Ταρώ για σήμερα Σάββατο 25/7

 

 

Ταρώ για σήμερα 25/7

 

 

Κριός ( Η σελήνη)

Θα νιώσετε ανασφάλεια στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Παρόλα αυτά όμως θα μπορέσετε να βρείτε δημιουργικές λύσεις. Αισθηματικά, υπάρχουν ρομαντικές διαθέσεις αυτήν την περίοδο , ενώ φαίνεται ότι είστε επικεντρωμένοι στις μνήμες μίας σχέση από το παρελθόν που σας άγγιξε. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε την συναισθηματική σας κυκλοθυμία.

Ταύρος ( Το άρμα)

Αναδεικνύετε με τον καλύτερο τρόπο το αντικείμενο της εργασίας σας, θα έχετε πρόοδο και ανάπτυξη σε ότι κάνετε αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ικανοποιητικό στάδιο. Συναισθηματικά, διανύετε μία περίοδο ερωτικής επιτυχίας και ικανοποίησης των αισθηματικών σας προσδοκιών. Η σχέση σας για όσους είστε σε δέσμευση θα πάρει τώρα μία πιο σοβαρή μορφή. Οι ελεύθεροι  θα έχετε την δυνατότητα να κατακτήσετε αυτό που θέλετε.

Δίδυμοι ( Η  δικαιοσύνη)

Οι κόποι σας ανταμείβονται ωστόσο στα οικονομικά σας είναι πολύ πιθανό τώρα να χρειαστεί να πληρώσετε το τίμημα επιπόλαιων συμπεριφορών του παρελθόντος. Αισθηματικά, τώρα είναι κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να συγκροτήσετε  τι θέλετε, τι αξίζετε, τι πήγε στραβά, πού αδικήσατε και πού αδικηθήκατε, προκειμένου να βρείτε λύσεις στα προβλήματα της αισθηματικής σας ζωής.

Καρκίνος ( Ο ερημίτης)

Θα νιώσετε ανικανοποίητοι από τις συνθήκες γύρω σας και έχετε την επιθυμία να αποστασιοποιηθείτε, να κάνετε τον απολογισμό σας και να βάλετε σε μία σειρά τις σκέψεις και τις ανάγκες σας. Στα οικονομικά σας θα είστε κάπως πιεσμένοι αυτό το διάστημα. Συναισθηματικά, δεν θα λείψει η πικρία από την εξέλιξη της αισθηματικής σας πορεία, γι’ αυτό θα είναι φανερά τα συναισθήματα μοναξιάς. Σας δίνεται όμως η ευκαιρία να τα βρείτε πάνω απ’ όλα με τον εαυτό σας!

Λέων ( Ο τροχός της τύχης)

Η τύχη σας χτυπά την πόρτα, εκεί που δεν το περιμένετε αρκεί να την αναγνωρίσετε και να την αξιοποιήσετε. Το σημαντικό για εσάς είναι να αρπάξετε γρήγορα τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σας υπάρχουν σκαμπανεβάσματα αλλά και ευκαιρίες ξαφνικής ανόδου. Συναισθηματικά, ένας μεγάλος έρωτας θα εισβάλει στη ζωή σας και θα σας συναρπάσει!

Παρθένος ( Η εγκράτεια)

Οι συνεργασίες σας θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Στα οικονομικά σας θυμηθείτε πως «παν μέτρον άριστον». Στα αισθηματικά σας, περάσατε δυσκολίες τώρα είναι η στιγμή να δώσετε τόπο στην οργή, ή ακόμη να δώστε μία δεύτερη ευκαιρία εκεί που πρέπει. Η αποκατάσταση της σχέσης σας είναι προ των πυλών.

Ζυγός ( Ο πύργος)

Κάποιες επαγγελματικές προτάσεις μπορεί να ακούγονται ελπιδοφόρες, όμως κρύβουν παγίδες. Προσοχή στις οικονομικές απώλειες. Συναισθηματικά, ξαφνικά ξεκαθαρίσματα θα φέρουν στο φως την αλήθεια η οποία όμως και θα σας απογοητεύσει. Μην επενδύσετε σε μία σχέση που τώρα μπαίνει στη ζωή σας.

Σκορπιός ( Η δύναμη)

Θα έχετε στήριξη στις επαγγελματικές σας προσπάθειες κι αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Στα οικονομικά σας θα είστε πιο άνετοι αυτό το διάστημα. Συναισθηματικά, μπαίνετε στη θέση του/της συντρόφου σας κατανοείτε τόσο τα συναισθήματα του/της όσο και τα δικά σας λάθη. Τέλος μία επανασύνδεση  επίσης είναι πολύ πιθανή τώρα.

Τοξότης ( Ο κρεμασμένος)

Συγκρατήσετε την επιπολαιότητα για να αποφύγετε τα λάθη και τις παρανοήσεις. Καλό είναι τώρα να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σας εξακολουθούν να είναι πιεσμένα. Συναισθηματικά, άλλα θέλετε, άλλα λέτε και άλλα κάνετε και θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή σ’ αυτόν τον τομέα για να μην δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως ( Το αστέρι)

Μετά τις δυσκολίες που περάσατε , δεν θα λείψουν όμως και οι ευκαιρίες που θα σας δώσουν την ώθηση να προχωρήσετε σε νέα σχέδια. Ευνοείστε περισσότερο όσοι από εσάς ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά. Στα οικονομικά σας θα έχετε άνοδο και καλή πορεία. Συναισθηματικά, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα έρθετε πιο κοντά στην αληθινή αγάπη. Αφεθείτε  λοιπόν στα συναισθήματά σας και στις ευκαιρίες που σας δίνονται τώρα.

Υδροχόος ( Η εγκράτεια)

Βρίσκετε και πάλι τον εαυτό σας και θα έρθετε πιο κοντά με άτομα που η σχέση σας είχε παγώσει και θα κάνετε μικρά αλλά ουσιαστικά βήματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά. Προσοχή στα ξαφνικά ή στα άσκοπα έξοδα, ιδιαίτερα σήμερα. Η αποκατάσταση της σχέσης με τον/την σύντροφό σας είναι μέσα  στο πλάνο της ημέρας.

Ιχθύς ( Ο τρελός)

Σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε τα ρίσκα σας, τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τα οικονομικά σας. Ευνοούνται οι συζητήσεις για νέα ξεκινήματα. Αισθηματικά, θα θελήσετε να απελευθερωθείτε από κάθε τι που σας καταπίεζε μέχρι τώρα και θα είστε πιο αυθόρμητοι προς ένα νέο έρωτα που φαίνεται ότι τώρα θα σας συναρπάσει!