Ταρώ για σήμερα 22/2

Ταρώ για σήμερα Σάββατο 22/2

 

 

Ταρώ για σήμερα 22/2

 

Κριός ( Ο τροχός της τύχης)

Ξαφνικά γεγονότα θα σας προκαλέσουν έκπληξη, αλλά και θα σας ωθήσουν σε όμορφες αλλαγές. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε τον  παράγοντα τύχη! Επαγγελματικά θα έχετε την δυνατότητα να ακουστεί το όνομά σας στον χώρο που κινείστε και εργάζεστε. Οικονομικά είστε απόλυτα ευνοημένοι μέσα από  έκτακτα έσοδα ή δώρα. Η πορεία της αισθηματικής σας ζωή αλλάζει τα πλάνα που κάνατε μέχρι σήμερα. Ο έρωτα σας κτυπά την πόρτα ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένατε  ή ακόμη και την στιγμή που δεν πιστεύατε ότι δεν θα προκύψει.

Ταύρος ( Η εγκράτεια)

Θα έχετε όφελος μέσα από σωστούς χειρισμούς. Η ωριμότητα και η αυτοσυγκράτηση θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η εργατικότητά σας και η συνέπεια σας θα ανταμειφθούν στα επαγγελματικά σας. Προβλήματα που είχατε τώρα παίρνουν τέλος, ενώ στα οικονομικά σας θα έχετε μία μικρή άνοδο. Συναισθηματικά, οι ελεύθεροι θα κάνετε μία γνωριμία που θα σας απογειώσει. Οι δεσμευμένοι  θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας ξεχνώντας ότι υπήρχαν προβλήματα στην σχέση σας.

Δίδυμοι ( Ο διάβολος)

Προσπαθήστε να αποφύγετε λάθος χειρισμούς, μετριάστε την υπερβολή σας και μην παραμελείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Οι ελεύθεροι θα έχετε μία πολύ ερωτική περίοδο, ενώ οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξετε να μην βάλετε σε κίνδυνο την σχέση σας εξαιτίας μίας γνωριμίας. Στα επαγγελματικά σας θα κάνετε μεγάλες προσπάθειες για άνοδο στην εργασία σας, παραμελώντας την οικογένεια σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή, μην ξοδεύετε χωρίς σκέψη.

Καρκίνος ( Ο πύργος )

Δυσάρεστες αλλαγές θα σας αποσυντονίσουν. Προβλήματα που θα παρουσιαστούν στον εργασιακό σας χώρο θα σας δημιουργήσουν έντονο άγχος, όπως επίσης απρόβλεπτα έξοδα θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Στα αισθηματικά σας. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε πως είστε σε αδιέξοδο για την πορεία της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μία γνωριμία που γρήγορα θα σας απογοητεύσει.

Λέων ( Το αστέρι)

Η απόδοση στην εργασία σας θα είναι σε καλά επίπεδα, με αποτέλεσμα να ανταμειφθούν οι κόποι σας. Μία προαγωγή θα σας αυξήσει και τα οικονομικά σας. Η αισιοδοξία και η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν.  Στα αισθηματικά σας, οι ελεύθεροι θα κάνετε μία νέα γνωριμία που θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι χαρούμενοι και ζωντανοί. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας και πιθανόν να πάρετε την απόφαση να αποκτήσετε και ένα παιδάκι!

Παρθένος ( Ο  κρεμασμένος)

Θα νιώσετε εγκλωβισμένοι μέσα από τα προβλήματα που θα σας παρουσιαστούν. Μην χάνετε το κουράγιο σας. Κάποια ξαφνικά προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο θα σας αποσυντονίσουν. Κάντε υπομονή θα ξεπεραστούν. Τα οικονομικά  σας θα σας δυσκολέψουν λίγο.  Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα έχετε προβλήματα με τον/την σύντροφό σας. Καλό θα είναι να κάνετε ένα διάλογο, αποφεύγοντας τους καυγάδες και τις εντάσεις . Οι ελεύθεροι θα περάσετε μία περίοδο μοναξιάς, αναπολώντας το παρελθόν.

Ζυγός ( Η κρίση)

Θα κλειστείτε λίγο στον εαυτό σας και θα προσπαθήσετε να αναδιοργανωθείτε, βάζοντας κάποια όρια στον εαυτό σας και ακολουθώντας τους δρόμους της λογικής  σας. Με αφοσίωση στην δουλειά σας θα μπορέσετε αργά αλλά σταθερά να έχετε πρόοδο, αρκεί να οργανώσετε τον χρόνο σας. Τα οικονομικά σας είναι ακόμη περιορισμένα. Μία αισθηματική αποστασιοποίηση θα σας παγώσει συναισθηματικά και θα νιώσετε την ανάγκη να θέσετε τους όρους και τους κανόνες σας.

Σκορπιός ( Ο  θάνατος )

Κάποιες ξαφνικές αλλαγές και γεγονότα θα σας  βγάλουν έξω από τα νερά σας. Προβλήματα στα επαγγελματικά σας , θα σας δημιουργήσουν σύγχυση, ενώ πολλοί από εσάς θα σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να αλλάξετε εργασία. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή. Συναισθηματικά, θα νιώσετε πως έχετε κάνει αρκετή υπομονή και πλέον ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας.

Τοξότης ( Η σελήνη)

Το ένστικτο σας θα σας κάνει πιο αποδοτικούς στην εργασία σας, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε αυτό που θέλετε. Τα οικονομικά σας όμως χρειάζονται προσοχή.  Στα αισθηματικά σας, οι ελεύθεροι θα κάνετε μία γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Μην επενδύετε όμως γιατί θα είναι μικρής διάρκειας. Οι δεσμευμένοι θα έχετε μικρά προβλήματα στην σχέση σας, λόγω των διακυμάνσεων στην διάθεσή σας.

Αιγόκερως ( Το άρμα)

Τα εμπόδια που είχατε στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας θα ξεπεραστούν τώρα και μπορείτε να ελπίζετε σε μία άνοδο και εξέλιξη που θα έχει καλές προδιαγραφές για το μέλλον σας.  Δικαιώνεστε στα αισθηματικά σας, αφού η υπομονή που κάνετε τον τελευταίο καιρό θα αποδειχθεί ότι άξιζε τον κόπο. Ένα ερωτικό ταξιδάκι είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Υδροχόος ( Η δικαιοσύνη)

Προσεγγίζετε με επιτυχία τους στόχους σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Θα μπορέσετε να λύσετε επαγγελματικές  και οικονομικές σας υποθέσεις,  γιατί θα έχετε περισσότερη δύναμη και επιμονή στους στόχους σας. Συναισθηματικά, θα λύσετε τις διαφωνίες του χθες. Πολλοί από εσάς θα έχετε επανασύνδεση και θα νιώσετε σιγουριά για το μέλλον της σχέσης σας.

Ιχθύς ( Ο ερημίτης)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να γιατρέψετε καταστάσεις που σας πλήγωσαν. Η στήριξη που θα λάβετε στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας, από ένα μεγαλύτερο και πιο έμπειρο από εσάς άτομο θα σας βοηθήσει σημαντικά στην πορεία σας.  Οι δυσκολίες της αισθηματικής σας ζωής είναι αναμενόμενες, αλλά θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις σωστές επιλογές οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αισθηματικό αύριο.