Ταρώ για σήμερα 28/9

Ταρώ για σήμερα Σάββατο 28/9

Ταρώ για σήμερα 28/9

Κριός ( Ο ιεροφάντης)

Το ταλέντο σας αναγνωρίζεται και παίρνετε ηθική ικανοποίηση. Παρόλο που αμφιβάλλετε για τα οικονομικά σας και είστε διστακτικοί στις κινήσεις σας, εντούτοις παίρνετε χρήματα και μάλιστα από δύο μεριές. Γίνεστε δημοφιλείς στο περιβάλλον  σας, από το οποίο παίρνετε θα έχετε ευεργετική αντιμετώπιση.  Συναισθηματικά σας είστε έτοιμοι να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης, ίσως την επισημοποίηση, την συγκατοίκηση ή ακόμη και τον γάμο!

Ταύρος ( Οι εραστές)

Θα έχετε μεγάλες δυνατότητες στον οικονομικό τομέα και η καλή σας τύχη θα ευνοηθεί από τους γύρω σας. Θα πρέπει να προσέχετε τις μικρομετακινήσεις σας και τα κοντινά σας ταξίδια. Επαγγελματικά θα έχετε επιτυχία και η υγεία σας θα είναι καλή. Προσέξτε τις φιλίες σας! Κάποιος φίλος θα σας δημιουργήσεις πρόβλημα με την ασυνέπεια του. Γενικά όλα θα τακτοποιηθούν και ξεπεραστούν τα προβλήματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα.

Δίδυμοι ( Το άρμα)

Ακτινοβολείτε γύρω σας, πετυχαίνοντας επαγγελματικά και ειδικά στον καλλιτεχνικό τομέα. Οι επιθυμίες σας πραγματοποιούνται και ένα ταξίδι, άφιξης ή αναχώρησης έχει μεγάλη επιτυχία. Η πρωτοβουλία είναι το κλειδί της επιτυχίας σας . Κατατροπώνετε τους εχθρούς ή αντιπάλους σας και ζητάτε εκδίκηση, που θα πρέπει όμως να την αποφύγετε . Προσέξτε συγκρούσεις με τον περιβάλλον σας και ειδικά με τον/την σύντροφό σας. Οικονομικά θα έχετε επιτυχία και μία σημαντική βοήθεια από δικό σας πρόσωπο.

Καρκίνος ( Η δικαιοσύνη)

Αυτή την περίοδο ευνοούνται τα νομικά θέματα και δικαιώνεστε εάν έχετε αδικηθεί. Τα οικονομικά σας ευνοούνται και ανανεώνονται οι γνωριμίες σας. Η πνευματική σας διαύγεια θα βοηθήσει στην επαγγελματική σας επιτυχία.  Προσέξτε όμως ένα πρόσωπο ανταγωνιστικό. Οι γονείς ίσως να αντιμετωπίσετε πρόβλημα με ένα σας παιδί. Όσοι είστε σε σχέση θα έχετε πρόβλημα με τον/την σύντροφό σας,  προσέξετε όμως τους κρυφούς δεσμούς. Επαγγελματικά κάτι τελειώνει, για να αρχίσετε κάτι νέο με καλές προοπτικές.

Λέων ( Ο ερημίτης)

Θα είστε αρκετά σοβαροί και συγκρατημένοι, με τάση απομόνωσης. Θα χρειαστεί να προγραμματίσετε τις δουλειές  και να μην προχωρήσετε απερίσκεπτα.  Ένα άτομο μεγαλύτερο από εσάς σε ηλικία ή  με επιρροή θα σας βοηθήσει ηθικά και υλικά. Θα κάνετε ένα ταξίδι περισσότερο για ανιχνευτικό σκοπό και μία ξαφνική ιδέα που θα έχετε θα σας βοηθήσει σημαντικά σε μία υπόθεσή σας. Στα αισθηματικά σας θα νιώσετε αποστασιοποιημένοι από τον/την σύντροφό σας και προσέξτε μην αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό σας, γιατί θα έχει ολέθρια αποτελέσματα.

