικές αποφάσεις. Αισθηματικά, ξαφνικά ερωτικά καρδιοχτύπια θα σας δημιουργήσουν την προσμονή, αλλά και την επιθυμία για νέα ξεκινήματα! Μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αισθηματικές αποφάσεις.

 

 

Υδροχόος ( Ο ιεροφάντης)

 

 

Ένα ταξιδάκι θα λειτουργήσει άκρως αναζωογονητικά αυτό το διάστημα για την ψυχολογία σας, ενώ οι στόχοι και τα σχέδια σας φαίνεται ότι τώρα θα μπουν στο στάδιο της υλοποίησης, ώστε τα επαγγελματικά, αλλά και τα οικονομικά σας να σημειώσουν άνοδο. Αισθηματικά, η σχέση σας  αρχίζει τώρα να παίρνει μία σταθερή μορφή κι αυτό θα σας προσφέρει συναισθηματική ανταμοιβή και σιγουριά για το μέλλον σας.

 

 

Ιχθύς ( Οι εραστές )

 

 

Με την δημιουργικότητά σας θα μπορέσετε να εξελίξετε τη δουλειά σας έτσι όπως εσείς πραγματικά θέλετε. Στα οικονομικά σας όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις  σπατάλες. Αισθηματικά, θα καταφέρετε να φτάσετε στην πληρότητα, στην ευχαρίστηση αλλά και στην απόλαυση μαζί με το ταίρι σας ή με το άτομο που θα σταθεί στο πλευρό σας!