Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 30/7

Ταρώ για σήμερα 30/7

 

 

 

Κριός ( Η εγκράτεια)

Μην ανοιχτείτε σε νέες καταστάσεις και έξοδα, αν δεν είναι απολύτων απαραίτητο. Η επιτυχία στα επαγγελματικά σας θα έρθει μέσα από καλούς χειρισμούς, σύνεση και υπομονή. Συναισθηματικά, αν δεν θέλετε την ήδη υπάρχουσας σχέση σας, καλό είναι να δώσετε τόπο στην οργή, που πιθανόν να νιώσετε, βλέποντας πως ίσως είστε θύμα της δική σας συναισθηματικής αντίληψης. Σκεφτείτε  με ψυχραιμία και αποφασίστε για το καλύτερο!

Ταύρος ( Ο διάβολος)

Οι στόχοι σας θα επιτευχθούν! Παρόλα αυτό όμως δεν θα λείψουν οι ανταγωνιστικές τάσεις, αλλά και οι εντάσεις στον περιβάλλον σας, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό. Μερικές φορές θα αισθανθείτε ανικανοποίητοι. Στα οικονομικά  σας έχετε άνοδο, αλλά θα κάνετε και σπατάλες. Συναισθηματικά, πάθος, ένταση και ερωτισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου, στα ερωτικά σας. Καλό είναι όμως να αποφύγετε τις κυριαρχικές τάσεις και τις ζήλιες.

Δίδυμοι (Ο πύργος)

Ξαφνικά γεγονότα, σας ανατρέπουν τα σχέδια σας, απ’ εκεί που δεν το περιμένατε. Οι εξελίξεις ιδιαίτερα στη δουλειά σας θα έχουν μία απρόβλεπτη τροπή και το γεγονός αυτό θα σας αποσυντονίσει. Στα οικονομικά σας , προσπαθήσετε να αποφύγετε τις απώλειες. Συναισθηματικά, αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς σας έρχονται! Ξαφνικές αποκαλύψεις θα φέρουν στην επιφάνεια το φως της αλήθειας.

Καρκίνος ( Το αστέρι)

Ανακτάτε την ελπίδα και την πίστη στις δυνάμεις σας και θα δείτε τις καταστάσεις γύρω σας να αλλάζουν! Οι συνθήκες θα σας φέρουν πιο κοντά σε ένα επαγγελματικό σας στόχο και στα οικονομικά σας, θα πάρετε μια βαθιά ανάσα! Συναισθηματικά, η συμβουλή που θα λάβετε από ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας  βοηθήσει, στο να μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα κάποια θέματα στην σχέση σας με τον/την σύντροφό σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η σχέση σας θα μπορέσει τώρα να μπει σε μία πιο σταθερή πορεία.

Λέων ( Η σελήνη)

Οι ιδέες που έχετε για τα επαγγελματικά σας μπορούν τώρα να είναι δημιουργικές και να στηρίξουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν αρκετά οικογενειακά έξοδα. Συναισθηματικά, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατανοήσετε τις συναισθηματικές ανάγκες τόσο τις δικές, όσο και του/της συντρόφου σας. Για την ώρα όμως δεν υπάρχει σταθερότητα στα αισθηματικά σας, μπορείτε όμως να περάσετε καλά!

Παρθένος ( Ο ήλιος)

Έχετε πολύ όρεξη για δουλειά και θα ακολουθήσετε νέους τρόπους, οι οποίοι θα βελτιώσουν την ποιότητα της δουλειάς σας. Στα οικονομικά σας θα είστε πιο άνετοι. Συναισθηματικά, σας δίνεται η ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας και να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας, αφού πρώτα θα βελτιωθεί η μεταξύ σας επικοινωνία, και θα μπορέσετε μαζί να διασκεδάσετε. Για τους ελεύθερους, ευνοούνται τώρα οι νέες  γνωριμίες.

Ζυγός ( Η κρίση)

Είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα να κλείσετε εκκρεμότητες και να δείτε πιο υπεύθυνα την εξέλιξη των επαγγελματικών και οικονομικών σας υποθέσεων. Θα δεχτείτε την υποστήριξη από ένα άτομο το οποίο  μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει. Η αισθηματική σας ζωή είναι κάπως ψυχρή και αδιάφορη αυτό το διάστημα. Υπάρχει απομάκρυνση από τον/την σύντροφο ή από το άτομο που σας ενδιαφέρει και εσείς βάζετε κάποια όρια στον εαυτό σας.

Σκορπιός ( Ο κόσμος)

Θα κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας. Θα φτάσετε σε ένα πολύ καλό στάδιο στα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Συναισθηματικά, θα καταλάβετε ότι υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα αγάπης ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Τοξότης ( Ο τρελός )

  Αέρας αλλαγής πλανάται στα επαγγελματικά σας. Είστε σε ετοιμότητα να κάνετε τις ανακατατάξεις που πάντα θέλατε, αλλά δεν τολμούσατε. Δείξετε παραπάνω οργάνωση και τάξη στα βήματά σας. Αποφύγετε τις επιπόλαιες οικονομικές επενδύσεις. Συναισθηματικά, έχετε ανάγκη να απελευθερωθείτε από κάθε τι που καταπίεζε μέχρι τώρα. Οι ελεύθεροι αφήνεστε σε μία νέα γνωριμία η οποία όμως δεν σας δίνει εγγυήσεις για το μέλλον.

Αιγόκερως ( Ο ιεροφάντης)

Κατασταλάζετε με περισσότερη ωριμότητα  σε όλα  αυτά που θέλετε να κάνετε. Δεσμεύεστε ουσιαστικά στους στόχους σας και θα έχετε την υποστήριξη από το περιβάλλον σας. Ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει!  Συναισθηματικά, ωριμάζουν τα συναισθήματα για την πορεία της σχέσης  σας και πολλοί από εσάς θα σκεφτείτε ακόμη και την επισημοποίηση.

Υδροχόος ( Οι εραστές)

Περίοδος δημιουργικότητας αλλά και έρωτα, που θα σας βοηθήσει να βρείτε και πάλι το παιδί που κρύβετε μέσα σας.  Καλό είναι όμως να αποφύγετε την τάσης σας να αποζητάτε κάτι παραπάνω. Στα οικονομικά σας προσέξτε τις σπατάλες. Συναισθηματικά, διανύεται την πιο ερωτική περίοδο! Τονώνετε την σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι αφήνεστε στα φλερτ που φέρνουν ανανέωση!

Ιχθύς ( Η δύναμη)

Λύνονται κάποια προβλήματα τα οποία σας ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό στη δουλειά σας και προχωράτε τα σχέδια σας. Στα οικονομικά σας θα δεχτείτε την υποστήριξη από ένα άτομο από το στενό σας περιβάλλον. Συναισθηματικά,  μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή τώρα, γιατί εσείς  θα είστε πιο υποχωρητικοί προς τον/την σύντροφό σας ή προς το άτομο  που σας ενδιαφέρει.