Ταρώ για σήμερα Σάββατο 23/5

 

Ταρώ για σήμερα 23/5

 

 

Κριός ( Η εγκράτεια)

Θα έχετε όφελος μέσα από σωστούς χειρισμούς. Η ωριμότητα και η αυτοσυγκράτηση θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Επαγγελματικά, η εργατικότητά και η συνέπειά σας θα σας ανταμείψουν. Προβλήματα που είχατε στο παρελθόν παίρνουν τέλος, ενώ στα οικονομικά σας θα έχετε μία μικρή άνοδο. Στα αισθηματικά σας, οι ελεύθεροι θα κάνετε μία γνωριμία που θα σας απογειώσει, ενώ όσοι είστε σε σχέση θα περάστε όμορφες στιγμές  με τον/την σύντροφό σας, ξεχνώντας τα προβλήματα που είχατε στη σχέσης σας.

Ταύρος ( Ο διάβολος)

Αποφύγετε τους λάθος χειρισμούς. Μετριάστε την υπερβολή ας και μην παραμελείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα κάνετε μεγάλες προσπάθειες για την άνοδό σας στα επαγγελματικά σας, παραμελώντας όμως την οικογένειά σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή, μην ξοδεύετε χωρίς σκέψη. Αισθηματικά, καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο τη σχέση σας, εξαιτίας μίας νέας ερωτικής γνωριμίας.

Δίδυμοι ( Ο πύργος)

Δυσάρεστες αλλαγές θα σας αποσυντονίσουν. Κάποια προβλήματα στην δουλειά σας θα σας δημιουργήσουν έντονο άγχος, όπως επίσης και κάποια ξαφνικά έξοδα, θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Στα αισθηματικά σας, όσοι είστε σε σχέση, θα νιώστε πως είστε σε αδιέξοδο για την πορεία της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μία γνωριμία η οποία γρήγορα θα σας απογοητεύσει.

Καρκίνος ( Το αστέρι)

Η απόδοση  στην δουλειά σας θα είναι σε καλά επίπεδα, με αποτέλεσμα να ανταμειφθούν οι κόποι σας. Μία προαγωγή θα σας αυξήσει και τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας, οι ελεύθεροι θα μπει στην ζωή σας ένα άτομο που θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι χαρούμενοι. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και ίσως να σκεφτείτε την επισημοποίηση ή και τον γάμο!

Λέων ( Η σελήνη)

Το ένστικτό θα σας κάνει πιο αποδοτικούς στη δουλειά σας, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε αυτό που θέλετε. Τα οικονομικά σας όμως χρειάζονται προσοχή. Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα έχετε μικρά προβλήματα στη σχέση σας, λόγων διακυμάνσεων στη διάθεσή σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μία γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

Παρθένος ( Ο ήλιος)

Νέες προτάσεις και συμφωνίες θα σας κάνουν να βάλετε μπροστά επαγγελματικά σχέδια που είχατε εδώ και καιρό στο μυαλό σας. Συναισθηματικά, ευνοείστε για φλερτ και νέες γνωριμίες. Όσοι είστε σε σχέση θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας μέσα από την καλή επικοινωνία σας.

Ζυγός ( Η κρίση)

Με αφοσίωση στη δουλειά σας θα μπορέσετε αργά αλλά σταθερά να έχετε πρόοδο στα επαγγελματικά σας, αρκεί να οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας. Τα οικονομικά σας είναι ακόμη περιορισμένα. Μία αισθηματική αποστασιοποίηση θα σας παγώσει συναισθηματικά και θα νιώσετε την ανάγκη να θέσετε του όρους και τους κανόνες σας.

Σκορπιός ( Ο κόσμος)

Μια σημαντική επίτευξη θα σας δώσει ηθική ανταμοιβή! Θα έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάτε και θα τους σταθείτε σε προσωπικά τους προβλήματα. Μία σχέση ολοκληρώνει τον κύκλο της. Αυτό σημαίνει πώς  είτε θα πάρει μία πιο σοβαρή μορφή, ή θα λήξει. Οι ελεύθεροι αφήνετε πίσω πλέον το παρελθόν.

Τοξότης ( Ο τρελός )

Προσπαθήστε όσο τον δυνατόν να είστε οργανωμένοι και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Νέες γνωριμίες στο χώρο της δουλειά σας θα ωφελήσουν. Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας για να αποφύγετε τις δυσκολίες. Συναισθηματικά, καλό είναι  να είστε προσεκτικοί και να μην ρισκάρετε για κάτι επιπόλαιο τη σταθερότητα της σχέσης σας. Η διάθεση για φλερτ θα είναι έντονη, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς θα  επενδύσετε συναισθηματικά.

Αιγόκερως ( Ο ιεροφάντης)

Η σταθερότητα και η ωριμότητα που έχετε δείξει στην εργασίας σας, θα σας ανταμείψει. Πολλοί από εσάς θα θελήσετε να αναπτύξετε τις γνώσεις σας. Στα οικονομικά σας θα σας δυσκολέψουν αυτή την περίοδο. Συναισθηματικά, όσοι από εσάς είστε σχέση θα σκεφτείτε σοβαρά πλέον τον γάμο, αφού θα νιώστε αρκετά ώριμοι και κατασταλαγμένοι. Οι ελεύθεροι καιρός είναι να βάλετε τη ζωή σας σε μία τάξη, ώστε να νιώσετε ήρεμοι και ευτυχισμένοι.

Υδροχόος ( Η εγκράτεια )

Η ωριμότητα και η αυτοσυγκράτηση θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η εργατικότητα και η συνέπεια σας θα ανταμειφθούν. Προβλήματα που είχατε παίρνουν τέλος τώρα, ενώ στα οικονομικά σας θα έχετε μία μικρή άνοδο. Όσοι είστε σε σχέση θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό  σας αφήνοντα πίσω τα λάθη του παρελθόντος. Για τους αδέσμευτους θα μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας απογειώσει.

Ιχθύς ( Ο θάνατος)

Μετριάστε την υπερβολή σας και μην παραμελείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα κάνετε μεγάλες προσπάθειες για άνοδο στην εργασία σας, παραμελώντας την οικογένεια σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή, μην ξοδεύετε χωρίς σκέψη. Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα νιώσετε πως έχετε κάνει αρκετή υπομονή και πλέον ήρθε η στιγμή να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας.