Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 28/5

 

 

Ταρώ για σήμερα 28/5

 

 

Κριός ( Ο ήλιος)

Οι συνθήκες σας ευνοούν για διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους συνεργασίας στη δουλειά σας, ενώ μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών σας θα βρείτε λύσεις σε κάποια οικονομικά σας θέματα. Ευνοούνται οι μετακινήσεις. Το κλίμα στα αισθηματικά σας γίνεται πιο θερμό και πλέον θα δεχτείτε την επιβεβαίωση για τα αισθήματα που τρέφει ο/η σύντροφό σας. Ένα παλιό ερωτικό σας σχέδιο έφτασε η στιγμή να εκπληρωθεί!

Ταύρος (  Η κρίση)

 Μπαίνετε τώρα σε μία διαδικασία αναθεώρησης και απολογισμού κατά την οποία θα αναγνωρίσετε σημαντικά λάθη του παρελθόντος και θα θελήσετε να  βάλετε την ζωή σας σε μία νέα τροχιά. Θα πρέπει να αφοσιωθείτε σε θέματα καριέρας, αλλά και για να βρείτε λύσεις σε οικονομικές υποχρεώσεις. Στην προσπάθεια σας να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα αισθηματικά σας θα λειτουργήσετε επιφυλακτικά δίνοντας προσοχή ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε σημαντικά συμπεράσματα.

Δίδυμοι ( Ο κόσμος)

Είστε έτοιμοι να πετύχετε σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους! Θα δεν μία επιβράβευση ή θα αναλάβετε νέες ευθύνες που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία!  Αισθηματικά θα επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία της σχέσης σας και θα αφήσετε πίσω σας τις πίκρες του παρελθόντος. Θα κατανοήσετε επίσης ότι η αγάπη που σας ενώνει με τον/την σύντροφό σας είναι πράγματι δυνατή!

Καρκίνος ( Ο τρελός)

Θέλετε να ξεφύγετε από τα δύσκολα, να πάρετε τα ρίσκα σας και να χαλαρώσετε από τα προβλήματα. Η επιπολαιότητα και η βιασύνη μπορεί να σας κοστίσουν λίγο αργότερα, γι’ αυτό συγκρατηθείτε! Η ανάγκη σας για ελευθερία θα σας φέρει σε σύγκρουση από τον/την σύντροφό σας, γιατί θα νιώσετε καταπιεσμένοι και θα θελήσετε να κάνετε την επανάσταση σας . Τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες δεν θα σας δώσεις τις εγγυήσεις για μία σταθερή σχέση.

Λέων ( Ο Μάγος)

Σε πνευματική εγρήγορση θα είστε αυτό το διάστημα και αυτό θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε όλες τις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποχρεώσεις. Οι νέες ιδέες σας, θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Τα αισθηματικά λάθη του παρελθόντος, θα τα αναγνωρίσετε και θα νιώσετε πιο δυνατοί. Τώρα θα μπορέσετε να κάνετε καλύτερες επιλογές συντρόφου.

Παρθένος ( Η ιέρεια)

Η μυστική και παρασκηνιακή στάση κάποιων συναδέλφων ή συνεργατών σας, θα σας προβληματίσει ή ακόμη θα σας στεναχωρήσει, όμως εσείς θα μπορέσετε άμεσα να χειριστείτε κάποια επαγγελματικά εμπόδια και θα τα καταφέρετε! Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν ευκαιρίες για οικονομική άνοδο. Συναισθηματικά, παρόλο που είστε κάπως συγκρατημένοι θα μπορέσετε τελικά να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε εσείς μέσα στη σχέση σας! Με την στάση σας θα σαγηνεύσετε το άτομο που έχετε στην καρδιά σας!