Παρθένος ( Ο τροχός της τύχης)

Η ρόδα της τύχης κινείται με το μέρος σας, γι’ αυτό αρπάξτε την ευκαιρία. Οι υποθέσεις σας παίρνουν νέα τροπή και η λύση στα προβλήματα σας έρχεται από την εξέλιξη των γεγονότων. Η δραστηριότητά σας θα φέρει οικονομικά οφέλη και επαγγελματικές επιτυχίες. Προσέξτε όμως πιθανές ζημιές από την αφηρημάδα σας. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες παρουσιάζονται και εάν χρειαστεί να διακόψετε τη δουλειά σας, μη φοβηθείτε.

Ζυγός ( Η δύναμη)

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε μπροστά κάποια τολμηρά σας σχέδια και θα δείτε να πραγματοποιούνται. Θα νιώσετε την ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Στα αισθηματικά θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας, όλο πάθος και θέρμη. Με δυσκολία θα ξεπεράσετε ένα σας πρόβλημα και όλα θα τακτοποιηθούν ιδιαίτερα σε κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις.  Εάν θελήσετε να κάνετε αγορά ακινήτου είναι κατάλληλη εποχή, αρκεί να είστε προσεκτικοί.

Σκορπιός ( Η αυτοκράτειρα)

 Η ισχυρή σας θέληση και η φιλοδοξία σας θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση κάποιων σχεδίων σας. Η τιμιότητα σας, σας ανταμείβει και προστατεύεστε. Παίρνετε χρήματα και επαγγελματικά σας παρουσιάζονται πολλές αλλαγές ή και κάποια επαγγελματική μετακίνηση, αλλά για καλό.  Θα βοηθηθείτε στην επιτυχία σας από ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος. Οι παντρεμένοι θα γευτείτε την οικογενειακή ευτυχία, ενώ οι ελεύθεροι  θα κάνετε νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές. Κάτι κρυφό όμως εξελίσσεται, που θα πρέπει να προσέξετε!

 Τοξότης ( Ο αυτοκράτορας)

Οι γνώσεις και η εξυπνάδας σας, θα βοηθήσουν να έχετε επιτυχία επαγγελματική και πνευματική. Οι γυναίκες θα έχετε επιτυχία  με ένα άνδρα από το γνωστό σας περιβάλλον.  Κατάλληλη εποχή για αλλαγή κατοικίας και οικονομικές επιτυχίες.  Στα αισθηματικά σας ένα άτομο θα σας διεκδικήσει και θα σας εκφράσει τον ενδιαφέρον του με τρόπο έντονο δυναμικό και αποφασιστικότητά. Γενικά η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει θετικές εξελίξεις αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως ( Ο κόσμος)

Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν ότι άξιζε τον κόπο που περιμένατε κάποιες καταστάσεις. Θα έχετε μία σημαντική διάκριση ή ένα επίτευγμα που θα σας δώσει δύναμη και ολοκλήρωση. Τα οικονομικά σας επίσης θα αρχίσουν μία σταθερή ανοδική πορεία. Συναισθηματικά θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας! Οι ελεύθεροι θα μπει στην ζωή σας ένα πρόσωπο που στην πορεία θα αναπτυχθεί μία μεγάλη αγάπη!

Υδροχόος ( Ο τρελός)

Μην βιαστείτε να πάρετε  τα ρίσκα σας, γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ εύθραυστες τώρα. Με μικρά όμως σταθερά βήματα θα κάνετε εκείνες τις απαραίτητες αλλαγές που θα μπορέσουν να αποδώσουν.  Μία νέα γνωριμία θα σας συναρπάσει! Για την ώρα όμως η σταθερότητα της αισθηματικής ζωής είναι αβέβαιη. Όσοι είστε σε σχέση θα έχετε κρίσεις ανεξαρτησίας!

Ιχθύς  ( Ο ιεροφάντης)

Οι εμπειρίες του παρελθόντος, σας έδωσαν σημαντικά μαθήματα, που όπως φαίνεται θα τα αξιοποιήσετε, βάζοντας της ζωή σας σε μία σειρά. Έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Οικονομικά θα αρχίσετε να βελτιώνεστε. Η σχέση σας θα αρχίσει να παίρνει μια πιο σταθερή μορφή. Οι ελεύθεροι είστε πλέον έτοιμοι για μία νέα γνωριμία, η οποία μπορεί να έχει μονιμότητα.