Ταρώ για σήμερα Σάββατο 27/6

 

Ταρώ για σήμερα 27/6

 

 

 

Κριός ( Ο ήλιος)

Νέες προτάσεις και συμφωνίες θα σας κάνουν να βάλετε μπροστά επαγγελματικά σχέδια που είχατε εδώ και καιρό στο μυαλό σας. Οικονομικά ευνοείστε. Αισθηματικά, αυτή η περίοδος είναι άκρως, ευνοϊκή για φλερτ και νέες γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να έρθετε ποιο κοντά μέσω της επικοινωνίας με τον/την σύντροφό σας.

Ταύρος ( Η κρίση)

Θα κλειστείτε για  λίγο στον εαυτό σας και θα προσπαθήσετε να αναδιοργανωθείτε, βάζοντας κάποια όρια στον εαυτό σας και ακολουθώντας τους δρόμους της λογικής σας. Με αφοσίωση στη δουλειά σας θα μπορέσετε αργά αλλά σταθερά να  έχετε την άνοδο που επιθυμείτε, αρκεί βέβαια να οργανώσετε σωστά το χρόνο σας. Τα οικονομικά σας είναι ακόμη περιορισμένα. Συναισθηματικά, μία αποστασιοποίηση από τον/την σύντροφό σας θα σας παγώσει  συναισθηματικά και θα νιώσετε την ανάγκη να θέσετε τους όρους και τους κανόνες σας.

Δίδυμοι ( Ο κόσμος)

Θα έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε και θα τους σταθείτε στα προβλήματά τους. Ολοκληρώνεται επιτυχώς μία πολύ σημαντική σας προσπάθεια στη δουλειά σας. Στα οικονομικά εισπράττετε ένα σημαντικό ποσό που το περιμένετε καιρό. Συναισθηματικά, η σχέση σας ολοκληρώνει τον κύκλο της! Αυτό σημαίνει πως είτε θα πάρει μία πιο σοβαρή μορφή, είτε θα λήξει. Οι ελεύθεροι θα αφήσετε πίσω το παρελθόν.

Καρκίνος ( Ο τρελός )

Προσπαθήστε όσο το δυνατόν να είστε οργανωμένοι και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις στα επαγγελματικά σας. Νέες γνωριμίες στα επαγγελματικά σας, θα σας βοηθήσουν να έχετε την επιτυχία που θέλετε. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας για να αποφύγετε τυχόν δυσκολίες. Συναισθηματικά, καλό είναι να είστε προσεκτικοί και να μην ρισκάρετε για κάτι επιπόλαιο τη σταθερότητα της σχέσης σας. Για τους ελεύθερους, η διάθεση για φλερτ θα είναι έντονη!

Λέων ( Ο αυτοκράτορας)

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να οργανώσετε κάποια νέα επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει άνοδος και κάτι περιμένατε έρχεται! Συναισθηματικά, υπάρχει ένα άτομο το οποίο θα σας διεκδικήσει και θα σας εκφράσει το ενδιαφέρον του με τρόπο έντονο, δυναμικό και αποφασιστικό!

Παρθένος ( Οι εραστές)

Μία δίψα για ζωή, για σπατάλη, για έκφραση και για έρωτα εξελίσσεται αυτή την περίοδο για εσάς. Το συναίσθημα είναι σε έξαρση και εσείς θα ζήσετε στιγμές που σας έχουν λείψει. Συγκρατείστε όμως την τάση σας για σπατάλη για να μην έχετε οικονομικές απώλειες! Στα επαγγελματικά σας η δημιουργικότητά σας θα είναι στο ζενίθ τώρα.

