Ταρώ για σήμερα Σάββατο 19/9

 

Ταρώ για σήμερα 19/9

 

 

ΚΡΙΟΣ (Ο Ήλιος)

Από τη στιγμή που αποφασίσατε να δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνάμεις σας, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Ένα πρόσωπο, που σας ενδιαφέρει ερωτικά σας αποκαλύπτει τα συναισθήματά του και περιμένει κι από εσάς το ίδιο. Μην διστάζετε.

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Κόσμος)

Οι σκληρές προσπάθειες και δουλειά που έχετε κάνει ως τώρα, αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Η επιτυχία σε όλα τα επίπεδα γίνεται ολοένα και πιο εμφανής. Και σεις, μπορείτε τώρα να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας, αλλά μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τρελός)

Δείχνετε μεγάλη εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σας και αυτό δεν σας οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα. Ή μάλλον δεν σας οδηγεί πουθενά. Δείχνετε ανέμελη και ανεύθυνη συμπεριφορά, ίσως και παιδιάστικη σε κάποιες καταστάσεις και δεν θα σας βγει σε καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

Ηρεμία στο πνεύμα και ξεκάθαρη σκέψη είναι τα όπλα σας ενάντια στην ωμή καθημερινότητα που δεν φέρνει τα πράγματα ακριβώς όπως τα θέλετε. Η ψύχραιμη στάση σας όμως, θα σας δώσει τη δυνατότητα να βλέπετε ξεκάθαρα τις καταστάσεις και να παίρνετε καίριες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ (Η Αυτοκράτειρα)

Η εμπιστοσύνη σας σε μια γυναίκα κύρους, ίσως δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ μεγάλη. Κυρίως γιατί εκείνη αισθάνεται ότι ακουμπάτε πολύ επάνω της και ίσως δεν έχει τη δύναμη να σηκώσει και τα δικά σας προβλήματα. Μια εγκυμοσύνη δίνει χαρά στους δεσμευμένους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

Είναι σημαντικό να κρατήσετε αποστασιοποιημένη στάση απέναντι στα γεγονότα και να τα αντιμετωπίζετε ως παρατηρητές. Έτσι, τα συμπεράσματά σας θα είναι ασφαλή και με μειωμένο σημαντικά, τον κίνδυνο, να κρίνετε λάθος. Ψυχραιμία και σταθερότητα είναι οι λέξεις κλειδιά.

ΖΥΓΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

Ένα μοιραίο γεγονός θα σας δείξει αν βαδίζετε σωστά ή όχι. Αντιμετωπίστε το με ψυχραιμία και δείξτε σύνεση και προσοχή. Πάνω απ’ όλα όμως, θα πρέπει να αποδεχθείτε με σοφία, τα γεγονότα που σας υποδεικνύουν τα λάθη σας και τα σωστά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

Μια απόφαση που πρέπει να πάρετε, για τα ερωτικά σας, απασχολεί τη σκέψη σας και σας αποσυντονίζει από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, αλλά και από σημαντικές υποθέσεις που πρέπει να διευθετήσετε. Ο έρωτας έρχεται ξαφνικά για τους ελεύθερους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Αρχιερέας)

Επιδιώξτε να βρεθείτε σε ανταγωνιστικό, επαγγελματικό περιβάλλον, όπου θα είστε σε θέση να υπερισχύσετε. Η θέση σας είναι πλεονεκτική και θα νιώσετε άνετα στο να επιφέρετε τις αλλαγές που θέλετε εσείς. Η επίτευξη των στόχων σας, φέρνει οικονομική άνοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Ακραίες και πρωτότυπες κινήσεις που θα κάνετε, θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσετε τη φήμη ενός ατόμου, με ηγετικές ικανότητες. Σε όποια κατάσταση κι αν βρεθείτε θα μπορείτε να κρίνετε σωστά και να βγάζετε ασφαλή συμπεράσματα. Επιλέξτε τους σωστούς συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Σελήνη)

Βρίσκετε τη δύναμη να συγκεντρώσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα πιο δυναμικά. Η ηρεμία και οι προοπτικές, πρόσκαιρα εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο, όμως, θα διαπιστώσετε ότι, δεν είχαν ποτέ φύγει ουσιαστικά και θα αισιοδοξείτε και πάλι

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Ερημίτης)

Η ώρα είναι κατάλληλη για περισυλλογή. Αποφασίζετε να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ζωής, που θα φέρουν ένα καλύτερο μέλλον αλλά και ηρεμία και γαλήνη στην καθημερινότητά σας.