Ζυγός ( Ο θάνατος)

Θα νιώσετε απογοητευμένοι και αδικημένοι από την εξέλιξη των επαγγελματικών και των οικονομικών σας. Οι προσπάθειες που θα κάνετε τώρα θα σας ανταμείψουν λίγο αργότερα. Η αισθηματική σας ζωή περνά ένα μεταβατικό στάδιο, που πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις! Θα βάλετε τέλος σε ότι δεν έχει τις βάσεις εκείνες για να προχωρήσει. Αφήνετε στην άκρη το εγωισμό σας και κλείνετε οριστικά ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος προκειμένου να βάλετε τη ζωή σας, σε μία νέα και πιο ουσιαστική πορεία.

Σκορπιός ( Η εγκράτεια)

Η δημιουργικότητα και η όρεξη για δουλειά θα σας δώσουν την ώθηση να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Πολλοί  από εσάς θα έχετε την στήριξη ενός ατόμου μέσα από τον χώρο της δουλειάς.  Η σωστή διαχείριση των οικονομικών σας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε ένα ξαφνικό έξοδο. Συναισθηματικά, όσοι είστε σε σχέση θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, ξεπερνώντας τις διαφωνίες και τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μία γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και θα καλύψει τα κενά της καρδιάς σας!

Τοξότης ( Ο διάβολος)

Εύκολα θα παρασυρθείτε σε υπερβολές. Περιορίστε την εγωιστική συμπεριφορά! Καλό είναι να μην ξεσπάσετε τα νεύρα σας, σε αγαπημένα σας πρόσωπα.  Επαγγελματικά, διψάτε για διάκριση και άνοδο, γι’ αυτό θα βάλετε τα δυνατά σας για να καταξιωθείτε. Δείξτε όμως προσοχή στις άσκοπες σπατάλες. Αισθηματικά, το πάθος σας, σας παρασύρει σε ζήλια και την έντονη ανάγκη για διεκδίκηση και κατάκτηση! Ένας νέος έρωτας δεν θα έχει την κατάληξη που θα θέλατε, γι’ αυτό κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις!

Αιγόκερως ( Ο πύργος )

Το πρόγραμμά σας, θα διαταραχτεί από ξαφνικά γεγονότα, ξαφνικές ανατροπές που θα σας προκαλέσουν νευρικότητα και θα σας θέσουν σε εγρήγορση.  Προσπαθήστε να αποφύγετε τους τσακωμούς και τα κουτσομπολιά στη δουλειά σας. Να είστε έτοιμοι για ένα νέο ξαφνικό έξοδο! Ένα ξαφνικό γεγονός στα αισθηματικά σας, θα σας φέρει αντιμέτωπους με την σκληρή αλήθεια. Οι ελεύθεροι καλό είναι να μη επενδύσετε σε μία νέα γνωριμία, γιατί θα απογοητευτείτε.

Υδροχόος ( Το αστέρι)

Η στιγμή της επιτυχίας έφτασε! Μία ξαφνική επαγγελματική πρόταση θα σας δώσει την ευκαιρία που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Τυχαίες συγκυρίες θα ευνοήσουν την καριέρα σας και τα οικονομικά σας. Συναισθηματικά,, ευνοείται η δημιουργία μίας νέας σχέσης, αλλά και η αναθέρμανση της ήδη υπάρχουσας. Οι ευκαιρίες είναι πολλές! Αρκεί με τα χέρια σταυρωμένα!

Ιχθύς ( Η σελήνη)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Έχετε την ανάγκη ασφάλειας και εμπιστοσύνης, οι συνθήκες όμως σας δημιουργούν συναισθήματα ασάφειας και αβεβαιότητας. Το στενό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Οι διακυμάνσεις που θα υπάρξουν στα οικονομικά σας, αλλά και η επαγγελματική αστάθεια θα σας δημιουργήσουν αβεβαιότητα για το μέλλον. Συντηρήστε όσα έχετε μέχρι τώρα. Συναισθηματικά, αν εκφράσετε με τρυφερότητα και ρομαντισμό τα συναισθήματά σας στο ταίρι θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί του/της. Μην αφήσετε τις αμφιβολίες να σας φθείρουν συναισθηματικά.