Ταρώ για σήμερα 27/2

Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 27/2

 

 

Ταρώ για σήμερα 27/2

 

Κριός ( Ο διάβολος)

Αποφύγετε τους λάθος χειρισμούς, μετριάστε την υπερβολή και μην παραμελείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι ελεύθεροι μπαίνετε σε μία άκρως ερωτική περίοδο. Οι δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέξετε μην βάλετε σε κίνδυνο την σχέση σας εξαιτίας μία νέας γνωριμίας. Επαγγελματικά, θα κάνετε μεγάλες προσπάθειες για άνοδο στην εργασία σας, παραμελώντας όμως την οικογένεια σας. Τα οικονομικά σας ωστόσο χρειάζονται προσοχή, αποφύγετε τα επιπόλαια έξοδα.

Ταύρος ( Ο πύργος)

Κάποιες δυσάρεστες αλλαγές θα σας αποσυντονίσουν , προβλήματα που θα παρουσιαστούν στην δουλειά σας θα σας δημιουργήσουν έντονο άγχος. Επίσης κάποια απρόβλεπτα έξοδα θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι θα νιώσετε πως είστε σε αδιέξοδο για την πορεία της σχέσης σας, Οι ελεύθεροι θα κάνετε μία γνωριμία που γρήγορα θα σας απογοητεύσει.

Δίδυμοι ( Το αστέρι)

Η αισιοδοξία σας και η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις σε πολλά θέματα που σας απασχολούν. Η απόδοση στην εργασία σας θα είναι σε καλά επίπεδα, με αποτέλεσμα να ανταμειφθούν οι κόποι σας. Μία προαγωγή θα σας αυξήσει και τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας, οι ελεύθεροι θα κάνετε μία νέα γνωριμία που θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι χαρούμενοι και ζωντανοί. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας .

Καρκίνος ( Η σελήνη)

Η οικογένεια θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο για εσάς τώρα. Σε κλίμα ρομαντισμού  προχωρούν τα αισθηματικά σας και θα κάνετε σχέδια για την πορεία της σχέσης σας. Δεν θα λείψουν όμως οι αστάθειες και τα ερωτηματικά. Στα επαγγελματικά, θα είστε αρκετά δημιουργικοί και αυτό θα βοηθήσει στην πρόοδο σας. Στα οικονομικά σας, κάποια  έκτακτα οικογενειακά έξοδα μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Λέων ( Ο ήλιος)

Θα υπάρξει μία ουσιαστική ανανέωση σε όλους του τομείς της ζωή σας. Ευνοούνται οι νέες συμφωνίες και συνεργασίες οι οποίες θα αποφέρουν την επαγγελματική και την οικονομική σας άνοδο. Στα αισθηματικά σας, νέες γνωριμίες και κατακτήσεις θα σας δημιουργήσουν ενθουσιασμό και θα σας κάνουν να βρείτε και πάλι την αυτοπεποίθησή σας.

Παρθένος ( Η κρίση)

Θα μπουν στην σειρά οι υποθέσεις  σας γιατί θα πάρετε σοβαρές και σημαντικές αποφάσεις , που δεν αφορούν μόνο το παρόν άλλα και το μέλλον σας. Τα οικονομικά σας είναι περιορισμένα και τα επαγγελματικά σας στάσιμα. Θα δώσετε όμως τον καλύτερο σας εαυτό και θα αναλάβετε και νέα καθήκοντα τα οποία σταδιακά θα αποδώσουν και οικονομικά. Στα αισθηματικά σας, βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο σημαντικών αλλαγών και πρέπει να αποφασίσετε τι είναι τελικά αυτό που σας αξίζει και τι πρέπει να παραμείνει στην ζωή σας. Οι ελεύθεροι θα επιλέξετε σύντροφο με κριτήριο το μυαλό και όχι το συναίσθημα.

Ζυγός ( Ο κόσμος)

Θα σας δοθούν ευκαιρίες α κλείσετε επαγγελματικές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες, οι οποίες σας βαραίνουν τον τελευταίο καιρό. Εμπιστευτείτε τους ανθρώπους που προτίθενται να σας στηρίξουν στα βήματά σας. Αισθηματικά, τα συναισθήματά σας δυναμώνουν μέσα από τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς που είχατε το τελευταίο διάστημα, Οι ελεύθεροι θα γοητευτείτε από ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στην ζωή σας και θα την αλλάξει ουσιαστικά .

Σκορπιός ( Ο τρελός)

Οι επιπολαιότητες κρύβουν μπελάδες θα πρέπει στο νου σας όσοι από εσάς θελήσετε να ρισκάρετε, να κάνετε νέα ξεκινήματα και αλλαγές στην ζωή σας. Καλό είναι να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. Ξαφνικά ερωτικά καρδιοχτύπια θα σας δημιουργήσουν την προσμονή αλλά και την επιθυμία για νέα ερωτικά ξεκινήματα! Κι εδώ μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Τοξότης ( Ο ιεροφάντης)

Ένα ταξιδάκι, θα λειτουργήσει άκρως αναζωογονητικά για την  ψυχολογία σας, ενώ οι στόχοι σας και σχέδια σας, φαίνετε ότι τώρα μπαίνουν στο στάδιο της υλοποίησης, τόσο στα επαγγελματικά, όσο καις τα οικονομικά σας.  Αισθηματικά, η σχέση σας αρχίζει να παίρνει μία πιο σταθερή μορφή κι αυτό θα σας προσφέρει συναισθηματική ανταμοιβή αλλά και σιγουριά για το μέλλον σας.

Αιγόκερως ( Οι εραστές )

Ο έρωτας σας ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας ! Θα είστε δημιουργικοί , θα έχετε έμπνευση και όμορφες εξελίξεις που θα σας δώσουν χαρά. Μπορείτε να περιμένετε στιγμές γεμάτες βαθιά και ουσιαστικά συναισθήματα. Επαγγελματικά, ακολουθήστε τις νέες ιδέες που έχετε και θα δείτε τα επαγγελματικά σας να βελτιώνονται σημαντικά. Στα οικονομικά σας θα έχετε την άνεση να ξοδέψετε κάτι λίγο  παραπάνω.

Υδροχόος ( Το άρμα)

Σημαντικές θα είναι οι επιτυχίες και οι διακρίσεις σε ένα πολύ συγκεκριμένο στόχο σας.  Θα καταφέρετε να κερδίσετε την αναγνώριση στα επαγγελματικά σας. Στα οικονομικά σας υπάρχουν καλές προοπτικές για άνοδο και εξέλιξη. Αισθηματικά  ότι βάλετε στο μάτι θα μπορέσετε και να το κατακτήσετε! Οι δεσμευμένοι θα κάνετε μία μετακίνηση με το ταίρι σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές.

Ιχθύς ( Η δύναμη)

Ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας και ξεπερνάτε εμπόδια που σας ταλάνιζαν εδώ και καιρό. Θα έχετε συναντήσεις με άτομα που έχετε να ακούσετε ή δείτε καιρό κι αυτό θα σε γεμίσει ικανοποίηση. Οι συνεργασίες θα αρχίσουν να αποδίδουν στα επαγγελματικά σας και στα οικονομικά σας θα είστε σε μία πλεονεκτική θέση. Αισθηματικά, θα βρείτε λύσεις και θα ξεπεράσετε κάποιες διαφωνίες που είχαν δημιουργηθεί με το ταίρι σας . Μπαίνετε περισσότερο στην θέση του άλλου και αυτό εκτιμάται από την άλλη πλευρά.