Ζυγός ( Το άρμα)

Ένα ταξίδι ή μία πολύ σημαντική πρόταση θα σας δώσει μεγάλη χαρά!  Κάποια χρήματα έρχονται στα χέρια σας και θα νιώσετε ανακούφιση. Στα επαγγελματικά σας, ,μία προαγωγή ή ανάπτυξη της δουλειάς σας είναι πολύ πιθανή τώρα. Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους, η σχέση σας τώρα παίρνει μία πιο σοβαρή μορφή. Οι ελεύθεροι θα έχετε μία νέα ερωτική κατάκτηση, πολλά υποσχόμενη!

Σκορπιός ( Η δικαιοσύνη)

Οι προσπάθειες που κάνατε μέχρι τώρα και έτσι θα μπορέσετε  να ηρεμήσετε και να βρείτε τις ισορροπίες σας, ενώ οι κινήσεις που θα κάνετε για να αποκαταστήσετε το κλίμα  στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας, φαίνεται ότι τώρα πιάνουν τόπο. Συναισθηματικά, Τέρμα τα δάκρυα και οι απογοητεύσεις!  Θα ηρεμήσετε και θα μπορέσετε να αναζωπυρώσετε την σχέση σας. Οι ελεύθεροι δικτυώνεστε περισσότερο για νέες γνωριμίες.

Τοξότης ( Ο ερημίτης )

Θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και θα πάρετε απαντήσεις  για σημαντικά θέματα τα οποία σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό. Οι πιέσεις που δέχεστε στη δουλειά και στα οικονομικά σας είναι μεγάλες και θα προσπαθήσετε να αναλύσετε την κατάσταση ώστε να βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Συναισθηματικά, δεν θέλετε να κάνετε λάθη , γι’ αυτό θα συγκρατήσετε τον εαυτό σας. Όσοι είστε σε σχέση θα έχετε παράπονα  από τον/την σύντροφό σας.

Αιγόκερως ( Ο πύργος)

Πολλοί από εσάς θα νιώσετε αρκετή πίεση στην δουλειά σας! Δημιουργούνται κάποια προβλήματα απ’ εκεί που δεν το περιμένατε, με αποτέλεσμα να έχετε έντονο άγχος αλλά και εκνευρισμό. Ίσως ακόμη και να αποφασίσετε να ξεκινήσετε μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Τα οικονομικά σας ωστόσο χρειάζονται πολύ προσοχή. Θα υπάρξουν έξοδα που δεν τα είχατε στο πρόγραμμα. Συναισθηματικά,  ήρθε η στιγμή λοιπόν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας αφήνοντα στην άκρη την απογοήτευση και κατανοώντας, τι είναι καλό για εσάς. Οι ελεύθεροι προσπαθήστε να αποβάλετε ότι σας πίκρανε στο παρελθόν.

Υδροχόος ( Το αστέρι)

Με θετική διάθεση και καλή ενέργεια θα βρείτε πιο εύκολα λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Η τύχη θα είναι αρκετά γενναιόδωρη με εσάς. Τα οικονομικά σας θα σημειώσουν μία μικρή άνοδο, ενώ στη δουλειά θα έχετε πολλές ιδέες που θα σας φέρουν πολύ κοντά στην επιτυχία. Συναισθηματικά, μία τυχερή εξέλιξη στα αισθηματικά σας θα σας γεμίσει χαρά και ενθουσιασμό! Ευνοούνται τώρα οι νέες γνωριμίες, αλλά και επισημοποίηση.

Ιχθύς ( Η σελήνη)

Συναισθηματικές συγκινήσεις και ζεστασιά από αγαπημένο σας πρόσωπο θα  σας χαρίσουν την ολοκλήρωση! Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η αγάπη, θα ενισχυθούν  στα αισθηματικά σας!  Η  αστάθεια όμως και η αβεβαιότητα συνεχίζονται. Στα επαγγελματικά σας, διαθέτετε έμπνευση, δημιουργικότητα και φαντασία που θα σας βοηθήσουν στους επαγγελματικούς σας στόχους. Στα οικονομικά σας ακόμη περνάτε διακυμάνσεις.